Meni tak otpada kamenac kad stavim praznu vešmašinu na program 90 C i u nju ubacim 1-2l najjeftinijeg octa.
Koliko koštaju te tablete?
Printable View
Nemam pojma kolko koštaju jer ih je MM zabunom kupil, mislim da su cca 30-ak kuna (ali ih je unutra cca 50-ak komada, i ne stavljam u svako pranje, tak da tu kutiju koju je kupil još uvijek imam), i kak sam i rekla, bila sam ljuta jer je naravno i račun zgubil, pa nisam mogla mijenjat. Vidiš, ocat mi nije pao napamet (a uredno s njim čistim kuhalo, a za perilicu se nisam sjetila.
Ja sam u pretince za prašak i omekšivač, tek toliko da i njih malo operem.
Trebalo bi biti, osim ako nisu rasprodane sve zalihe. Ja sam se već vraćala u Lidl po repete (onaj kod Arene). I onaj tiramisu odn. pire s jagodama u staklenoj čaši je prefin. Samo gledam kako mi raste trbuh od te njihove uskršnje ponude...
Ja sam najjeftiniju litru našla baš u Lidlu za 3,5 kune, jeftinije nigdjeCitiraj:
ocat u konzumu za 3 kune i
danas bila u mulleru
kao na akciji omekšivać
nema
niti jednog jedinog prebitog
na akciji kaladont - nema
štajaznam još četkice za zube nema,tekući sapun nema
hrpa stvari kao na akciji - nema ni prebite na policama
navikla sam na takav bezobrazluk u konzumu
pogotovo kad je dijamant ulje "kao" na akciji a nema ga ni u tragovima nego samo po svim policama zvijezdino
skuplje ofkors
baš su mi digli tlak
i ona knjižica s popustima
kad god dođem -nema!
bit će sredinom mjeseca...dođem -nema naravno, dođite oko 20-og.
dođem danas -dođite krajem mjeseca
:gaah:
Nema niti tableta za suđericu. Pevo ih nisu poslali iz Njemačke, a onda ipak mesu ali samo malo i to se rasprodalo u par sati valjda. I meni su digli tlak. A dućan - kupaca ima toliko kao da se nekaj dijeli
A bogme ni sampona i regeneratora nema...
Ja sam došla prvi dan akcije prošli tjedan (ujutro) i već onda vlažnih maramica Penaten nije bilo :-/
četvrtkom, ali ne izlazi novi katalog svaki tjedan
U Konzumu je valjda dva tjedna bila akcija Nesquik kakaa. U ta dva tjedna niti jedan jedini paker nije bio na polici. Svaki dan idem tamo, pa sam bas gledala. Of kors, prvi dan nakon isteka akcije krcata polica...
I meni je Müller digao tlak...
Kad sam rodila, suprug je otišao po tu famoznu knjižicu s kuponima. Uzeo mi je dva ista proizvoda. Na blagajni nudi ženi dva kupona, a ona uzme jedan i tvrdi da to vrijedi za sve. Naravno, na kuponu piše da je za jedan proizvod, a tako je bilo i na računu. :roll: Izneđu ostalog, kupio je i pelene, za koje je isto bio kupon unutra. On ga nije skužio, a ona mu nije rekla da i to ima. Jasno, nije to njen posao, niti njena dužnost, ali u Sparu, primjerice, ako nemaš kupon za one njihove akcije, oni svejedno odštancaju popust... I tako... :coffee:
Ja sam kupovala dosta iz te knjizice i uvijek je trebao samo jedan kupon za vise istih proizvoda.
Ja sam bila u petak u Mulleru i sve sam našla što mi je trebalo.
I omekšivač, i Ariel, i uloške, i tablete za suđericu i BB kremu i Milke i Riter čokse...ma 400kn sam ostavila tamo i to nisam bila ujutro već navečer poslije posla i isto sam mislila da neću ništa naći, a našla sam sve.
Jučer sam opet bila i to na Trgu i kupila Corni za kćer jer sam ga zaboravila u petak i naluknula se za Ariel i nije ga bilo :neznam:
Ja sam u GM-u u subotu našla sve što mi je trebalo sa akcije. A i danas sam bila i bilo je svega (možda ne baš u svim vrstama, ali je izbor bio ok), osim Ariela.
U Mulleru u WG u nedjelju je bilo tekućeg sapuna, Milki...
Tamo gdje je najveći promet -trg, nema ničega. A da ću voziti do shopping centra na drugom kraju grada zbog tabLeta za suđericu, neću. S time da su odmah početkom akcije rekli da ih nisu niti dobili
Nisu li Mulleri na trgu i ovi ostali različiti?
jucer sam bila u Muelleru, a jelte malo sam neosvijstena, pa mi nije bilo jasno od kud takva guzva, pa nisam mogla naci omeksivac koji kupujem, uzela sam drugi. a isli smo radi rodjendanskih poklona jer imamo ovaj vikend dva rodjendana, uglavnom poludila sam i ja i klinci. jer nam je bila prevelika guzva. ko mi je kriv sto ne citam na vrijeme.
Što se tiče nedostatka nekih proizvoda s akcije u Mulleru, navodno budu produžili akciju jer neki proizvodi nisu bili stalno dostupni. Tak sam čula, a da li bude tako- ne znam.
I ja sam čula. Službeno do danas, neslužbeno još tjedan dana (rekla mi je tako trgovkinja u Muelleru u subotu).
ja fakat ne kužim - kaj i ljudi koji imaju neki drugi dućan/restoran kupuju na tim akcijama. neki dan u lidlu, ananas 10 kn, i žena iza mene kupi preko 10 komada. Obožavam voće, ali kada bi mi doma pojelii 10 ananas.
uspjela sm kupiti tablete za suđericu u mulleru, frajer iza mene je imao valjda 8 kutija - pa kaj će ti toliko tableta za suđericu ( ja za kratki program kojim perem svakodnevno koristim 1/2 tablete), pa gdje ću doma držati toliko kutija raznih deterđenata
tzato su se valjda i ragrabile u kratko vrijeme, kako kaže prodavačica.
Ne znam, ne kupujem za pola familije
mene zanima kakva je to akcija u muelleru?van dogadaja sam a bas trebam tablete za sudericu i prasak za rublje.
e gore navedene pro
i mene, također pojma nemam, a koristim skoro sve gore navedeno na akciji
meni se lidl pokvario, tj.njihove akcije, same gluposti, keksići, bonboni, bonbonijere, salame i sl. proizvodi na akciji ponedjeljkom i četvrtkom, ništa od toga ja više ne kupujem. sniženi po meni trebaju biti proizvodi koji se svakodnevno koriste, npr. onaj njihov kao 'neskvik' je odličan, znao je biti na akciji 16,99, redovno je 25,99, a nisu ga dali već mjesecima tako sniženog