Komentar Vuka Perišića
Printable View
Wales je bas bio simpatican sinoc ;)
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Ivan Rakitic napadnut na ljetovanju :(
Pitam se kako ce ovo komentirati oni koji su opravdavali ono divljastvo na tribinama :/
Katastrofa :-(
U vezi tog napada, o kojem je inače ujutro pisalo kao da je pobunjena rulja napala dvorac Franje Tahija, a sad ispada da je netko razbio neka vrata i to se uopće ne zna tko, najdraži biser mi je naslov:
http://www.24sata.hr/news/mjestani-d...utopili-481302
:mrgreen:
Naravno da je bitno, ako se od nekakvog bezveznog događajčića za kojeg se uopće ne zna tko ga je napravio, zašto i što se uopće dogodilo, radi "slučaj".
Sto se trebalo dogoditi da to vise ne bude "bezvezni dogadjacic"? Vila je trebala letjeti u zrak ? Netko je trebao stradati ? Da si ti bila na njihovom mjestu i tada bi to bio "bezvezni dogadjacic"? Btw, covjek je napustio Ugljan, to nam dovoljno govori da je napad bio nesto vise od "bezveznog dogadjajcica".
Mediji su debelo pretjerali, jednako kao i kad je pola dnevnika otišlo na prijenos sprovoda u Metkoviću.
Nekakvo razbijeno staklo, za koje se ne zna kako je razbijeno jest bezvezni događajčić koji su mediji napuhali u nebesa.
Mislim, ja sam jutros pročitala da je šest huligana došlo trajektom na Ugljan i otišlo ravno do te vile i zasulo ju kamenjem, da bi do kraja dana ispalo da nitko nikoga nije vidio.
Inače, ja sam htjela napustiti Pag, ne Ugljan, kad smo našli šišmiša u žaluzinama, to kaj smo ja i gospođa Rakitić malo živčane ne znači da su nas napali seljaci sa vilama.
Pa kako je krenulo s vijestima, ne bi me čudilo.
opet orjuna na djelu
Rakitici imaju dvomjesecnu bebu..Ne cudim se da su pobjegli glavom bez obzira.
Ubuduce ce vjerojatno bolje cuvati svoju privatnost, narocito u hr.
Lako za toga sta je bacio kamen, meni su problematicniji ovi sto kazu da bi ga utopili da su ga uhvatili. Sve je to isti mentalitet obracunavanja s "neprijateljem". I ista kolicina agresije koja ne zna bolje nego rusit i razbijat.
Ne bih bila u kozi talijanima sinoc;)Nekako sam mislila da ce se skrumpirati kao i uvijek ali su se posteno zblamirali na penalima. Ali treba to i odigrati.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Procitala sam negdje da je vila u vlasnistvu Mamicevog frenda. Tak da tko zna sto je stvarno bilo.
Kaj nije mogao otici negdje i sam si platiti ljetovanje ? - ne opravdavam ni napad ni novinare.
Danas igra Island, ili ne?
Ma ja ne pratim to oko naseg nogometa, ali tko zna sto je bilo. Napad ma vlasnika. Ma necu nis pisati kad pojma nemam
Kaj se danas športski važnog dešava?
Francuzi prosli.
Hrvati igraju protiv spanjolaca.
Rijec je o rukometu.
Zasto?
Čujem trideseti put "tako je", pljeskanje, psovanje, režanje, zahvala bogu, još malo psovanja i sad upravo snažno "bravo". Opet psovanje.
Mora biti nešto važno.
Ja nisam ni to čula.
Neko prvenstvo?
Jeeee, u polufinalu smo!
Baš je zabavno gledati sport.
****te. Koja euforija. "Jedan jedan." Da bar ja mogu osjetiti takvo uzbuđenje oko bilo čega.
Ja se oduševljavam oko svega :) Prvog cvijeta visibabe. Jednog rozog oblačka pri zalasku sunca. Kapljici mora koja pošprica. Kave ujutro, fine.
Da ne pričam o velikim stvarima.
Kaj vidiš visibabu pa dođeš dubokim glasom zaurlaš: "JEEE, TOOO, BRAVO!!!"?
Budeš, kad se za koju godinu naspavaš... Ja sam imala gap u čitanju knjiga koji je trajao nekoliko GODINA, dok se polaaaako nisam vratila na staro. Nakon poroda ponovno sam mogla neometano čitati tek kad je L. krenuo logopedu, a ja sjedila u čekaonici i čitala.... Isto je bilo i s mnogim stvarima koje su me inače zanimale, pa i sportom. Neko vrijeme podređena si potrebama djece, umorna i sretna ako uspiješ neometano kosu oprati. Dobra vijest je da to prođe i brže nego si misliš...a onda ti opet i rezultat utakmice može biti važan...a za visibabe će ti dijete vikati Jeee, a ti s njom isto, hehehe...
mislim pa gdi ti živiš:lol:????
uvijek u ovo doba godine je isto, nije ko nogomet svako 2 godine.
nisam gledala, (gledala sam neki dan u prolazu par minuta)
stavila sam klince u krevet i ve je bilo vrijeme da se pretovarim u svoj, kad sam čula urlanje na trgiću, sve mi bilo jasno, muž spavao ko top
Ja mislim da je izraz "infarktna završnica" skoro uvijek primjenjiv kad Hrvati igraju :mrgreen:; točno sam znala da će tako pisati po portalima..:lol:
U svakom slučaju, bravo kauboji!:-D:sp:
ja nisam gledala tekmu, ali sam skuzila da je napeto po reakcijama od susjeda odozgo :lol:
I ja bih rado da mogu ovako napisati, ali imam dva muška u kući pa ne mogu :mrgreen: ne samo da sam čula, nego sam upućena u sve moguće varijante sljedećih utakmica - tko će s kim igrati u ovom ili onom slučaju :mrgreen:
Ali ovo jučer je čak i meni bilo zanimljivo. I još mi je sin komentirao kako mu se rukometne utakmice sviđaju više od nogometnih (gdje samo što se svi ne potuku).
MM je bio toliko glasan da nikoga okolo nisam ni čula.
zadnjih 5 minuta sam otišla u sobu, jer ga više nisam mogla slušati, iako me zanimalo.
Mene je puno više razveselila ova vijest: http://www.index.hr/sport/clanak/baj...na/946223.aspx
rukomet je brza igra. brze izmjene igraca, lopte. i igra je dosta gruba, pa je zato puno zanimljiviji od nogometa, koji je meni dosadaaaaaaaaaaaaaaaaaan. a ovo je moja ljubav. jedina ga ja doma gledam. doduse muski potomak lagano je uz mene je poceo. nervira me kad mi se MM pridruzi, pa sa 100 pitanja. u nekoj utakmici gjde je opusteno, ali u nekim koje su bitne, ma daj. kad me pita a ko je to :cupakosu:?