Bas mi je zao..znam kako ti je....al eto uvjek se covjek nada da ce bit
Printable View
Bas mi je zao..znam kako ti je....al eto uvjek se covjek nada da ce bit
Riri92..uzas jedan...nemogu opisati nikome...jos je operacija kao carski rez bila
Jelena mlada si jos
A curke vi nemate jos djece uopce il?
Jelena suosjecam. 2 god sam starija od tebe, al srecom samo 1 spontani i 1 vanm.otkrivena u 7tt, isto vidjela otkucaje i dobila si slikicu uz nalaz za kuci i nakon toga na op. Meni su samo jajovod makli srecom. Samo, da, uzas.... Vidjeti te otkucaje tad...
I je,, kao mlad si, ali iskreno, mene to nimalo ne tjesi. Ali doci ce i nas trenutak sigurno.
Nekuzim zasto daju te slike i pokazuju otkucaje ako nist nece bit od toga....samo produbljuju bol
Curke vi sve mlade ja sa 37 ovdje medju vama ko baba hehehe
Jelena ne mozes ti tu nista napraviti da promjenis situaciju tada. Tj nisi nista kriva. Jer ne mozes utjecati ti niti da si zacepis jajovode, niti mozes raditi nesto kasnije da se plod makne u maternicu. Jednostavno nekako se tako odigralo. Zivot nekom pise takve karte nekome oteza u drugim segmentima. Nemoj niti pomisljati da si ti kriva. Nakon toliko vremena vjerujem ti da nemas vise volje ni nmsnage neki put. Ali zena si, koja je prosla to sve. Imas zapravo snage vise nego sto i pomisliti mozes. Ja vjerujem da ce doci...
Toliko vjerujem neki put da imam simptome i prije ovulacije, ko ovaj ciklus hahahahahaahahahhaha.
Tesko je neki put, to sigurno.. Pisala sam prije, ja se jos uvijek uspjevam utjesiti tako da se pocastim s necim sto necu moci trudna. I ovo pokusavam gledati kao da dobiva jos slobodnog vremena dok me bicence maleno ne veze za sebe 0-24.
Anita, iskreno ne znam ni ja... Stvarno te pogode s tim ful. Al opet, na sekundu mi je drago da znam da je uspjelo razvijati se jer sam prije imala spontabi i bilo me strah dali je nesto do mene mozda i da mi se ne zareda puno spontanih prije nego otkriju da imam neki poremecaj. Sad sam mozda malo mirnija po tom pitanju kad znam da ipak mogu
Masnica, sretno i da te beta lijepo iznenadi[emoji3][emoji3][emoji3]
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
:heart:
Lista za 02.09.2019.
(Ne) čekalice
mašnica~~~~~~~~~~~~~47.dc pozitivan test!
anđeo26012013~~~~~~~~~27.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice
ljube555~~~~~~~~~~~~~~13.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~13.dc
justme409~~~~~~~~~~~~12.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~10.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~8.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~~~~6.dc
anita83~~~~~~~~~~~~~~5.dc
hej!!!! pa mašnice cestitaaaaam!!!! sad samo opusteno,crta ce tamnit,ovo izgleda rano.
JelenaR,evo na listi si,dobrodosla!
anita83,dobrodosla i ti,stavila sam te na listu.
a mi ostale...trudimo se i dalje! nema nam druge hehehe! poljubac svimaaaa! ma bas sam sretna!!!
Bas prava lista....[emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]
Dok sam ja dosla na listu bilo nas jako jako malo...
Masnica, javi se[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Izvadila krv u 8 rekli nalaz na mail u 10h ništa još srce mi je u petama skače i treperi i napeto je haha
Joj Mašnice kako sam uzbuđena zbog tebe! :-D Jedva čekam da nam javiš!
U nalazu piše 11.1 H, referentni interval <5.0
Tebi tek prosla implantacija i beta tek krenula rasti i test od 10osjetljivosti vec ocitao a ovaj od 25naravno ne moze... ne sekiraj se bit ce sve ok... ponovi betu u srijedu a sutra kuli test od 25pa probaj ponovo napraviti...
Ajmeeeee, pa ja kad god me nema dan-dva neke novosti!!
Za pocetak, Masince cestitam ti od srca! Bas mi je drago. Izgleda da je ono smedarenje bilo od implantacije. Sad samo polako i probaj ostati smirena kolko mozes. Ako ti se da ponovi betu za dva dana cisto da vidis dal se dupla, da nejdes ginu ovako rano jer pitanje dal bi se vidjelo na uzv-u.
Ema, 29tt?! Ajmeee kako vrijeme leti!
Novim curkama zelim dobrodoslicu i svu srecu! Sad ce malo zahladiti pa ce biti lakse hahah.
Samo da znate, sanjala sam da cekamo odbrojavanje novo da se otvori :mrgreen:
Ja cekam M. Po kalendaru pise danas al posto sam 27dc imam jos dan-dva fore.
Ma rast će beta još Mašnice, rano je! Dobro kažu cure, samo pozitivno i polako. :love:
Hvala curke, valjda od uzbuđenja stalno neka napetost dolje i jajnici nešto se javljaju...
Sutra pišnem još jedan test prekstura ću ponoviti betu.
A doktor će pričekati još...vjerojatno JE puno prerano za ići
U kabini čeka red i tipka na Rodama ti si zakon! :lol::lol:
Hahahahaahahahahahahha ljube. Genijalno. Javi kakav nalaz uvz.
Masnica ti si bas uhvatila pocetak lucenja. Da i izgleda da si stvarno imala implatacijsko. Drzim fige za dalje.
Jagodica aj sanjaj mene hahaahah
Evo nalaz... endo 10mm na desnom jajniku folikul 22na ljevom 20mm sutra bi trebali puknuti... jucer vecer bio odnos a danas i nadalje vise nece biti posto suprug danas otisao za austriju do petka... ako budu plivaci od jucer cekali do sutra super ali ja mislim da nista opet
Pa dobro. Sljedeci mj ljube... To je problem kad rade vani.
Imas o i nalaz je dobar. To je bitno
E ne znam kako to ide i sto se dogodi.
Mozda samo nije naše vrijeme bilo do sad.
Meni ove lh trakice skroz svjetle. Cca ko od masnice test za trudnocu.. Kad da sljedeci put isprobam?.
Hahahahahaha ema hahahahha znaam. Gledam ju i divim joj se.
Sad sam si pogledala od vanm svaki drugi ciklus mi traje 25 dana. To pretpostavljam da je na desnoj strani ciklus koja nema jajovod.
A s lijeve 29, 27, 26. Sad sam uzela moguce o od ta 3 dana - 12-16 dc pa cemo pokriti te dane svaki drugi dan pa... Valjda ce biti nešto. Ocito danas nije ovulacija, a vjerovatno ni sutra. Mislim sa bi def bila trakica tamnija da je danas ili sutra.
Sto vi mislite po iskustvu?