Probaj pogledati u Amadeusu , imaju jako lijepe robe za klince
Meni je također muka od te nagle stilske razlike između broja 128 i 134. Koliko vidim po H&M-u, odjeća za te dvije dobne skupine (pri čemu bi otprilike osma godina bila prijelomna) je posve različita i mojoj se kćeri ni najmanje ne sviđa. Sad ćemo se u potpunosti prebaciti na Benetton, mislim da je kod njih odjeća jednaka bez obzira na veličinu.
Jesi li pogledala u Peek&Cloppenburg? Ne znam drži li hrvatski P&C marke Name it! i Exit, no u svakom slučaju, to je lijepa odjeća po prihvatljivim cijenama. Također, P&C-jeva robna marka Review Kids ima dobre stvari, a kvaliteta i cijene su u redu.
Ja ni nisam bila u zagrebačkom, jednostavno sam pretpostavlila da su svugdje slični.
Evo, kaže njihova tražilica da postoji dječja odjeća, nudi i popis marki: http://www.peek-cloppenburg.hr/hr/mo...ke/?no_cache=1 (ali na žalost nema ovih koje sam spomenula).
Nama je problem jer je većina odjeće rađena za mršavice, pogotovo H&M i Zara. Ona ima guzu, tako da u niti jedne hlače od tih marki ne stane. Čula sam za Manu...
ja sam voljela dječji esprit u TL, njihove hlače su bile krojene za moje dijete. nisam ju baš svaki puta morala vući na isprobavanje, a sve je uvijek savršeno odgovaralo.
ne mogu vjerovati da se u zagrebu više ne može nabaviti.
benetton je ok, ali ništa ne kupujem dok ne isproba.
Posljednje uređivanje od AdioMare : 03.04.2012. at 11:11
Ja najviše kupujem za svoju djevojčicu koja uskoro puni 2 godine u Osh Koshu (Cartersu), Zari, H&M-u, Marks&Spenceru. Jedino je problem što hlače malo teže nalazimo, jer ima jaku guzu i nogice i sve joj je malo.
A dosta robice nam donesu baba i dida sa Zapadnog kontinentaStvari iz Osh Kosha i Tommy Hilfigera, tamo su skoro upola jeftinije.
evo i nas s problemom
trebali bismo svečaniju odjeću 134/140
benetton mi se nešto ne sviđa (pamučne su haljine, ili su precvjetaste - nije mi baš uzorak...)
još bih složila svijetle hlače, kakvu košuljicu i vesticu, ali ona bi haljinu
dakle gdje ima proljetno-ljetnih svečanijih haljina za cure od 9-10 godina?
pogledaj da li ti se što sviđa iz ZARE:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...189558/Dresses
Da se nadovezem na NiBebin odgovor za Vrijesku, slazem se za Monsoon. Marks & Spencer isto ima finijih svecanijih stvari.![]()
U Benettonu ovo sto bi bilo svecanije nije po mom gustu .... Ali gledala sam u ducanu lijepe jednobojne haljine, dvije varijante - evo ova bijela na slici desno, takve imaju i tamnoplave - i to se lijepo moze sloziti uz bijeli bolero (na tamnoplavu haljinu) ili tamnoplavi bolero (uz bijelu haljinu) i tamnoplave (ili bijele) balerinke. Materijal nije los, djeluju svecano - odnosno svecanije od onoga sto im je trenutno u ponudi. A ove godine je mornarsko opet u modi, i ne iskljucivo kao casual, nego dapace moze i svecanije.
Posljednje uređivanje od Elly : 03.04.2012. at 15:01 Razlog: dodala u post
Zara, H&M
Meni isto treba nešto za svečaniju prigodu, za curicu, u H&M-u sam vidjela haljinice koje su meni fora ali vjerujem da mnogima ne bi bile - gore su obične ravne a dolje pune volančića od tila, prljavobijele boje, i baš su u većoj veličini
Ja sam pred 2 godine našla super outfit u SOliveru, sive elegantne hlače, bijela košulja i bolero za nekih 700 kuna. Ove godine sam tražila slično za mlađu ali svuda imaju samo tamnije varijante hlača.
Na kraju smo našli jedne lijepe svijetle hlače u H&M-u(koje su naravno dovoljno uske za njezin ukus), sada još samo moramo naći nešto za gore.
Sve što sam gledala po dućanima mi je ili pretamno ili preotvoreno (bojim se da se ne bi providjelo ispod haljine koju dobiju u crkvi, pa mi treba svijetla varijanta)
Za sada nade još polažem u Benetton, ako ne, onda neznam di da još gledam. Ovo sve gore navedeno smo pogledali, i nula bodova.
Sugar Club uvijek ima finijih stvari, posebno haljina i raznih kompletića. I imaju sve brojeve, od najmanjih do navjećih.
Vrijeska, bi li ovako nešto došlo u obzir? http://www.hm.com/at/product/98673?article=98673-A
Uz to neka fina vestica (recimo bolero http://www.hm.com/at/product/98142?article=98142-A), najlonke i balerinke.
meni to nije za djevojčice
to mi je samo mali broj odjeće za odrasle![]()
baš sam se logirala da vam kažem kako zara- nula bodova, h&m - nula bodova
ali zato - monsoon - mmmmmmmmmmm
ali ....
ima samo jedan mali-veliki - ali ...
haljina 450
bolero 220
balerinke 250
rajf 120
torbica koja joj se sviđa 150
pa ako bude hladno onda i štrample 100
je l to dovoljan "ali"?!?!?
prva pričest
mm je čak rekao da je jednom prva pričest i da možda kupimo samo haljinu bez dodataka - ali ja sam onda u problemu jer opet moram tražiti vesticu i cipke za kombinaciju ... a tamo imaju sve fino pasent ...
Meni na Zarinoj stranici ima baš zgodnih haljinica http://www.zara.com/webapp/wcs/store...product=753516 , no nama ne treba za neku super svečanu priliku
Za što zapravo teba haljina za PP? Za proslavu kasnije ili ..?
ne kužim ja to
pa zar neće imati bijele haljinice preko robe*
kakve veze onda ima što je preko?
ali, ja sam poznata po tome da ne razumijem takve stvari...
Ja sam u skoku s Marsa: zar nema više onih unificiranih haljinica-haljetaka-kakogodsezvali u "vlasništvu" crkve koje djeca oblače povodom prve pričesti? Ili bar po dogovoru jednako sašivenih haljinica?
pa treba nešto dijete obući taj dan ...mora imat nešto za poslije bijele haljine ...
ne mogu je baš poslati u crnim tajicama, traper suknji i šarenim šljokastim starkama ...
što se mene tiče, to je puno primjerenije
ali, znaš mene...
Mi smo kupili u Planetu obući sandale nešto između bijelog i bež za 100 kuna.
Vidjela sam i kod njih, i u Daichmanu veliki izbor baš svijetlih svečanijih cipelica i sandala.
Ja sam čula da dječji Esprit ima u Lesnini na dječjem odjelu.
Kod nas odjeća može biti kakvu tko hoće.
Međutim , haljinice su prilično prozirne pa je meni osobno ljepše nešto svjetlijih boja ispod.
Kod nas se plaća za haljinu ( nemam pojma koliko) , ali nije to najam nego za kemijsko čišćenje i nabavku novih.
Kad su ih ljudi doma prali , znale su se svakakve vratiti + uvijek je potrebno koju dokupiti.
Za curice ima bar balerinki , al ja sam totalno van pameti što obuti sinu za pričest.
Jedine cipke koje su mi se svidjele i izgledaju prigodno su bile u Froddu i to skoro 500 kn , a to ne dam jer cipele ionako ne nosi.
na ovom linku (ZARA) ima lijepih stvari, ako dobro vidim, ima neka lijepa bijela haljina, kao s nekim vezom, tako nešto. i prikladna je
inače, danas sam bila u HM u CC1 i nisam mogla naći majicu za dijete (skoro 8). imaju samo one "za tjelesni" :D koje inače isto nosi, no sad je htjela neke bebaste, ko sekasa zečićima, no to je max 6-8 vel :/
ma moj trenutno ima skaterice i air maxice , a tom ga stvarno ne mogu poslat na pričest
Vrijeska, Monsoon ima outlet u Rosesu. Sada je samo pitanje ima li štogod tamo.
Dobro je da si otvorila temu, pa ću se pripremiti za slijedeću godinu. još do prije par tjedana moglo se naći srvari na 50 i 70%. Dosta sam toga kupila, ali nije svečano. I jednu preprepredivnu ljetnu haljinicu, tako da iako nije za mene, jedva čekam ljeto
Vrijeska, znam da je u Monsoonu sve pasent (jos jedan razlog zasto ga volim).
Ali ako mozes/zelis/imas vremena kombinirati, u H&M-u imas bolera za 9,90 €, balerinki isto za 9,90 € (ne znam kako se u hrvatskim H&M ducanima krecu cijene, ali ovdje je toliko).
AdioMare, rekla mi je frendica. Navodno ima i Benetton i Esprit.
ja znam da ima posteljine tih marki, ali ne znam za robu.
Joj, Apri, u pravu si, ali ovo je u toj groznoj ponudi najbolje što sam uspjela izvući.I sad tek vidim za koju prigodu je haljinica potrebna, dakle, uopće ne dolazi u obzir.
Ja sam već luda od te promjene do koje dođe u veličini 134 kod povoljnijih proizvođača.
Vrijeska, sjetila sam se još nečeg... Prekrasnih haljinica imaš u Jacadiju (Kaptol centar). Skupe su, ali zaista vrhunski napravljene, lijepe i trajne. A ostatak outfita možeš, kao što ti je Elly predložila, kombinirati iz neke povoljnije trgovine. Balerinkama za 10 eura stvarno ništa ne fali, ionako će ih obuti par puta u životu. Nije to obuća koju će nositi svakodnevno.
Balerinke iz Acessoriozea/Monsoona su se nama pokazale kao katastrofa. Istina i one iz HMa, ali to tebi treba samo za jednokratnu upotrebu.
Kako nas pričest čeka slijedeće godine, moram se sjetiti kupiti outfit na zimskom sniženju u Monsoonu.