Možete li otvoriti?
Stavila sam link, a ne sliku. Ne znam zašto je uploadao. Uglavnom, evo naš +
Yummy, hvala ti puno na savjetima i što me saslušaš s vremena na vrijemepuno mi to znači!!
Bubekica ovo bi mi bio prvi pas u stanu, tako da se trebam navikavati i uciti sve, a ako sam T, radije cu se uzivjeti u neke druge pripreme :D Nemam nista protiv psa, pogotovo jer bi to bio jedan mali preslatki maltezerAl ipak se nadam da nece stici do nas, iz ovog razloga :D
Yummy-mummy ovo mi se svidja, trudna sam dok se ne dokaze suprotno![]()
![]()
xavii i ja ti zelim da ne dobis psa![]()
ja imam psa i to malo cudo me veseli i kada nitko drugi ne moze
ali slazem se da je preeevelik posao paparlelno hendlat malu bebu i malu bebu psa, ni ja se ne bi odvažila
ivekica draga, čestitam! I svaka ti čast na strpljenju! ja sam baš suprotnost, nikad ne šuti, sve kažem svekrvi kako je, iako je ona jako dobra žena, ali nam se neki stavovi ne poklapaju. Uglavnom, nadam se da će oladiti malo...Iako se takve rijetko mijenjaju...Svedi druženje na minimalno, pa će ti biti lakše.
Meni je danas cca 25dc i 8dpo i tek mi sad krenula cicobolja, ali laaaagano skroz. inače mi odmah nakon ovulacije krene i cice postanu bolne, teške, a sad ništ...
Ivekicaaaa TOOOOOOOO!!!!!! cestitam na pluseku!!! Cuvaj maleno cudo unutra i nemoj se nervirati kaj ti stara baba govori. Vjeruj mi kad si pridobila njezinog sina nista drugo nije vazno... Ona moze prdit u vjetar, totalno je nebitna u cijeloj prici. Najvaznija si TI sada i ta mala tockica koju imas u sebi!Nemoj se nervirati i gubiti zivce zbog nevaznih stvari u zivotu!
A meni je rodendan na Haloween.svekrva ce mi spremiti ledeni vjetar.mmmm![]()
Moja svekrva je talijanka pa nezna spremati ledeni vjetar....
samo neke suhe kolacice...
Yummi vec vidim da si my type of gal !!! Dodji ti kod mene za Bozic, pa cemo se svega najest i popit!!! hahaha!!!
Cure, need help - bar od onih koje su ikad radile LH test s trakicama za ovulaciju
kako sam počela 13.DC da vidim kad ce bit O, danas sam počela imat feeling da se kuha pa sam napravila oko 12 i opet sad u 18h,
to je na ovoj slici...
plniram se veceras bacit na posao, ali me zanima da li će još potamnit crta sutra ili je ovo možda vrh pred O?
jer ako mi O slijedi za 12 do 26h onda ne mogu čekat vikend...
Bilo tko s iskustvom SOS?
LINK ZA SLIKU: http://i61.tinypic.com/91cx7a.jpg
Neda mi da otvorim sliku
Lady teško je reći šta će biti sutra, pozitivna trakica je kada je testna crta ista ili jača od kontrolne.
Ivekice predivan +!
Svaka ti čast kad možeš trpit tu kozu od svekrve. S koje planete je ta pala?
Šiškice kaj ima kod tebe?
Bog cure...citala sam vas ovih dana ali me oprala neka tuga...nadala sam se da smo ovaj put ipak uspjeli. .svaki put iznova se razočaram...ali dobro...sad sam se malo zbrojila...sretna sam zbog plusića od cura...nivesa zao mi je sto si se tako izmucila...yummy_mummy ti si dobri duh ove teme, bas sam se nasmijala...eto pusa svima od mene...idemo iznova pa sta bude,mozda da se uhvatim alkohola, vidim da ima ucinka kod nekih hehe
A joj..ne kužim zašto ne želi otvarat link
sad ću dobit po prstima od moderatora, al nemam drugi nacin da zakeljim ovo pa isprike unaprijed
a vi budite brze s odgovorom
![]()
meni normalno otvara onaj gornji link, ali ti se ne razumijem u trakice...baci se ti na posao, spermići žive i do 72h
LadyB u akciju! O ce ti biti u narednih 24-48 sati
Cure sad sam čitala na drugoj temi, i našoj Žuži su potrebne vibrice, ne znam da li smijem ali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad.
To je to! Primi se posla!
Sad cekam da me skinu sa antibiotika da se nalijem i ja. Inace ne pijem nikad nista al ovaj put cu puzat po podu
Draga ladyB, pusti ovulacijske testove i sexaj se svaki dan! To ti je puno sigurnije i puno zabavnije! Iskreno ti kazem, djeca se ne rade pod stresom. Zato ja i zatrudnim svaki put jer se ne sekiram. Jos trebam naci nacina da se ne sekiram kad ostanem trudna, i da sve to pregrmim jos 37-38 tjedana
Inace su ti cure dobro rekle, obje crte trebaju biti iste debljine ili ova glavna mora biti deblja od kontrolne, to je znak da je ovulacija za 24 sata.
Inace ne kuzim vas cure bez djece i LH trakice. Nisam ni znala sto su te trakice prije prvog djeteta. Samo smo se sexali ko zecevi. Sve smo sobe u kuci pokrili. Cak smo i u wc-u aviona uspijeli napraviti zurku. Kako smo uspijeli u tom sitnom prostoru, pitate se sad, e, to se i ja pitam, ali tad sam bila mladja, gipkija i bez djeteta![]()
Nivesa, razumijem te, prolazimo isto. Jedino sto ti mogu reci draga je to da se nema smisla zadrzavati u proslosti. Otplaci svoje i kreni dalje. Ovo mi je 5. trudnoca koju sam izgubila i 4. u ovoj godini. Bez obzira koliko puta pale, nema smisla ostajati na podu, treba ustati ici dalje.
Ova je slicka za nivesu i sve nas koje trebamo inspiraciju prije navale na muzeve:
https://www.google.co.uk/search?q=se...2F%3B400%3B479
![]()
A ovaj je moj:
https://www.google.co.uk/search?q=se...ml%3B592%3B391
sto je muskarac bez brkova?
Iskreno nemam volju ni za to. Nakon dugo vremena
Trazit cu kontracepcijske da mi malo unormale cikluse. Ako prodem na jetrenim probama ovaj put.
lista za 30.10.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32 dc +
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26 dc
odbrojavalice:
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~22 dc