ninik navrati nam cesce! <3
Printable View
ninik navrati nam cesce! <3
magriz kakve su to promjene da su svi pali na gu.icu?
Naravno, ovo je upakirano zicanje slika
Otkidam na dzirlo djevojku B-)
ma pusti ih. sunce udarilo u oči pa ne vide dobro :mrgreen:
Ccc magriz ne izvlaci se ;)
Flopi bravo za nalaz! Bas mi je drago!
Zar nisu kod sportasa niski otkucaji u mirovanju? Negdi sam citala o tome.
Meni su i u mirovanju 60-70, a pri trcanju prosjecni 170-175.
I super za prijevoz nazad!
Ninik nemoj samo stalkat, pisi nam :)
Kjb super za veceru!
Trening se lako nadoknadi :)
Flopi :heart:
Mene brinu moji visoki u mirovanju, cesto oko 90-100.
Tlak vecinom nizi ili normalan.
Optimist to zvuci dosta visoko :unsure:
S cime pratis otkucaje?
Ninik ako čitaš, onda nam i piši :-D.
Odradila resistance 1, ovu sedmicu mi ide više snaga. Sutra me očekuje 2, znatiželjna sam.
Spajka, Lili je podijelila link.
Optimist, baš su visoki otkucaji. Ako ti je već duže tako, bolje da te kardiolog pregleda. Bolje da on kaže da je sve ok.
flopi :-D
Ja danas rest. A bas mi i pase.
Jucer sam kraci, sveukupno 20min.
100 swing za buy in
I onda 3 runde slide workout (2x7,5kg)
5x Slide jack push up & row R/L & frog
20x oblique slide mountain climbers
5x shoulder press
5x bent over fly
10+10x diagonal slide lunge
Tlakomjer ima i otkucaje.
Mama nedavno opet imala lagani infarkt, a prije 2,5 godine operirala sve 3 premosnice. I mene sad vec zabrinjavaju ti okucaji.
Npr. puno hodam, ali uzbrdo uvijek jedva, koliko god puta na Sljeme, jedva do gore. Nizbrdo, super.
Inace, stalno vas pratim.
Ali, bas kad sam se ufurala i odlucila vjezbati, uhvatila me prehlada, sinusi pa ovo s mamom :(
Zakljucila sam da vjezbanje nije za mene, razboli me :D
Vama svaka cast, svakoj!!!
Optimist, tako i ja krenem, pa nesto, pa krenem, pa nesto.. vec sam navikla na pauze, nekad male nekad velike, sad su mi postale sastavni dio vjezbanja :)
Zhang jesu to zuzkini slajdovi? Jesi ti pretplacena jos? Ako pozelim radit summer shredove da te pitam sta je ono bilo :)
tang, tnx! Bas sam dobila volju za vjezbanjem, a snaga taman za osnovno. Ocito sam u krivo vrijeme pocela vjezbati. Stvarno sam pomislila da mi je imunitet pao od napora :lool:
Mislim, zakrzljala sam, sto je je.
Ali si me sad opet motivirala, znaci da nisam jedina. :)
e Optimist kad bi mene vidjela na podu mam bi dobila volje :lool: ako nista drugo umirat od smijeha
danas oni dive bomeri ili kako vec. napravim jedan drugi samo tresnem. nejacne rucice. nikad balerinske nece biti.
eto BR WO9, mislim da cu i ovaj tjedan ponavaljat.
spajka :lool:
Ali, sve ti nesto ne vjerujem :b
ajda ne budi nevjerni toma. ja ti ruke imam ko dva debla sa snagom prutica. ne lazem :predaja:
Onda smo nas dvije omanja suma :lool:
Optimist samo ti kreni! :klap:
Spajka :lool:
Zhang super trening :klap:
Moj prijavak: 5km, 5:50 pace :klap: (jesam skromna, samoj sebi pljescem :lool:)
mb :kiss:
Spajka i Optimist lude ste :lool:!
Optimist drago mi je da ti mama bolje :love2:.
MB evo i od mene :klap:, dobro držiš pace.
Hvala, draga j-la :heart:
Dobro jutro želim. Već sam jedno vrijeme budna:-(, no danas idem na wellness s mm-om, ću da se oporavim.
MB, bravo za pace - znači brzo se može, a dugo? Što misliš, bi li mogla polumaraton da te netko sad natjera?
Nije da će mene netko tjerat, ali onako, čisto informativno....
Vidim ima povratnica proljetnica, baš mi je drago to čitat. Diana nam se nije dugo javila.
Optimist, drago mi je da je mama bolje.
Jučer sam išla trčat s mm-om, 8 km, prosječni pace 5:40 (a bio je zadani 5:45). On je jedan km u sredini išao 4:20, a onda me čekao na 7:00 :-) Baš mi je dobar.
Na kraju svakoj pohvala na odrađenom, super ste cure
Kjb opet nesanica :-(.
Mene je mala u 5 probudila za piskit, a da ne moram na posao, ne bi mi bio problem spavat. Sreća ide vikend.
Odmori se i uživajte u wellnesu.
I bravo za 8 km s tim paceom :-D!
Optimist draga zao mi zbog mame. Samo neka bude dobro.
zhang super slide trening!
Mb i kjb trkacice moje bravo za treninge :klap:
kjb uzivaj u wellnesu i nadoknadi san!!
Flopi super :heart:
Mb bravo za odlicam trk! I svima ostalima za odvjezbano!
Optimisticna drago mi je da je mama dobro <3 provjeri ti te svoje otkucaje!
Kjb :lool: pitala si me vec za pm :lool:
Ovo je trece trcanje od pm. Ono, da moram trcala bi :mrgreen:
Ali i ovaj pm sam tako otrcala, samo sam jednom trcala 15km prije. Nisam bila sigurna kako cu do kraja, hodajuci ili puzeci :lool: na kraju je dobro ispalo!
Ti dosta vise trcis i uopce ne sumnjam da ces moc otrcat :kiss: a sad idi i uzivaj u wellnes vikendu!!
I bravo za otrcano i pace!
MB dobar pace!
Optimisticna, drago mi je. Provjeri otkucaje, to je bas visoko, nije niti cudo da ti je tezak uspon.
Moji su u mirovanju izmedu 60-70, prije ustajanja 55...sto je velika razlika od prije godinu kada su bili izmedu 85-95.
Ono sto ja ne mogu to je dotjerati ga do 170 npr. Na traci ne vjerujem pulsimetrima(niti se mogu drzati dok trcim) pa ga mjerim cim stanem gledajuci na sat, max 155...mogu mjeriti na biciklu i to moram pedalirati na otporu kao ludak da ga dignem iznad. I jako brzo pada, nakon min vec je na 120
Da vas malo nasmijem, nije bio problem u vagi vec u podlozi, vagala sam se u kuhinji gdje je laminat :mrgreen: jutros sam ju stavila u kupaonu i 3x za redom ista tezina 76.9 :-D eto bzv sam ju pokusavala strgati
Zaboravila sam juče napisat, Zhang proročica mi je u kaloriju pogodila koliki trebam dnevni unos :lool:. Preračunavala po onom linkanom tekstu, i tačno je ispalo 1.866,38 kalorija :lool:.
e miša ti pa kako ti je palo na pamet ne vagat se na ravnome, samo pazi da ne držiš vagu u wc-u zbog kondenzacije vage u tako vlažnim prostorijama brzo nastrajaju. super za kile :-D
vidiš to nisam ni preračunala, idem sad.
Ma ona to pita da vidi jel će joj se dat istrčat 2 PM u 2 tjedna, mislim moći ćeš ti to kjb sigurno, al sjetit ćeš se mojih riječi da je to bila ludost :mrgreen: a sad fino misli na užitke na wellnessu!!
lili, znam zasto je pitala zato sam se i osvrnila na moj otrcani pm ;)
Curkice, hvala vam, bas ste pazljive :heart:
kjb, od kada te muce nesanice? Nazalost, imam iskustva s njima.
Kris, napokon! Znaci, kile se ipak tope? Jupiii!
Vidi se da je petak :mrgreen:
Prijavak: air force workout.
Uf! Nije toliko tezak (ali nakupi se 80 burpees) ali imam problema s vjezbama di mi podignute ruke trebaju biti iza linije ramena a ovde su tri takve vjezbe (od 4!) :drama:
opet cardio. mb cardio je cardio :mrgreen:, ali i 1dc
Spajka :lool:
Bilo kakav cardio je dobar :mrgreen:
Ne prijavljujem ništa, odgodila sam gym radi obaveza. Dok sam dosla kuci vec sam pojela vani i ne volim ici u gym ako sam vec jela. Sutra cu.
I ja sutra imam opak plan.buduci da trcimo samo 12km planiram nakon kavice s ekipom iz kluba planiram domanastavak treninga-neku dobru snagu :rock:
A vidjet cemo hocu li to sve uspjet :-)
Imala sam ovaj tjedan tri treninga, 8, 7 i večeras 15km. Smrzla sam se bura prejako puše. Nikako se ne mogu natjerati da radim snagu.
Mb bravo za brzu osmicu, nećeš vjerovati ali i u Budimpešti su neke ružne bijele majice :-x
Pohvale svim curama za cardio i vježbe!