Hula.hop, Character,Buncek, jos jednom cestitam i dobrodosle!!!
Sto se tice baby watchera,pa ja sam ga dobila negdje oko 13.-14.tt,neznam tocno hahaha i otkucaje sam nasla isti dan. Iako,bila me malo ulovila panika jer nisam znala na koju stranu trazit pa se taj prvi put otegnulo,a i maternica je jos bila nisko. Sad bez problema nadem u roku odmah. I puno manje gela trosim hahaha jer ne namazem skoro cijeli trbuh :lol:
Muci me zatvor vec danima i bas mi je tesko. Naduta sam,trbuh kao pred porod skoro,kroz par dana vaga pokaze i po 3-4 kg vise...pa sam luda,zivcana i nemoguca. Pijem donat mg na litre! Suhe sljive, smokve i te inacice nemogu smislit,ali sam jutros u kavu ulila malo mlijeka i naaaapokon isla na wc. Ajme kakvo olaksanje. A mlijeko u kavi ne volim nikako. Pijem cistu crnu kavu bez icega,ali kad sam vidila da cu morat namocit sljive radije sam se odluvila na meni manje zlo, mlijeko haha.
Salatu jedem skoro svaki dan i za rucak i za veceru. Nemam straha,dobro je isperem a domsca kvasina ubije sve ono sto je moguce stetno ostalo jer ja bas zacinim da grize hahaha sto kiselije to bolje :-).