Stranica 66 od 83 PrviPrvi ... 1656646566676876 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,251 do 3,300 od 4140

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

danas bila u mulleru
    kao na akciji omekšivać
    nema
    niti jednog jedinog prebitog
    na akciji kaladont - nema
    štajaznam još četkice za zube nema,tekući sapun nema
    hrpa stvari kao na akciji - nema ni prebite na policama
    navikla sam na takav bezobrazluk u konzumu
    pogotovo kad je dijamant ulje "kao" na akciji a nema ga ni u tragovima nego samo po svim policama zvijezdino
    skuplje ofkors
    baš su mi digli tlak
    i ona knjižica s popustima
    kad god dođem -nema!
    bit će sredinom mjeseca...dođem -nema naravno, dođite oko 20-og.
    dođem danas -dođite krajem mjeseca

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nema niti tableta za suđericu. Pevo ih nisu poslali iz Njemačke, a onda ipak mesu ali samo malo i to se rasprodalo u par sati valjda. I meni su digli tlak. A dućan - kupaca ima toliko kao da se nekaj dijeli

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

A bogme ni sampona i regeneratora nema...

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam došla prvi dan akcije prošli tjedan (ujutro) i već onda vlažnih maramica Penaten nije bilo

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam došla prvi dan akcije prošli tjedan (ujutro) i već onda vlažnih maramica Penaten nije bilo
    dobro kad njima "počinju" te akcije? kojim danom? jel četvrtak ko i ostalima ili?
    ne dobivam njihove letke a na netu mi se neda tražiti....
    čisto da znam ubuduće kojim danom ići

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

četvrtkom, ali ne izlazi novi katalog svaki tjedan

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

U Konzumu je valjda dva tjedna bila akcija Nesquik kakaa. U ta dva tjedna niti jedan jedini paker nije bio na polici. Svaki dan idem tamo, pa sam bas gledala. Of kors, prvi dan nakon isteka akcije krcata polica...

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    četvrtkom, ali ne izlazi novi katalog svaki tjedan
    hvala.....

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    dobro kad njima "počinju" te akcije? kojim danom? jel četvrtak ko i ostalima ili?
    ne dobivam njihove letke a na netu mi se neda tražiti....
    čisto da znam ubuduće kojim danom ići
    Mislim da je svako drugi četvrtak, a traje tjedan dana.
    Mi smo bili u subotu poslijepodne u CC1 i nije bilo jednog artikla kojeg smo trebali.
    U onom na Trgu je često nestašica pojedinih artikala i kad nema akcije.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

I meni je Müller digao tlak...
    Kad sam rodila, suprug je otišao po tu famoznu knjižicu s kuponima. Uzeo mi je dva ista proizvoda. Na blagajni nudi ženi dva kupona, a ona uzme jedan i tvrdi da to vrijedi za sve. Naravno, na kuponu piše da je za jedan proizvod, a tako je bilo i na računu. Izneđu ostalog, kupio je i pelene, za koje je isto bio kupon unutra. On ga nije skužio, a ona mu nije rekla da i to ima. Jasno, nije to njen posao, niti njena dužnost, ali u Sparu, primjerice, ako nemaš kupon za one njihove akcije, oni svejedno odštancaju popust... I tako...

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam kupovala dosta iz te knjizice i uvijek je trebao samo jedan kupon za vise istih proizvoda.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam kupovala dosta iz te knjizice i uvijek je trebao samo jedan kupon za vise istih proizvoda.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam bila u petak u Mulleru i sve sam našla što mi je trebalo.
    I omekšivač, i Ariel, i uloške, i tablete za suđericu i BB kremu i Milke i Riter čokse...ma 400kn sam ostavila tamo i to nisam bila ujutro već navečer poslije posla i isto sam mislila da neću ništa naći, a našla sam sve.
    Jučer sam opet bila i to na Trgu i kupila Corni za kćer jer sam ga zaboravila u petak i naluknula se za Ariel i nije ga bilo

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam u GM-u u subotu našla sve što mi je trebalo sa akcije. A i danas sam bila i bilo je svega (možda ne baš u svim vrstama, ali je izbor bio ok), osim Ariela.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

U Mulleru u WG u nedjelju je bilo tekućeg sapuna, Milki...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tamo gdje je najveći promet -trg, nema ničega. A da ću voziti do shopping centra na drugom kraju grada zbog tabLeta za suđericu, neću. S time da su odmah početkom akcije rekli da ih nisu niti dobili

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nisu li Mulleri na trgu i ovi ostali različiti?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

x

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Nisu li Mulleri na trgu i ovi ostali različiti?
    nisu
    bili nekad davno...

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj kloolk prvotno napisa Vidi poruku
    nisu
    bili nekad davno...
    Fala na info…ne idem u taj na Trgu, jer sam ostala u neznanju

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

U Konzumu je valjda dva tjedna bila akcija Nesquik kakaa. U ta dva tjedna niti jedan jedini paker nije bio na polici. Svaki dan idem tamo, pa sam bas gledala. Of kors, prvi dan nakon isteka akcije krcata polica...
    I što oni dobiju s time? Zbilja, nije mi jasno. Samo hrpu ljutih ne/potencijalnih kupaca. Ovo ide sve trgovce ne samo Konzum.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jucer sam bila u Muelleru, a jelte malo sam neosvijstena, pa mi nije bilo jasno od kud takva guzva, pa nisam mogla naci omeksivac koji kupujem, uzela sam drugi. a isli smo radi rodjendanskih poklona jer imamo ovaj vikend dva rodjendana, uglavnom poludila sam i ja i klinci. jer nam je bila prevelika guzva. ko mi je kriv sto ne citam na vrijeme.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Što se tiče nedostatka nekih proizvoda s akcije u Mulleru, navodno budu produžili akciju jer neki proizvodi nisu bili stalno dostupni. Tak sam čula, a da li bude tako- ne znam.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

I ja sam čula. Službeno do danas, neslužbeno još tjedan dana (rekla mi je tako trgovkinja u Muelleru u subotu).

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja fakat ne kužim - kaj i ljudi koji imaju neki drugi dućan/restoran kupuju na tim akcijama. neki dan u lidlu, ananas 10 kn, i žena iza mene kupi preko 10 komada. Obožavam voće, ali kada bi mi doma pojelii 10 ananas.
    uspjela sm kupiti tablete za suđericu u mulleru, frajer iza mene je imao valjda 8 kutija - pa kaj će ti toliko tableta za suđericu ( ja za kratki program kojim perem svakodnevno koristim 1/2 tablete), pa gdje ću doma držati toliko kutija raznih deterđenata

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    ja fakat ne kužim - kaj i ljudi koji imaju neki drugi dućan/restoran kupuju na tim akcijama. neki dan u lidlu, ananas 10 kn, i žena iza mene kupi preko 10 komada. Obožavam voće, ali kada bi mi doma pojelii 10 ananas.
    uspjela sm kupiti tablete za suđericu u mulleru, frajer iza mene je imao valjda 8 kutija - pa kaj će ti toliko tableta za suđericu ( ja za kratki program kojim perem svakodnevno koristim 1/2 tablete), pa gdje ću doma držati toliko kutija raznih deterđenata

Pa i ja znam kupiti vise komada necega kad je akcija, jer ja mogu zbrisati s posla na kratko, pa kupim sebi, mami i sogorici i eto ti 6 paketa tableta. Da one cekaju da odu nakon posla, ne bi nasle nista.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tzato su se valjda i ragrabile u kratko vrijeme, kako kaže prodavačica.

Ne znam, ne kupujem za pola familije

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mene zanima kakva je to akcija u muelleru?van dogadaja sam a bas trebam tablete za sudericu i prasak za rublje.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    mene zanima kakva je to akcija u muelleru?van dogadaja sam a bas trebam tablete za sudericu i prasak za rublje.
    e gore navedene pro

i mene, također pojma nemam, a koristim skoro sve gore navedeno na akciji

meni se lidl pokvario, tj.njihove akcije, same gluposti, keksići, bonboni, bonbonijere, salame i sl. proizvodi na akciji ponedjeljkom i četvrtkom, ništa od toga ja više ne kupujem. sniženi po meni trebaju biti proizvodi koji se svakodnevno koriste, npr. onaj njihov kao 'neskvik' je odličan, znao je biti na akciji 16,99, redovno je 25,99, a nisu ga dali već mjesecima tako sniženog

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Znam da je OT, ali kad je već tu - kako se kupi dobar ananas? Da nije nezrel, prezrel, da je ukusan?

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

"Za razliku od banana, ananas nakon berbe više ne dozrijeva. Zato je prilikom kupovine jako važno odabrati onaj pravi. Odabrani ananas mora biti svježeg izgleda sa zelenim listovima, kora mora biti neoštećena, bez mekanih i tamnijih dijelova. Kada se uzme u ruku, ananas težinom mora odgovarati veličini, od velikih preko srednjih do baby ananasa. Iako neki smatraju da se zrelost ananasa utvrđuje tako da se unutarnji listovi ananasa lako odvajaju, većina smatra da je pri tome važniji miris na donjoj strani ananasa. On mora biti nježan i sladak, a izbjegavajte voće s neugodnim ili kiselkasto-fermentiranim mirisom."

No, meni je svaki ananas koji kupim tu kod nas, trpak, ostavlja onaj okus na jeziku kojeg se poslije ne mogu nikako riješiti. Ponekad se desi da potrefim dobar, zreo ananas, sladak i osvježavajuć. Ali to je rijetkos!

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a meni je svaki svježi (znači gledam listove) ananas odličan (pa i onaj koji je na izgled zelen). Zato i volim akcije u dućanima jer tada stvarno stave svježu pošiljku ananasa.
    dok npr, akcije ananasa na tržnicama su očajne, tamo rade akciju kada je ananas skoro već gnjil.

Ako ti je trpak, uvijeg ga možeš pomiješati s nekim voćem i napraviti gusti sok u blenderu

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ma da, sa drugim vocem mi je super, al sam nikako! A mozda jednostavno nezam upikirat dobar

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni je dobar svaki peti, baš da mi je pun okusa, dovoljno sočan i sladak. Kod nekih pola bacim jer su prezreli, neki su pretvrdi i baš se vidi da je nezrel. Nisam znala za (ne)dozrijevanje. Njušit ću malo više

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    evo letak http://www.mueller.hr/pocetna-stranica.html

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Na Trgu nema ničega s akcije. Bila sam maloprije i Muller je doslovno poharan

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Na Trgu nema ničega s akcije. Bila sam maloprije i Muller je doslovno poharan
    dobro je meni prodavačica rekla - dođite što ranije ujutro.

No, tako je na Trgu uvijek. Tamo se sve brzinski proda, dok recimo u City centrima nađeš stvari bez problema

A ja sam gore napisla da ljudi kupuju po 6,7 komada nečega. kako je to teško nositi, šalju muževe, dečke, tate i sl.
    Baš sam se iživcirala ujutro kada sam to vidjela. a možda i prodaju na trešnjevačkom placu - no to obično rade s robom iz Lidla
    Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 24.04.2013. at 14:41

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ananas treba pomirisati.
    1. Ne smije smrditi na kemiju
    2. Sto sladji miris to je ananas zreliji

Nisam strucnjak, ali meni ananas doma uvijek malo dozrije ako stoji dan-dva.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ananas se testira njuhometrom. Isto tako i dinje.

Voće zrije pomoću etilena. Banane se tako potrpaju u prostoriju u koju puste etilen i od zelenih poput trave postanu časkom žute, a najbolji dio je da se radi o stvarnom dozrijevanju, a ne o tamo nekom triku. Ista stvar se događa i u prirodi - voće koje zrije otpušta etilen i miriše "voćno". Zato svo voće od iste sorte naglo sazrije u isto vrijeme.

Ako neko voće treba potaknuti na naglu zriobu, samo se stavi u blizinu voća koje baš tada jako zrije i hej presto - sazrije začas.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Vidis, skoro sam zaboravila da i dinje uvijek njusim.

Znaci, ipak i ananas dozrijeva?

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    Vidis, skoro sam zaboravila da i dinje uvijek njusim.
    Ja sve njušim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ispred mene je u muelleru bio čovjek s onim kolicima (velikim) iz interspara i trpao milke direkt iz muellerovih kištri u ta kolica dok nije nakrcao puna kolica, bilo je tamo par stotina milki garant
    ja uzela tri milke, a nas je petero

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to je definitivno za preprodaju. Muislim da im to u dućanu ne bi smjeli dozvoliti. Čovjek hoće nešto kupiti i onda mu netko sve pobere. Do sada sam to viđala samo u Lidlu - a poslije te proizvode po štandovima na zagrebačkim tržnicama, a sada evo i u Mulleru.

Samo kaj su čokolada stvarno imali puno, za razliku od ovih tableza za suđericu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Jednom prilikom sam u Mulleru vidjela (bio je neki popust, ali ne nešto dramatično velik - ne sjećam se točno koliki) da je žena uzela ogromnu količinu šumećih vitamina . Napunila je cijelu onu košaru na kotačima.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Jucer pricala sa frendicom koja radi u Mulleru i kaze da im se nikad nije desila ovakva situacija; skladiste im je prazno! Da su dobili nesto malo robe kojom su napunili police i kad se to prodalo vise nema nista. I da nemaju pojima u cemi je stvar, jednostavno im nisu poslali robu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zakonom je dopušteno kupiti proizvoda koliko god hoćeš , makar netko kupio cijeli Muller , ako ima love...
    Neki trgovački lanci tome doskoče ( kad su neke turbo dobre akcije ) da vade robu nekoliko puta dnevno iz skladišta .
    Tako da nije fer , ali bojim se da se tu ništa ne može...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa dobro, a da li je zakonom dopišteno da trgovci kupe robu u Lidlu i onda je prodaju po višestruko većoj cijeni?
    Ja sam baš nedavno na Dolcu na onom odjelu sa sirom vidjela Grana padano sir (ribani) iz Lidla po cijeni od 25 kuna!

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa da, a baš me zanima kojim zakonom je dozvoljeno da se ta ista roba prodaje na štandovima na trešnjevačkom placu, a bome i Dolcu.

Slično je i npr, s onim sezonskim programom tipa božićne svijeće, uskrsne i slično. U Lidlu je paket od 6 komada, a onda u nekakvom dućančiću u gradu nađeš jednu sviječu it tog paketa po tko zna kojoj cijeni.
    To je valjda isto regulirano zakonom, ako imaju račun iz lidla.

I jesu li u mulleru produžili akciju?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mima, pisale smo u isto vrijeme. Ja puno proizvoda vidima tako na drugim mjestima

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

A što je s prodavačicama koje isto tako uzmu, odnosno stave na stranu dan prije početka akcije hrpu toga i onda naivni kupac dođe odmah ujutro na prvi dan akcije i ne nađe ništa.
    Ovo sam doživjela u Kozmu u utorak navečer su se djelatnice na sav glas dogovarale što će si spremiti za sutra jer je sutra "Kozmo srijeda" ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •