Stranica 6 od 35 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 1716

Tema: nogometni navijaci

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ma svi razumijemo da je to zabava i naravno da svi ljudi se vole nečim zabavljati
    neki ljudi se zabavljaju gledajući Supertalent ili Ples sa zvjezdama, pa se oko toga nema šta reći više od toga da Šemsa gleda, a Manda ne gleda
    specifičnost s nogometom je što se za njega često koriste izrazi tipa svetinja, pa važniji od obitelji, svašta nešto, da ne spominjem da cijela država stane na momente, i onda naravno da je reakcija onih koji to ne razumiju burnija

ali eto, ja se učim s godinama biti sve tolerantnija nenavijačica

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Što mogu: te glupe face koje urlaju: "KAKVA ŠANSAAAAAAA!!!! ", a sami nikad nisu napucali loptu su mi smiješni. Naprotiv, nisu mi smiješni ljudi koji trče nasipom. Ili igraju frizbi. Ili bilo što drugo. Njihovo ime nitko ne nosi na majici niti mlate lovu. Niti imaju navijače. ..
    ej mim nemoj tako imamo mi trkači svojih navijača i to samo takvih posebno na utrkama, pa meni obitelj i transparente drži u zraku a kolege trkači su najglasniji navijači meni uvijek nastradaju glasnice kad navijam za druge trkače

Nego imaš pp trebam te za neki health issue, pls zaviri.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

A zašto bi se išta moralo postići? Ne smije se jednostavno samo izreći svoj stav i mišljenje? Meni je sve to oko nogometa smiješno. Eto, tako je. "Kruha i igara" nije moj životni stil, svi ti ljudi koji (pijani ili trijezni) urlaju su mi smiješni. Zastavice na autima i nazivanje to domoljubljem mi je smiješno i glupo. Što mogu: te glupe face koje urlaju: "KAKVA ŠANSAAAAAAA!!!! ", a sami nikad nisu napucali loptu su mi smiješni. Naprotiv, nisu mi smiješni ljudi koji trče nasipom. Ili igraju frizbi. Ili bilo što drugo. Njihovo ime nitko ne nosi na majici niti mlate lovu. Niti imaju navijače. Sorry, tebi se ima pravo sve to sviđati, a ja imam pravo sve to smatrati glupošću. Tolerancija bi trebala postojati s obje strane, kaj ne?
    ja kao neljubitelj nogometa toleriram ljubitelje i navijače
    pa čak i gledatelje Policijske akademije

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

a zašto bi "glupe face" trebale ikad napucati loptu u životu?
    znači li to da se ja ne mogu diviti profesionalnim tenisačima ili gimnastičarima, a da sama nikad nisam uzela reket u ruke ili napravila vježbu na tlu?

meni je potpuno jasno da nogomet i navijači nekog mogu živcirati, ali ne kužim potrebu za vrijeđanjem u vidu napuhnutih mrtvih krava i glupih faca
    pogotovo zato što puno cura na ovom forumu voli nogomet

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Toliko o toleranciji

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kris e bas tako

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    a zašto bi "glupe face" trebale ikad napucati loptu u životu?
    znači li to da se ja ne mogu diviti profesionalnim tenisačima ili gimnastičarima, a da sama nikad nisam uzela reket u ruke ili napravila vježbu na tlu?

meni je potpuno jasno da nogomet i navijači nekog mogu živcirati, ali ne kužim potrebu za vrijeđanjem u vidu napuhnutih mrtvih krava i glupih faca
    pogotovo zato što puno cura na ovom forumu voli nogomet
    X
    Ono fakat

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ajme, n.grace, ti kao nikad nisi pomislila na prvu za nekoga ili skupinu ljudi kako imaju glupe face. Sami puritanci.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sigurno smo svi pomislili, ali štošta stoji između pomisli i posta.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, n.grace, ti kao nikad nisi pomislila na prvu za nekoga ili skupinu ljudi kako imaju glupe face. Sami puritanci.
    ne analiziram glupost ili pamet nečije face
    niti sam toliko bezobrazna da bih toliku skupinu ljudi smatrala glupom
    i to samo zato što navijaju

imaš pravo, sami puritanci... i poneki kronični grintavac
    Posljednje uređivanje od n.grace : 27.06.2016. at 22:02

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sasvim sam sigurna da nije vas vrijeđala. Chill.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

stop and smell the onions, žuta

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja uopce nisam mrzitelj sporta. Kao dijete i u mladosti sam bas dosta gledala, a i trenirala i natjecala se. Al ta objasnjenja da su to ipak vrhunski stucnjaci u najatraktivnijoj grani s najjacom konkurencijom mi nikako ne lezi, da su podredili zivot sportu, odricanja, talent..., to mi je zbilja glupo. Mislim da je ipak "pop moment" bitniji od strucnosti. Inace bismo svake godine zalili sto je taj netko nominiran za Nobelovu, a nije ju dobio. A zbilja je strucan i podredio je zivot grani koja nema najvecu konkurenciju jer nema toliko ljudi koji bi bili u stanju i priblizit im se.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nego, drago mi za Island
    Engleska simbolicno ispala.

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Nego, drago mi za Island
    Engleska simbolicno ispala.
    Uh, kakav Brexit :D Makar djelomicni u nogometu. Wales mi je simpa.

O navijacima ne bih puno, jer je tema dublja nego mediji o tome izvjestavaju. U nasem drustvu navijaci su jedina reakcija - jedini koji imaju i volje i onu mrvu ludila da prozovu, osude i odaju pocast kad to treba, a kad mnogi sute (a ne bi smjeli). Postujem to iako njihove metode i ciljevi nisu ono sto bih ja odabrala. Tako je bilo i kroz povijest, od Zelenih i Plavih u Carigradu, a vjerojatno i ranije - ono kruha i igara nije bezveze. Meni je isto smijesno kako se sada bore protiv HNS-a, dok imamo puno vecih problema. No, cinjenica je da je HNS krak iste te otrovne hobotnice koja nas sise vec 25 godina, makar meni konkretno niti ista znaci, niti na mene utjece. Nitko drugi nema muda za IKAKVU reakciju osim eventualno piskaranja na internetu. Mi smo narod koji sjedi kod kuce dok ga netko nemilice unistava i iz dana u dan ponizava na sve moguce nacine. Zato, u slucaju da netko zeli nekakvu promjenu, zaista podrzavam, sve dok metoda ne ukljucuje nasilje.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Ja uopce nisam mrzitelj sporta. Kao dijete i u mladosti sam bas dosta gledala, a i trenirala i natjecala se. Al ta objasnjenja da su to ipak vrhunski stucnjaci u najatraktivnijoj grani s najjacom konkurencijom mi nikako ne lezi, da su podredili zivot sportu, odricanja, talent..., to mi je zbilja glupo. Mislim da je ipak "pop moment" bitniji od strucnosti. Inace bismo svake godine zalili sto je taj netko nominiran za Nobelovu, a nije ju dobio. A zbilja je strucan i podredio je zivot grani koja nema najvecu konkurenciju jer nema toliko ljudi koji bi bili u stanju i priblizit im se.
    E, to te ja pitam!! Plus što je premija od Nobelove nagrade daleko manja od godišnje zarade jednog nogometaša, a dobije se (AKO se dobije! ) jednom u životu nakon mukotrpnog rada. I ne mora čovjek biti mrzitelj spota da mu sve oko nogometa bude glupo (uključujući i face navijača u frenetičnim divljanjima, totalnoj euforiji i posvemašnjoj tuzi). Dapače, sportom sam se bavila od ranog djetinjstva, pratim ga i danas, ali vrhunski nogomet za mene nije sport nego obično pranje novca. Npr., zna li netko od vas, velikih navijača, u čemu je treći u svijetu Domagoj Buden? Kladila bih se da barem trećina nogometnih navijača ni ne zna da postoji sport kojim se dotični, vrlo uspješan sportaš bavi. Njegovi navijači ne bojaju lice u kockice, ne stavljaju zastavice na auto i ne bauljaju pijani nakon njegove medalje ulicama.
    A što se "kruha i igara" tiče-zar to nisu bile i gladijatorske borbe u svoje vrijeme? Koja je razlika u navijanju na stadionima? Osim možda u tome što svi igrači ipak izađu sa stadiona živi i više-manje zdravi. Navijači su i tada, a i sada imali slično ponašanje.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja sam samo dosla reci da mi je island favorit

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ajme pregenijalni su!
    a što se tiče navijačkog ludila, danas čujem na radiju da je državni praznik, a ionako je 8% ukupnog stanovništva po mim glupo i već u francuskoj

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Npr., zna li netko od vas, velikih navijača, u čemu je treći u svijetu Domagoj Buden?
    Zamisli pola Hrvatske kako posvećeno sjede iza malih ekrana, ili na klupama gdje li se streljaštvo već prati, i jednako nabrijano kao za nogomet galame "Ajde, Domaaaagooj, ... Hrvatskaaa Hrvatskaaa, ... pogodiiiii." Puštaju reklame s Domagojevom facom. "Ja sam jednostavno Hrvat." Pije se piva u potocima, auti i autobusi jurcaju sa zastavama. Žene skidaju grudnjake i mašu cicama.

Moraš priznati, ne izgleda kao sport koji traži (trpi) takvo navijanje:
    https://www.youtube.com/watch?v=dzmSCYaGiVY

Kod nogometa je štos u tome što se igra ekipno. Mi protiv njih, veže se ono iskonsko u nama - čopor, zajedništvo, i te šeme. Meni tu nema ništa dječje, nevino kod navijanja. To je natjecateljski sport, mi se poistovjećujemo s igračima. Stvar je u nadmetanju, snazi, dominaciji. Tipične stvari za odrasle. Zato mi je urnebesno kada čujem sitne, piskutave glasiće koji se trude srčano navijati poput roditelja, iako im nije posve jasno što sav taj cirkus predstavlja.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

E, to te ja pitam!! Plus što je premija od Nobelove nagrade daleko manja od godišnje zarade jednog nogometaša, a dobije se (AKO se dobije! ) jednom u životu nakon mukotrpnog rada. I ne mora čovjek biti mrzitelj spota da mu sve oko nogometa bude glupo (uključujući i face navijača u frenetičnim divljanjima, totalnoj euforiji i posvemašnjoj tuzi). Dapače, sportom sam se bavila od ranog djetinjstva, pratim ga i danas, ali vrhunski nogomet za mene nije sport nego obično pranje novca. Npr., zna li netko od vas, velikih navijača, u čemu je treći u svijetu Domagoj Buden? Kladila bih se da barem trećina nogometnih navijača ni ne zna da postoji sport kojim se dotični, vrlo uspješan sportaš bavi. Njegovi navijači ne bojaju lice u kockice, ne stavljaju zastavice na auto i ne bauljaju pijani nakon njegove medalje ulicama.
    A što se "kruha i igara" tiče-zar to nisu bile i gladijatorske borbe u svoje vrijeme? Koja je razlika u navijanju na stadionima? Osim možda u tome što svi igrači ipak izađu sa stadiona živi i više-manje zdravi. Navijači su i tada, a i sada imali slično ponašanje.
    Gle Mim, postoji nesto sto se zove nacionalni sport. Moj muz je svojedobno bio prvak svijeta u jednom sportu, visestruki drzavni prvak, najbolji sportas, lik mu stoji na naslovnici knjige, ali, hbg, to nije nacionalni sport, zanimljiv masama. Ja sam ga samo jednom otisla gledati kako igra, jer je i meni samoj taj sport naprosto dosadan.
    Da smo zivjeli u nekoj drugoj drzavi, gdje je taj sport visoko na listi drzavnih prioriteta, danas bi se Rehab sepirila na ljetovanju po Maldivima, kao ove zene nogometasa, a ne bi stizala najdalje do Makarske :D
    Zasto Kanadjani vole hokej, Amerikanci bejzbol, Englezi kriket, mi nogomet... To je stvar tradicije, kulture, raznih okolnosti...

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Zamisli pola Hrvatske kako posvećeno sjede iza malih ekrana, ili na klupama gdje li se streljaštvo već prati, i jednako nabrijano kao za nogomet galame "Ajde, Domaaaagooj, ... Hrvatskaaa Hrvatskaaa, ... pogodiiiii." Puštaju reklame s Domagojevom facom. "Ja sam jednostavno Hrvat." Pije se piva u potocima, auti i autobusi jurcaju sa zastavama. Žene skidaju grudnjake i mašu cicama.
    uspoređuješ stvari koje se ne mogu uspoređivati
    publika će se drugačije ponašati na koncertu Kissina i na koncertu Coldplaya

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

n.grace - upravo to i jest poanta mog posta.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

sad kužim

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Za neke sportove treba tišina i koncentracija, za neke bodrenje.
    Ja za svoju djecu uvijek navijam. I vičem i plješćem.
    Dok mi ne kažu da im to smeta. Za sada znam da im ne smeta.
    Dapače, vole čuti naš glas, znati da su roditelji uz njih.

A i oni isto, navijaju za svoje prijatelje, klupske kolege.
    Tako da mi ne stoji da djeca ne znaju što znači navijanje.

Vjerujem da je poticajno kada te bodri pola stadiona.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a inače, među 100 najplaćenijih sportaša, 2014. godine je bilo samo je 15 nogometaša. i samo 3 žene. sve tri tenisačice.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

inače mislim da sam negdje pročitala kako naše obojkašice vani puno zarađuju, puno više od nekih muških sportaša u muškim sportovima, ali kako ne pamtim točno bolje da ne pišem radi čli se o košarkašima ili kome već, vjerojatno ne o nogomeetašima

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mim, zuta...
    ako vas je već zaobišla hrvatska navijačka euforija, na island ne možete ostati ravnodušne
    gledam jučer šprajca, reportaža iz islanda, što nogomet radi od ljudi, neponovljivo. svih 300 i toliko tisuća stanovnika islanda poludilo skroz a čak i mim mora priznati da nisu baš svi glupi. naprotiv

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj Island je genijalan - čak sam i ja počela gledati nogomet zbog njih - ne baš cijelu tekmu, al dosta

Datum pristupanja
    Oct 2009

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Šta? Jesu loši ili su dobri?

Datum pristupanja
    Oct 2004

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Wales je bas bio simpatican sinoc

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Wales je bas bio simpatican sinoc

Slažem se. Dobri su bili.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ivan Rakitic napadnut na ljetovanju
    Pitam se kako ce ovo komentirati oni koji su opravdavali ono divljastvo na tribinama :/

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Katastrofa

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

U vezi tog napada, o kojem je inače ujutro pisalo kao da je pobunjena rulja napala dvorac Franje Tahija, a sad ispada da je netko razbio neka vrata i to se uopće ne zna tko, najdraži biser mi je naslov:

http://www.24sata.hr/news/mjestani-d...utopili-481302

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    U vezi tog napada, o kojem je inače ujutro pisalo kao da je pobunjena rulja napala dvorac Franje Tahija, a sad ispada da je netko razbio neka vrata i to se uopće ne zna tko, najdraži biser mi je naslov:

http://www.24sata.hr/news/mjestani-d...utopili-481302

Ne razumijem te. Je li uopce bitno je li bila rulja ili pojedinac, 10 vrata ili 1 vrata ? Dosta je vise tih divljaka.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Naravno da je bitno, ako se od nekakvog bezveznog događajčića za kojeg se uopće ne zna tko ga je napravio, zašto i što se uopće dogodilo, radi "slučaj".

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Naravno da je bitno, ako se od nekakvog bezveznog događajčića za kojeg se uopće ne zna tko ga je napravio, zašto i što se uopće dogodilo, radi "slučaj".
    Sto se trebalo dogoditi da to vise ne bude "bezvezni dogadjacic"? Vila je trebala letjeti u zrak ? Netko je trebao stradati ? Da si ti bila na njihovom mjestu i tada bi to bio "bezvezni dogadjacic"? Btw, covjek je napustio Ugljan, to nam dovoljno govori da je napad bio nesto vise od "bezveznog dogadjajcica".
    Posljednje uređivanje od rehab : 02.07.2016. at 21:28

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mediji su debelo pretjerali, jednako kao i kad je pola dnevnika otišlo na prijenos sprovoda u Metkoviću.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nekakvo razbijeno staklo, za koje se ne zna kako je razbijeno jest bezvezni događajčić koji su mediji napuhali u nebesa.
    Mislim, ja sam jutros pročitala da je šest huligana došlo trajektom na Ugljan i otišlo ravno do te vile i zasulo ju kamenjem, da bi do kraja dana ispalo da nitko nikoga nije vidio.

Inače, ja sam htjela napustiti Pag, ne Ugljan, kad smo našli šišmiša u žaluzinama, to kaj smo ja i gospođa Rakitić malo živčane ne znači da su nas napali seljaci sa vilama.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nekakvo razbijeno staklo, za koje se ne zna kako je razbijeno jest bezvezni događajčić koji su mediji napuhali u nebesa.
    Da, slazem se, moguce da je zivcana gdja. Rakitic gadjala sismisa u zaluzinama, pa razbila staklo.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa kako je krenulo s vijestima, ne bi me čudilo.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

opet orjuna na djelu

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Rakitici imaju dvomjesecnu bebu..Ne cudim se da su pobjegli glavom bez obzira.
    Ubuduce ce vjerojatno bolje cuvati svoju privatnost, narocito u hr.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Lako za toga sta je bacio kamen, meni su problematicniji ovi sto kazu da bi ga utopili da su ga uhvatili. Sve je to isti mentalitet obracunavanja s "neprijateljem". I ista kolicina agresije koja ne zna bolje nego rusit i razbijat.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 03.07.2016. at 08:39

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ne bih bila u kozi talijanima sinocNekako sam mislila da ce se skrumpirati kao i uvijek ali su se posteno zblamirali na penalima. Ali treba to i odigrati.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Procitala sam negdje da je vila u vlasnistvu Mamicevog frenda. Tak da tko zna sto je stvarno bilo.
    Kaj nije mogao otici negdje i sam si platiti ljetovanje ? - ne opravdavam ni napad ni novinare.

Danas igra Island, ili ne?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Procitala sam negdje da je vila u vlasnistvu Mamicevog frenda. Tak da tko zna sto je stvarno bilo.
    Kaj nije mogao otici negdje i sam si platiti ljetovanje ? - ne opravdavam ni napad ni novinare.

Danas igra Island, ili ne?
    Igraju.
    Zasto je presudno gdje je on odlucio biti???

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma ja ne pratim to oko naseg nogometa, ali tko zna sto je bilo. Napad ma vlasnika. Ma necu nis pisati kad pojma nemam

Stranica 6 od 35 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •