Drage moje
evo i mene napokon nazad...nedostajale ste mi jako, ali nisam imala pristup internetu a ni vremena, pa nisam uspjela pisati. NAs Patrick je prosli petak napunio osam mjeseci...Taj dan sam bila posebno tuzna, bez supruga na mojoj strani, bez mogucnosti otici na Patrickov grob...sve se skupilo i naravno pred pocinak suze su dosle na lice, osjecaj, opet onaj odvratni osjecaj praznine u srcu...u narucju...zamisljam opet, po stoti put kakav bi bio sada...I te noci se probudim (ni sama ne znam dal je san ili java bio) i osjecam da sam u nekoj drugoj prostoriji, jako je tamno, tiho...a kroz prozor ulazi neka cudna svjetlost i neka dva kvadrata koja na trenutke podsjecaju na krila andjela...Ja se osjecam skroz mirno, ne bojim se...samo razmisljam, Boze kako je moguce da ne vidim svoju kolegicu pored mene kako spava, ili ovu trecu osobu nazocnu u sobi...pa mi opet postane svejedno...gledam i dalje tu svjetlost, postaje sve jaca,a ja mirnija...i na trenutke pitam se, sto ako je to moj Andjeo dosao da me utjesi, da mi kaze da je tu...i zatvorim oci i zaspem...
Nedostaje mi :( uzasno mi nedostaje...stvari koje sam prije sa lakocom rjesavala, sada mi treba brdo snage i motivacije...cijeli zivot mi se jos cini kao zastao u tom trenutku. Toliko su misli na njeg prezentne, da ne mogu vjerovati da je proslo osam mjeseci...a ja jos na pocetku...ja jos lezim u bolnici, 05.02. je i slusam kako mi govore da je moj jedinac umro...kako mu nisu mogli pomoci...jos uvijek osjecam onu bespomocnost i zelju da si istovremeno iscupam svaku dlaku na glavi od bijesa, od tuge...Jos uvijek placem u njegovoj sobici..krevetic mi se sinoc cinio tako prazan...iako je isti kao i prije...I ideja da spremimo njegovu sobiicu mi se ucinila tako okrutna i nezamisliva...I shvatim kako ce tako boljeti cijeloga zivota i da je tesko krenuti naprijed...Ljubim vas puno i cuvajte mi se!