Ah da znam.kako je....naravno jos uz silno pracenje plodnih dana...ovulacija....uh....jao nama
Ah da znam.kako je....naravno jos uz silno pracenje plodnih dana...ovulacija....uh....jao nama
Masnica bas sam sretna zbog tebe. Cekam betu. I ja bi mozda vadila betu kad imas tako digacke cikluse. Ja pretostavljam da ti je sad stvarno tek 13, 14 dpo. Ti ne mozes pratiti po zadnjoj m. Al veselim se novom odbrojavanju
Oho masnice super!!!
Naljutit ce nam se riri ako prizeljkujemo da joj odbrojavanje zavrsi hehe
Ja bi isto htjela na listu naokon idemo na trece jupiii 4 dc meni
Bravo Mašnice, čestitam od srca! 12dpo je ionako prerano za dobiti točan odgovor, osim naravno ako implantacija nije rana pa se vidi.
Tako da će se ova tvoja crtica još podebljati sigurno
Šalji nam opet ovih dana fotkice da vidimo kako tamni crtica
Jao jao tako sve počinje <3 <3
Anita baš mi je drago što si dobila bitku haha!
I glupo mi uopće objašnjavati, ali ajme meni pa otkud bih se ljutila? Ja se isto veselim novom odbrojavanju i svakom idućem odbrojavanju!![]()
EmaKako si?
Ma, bitno da se otvori odbrojavanje s imenom, i nek traje sto krace. Ionako smo zaglavili godinu dana s jednim odbrojavanjem. Sad moramo nadoknaditi sve hahahaha
Hoce hoce. Ja ne sumnjam. Svi imamo svoje vrijeme. Do tad koristiti vrijeme na sve ono sto necemo moci debeli
Salim se ja curke hehe
Riri kako ti i beba jel znas spol? Nezz koji ti je tjedan
O da pa to je jos rano riri
Mi nismo jos pokusavali jer sam tek nagovorila mm na trece al za prvih 2 nije trebalo dugo
Riri, super sam! Veselim se ovim hladnijim danima jer je ova vrućina teža u trudnoći, ali inače sve super. Sve je još uvijek školski i neka tako ostane do krajaJučer ušla u 29. tjedan i ne mogu vjerovati kad to kažem
Uostalom, vidjet ćeš brzo
Bome nam je sretna ova godina, još malo pa treće odbrojavanje, stignemo još barem tolko![]()
Nemam pojma koji mi je dpo osim DC...jer su dugi ciklusi.
Hvala na cestitkama javit cu bas sam nestrpljiva, najvise me cudi sto se unazad godinu dana nista nije dogadjalo iako jako intenzivno na bebi radimo zadnja 3mj.
Vec si umisljam kako mi je trbuh narastaopredvecer me mucnina u zeludcu uhvatila pa legla umorna totalno na 1h pa kao nova...
A vrucina me cijeli dan mokra majca a to i od sparine e da plus glavobolja prije odmora poslije rucka me uhvatila...joj sad su sve simptomi...
Posljednje uređivanje od mašnica : 01.09.2019. at 21:57
Ema divno!![]()
Ma da, brzo prolazi. Nek ostane samo tako lijepo do kraja.![]()
Mašnice ma tko će to znati.. Nekad neće ni da se seksaš svaki dan triput, a nekad uspije i kad se ne potrudiš previše. Bitno da je crta tu!![]()
Ljube555...6godina....3 spontana i vanmatericna prosle godine....i jos uvijek se trudimo
A zasto ne..nije tajna...27godina ..a muz 32
Da imamo...ali samo sa jednim jajnikom....nadam se da budemo uspjeli prirodno...toliko sam vise toga prosla do sad da pozelim i odustat od svega....pogotovo najvise me pogodila vanmatericna...nedaj Boze nikome
Ne nazalost...morali su odstranit i jajnik i jajovod
Ja sam imala vanmatericnu ali ostala oba dva jajovoda i nakon njej bili zastopani jajovode ...i nakon poroda gdje trudn.bila vantelesna , jajovode ispostavili se prohodne... i prije mjesec dana to dokazali smo sa sono hsg...
Ali opet nece primiti se nikako vec 14mjeseca... i isto vec smo i polako odustajemo od svega i odnosi imamo dok stignemo posto muz radi vani i samo za vikend doma...
A ovaj vikend dok valjda je plodne dane onda ga ko namjerno jucer bolio tako jako zub da nije bilo ni do sexa... pokrili smo u petak i danas a sub.ostala ne iskoris.
Oslanjam se na to da ako hoce bude doslo do trudnoce od jednog odnosa kako mi je bila trudn.prije...a ponekad mozes svaki dan i pet puta na dan imate odnos i opet ako nece onda nece...
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Sve je to ko lutrija cini mi se!!!!
Ja kad sam imala vanmatericnu test pokazao pozitivno i ja odma trk ginekologu...kad kaze nazalost nema dobre vijesti....ali pustio je budala da cujem otkucaje srca bebine...to nikad necu zaboravit ..tako mi je tesko palo...i neda se evo od toga nikako...znaci od prosle godine od 5.mjeseca
Ja dok sam saznala da sam trudna isla sam sa 7tt na uzv ali ploda nije bilo i rekao da pocekamo tjedan dana ...i sa 8tt vidio u jajovodu ali to nije izgledalo na plod nije bilo ni otkucaja ...to vise izgledalo na neku lopticu ko ugrusak krvi.... to sam imala prije devet god.
A prosli god.u sedmom mjesecu sam imala kiretazu sa 15tt i od tad nece i nece...
Bas mi je zao..znam kako ti je....al eto uvjek se covjek nada da ce bit
Riri92..uzas jedan...nemogu opisati nikome...jos je operacija kao carski rez bila
Jelena mlada si jos
A curke vi nemate jos djece uopce il?
Jelena suosjecam. 2 god sam starija od tebe, al srecom samo 1 spontani i 1 vanm.otkrivena u 7tt, isto vidjela otkucaje i dobila si slikicu uz nalaz za kuci i nakon toga na op. Meni su samo jajovod makli srecom. Samo, da, uzas.... Vidjeti te otkucaje tad...
I je,, kao mlad si, ali iskreno, mene to nimalo ne tjesi. Ali doci ce i nas trenutak sigurno.
Nekuzim zasto daju te slike i pokazuju otkucaje ako nist nece bit od toga....samo produbljuju bol
Curke vi sve mlade ja sa 37 ovdje medju vama ko baba hehehe
Jelena ne mozes ti tu nista napraviti da promjenis situaciju tada. Tj nisi nista kriva. Jer ne mozes utjecati ti niti da si zacepis jajovode, niti mozes raditi nesto kasnije da se plod makne u maternicu. Jednostavno nekako se tako odigralo. Zivot nekom pise takve karte nekome oteza u drugim segmentima. Nemoj niti pomisljati da si ti kriva. Nakon toliko vremena vjerujem ti da nemas vise volje ni nmsnage neki put. Ali zena si, koja je prosla to sve. Imas zapravo snage vise nego sto i pomisliti mozes. Ja vjerujem da ce doci...
Toliko vjerujem neki put da imam simptome i prije ovulacije, ko ovaj ciklus hahahahahaahahahhaha.
Tesko je neki put, to sigurno.. Pisala sam prije, ja se jos uvijek uspjevam utjesiti tako da se pocastim s necim sto necu moci trudna. I ovo pokusavam gledati kao da dobiva jos slobodnog vremena dok me bicence maleno ne veze za sebe 0-24.
Anita, iskreno ne znam ni ja... Stvarno te pogode s tim ful. Al opet, na sekundu mi je drago da znam da je uspjelo razvijati se jer sam prije imala spontabi i bilo me strah dali je nesto do mene mozda i da mi se ne zareda puno spontanih prije nego otkriju da imam neki poremecaj. Sad sam mozda malo mirnija po tom pitanju kad znam da ipak mogu
Masnica, sretno i da te beta lijepo iznenadi[emoji3][emoji3][emoji3]
Lista za 02.09.2019.
(Ne) čekalice
mašnica~~~~~~~~~~~~~47.dc pozitivan test!
anđeo26012013~~~~~~~~~27.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice
ljube555~~~~~~~~~~~~~~13.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~13.dc
justme409~~~~~~~~~~~~12.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~10.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~8.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~~~~6.dc
anita83~~~~~~~~~~~~~~5.dc
hej!!!! pa mašnice cestitaaaaam!!!! sad samo opusteno,crta ce tamnit,ovo izgleda rano.
JelenaR,evo na listi si,dobrodosla!
anita83,dobrodosla i ti,stavila sam te na listu.
a mi ostale...trudimo se i dalje! nema nam druge hehehe! poljubac svimaaaa! ma bas sam sretna!!!
Bas prava lista....[emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]
Dok sam ja dosla na listu bilo nas jako jako malo...
Masnica, javi se[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Izvadila krv u 8 rekli nalaz na mail u 10h ništa još srce mi je u petama skače i treperi i napeto je haha