To je normalna pojava kod uzimanja Crinone gela. Sastojci gela oblažu sluznicu rodnice, to su bijele naslage, komadići ispadaju na rublje, kod brisanja, ali kako si sama rekla ne bole, ne peckaju, ne svrbe... To su ostaci Crinone gela.
Printable View
hvala inesz ! ja sam mislila da su te vražje gljive jer sam im inače sklona, a prvih par dana korištenja gela nisu ispadali komadi vec je samo curila prozirna tekućina ...pa su me ti komadi prepali..
Gaceta,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas!
geteceta sretno danas! čekamo te s velikom betom!
Dobro jutro cure...prije sam prvo isla na fb ujutro a sad trcim na rodu...:lol: Nocas sam jako slabo spavala, dizala sam se stalno u wc, uglavnom uzasna noc, pred jutro zaspala opet, i onda se probudim moram opet u wc, i onaj grozni osjecaj u stomaku da cu dobiti mengu svaki cas. Mislim da sam virila u gacice 15 minuta :( :( Moj muzek dosao do mene, i pita me sto ti je, a ja ni pet ni sest stala plakati kao kisna godina...jednostavno mi je nekad pretesko biti pozitivna, koliko god nastojala. Osluskujem svoje tijelo, i vise neznam ni sta mi govori. Kaze se da zene osjete kad su trudne, ja nemam taj osjecaj, i mozda me to najvise plasi...Uglavnom nakon milion suza, sad mi je malo lakse, stomak vise ne boli, prestao je, samo tupa bol u ledjima... Oprostite sto vam kvarim raspolozenje jutros svojim "kukanjem" ali nekada mi je stvarno pretesko, a nitko me ne moze razumjeti bolje od vas...Moje kolegice su totalno "blind" za ovu temu. Njima je to kao da ides u ducan i pokupis bebu i to ti je to. Uspjesna trgovina. A uopce nije ni blizu tako.....Tako da se jedino vama mogu pojadati...
Ljubim vas sve, i zelim vam svima velikuuuuu beticu od srca....:-D
sunašce možda neke osjete ,ja nisam! prestani osluškivati svoje tijelo i tražiti simptome jer tak samo sebe izbediraš.
geceta sretno i znaš šta ti želim:-)
Znam imas pravo, ali to je tako tesko ne osluskivati svoje tijelo...nastojim zaboraviti, ili zabaviti se s necim drugim, a onda opet prodrma ona bol kao pred M i ja protrnem.....neznam, valjda mi je danas takav jadan dan. Jucer sam se smijala ko blesava, danas cu oplakivati....:lol::lol:
sunasce..iskreno rećeno ti bolovi ti mogu biti samo dobar znak da se nešto dolje događa, da se možda mala bebica ukopava, tako razmišljaj. Menga ti sigurno nije jer nećeš je još dobiti nikako. Kad ti vadiš betu?
Hvala tikica, ovo me je zaista utjesilo..:) ja ti trebam vaditi betu tek 1.3, danas mi je 6 dan od transfera... do tad mislim da cu osijediti...a mengu po pravilu ako gledam na 28 dana ciklusa kakvi su mi inace bih trebala dobiti sutra!!! i to je sto me uzasava....pa cim drmne ta bol ja mislim gotovo je, sutra nosim ulozak...:/
gle mali uloškić možeš nositi ako ti smeta curenje tog gela ( mislim da sam vidjela da to koristiš a ne utriće)
a ako ti išta znači ja sam u svom dobitnom postupku 4 dan imala takve bolove jer to je upravo bio dan implantacije..
super su ti bolovi vjeruj mi!
ja sam isto imala 4 dan od transfera bolove kao pred mengu, jajnici su me ubijali..Onda sam si i mislila mozda je to to, mozda je implantacija :) jucer apsolutno nista, tisina, danas bolovi opet, ne kao taj cetvrti dan, ali stalno neka nelagodnost dolje u maternici kao pms....a zasto ti kazes da menga nikako ne moze biti jos uvijek? zbog crinona sto koristim?
i pozlatile se tvoje rijeci, evo vec sam i koji osmijeh nabacila :) :) :)
draga sunašce
ja isto imam M svaki 28 dana.do sada sam dobivala M poslije transvera 10 dan(uvjek ranija).to što ideš svaki ćas na pišanje to ti može biti dobar znak.ja sam do 3 mjeseca trudnoće išla po 5 puta tokom noći na pišanje (užas)boljela su me užasno leđa i donji dio trbuha.zato se opusti -bit će šta mora biti.
hvala ti Mirjana puno. Nisam shvatila kako mislis dobivala si ranije mengu poslije transfera 10 dan? jer moja menga je zadnji puta bila 25.01. znaci sada bi ju trebala dobiti (racunajuci 28 dana) 22.02.....ili ja pogresno racunam?:lol: sto znaci 8 dana kon transfera....O.o
ali pisanje, ledja (ja isto imam uzasne bolove) i donji dio trbuha su nam zajednicki, a vidi tebe sada, lijepa trudnica :) :) :)
I meni pa eto,beta je 0.5;( hvala svima na vibricama!
a joj geteceta pa ne mogu vjerovati.. baš mi je žao..
jel ideš idući mjesec opet ili moraš čekati? nadam se da ne moraš čekati jer ovo je bio smrzlić jel tako?
drži se mila moja..
Imala sam sve simptome ali eto,nista:( rekla je dr da sad cekam M i da ju nazovem cim dobijem da se dogovorimo. Moramo jedan dan sjesti i dobro razmisliti kada cemo ponovno u postupak
Kiarad,sretno sutra!
Nest je bilo govora tu o M i utricima i kad tko procuri pa bih samo htjela napomenuti
Da smo doista sve razlicite: ja sam procurila pod utricima,prijateljica je pod njima procurila 4.dan nakon et!!
Gecata jako mi je zao zbog tvoje bete,a i meni su danas poceli jakoi menstrualni bolovi,cisto sumljam da cu docekati betu u srijedu ,jer cu prije procuriti,inace danas trebam dobiti
Geceta zao mi je draga
Sunasce i meni je danas 6. D.t. a vadjenje bete 01.03.
Al mislim da ja to necu moci izdrzati..
Ja nemam nikakve bolove,prva dva dana sam bila u bolnici jer me neki zivac uhvatio kod ljevog jajnika.. a od onda nista.. do danas sam lezala u krevetu a mislim da cu sutra biti aktivnija...
Gaceta zao mi je.. sad treba samo dalje..
Ja umjesto da se radujem beti meni sve vise osjecaj da nis od ovoga...
Ipak mi je prvi postupak i mislim da ce moja patnja duze trajati..
I mene hvataju neki bedovi..
Sad kako sam na bolovanju na poslu pocele tracke da sam trudna( a nitko ne zna za postupak) i to me rasplakalo jer svi cekaju tu moju trudnocu...
Evo drage moje da se i ja javim ovdje jucer vracena 2 embrija 3.dan cekamo betu 5.3. Malo sam u bedu jer ih nisu ostavili do 5.og dana ali u njih je kao nepisano pravilo tek kad imas 4 i vise embrija ostavljaju ih do 5.og a ja sam imala 3... Pa me strah da su malo razvijeni...uh stalno neki strah...
Evo drage moje da se i ja javim ovdje jucer vracena 2 embrija 3.dan cekamo betu 5.3. Malo sam u bedu jer ih nisu ostavili do 5.og dana ali u njih je kao nepisano pravilo tek kad imas 4 i vise embrija ostavljaju ih do 5.og a ja sam imala 3... Pa me strah da su malo razvijeni...uh stalno neki strah...
i ja sam vjerovala samo u blastice i bila u bedu uvijek ako nisu da neće uspjeti , ali ipak eto čak dvije su ostale a isto treći dan..ma biti će to sve dobro..
i ja sam imala bolove 3 dana od transfera i
tu i tam mi se znalo pojaviti neko probadanje u maternici
ali sad nista......
pa se i ja ponekad pitam jesam li trudna ili ne.....
imam jedino pritisak na crijeva pa moram ponekad i 2 puta na wc
kad jednostavno nemozes a da ne pomislis na simptome to je jace od mene
pozzz
chiara, koliko stanica imaju? a šta je s trećim embrijem?
geceta žao mi je, ali ne odustaj, biti će jednom,
evo da i ovdje objavim svoju prvu u životu pozitivnu betu
na 11dnt 660!
malo mi je stanje kritično jer imam srednju hiperstimulaciju, pa ću možda u srijedu ostati i u bolnici, ali iskreno se nadam da neću..
tratincice, eto onda smo skupa u istoj kasi...:lol::lol: mene evo udaraju posljepodnevni menstrulani bolovi, sutra ju trebam dobiti, i iskreno ja mislim da necu uspjeti ni doci do bete. :( :( i koliko sam citala, da one cure koje skoro nikakve simptome nemaju najcesce i ostanu trudne...meni je doktor rekao da mogu odmah se kretati od prvoga dana normalno, da to ne utjece da li cu ostati trudna ili ne, tako da sam bila aktivna, samo pazila da nista tesko ne radim....drzimo se zajedno:-D
ja ti iskreno vise neznam ni kad ni sta imam bolove :lol::lol:
kad usporedim s nekima mislim eto ga to je to, ja trudna,
a kad me zicne u stomaku, onda pomislim eto ga, stize vjestica....
luda sam vise...:lol:
a ne razmisljati je uzasno tesko. Od cijelog postupka, mislim da mi je ovaj dio najtezi....
tako da te potpuno razumijem i slazem se.
ja stalno imam pritisak dolje na maternicu, i non stop trcim na wc, svakih pol sata. Jel to od silne vode koju pijem
ili nervoze nemam pojma, ali ni po noci mi neda mira...
kod tebe je dobro sto sad ne osjecas vise nista, ja i dalje osjecam sve moguce mestrualne bolove
i stalno virkam u gacice....:lol:
chiara, to sam htjela cuti-da su za treci tdan tanan kakvi trebaju biti, sve ide kako treba, sretno! sunasce, mislim da njusim trudmicu:-
jao mare iz tvojih usta u bozje usi...:) nemas pojma koliko mi je ovo tvoje njuskanje sada godilo...:lol:
ali ja bih prije rekla da od svih tih bolova i smptoma da cu dobiti mengu, ali eto jos uvijek ne gubim nadu iako svakih 15 min zavirujem u gacice da vidim je stigla miss vjestica:lol::lol: