Stranica 6 od 54 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 2660

Tema: Sto nas veseli u trudnoci

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto ne zelenu salatu? Meni to i ovdje u bolnici daju.. Ima nešto loše u njoj ili?
    Ma i ja sam je jela u prvoj trudnoci, nit sam znala mnogo nit mi je ko govorio mnogo nit sam citala mnogo i jako mi fali. U biti jede se i moze se jest al bas tu na rodi cini mi se da sam citala iskustva nekih da kao postoji potencijalna mogucnost zaraze toksoplazmozom iz zelene salate i svjezeg kupusa pa eto kako sam sad sva isprepadana od svega i paranoicna ko nikad ja izbjegavam jer nemam antitijela na toksoplazmozu. U prvoj trudnoci sam znala samo da se od maca moze dobiti no eto kao salata, zemlja...ne znam...zelim da vjerujem da su gluposti jer sad ce sezona salate kad cu moc nabaviti i domacu.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj AliceInChains prvotno napisa Vidi poruku
    Ma i ja sam je jela u prvoj trudnoci, nit sam znala mnogo nit mi je ko govorio mnogo nit sam citala mnogo i jako mi fali. U biti jede se i moze se jest al bas tu na rodi cini mi se da sam citala iskustva nekih da kao postoji potencijalna mogucnost zaraze toksoplazmozom iz zelene salate i svjezeg kupusa pa eto kako sam sad sva isprepadana od svega i paranoicna ko nikad ja izbjegavam jer nemam antitijela na toksoplazmozu. U prvoj trudnoci sam znala samo da se od maca moze dobiti no eto kao salata, zemlja...ne znam...zelim da vjerujem da su gluposti jer sad ce sezona salate kad cu moc nabaviti i domacu.
    Eto prvi put to čujem. Ovdje mi to nikad nisu ni spomenuli.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Kod nas to stalno naglasavaju za sirovo povrce jer postoji rizik, ali su isto tako rekli da treba samo dobro (par puta vise nego inace) oprati. U prvoj trudnoci sam jela salatu, rikulu, kupus i slicno skroz normalno.
    Isto sam negativna na toksoplazmozu.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ma da. Bitno ju je dobro oprati. A ljudi moji ja kvasinom dezinficiram kupaonicu. Sigurna sam da kvasina dezinficira i salatu, barem malo...

Jagodicaa pricaj jos!!! Bas divno. Ja se sad na to pripremam. Bas se veselim

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ma da, i ja povrce i vocem perem temeljito sodom bikarbonom ali eto zelenu jos ne jedem.Mozda sada kada bude domaca i svjeza na proljece. Sad sam pilecu salatu pravila sa povrcem i jogurtom (bez zelene). :D Meni se ljudi apetit otvorio. Trazi mi se i zdravo i nezdravo i slano i slatko. :D Kao sto gledam nadoknadit cu s kilama ovo sto nisam do sad. :D

Just Me, sad ce i tebi partijanje u trbi, yay! Blazen osjecaj iako me nekad prepadne.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Alice, toksoplasmoza se spominje kod zelene salate zbog zemlje koja je na njoj, ne zbog same salate. Svako povrce i voce koje dolazi iz zemlje ako se dobro ne opere i ne oguli moze (a i ne mora) na sebi imati zemlju zarazenu.
    To je isto kao sto ne preporucaju sladoled da se ne zarazimo salmonelom. Pretjeruje se, peri salatu i uzivaj u njoj, em je zdrava em je dobra za probavu.

JustMe, nemam kaj vise za pricati haha. Danas sam samo ujutro osjetila jer sam poslje bila u pokretu, rano je jos ali vjerujem da ce se pojacavati i da cu kroz dva tjedna vec bolje osjecati. A jucer navecer sam skuzila dok je maca lezala na meni. Cim ja legnem evo nje na mene haha.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Alice, ako te strah posto nemas to cudo onda izbjegavaj i biraj povrce koje mozes skuhat ili oguliti. Ali mislim da kupovne salate je vide zemlju hahahaha. Ciscu salatu nemam ni kad perem 5x domacu.

Ja se ne brinem. Predivse sam se brinula.do sad. Kod bas salatu peru u vodi iz gusterne... ako se uspila zakaciti i preziviti do sad na tome i dalje ce. Bas sam se opustila po pitanju trudnoce od prije koji tjedan... ako smo dosli do tu i dalje cemo.

Bas se veselim tim pokretima.
    Ma jagodica samo ponavljaj. Znaci toga nikad dosta slusati

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Pozdrav...evo i mene tu [emoji4]
    Jedete li svježi ananas? Ja kupila jucer ogroman divan ananas i nadoh negdje da nije preporucljiv radi izazivanja kontrakcija?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Dobrodoslaaaa!

E to za ananas sam cula, nisam ga jela ali moram priznati nije mi ni inace cesto na meniju. Ne da mi ga se cistiti hahaha. Inace nisam bas puno istrazivala hranu, osim za sireve odredene znam da bi se trebali izbjegavati. Odnosno sve kao od nepasteriziranog mlijeka jel? I cula sam za nareske ove tipa kobasice, sunkice susene i to. S time da sam ja toga jela ono oko Bozica ali u umjerenim kolicinama (dodes u goste pa piknes malo ) iako sam opet nasla info da ono sto je dimljeno je okej. Al moja prehrana je inace dosta uobicajena i kontinentalna, da ne kazem dosadna haha.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ma jedem ja svjeze voce i povrce. Moj gin smatra da je ono najbitnije samo dobro perem. Ali eto radi te zemlje i zelen salate sto Jagodica spomenu nesto se suzdrzavam iako sam je gutala non stop godinama, a i dlaje sam negativna. Mislim da mi je ovo sve panika radi prosle trudnoce i sad malo malo neki peh krene.....

Prije par sati sam bas heljdin maslenjak sa malo pavlake i jednim jajetom (omlet), a uz to nasjekla crvenu i zutu papriku te paradajz (rajcicu). No evo nakon tri sata sam opet hungry. :D

Kod mene je u stomaku partijanje vazda....il ce biti plesac ili neki fudbaler, karatista....: D Seka je bivsa gimnasticarka, a sada balerina pa kaze da ce i on bit baletan hahhaha.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj character prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav...evo i mene tu [emoji4]
    Jedete li svježi ananas? Ja kupila jucer ogroman divan ananas i nadoh negdje da nije preporucljiv radi izazivanja kontrakcija?

Ananas se ne preporučuje u velikim količinama, ali možeš slobodno pojesti ponekad, pogotovo uz drugo voće kao voćnu salatu.

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Extra..ma i.ja jedem sezonsko ali volim tu i tamo koji ananas smazati jer je lagan...

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Joj ja se raspisala a onda izbrisala sve!!! Aaaa! Uglavnom, ja sam danas 16+5 i definitivno sam osjetila bebu! Od 15.tjedna imam neki feeling i one leptirice ali danas sam 100% sigurna da je to to. Svaku vecer nadem bebine otkucaje na lijevoj strani (tamo ovih dana i trazim jer mi je ta strana nekako "punija"zadnjih par dana),i ja danas samo sto nisam sondu stavila lijevo,u momentu mi nesto promigoljilo u desno i kao da se gura,stavim sondu desno i odmah nadem otkucaje! Sad na desnoj dtrani odjetim punije. Bas sam bila sretna. Naravno na lijevoj strani nisam nasla otkucaje. Da ne bude zabune,meni je ovo 2.trudnoca pa sam i ocekivala ranije pokrete. U 1.sam osjetila sa nekih 18,19 tjedana,ne sjecam se vise.
    Jagodice,poseban osjecaj,ha? Ma prekul!!!
    A sto se gina tice,proslo me hahaha. Rekla sam sama sebi da se necu nervirat. Hahaha.
    Dobila sam trudnicki jastuk i sad ga stalno nosam na relaciji krevet-kauc haha ali je suuuper i za moja leda je spas!
    Kasno je a ja jos budna ko da je podne... Ulovila me nesanica... Ufff. Ali mozda sto i popodne malo ubijem oko hahahaha,ali stvarno kratko ( do pola sata i dovoljno mi).eto, nisam cesto tu ali kad pisem,pisem roman hahaha. Nisam valjda nista zaboravila hihi. Ljubaaac!!!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Andy, samo ti pisi da nadoknadis ovo sto te nema hahaha.
    Meni osobno na nalazu je pisalo da je bebac vise na desno, ( ja sam srceko u startu nalazila vise na desno, sad je vec nekako centrirano), a glava na lijevoj strani, i ja s lijeve strane osjecam tu neku "punocu" odn kad se sagnem recimo lijevu stranu osjetim, desnu ne. Onda si moj mozak odma stvara slike da se ne smijem jako savijati jer si zamisljam kak malom stisnem glavu hahahaha...ah, nije bolest sve sto boli jel
    Ja sam ga jucer navecer opet osjetila par puta "kuc-kuc" i jedva cekam da malo pojaca
    Zaspati mogu i popodne i navecer (nemojte me mrziti) cak nekad kad popodne ne legnem glava pocne boliti.

Character, jesi se najela ananasa?

Jel imate kakve cudne kombinacije? Ja bas i ne. Doduse jedem sad zitarice one sa susenim vocem sa jogurtom od breskve u bananom zgnjecenom

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pocela mrdanja, heheheh.

Ja ovog svog osjetim na obje strane, kako kad. No zadnjih dana vise sa desne (ovisi izgleda cim udara i da li je stucanje, a ne udarac).

Toliko me je ovaj Bladder Diary opteretio da uvid u situaciju koji imam me nekad pravo sje*e. Danas evo do sad 14 puta, popila 500 ml vode, ispiskila 910 ml vode. Jucer sam popila 1000 ml vode, ispiskila 975 ml. Nekad je omjer OK ali nekad kao d ansita ne ide u mene. Skontala sam smao da oba puta kad sam imala proliv, sutradan sam normalno mokrila i to je meni kao neko svjetsko cudo....da nemam taj osjecaj. Sto je najgore ne pijem mnogo tecnosti jer me smori, a zedna sam i zelim da pijem. Pitam se samo odakle taj urin dolazi. Iskreno se nadam da ce me gin uputiti konacno na pravi put toga sto se tice jer ja imam problem sa mjehurom jos od fakultetskih dana....ali sad je dostigao vrhunac.

Mnogo se radujem kontroli za desetak dana jer je onaj dugitrajni UZ pa da se nagledam bebe, ali isto ocekujem glupi bris i eto nakon PEE-PEE izvjestaja sta dalje raditi (nalaze) i kome ici. Gin zeli da dokuci da li ovo moje moze uticati na trudnocu. Plodove vode ima dovoljno, sto je OK.

Sada cu da pravim musaku, jede mi se. :D

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku

Jel imate kakve cudne kombinacije? Ja bas i ne. Doduse jedem sad zitarice one sa susenim vocem sa jogurtom od breskve u bananom zgnjecenom
    Pa bas i nemam neke lude kombinacije ali evo pase mi mineralna bas bas u svako doba dana.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Bok drage trudnice! Da se i ja pridruzim. Mi smo jos jako maleni, 8+5, jedva cekam doci u vase faze (s manje straha
    bez mucnina i s udarcima). I ja se bojim svjeze salate, a inace ne mogu pojesti obrok bez salate. Sad mi se doduse nista ne jede, odnosno od svega mi se povraca pa ne zalim ni za njom toliko. Zacudo, probava je jos ka urica! Kompot od dunje mi smiri zeludac.. Zasad U srijedu sam na pregledu. Nadam se da ce sve biti ok s uzv pa da mogu izresetati gin sa sto pitanja

Vidim da koristite Baby watcher (ili nesto slicno), odkad ste pocele?
    Posljednje uređivanje od hula.hop : 08.02.2020. at 11:09

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hula hop, cestitam ti (ako vec nisam tamo na pocetku na drugoj temi).

A bit ce sve OK i doci ces ubrzo u nase faze. <3

Ja licno ne koristim nista sto prati bebu sem redovnih pregleda na tri tjedna. Sada vec osjetim udarce, a do tada samo redovni pregledi (UZ).

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Hula.hop dobrodosla!
    Ja sam uhvatila sa 12tt otkucaje. Isla sam ga isprobati cim sam ga dobila, iako je cura koja mi je posudila rekla da ona nije cula nista do 14tt. Tako da sam ja mozda imala vise srece nego pameti. Ali citala sam kasnije neke cake (kojih se nikad ne drzim hahaha) tipa da je najlakse uhvatiti ujutro nataste, radi nadimanja nakon jela. Na pun mjehur, jer malo onda izdigne maternicu. Najbolje lezati ravno na ledjima, i onaj uzv gel igra ulogu. Treba ga stisnuti u malu "hrpicu" i razmazivati sondom, ne rukama.
    That being said, ja sam prve otkucaje uhvatila navecer, sjedecki, nakon pisanja i razmazala sam gel po sebi ko da je krena

Za pitanja ginu, moj skromni savjet je da si zapises na papir ili u mob. Ne znam dal sam IKAD kod dr pitala sve sto sam htjela

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

U trudnoci me za sad veseli dsn bez mucnina, dobro me mora cijeli, moze i pola dana [emoji119]
    Trudnice sljedeci pregled mi je 12-13tj. Mjerit ce bebi nuhalni nabor...dr mi je predlozila kombinirani probir, je li radio tko od vas?

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Character, jesi se najela ananasa?

Jel imate kakve cudne kombinacije? Ja bas i ne. Doduse jedem sad zitarice one sa susenim vocem sa jogurtom od breskve u bananom zgnjecenom[/QUOTE]

Ne jos...cekam da mi dode bolji dan sto se mucnina tice.
    Ne mogu nista, silim se da pojedem bar nesto. Slatko mi se gadi jer imam osjecaj da cu odmah povratiti. Do jutros sam mogla popiti sok od cijedene narandze jer mi kiselina odg...jutros i njega tesko.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Character, poslala sam ti pp

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Cure, da vam se pridruzim pa odmah na pitanja, malo me bolucka dole. Pikalo me u krizima na lijevo (kao bubreg) i to je jucer prestalo, to je bilo bas jako. No i dalje me povremeno zaboli unutra... mozda cerviks ili nesto. Ne sjecam se tog iz prve trudnoce i ne brinem se jako jer bol nije intenzivna, ali me malo kopka.
    Posljednje uređivanje od Buncek : 08.02.2020. at 16:38

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Character, Hulahop, Buncek, baš mi je drago što ste došle!

Andy haha, ja isto obožavam taj jastuk. I divno za mrdanje bebe.

Slažem se sa Jagodicom za ovo zapisivanje pitanja, tko bi se svega sjetio tamo na pregledu. O kombiniranom probiru ne znam što bih mislila. S jedne strane moram sve znati i imati osjećaj da imam kontrolu i da sam pripremljena što god bilo, a s druge strane meni to ništa ne koristi jer mi pobačaj nikad nije bio opcija. Prevagnula mi je na kraju ova prva strana jer sam htjela znati, pa sam radila Nifty. Ali opet, svi ti omjeri itd. su samo statistika, znam dosta žena koje je kombinirani totalno izludio, a na kraju je sve bilo okej.

Buncek, bilo bi najbolje da to pitaš svog ginekologa. Ta sva neka boluckanja su u mom slučaju bila normalna, stalno me u početku nešto bockalo, smetalo, izluđivalo.. I uvijek bi mi rekao da je sve okej.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Zapisala sam vec 12 komada Jedno od pitanja je mogu drugi pzt donijeti baby watcher da nademo zajedno otkucaje

Ja sam htjela pricekati da pisem u ovoj grupi 12tt, sad me veseli sto cu se tad veseliti

Bas su mi gadne mucnine, baa.. Ja sam mislila raditi NIFTY, jako slicno ovome sto pise Riri.. Probir ne bi radila jer je bas statistika, koliko sam ja shvatila. Nifty doduse kosta, ali imam velik popust pa ajde

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Buncek i mene stalno nesto malo zateze, probada i slicno... Ne brine me jer nije intezivna bol. U prvoj trudnoci sam imala puno vise kontrakcija, smirile su se oko 6-7tt, kad sam doduse dobila upalu mjehura. To je bila jaka bol. Najbolje provjeriti, ali vjerujem da nije nista ako nije jaka bol.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hula hop, nije jaka i cini mi se da polako prestaje. Vidjet cu... prvi pregled mi je tek u ozujku. Razmisljam otici negdje i privatno iduci tjedan.... dvoumim se dal bi ili ne.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Ti si tada 8, 9tt? Ja ne bi isla prije polovice 6, 7tt radi otkucaja srceka. A i to ako ti je ovulacija bila oko 14dc (po gestacijskoj dobi meni je O bila 16-17dc). Ja sam bila narucila na 6+3, drugi sad u srijedu 9+3, ocito to varira dosta od doktora do doktora, a mozda i zbog toga jer sam imala miss.ab. na ljeto. Iskreno, ne vidim smisao ovog pregleda u srijedu, ali mi je drago da idem jer cu te tri sekunde biti presretna da vidim otkucaje i da je sve ok. Ali objektivno, mislim da pregled nema smisla za bebu, smislen je tek onaj u 12tt.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Meni je ovulacija bila na 14 dc. Narucila me na 7+5. Ja bih mozda isla ranije jer se zadnji put plod prestao razvijati u 6. tjednu. Ja sam imala miss.ab. prije godinu dana, u veljaci.

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Buncek jesi li cula otkucaje srca ikako u 1.trudnoci? Jesi li primjetila ili osjetila ista? Mozda su glupa pitanja al me zanima. Sad sam zabrinuta sto 2 dana nemam mucnina. Tj danas blago tek sad, jucer sam bila ko zmaj

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hula.hop, Character,Buncek, jos jednom cestitam i dobrodosle!!!
    Sto se tice baby watchera,pa ja sam ga dobila negdje oko 13.-14.tt,neznam tocno hahaha i otkucaje sam nasla isti dan. Iako,bila me malo ulovila panika jer nisam znala na koju stranu trazit pa se taj prvi put otegnulo,a i maternica je jos bila nisko. Sad bez problema nadem u roku odmah. I puno manje gela trosim hahaha jer ne namazem skoro cijeli trbuh
    Muci me zatvor vec danima i bas mi je tesko. Naduta sam,trbuh kao pred porod skoro,kroz par dana vaga pokaze i po 3-4 kg vise...pa sam luda,zivcana i nemoguca. Pijem donat mg na litre! Suhe sljive, smokve i te inacice nemogu smislit,ali sam jutros u kavu ulila malo mlijeka i naaaapokon isla na wc. Ajme kakvo olaksanje. A mlijeko u kavi ne volim nikako. Pijem cistu crnu kavu bez icega,ali kad sam vidila da cu morat namocit sljive radije sam se odluvila na meni manje zlo, mlijeko haha.
    Salatu jedem skoro svaki dan i za rucak i za veceru. Nemam straha,dobro je isperem a domsca kvasina ubije sve ono sto je moguce stetno ostalo jer ja bas zacinim da grize hahaha sto kiselije to bolje .

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Andy, radije progutaj nekako malo kave s mlijekom nego da trpis. Jos ako dodas secera, dva guca veca ce ti biti dosta da se pokrenu stvari. A mozes si recimo sloziti crnu pa sastrane malo ove kaki-kave

Character, to ti je savrseno normalno da simptomi budu neke dane jaci, neke slabiji i neprimjetni. Nema veze jacina simptoma sa dobrobiti bebe, vjeruj mi.

Cure, kad su pregledi?!

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Character, ja bi se odmah mijenjala s tobom! Kod missed nista ne osjetis, meni je prvo sto sam u soku pitala ginekologa "Pa kako, meni je i dalje tako mucno?" Tijelo nastavi trudnocu, samo iz nekog razloga stanu otkucaji. Kad sam ja vrtila film, jedino drugacije cega se sjecam je da sam tu noc imala uzasne nocne more, pune smrti, a to moze opet biti svasta. Tako da nema smisla razbijati nase glavice (ima dana i kad se poslusam . Uzivaj u nemucnini, to ti se ostvarila zelja od neki dan Meni je danas svekrvi rodendan, napravila sam rucak i sve izgleda kao da imam 13 godina i prvi put u zivotu kuham. Bas je za kuhanje potrebna ta ljubav prema hrani

Buncek, ako ce te to smiriti, odi ranije, razumijem te, samo racionalno (sto ja uglavnom nisam) to je ok vrijeme za prvi pregled, drugi ti je za mjesec dana od toga, poslije 12tt. Pregled ti je isto sto i vadenje bete, nista ne garantira, da ne daj boze ne cujes otkucaje u 6tt, rekao bi ti da dodes u 7tt, da je mozda rano.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Character, mene su ti prosle godine narucili s 9+4 na prvi pregled (sad sam bas pogledala). Menga mi je bila zadnja 2.12. a prvi pregled 7.2. Pregeld je poceo s brisevima koji su me uzasno pekli i boljeli, na kojima sam vidjela da je sve krvavo, a prije toga ni kap krvi. Prekasno je bio pregled... nisam kuzila da je nesto krivo ali sam imala predosjecaj jer mi se plus vidio tek na 30 dc - a ovulacija na 14 dc i ustvari ginekolog nije nista pametno mogao ni reci. Nakon toga sam se kod tog ginekologa osjecala izrazito nelagodno pa sam ga i promijenila.
    Posljednje uređivanje od Buncek : 10.02.2020. at 19:23

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Nemojte ni razmisljati o losim stvarima. Ovdje smo da se veselimo. A vjerujte mi, ja sam tim zivciranjem samo tijelo opteretila. Uzas su ti prvi dani. Zato smo i slozili ovu temu da nas digne

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Slazem se justme Toliko su nas uvukle tegobe i strahovi prvog tromjesecja da (barem ja) povremeno i zaboravim kako sam sretna jer nisam na listi vise i jer za koji tjedan dolazi nalet energije i ciste srece!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ajmo nesto veselije, istina. Evo ja sam pogledala sta drevni kinezi kazu za spol bebe: sekica moj sin je i rekao da zeli sekicu. Zadivljen je curicama, uvijek bulji u njih i ispituje me. Sogorica treba roditi curicu u lipnju pa bi se igrale zajedno.

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Jutro! Danas sam usla u 7.tt [emoji173], jos 5 i ove mucnine bi trebale prestati.
    Meni kinezi predviđaju dječaka [emoji4] mi imamo odavno spremna oba imena...doduse, ja sam uvijek naginjala 1.curici da imam ono bas 100% iskrenu prijateljicu al zaista mi je svejedno, samo neka je zivo i zdravo

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

character, hula-hop i buncek čestitam!
    Jam ušla u 13.tjedan i mučnine su skroz prestale, čak se i probava normalizirala, baš odjednom. Sad me opet bude frka jer ništa ne osjećam, nikakvih simptoma pa se pitam jel sve ok. Razmišljam i o baby watcheru, ali opet mislim ako sam tri puta bez njega preživjela, mogu još jednom.
    Trenutno me muči da ne dobijem gripu od djece jer su 2/3 bolesni. Još sam ovaj tjedan na godišnjem, planirala se konačno malo odmoriti od svega ali ništa od odmora.
    Kako stojite s kg, kod mene još početno stanje nepromjenjeno. Kad su vam krenule rasti kile?

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Buncek, eto moja sogica rodila decka i sad cekamo naseg pa da se hahari druze haha.
    Moja nepogresiva intuicija i majcinski instinkti su me stalno vukli na curicu hahaha, toliko o tome. A preferencije nisam zaista imala nikakve.

Character jupiiii!

Cure, kojih datuma su pregledi?
    Ja imam 14.2., 24.2., i 2.3. pa birajte

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Jagodice, kako tako česti pregledi?
    Meni je 27.02.
    Što se spola tiče ja sam svaki put otpočetka imala točan feeling.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Jagodice bas si me nasmijala
    Moj pregled je tek 4.3.

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Ja tek oko 20.3., za dan žena bi trebala dobiti točan termin (na tom pregledu ce mi biti mjerenje nuhalnog). Do tada, crvi u guzici

Posljednje uređivanje od character : 11.02.2020. at 11:32

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Šta vam je to sa kinezima? Da vidim jesu meni pogodili i jel radi metoda.

Sa kilama stojim užasno, od početnih 63, popelo se na 85.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja cu malo upasti samo da nesto pitam. Do kad su vas bolila prsa? Ja sam danas 13tt i prije jedno 4 dana su me prestala bolit prsa i kao da su se ispuhala. Do tada su mi bas cike bile velike i bolne na dodir.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Hahaha, Jagodice Ja imam osjecaj da je decko. Naravno da je prvo da je zdravo, ali da mogu birati malo bi radije curicu.

Ja sam sutra na pregledu! Juhu!

Izgubila sam 1-2kg, ali jutros se tusiram i trbuh mi je bas napuhan. Ono, kao da nisam bila u wc danima, a nemam velikih problema s tim. Stalno osjetim kako mi se rasteze maternica, ali mislila sam da cu taj trbuh vidjeti poslije 3 mjeseca.. i cice su mi dojke postale Riri, ti ipak strogo mirujes, super si obzirom na to.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Jagodice, kako tako česti pregledi?
    Meni je 27.02.
    Što se spola tiče ja sam svaki put otpočetka imala točan feeling.
    Ma zato sto sad u Petak imam echokardiografiju ili ti uzv bebina srca. Nakon toga je klasicni uzv i pregled. Ali posto u bolnici vodim trudnocu (duga prica ali sve je okej) jedan tjedan idem na uzv a drugi tjedan u trudnicku na pregled.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Bravo cure. Bas se trudite biti optimistične jer vrijeme proleti.
    Meni je pregled 18.2.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Riri: https://www.momjunction.com/chinese-...edictor-chart/

Moje grudi su dojke od prve trudnoce. Od manje dvojke prije prve trudnoce na vecu cetvorku dok sam dojila i trojka nakon. Al nisu se bas ispuhale. Malo vise.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hello trudilice, da vas pozdravim. U obavezama sam pa se ne stignem javiti. Ponekad uspijem malo procitati. Ja uzivam u partijima, neku noc me probudio. Sanjam kako radim sklekove a po stomaku nesto lupka i ometa me i probudim se, kad ono malac haahah. Kaze muz da je provjerim sa dr. jel OK sto ga ovoliko cesto,mnogo i jako. osjetimo prilicno rano. :D Mislim jeste ali eto malo se nasalio. Iscekujem pregled i ponovne briseve 18.2.(kao i Just Me :D) kad cemo raditi organ screening. Inace imam zakazano svaki 21 dan od pocetka trudnoce.

Stranica 6 od 54 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •