Ma ta je luda baba! Mozda je najbolje da ne bude sretna zbog bebe. Zamisli da je sretna, pa ti je u kuci radi toga svaki dan. Nego, zasto ju tvoj dragi ne posjedne i malo dovede u red?
Xavii, ja sam osjetila bez ikakvih simptoma. Intuicija, valjda. Imala sam osjećaj da ću dobiti svakog trena, kao menstrualne grčeve, napuhnutost i ujutro jači iscjedak, ali to mi nije bilo ništa neobično. Vještica je trebala doći u ponedjeljak, ja sam već u subotu znala da sam trudna. U nedjelju sam sanjala da se s trbuhom do zuba šećem po Londonu i probudila sam se, otišla na posao i jedva čekala da skočim u ljekarnu po test, koji je pokazao plus.
Gravignost duo sam uzela - 21 kn. 2 testa dobiješ i oba su bila točna, kao i clearblue koji sam napravila jučer. Možeš već danas probati, jer su osjetljivi dosta. A jedan sačuvaš na dan kašnjenja. Sretno :klap::bouncing:
Ma problem je sto ja svaki ciklus neki simptom pripisujem tome, tj nadam se da bi moglo to biti to. Ovaj mj mi je malo cudnije, pa zato razmisljam samo o tome, a veliko nadanje nosi veliko razocarenje.. Bilo bi super da se mozemo iskljuciti do ocekivane M, ova 2 tj me ubijaju :mrgreen:
Hvala techna, ma uzela bi ih da mi idu preko NHS-a, ali posto ne idu idem ovako. Istrazuje moj lijecnik uzroke i to detaljno. Trazit cu ga kad ga vidim da mi, cim zatrudnim vade krv da vide da li beba ima kromosomsku gresku (sto on tvrdi da je) , meni je malo, hm, 4 greske za redom, ako razumijes, vidjet cemo...
Zadarmamica, pusa tebi i sinu :heart:
Ja razmisljam ovako, ako se zelis nadati, nadaj se. Jer cak i ako se malo nadas, na kraju ces se ionako razocarati ako nisi trudna. Pad sa 50. kata jednako smlavi covjeka kao pad sa 5. Ako vec moras pasti, neka to bude sa dostojanstvene visine. Barem sec iskusiti cari letenja...
Mislim da mi je malo rano za test, je trebam dobiti za 7 dana, tako da mi nema smisla jos. Pricekat cu bar 5-6 dana. Nadam se da ce i meni biti tako hh Grudi su mi se malo napuhale, onaku su punije (ako i nisu simptom ne bi se bunila da ostanu ovako hh), u donjem dijelu stomaka mi stalno "kurla" i pritisak mi je neki stalno, plus neki gusti iscjedak s kojim se nisam susretala prije, pa me je strah da nije neka upala (ako nije T), al dobro vidjet cu iduci tj.
Ivekica mozda trudnoca bude okidac svekrvi da se pocne lijepo ponasati prema tebi, drzim fige za taj scenarij :fige:
Ma nadam se svaki mj, to ne mogu iskljuciti nikako (niti zelim). MM mi zeli kupiti psa, vec ga je rezervirao, u srijedu trebam dobiti, pa ga nagovaram da priceka jos koji dan, jer ako sam T, ne zelim da ga uzima. Eto koliko se nadam haha
xavii zato trudnoca iskljucuje psa?
Razumijem da mu se ne da prepucavati (kome se uopce da), ali, to bi on trebao rijesavati. Mislim, da mama mog muza mene vrijedja ili ista, on ni ako treba odselio i nikad ju vise ne bi vidio. On je tvoj partner. Ti si majka njegovog djeteta, ako se ti radi njegove mame osjecas lose, neka on to lijepo rijesava. Kome se sto da, a sto ne da. Pa tebi se ne da da te ona malntretira. Ufffff! Kako sam ljuta kad cujem za tu babu. Samo da je vidim, kako bi me cula. Mislim da bi se gospodja sakrila u misju rupu. I samo da napomenem da svake nedjelje sjedim u crkvi i jos se u slobodno vrijeme bavim humanitarnim radom. Kad navratim u zagreb, samo mi reci u koju zupu ide, odmah cu tamo na misu i bum je zupniku tuzila. To joj lijepo poruci od mene xoxo
pozz cure, evo da se i ja javim, nije me bilo par dana ....
sljedeći tjedan u utorak naručena za folikulometriju, to će biti 16dc,
a O bi trebala biti 17dc (tako ff kaže, inače ne osječam nikakve
bolove grčeve ili bilo što slično za vrijeme O) ... počela sam piti i folnu .. :*
Spomenula si da si odrasla u domu. Imala sam ja frendicu koja je u domu odrastala, stalno je trpila svakakve stvari od svekrve, mislim da ljudi koji su tako odrasli se ne znaju izboriti za sebe cesto, jer u zivotu nisu dobivali puno ljubavi. Mozda se pitujes je li situacija stvarno tako losa i esi li ti preosjetljiva. Po svemu sto si pisala, nisi uopce preosjetljiva, niti umisljas. Ne znam na koji da se nacin suprotstavis, ako ti nije do svadje i dreke, lijepo odi na misu gdje i ona, pa se zali sveceniku. Reci mu kako si napustena bila kao dijete, da si se nadala da ce ti svekrva biti kao majka koju nikada nisi imala, a da te ona mrzi. Neka nju onda svecenik pila. A vjeruj, mi, hoce, oni su cesto velike babe :)
I to zbog bebe. Tvoj partner se treba zauzeti za sebe. To je njegov posao-njegova mama. Rijesi to s njim i rijesila si problem sa svekrvom.
ivekica, čestitaaam !! :heart:
http://i62.tinypic.com/28syka1.jpg
Možete li otvoriti?
Stavila sam link, a ne sliku. Ne znam zašto je uploadao. Uglavnom, evo naš + :)
Yummy, hvala ti puno na savjetima i što me saslušaš s vremena na vrijeme :* puno mi to znači!!
:klap::klap::klap::klap:
Bubekica ovo bi mi bio prvi pas u stanu, tako da se trebam navikavati i uciti sve, a ako sam T, radije cu se uzivjeti u neke druge pripreme :D Nemam nista protiv psa, pogotovo jer bi to bio jedan mali preslatki maltezer :heart: Al ipak se nadam da nece stici do nas, iz ovog razloga :D
Yummy-mummy ovo mi se svidja, trudna sam dok se ne dokaze suprotno :lool: :lool:
xavii i ja ti zelim da ne dobis psa :-)
Ivekica ceatitam .takav je i moj plus :)
Hah Bubekica tnx :)
ja imam psa i to malo cudo me veseli i kada nitko drugi ne moze
ali slazem se da je preeevelik posao paparlelno hendlat malu bebu i malu bebu psa, ni ja se ne bi odvažila
ivekica draga, čestitam! I svaka ti čast na strpljenju! ja sam baš suprotnost, nikad ne šuti, sve kažem svekrvi kako je, iako je ona jako dobra žena, ali nam se neki stavovi ne poklapaju. Uglavnom, nadam se da će oladiti malo...Iako se takve rijetko mijenjaju...Svedi druženje na minimalno, pa će ti biti lakše.
Meni je danas cca 25dc i 8dpo i tek mi sad krenula cicobolja, ali laaaagano skroz. inače mi odmah nakon ovulacije krene i cice postanu bolne, teške, a sad ništ...
Ivekicaaaa TOOOOOOOO!!!!!! cestitam na pluseku!!! Cuvaj maleno cudo unutra i nemoj se nervirati kaj ti stara baba govori. Vjeruj mi kad si pridobila njezinog sina nista drugo nije vazno... Ona moze prdit u vjetar, totalno je nebitna u cijeloj prici. Najvaznija si TI sada i ta mala tockica koju imas u sebi!Nemoj se nervirati i gubiti zivce zbog nevaznih stvari u zivotu!
A meni je rodendan na Haloween.svekrva ce mi spremiti ledeni vjetar.mmmm :)
kad spominješ (.)(.) jel može jedna mala anketa:
koju od vas cura bole, pikaju, osjetljive su i sl. a koga ne?
i vi koje ste T da li vam je što drugačije u vezi toga sada u trudnoći.
ja se uvijek uspaničim kad me nešto pikne u "njima", ali nije da ih osjećam
svaki ciklus