Njoka :-D
Printable View
Njoka :-D
Danas je bilo krcato, ali sam čula da je to ništa naspram onoga što je bilo u nedjelju.Naša mala klinika praši punom parom. Njoka, super za transfer,samo ti napravi testić jer ovo trotjedno čekanje bete izluđuje..
jer uvijek postoji šansa da se sva tri ulove, onda su i bebe i mama i doktori u problemu. na kraju takve trudnice pola trudnoće provedu u bolnici. da ne govorim da postoji mogućnost da se neki od embrijića još i podijeli :-o. zato, pušu i na hladno, njima nisu u interesu visokorizične trudnoće. meni je drago da me moj doktor unaprijed upozorio da bi meni eventualni blizanci bili veliki problem. i tek sad kada sam trudna s jednim koji se bori za svoje mjesto u maternici mi je jasno o čemu je govorio.
Bravo njoka i dola...sada su na sigurnom i da se čvrsto,čvrsto drže za vas!!!sneki znaš sve,navijamo za petak!!!
I ja idem sutra vidjeti da li će biti transfera ili čekamo do petka...dr.je rekao da bi on vratio 1 embrij s obzirom na moje godine,a ja sam molila bar dva ako ih bude...a već mi je žao ako ih bude tri da ga bacimo...žalosno!!!držite fige da su se lijepo spojili i da napreduju!!!
Snekice, križam prste da u petak i vi skačete od sreće :-D. I tebi , vulkan , želim najbolje za tebe, bio to jedan, dva ili tri embrija :-). Thinkpink, ma lijepo mi je sve embriologica objasnila nešto je spominjala četiri, pa sedam, uglavnom , po njima odličan embrij. Po sličici u koju stalno buljim :-), ima ih više od četiri, možda sedam, ili osam, nisam sigurna. Mirujem do ponedjeljka a onda idem na posao. Mislim da će biti dovoljno ležanja ovih pet dana.
Bravo cure....navijanje kreće :-D, i nadamo se da otvarate ovogodišnje nizove velikih beta...
Vulkan držim palčeve za suuuutra!!!
Sretno curke otvorite pozitivno ovu 2012.g......Snekica,Vulkan,Njoka,Dola.....ja čekam M pa krećemooooo......
Vidim ja zahuhtalo se u Rijeci, tako treba!!!!
Cure sretno vam svima i da uskoro mazite bušice!!!!!
Držim fige da vas sve razveseli veeeeelika beta!!
Sneki za tulum u labu :*
Evo nas,čuvamo jednog ali vrijednog bebača...dva se nisu nastavila dijeliti...imamo 6 js zamrznutih i sada se nadamo,betu vadim 5.3 i nadam se da će se cijeli forum tresti,he,he!!!ubilo me ono čekanje dok nismo saznali na čemu smo!!!
Za 5.3. i erupciju vulkana-tresti će se forum, ne brini! Ja idem ponovo sutra u pohode vidjeti kako napreduju moji folikuli.
hvala nina,baš si lijepo napisala...hajde da nam se i ti brzo pridružiš!!!!
vulkan super za bebača, čuvaj ga i mazi...još 6 js??? pa to je super,nadam se da ti neće trebati, ali je odmah lakše kad znaš da imaš zalihe...sretno i neka 5. bude prava erupcija :-D
vulkan sretno draga!:zaljubljen:
njoka, dola, vulkan :-D, jesam ja dobro polovila da sve tri isti dan vadite betu? baš super....mislim da već jako dugo nije bilo ovoliko "vadilica" na isti dan, barem se ja ne sjećam. super vam je to pa kad sve tri objavite trudnoću, lijepo ćete se pratiti i veseliti zajedno...a poslije i u rodilište skupa :klap:.
njoka super ti je sve skupa ispalo. kažu da su velike šanse za ivf prirodnjak da uspije kada se već dođe do dobrog embrija. iskreno, ja nisam baš nešto bila odušveljena sa svojim 6-staničnim kada sam čitala iskustva na forumu...pa vidiš na kraju kako je sve super ispalo.
i supeeeeeer za sličice sa embriotransfera i ja bi :-). iako ti mogu reći da još uvijek imam pred očima onu malu točkicu kada mi je dr V pokazao gdje ju je smjestio...jednostavno nezaboravno!
p.s. jesi na kraju uzimala voltarene? tko zna možda su i oni malo pomogli!
Thinkpink,da, stavljala sam voltarene, i ako budem morala ponovo u postupak,opet cu ih koristiti. Slicica s embriotransfera je super,zasto je ti nisi dobila?izgleda da nam je dok svima rekao isti dan vadit betu.to je tek za 17 dana!
Vulkan, super za bebaca, sad sve cetiri u zrak,i prezivit do bete!
Jutro cure,hvala za želje ...moj je embrij četverostaničan na 3 dan,biologica je rekla da se razvija i da je malo sporiji i da kao ne brinem jer imaju trudnoća i sa takvim embrijem...sada me hvata kad razmišljam strah da neće preživjeti,ali ja ipak vjerujem u njega...joj tako se nadam!!cura do mene ima betu 7.3.malo mi je bilo čudno pošto je transfer bio isti dan!:heart:
sličice ti daju tek zadnjih mjesec dana koliko sam skužila po postovima ostalih cura.
baš je zanimljivo ovo s voltarenima,tko zna da li stvarno pomažu? ja sam nekako u prirodnjaku najveću fobiju imala od preranog pucanja folikula.
meni ti je vađenje bete bilo 18 ili 19 dana od transfera, ne sjećam se više....ali isto dugooooo čekanje. a napravite test 10-ti dan pa ste već malo pametnije.
iako je meni bio + pa na kraju biokemijska, a kako sada + u ovom postupku nije tamnio, a napravila sam valjda 50 testova u 8 dana nisam očekivala ništa od ovog postupka, kako nisu došle stvari napravila betu i ona je bila ogromna.
tako da i ti kućni testovi vas mogu samo izluditi, iako bih rekla da kad je + uvijek je znak da se nešto ipak događa. minus, nažalost dobro znamo što znači.
Eto, od moje 3js, 2 nisu preživjele odmrzavanje, 1 je odustala jučer, tako da ništa od transfera :( Više sreće drugi put!
isto je bila u stimuliranom,transfer je radio dr.V a njen dr je M...možda zbog toga.
kažeš da nisi bila ni ti oduševljena sa tvojim embrijem...nadam se da ću i ja tvojim stopama na kraju!!!:yes:
Joj sneki jako mi je žao,nevjerojatno...tako sam mislila da čemo skakati skupa napokon!
uvijek si kažem da me negativno više ne dira,valjda nismo naučene na drugačije ALI draga moja jednom ćemo se i mi veseliti ja ti kažem ,samo treba vjerovati i biti strpljen!!!:love2:
iskreno mi je žao Sneki :love2: koji užas sa smrznutim jajnim stanicama, to mi se na kraju stvarno čini kao najteža igra živaca. iako sam bila razočarana što nisam imala jajnih stanica za smrzavanje, na kraju mi se čini da je to isto kolo sreće i da vrlo često jajne stanice propadnu, a trudnoća iz njih je tako malo.
molim boga da se što prije donese novi zakon pa da vam svima bude lakše :love2: meni se nekako čini da za nas koje loše reagiramo na stimulaciju ustvari novi zakon ne donosi ništa novo, ali kada pomislim na cure koje imaju po više od 10 stanica i onda im one propadnu...strašno :nope:
onda je radi razlike u doktorima, znam da svaki ima svoju teoriju.
a gle, tu sam čitala svašta, pa mi je moj 6-stanični izgledao kao mrvičica najmanja na svijetu...na kraju nisu uspjele cure sa po dvije blastociste. pa neka mi netko objasni o čemu to ovisi, jer ja stvarno ne razumijem. moguće isto da se neki koji se u laboratoriju slabije razvijaju kad dođu kod mame jednostavno počnu brže razvijati, eto i o tome sam razmišljala....možda samo lupam gluposti, ali stvarno nema pravila koliko sam uspjela vidjeti do sada.
Joj Sneki, iskreno mi je žao, od tvoje 3 nije ni jedna uspjela, a ja ih imam samo dvije,pa ja onda ne moram ni ići:-(...tako sam se nadala da ćeš uspjet i dati mi malo ohrabrenja... dali imaš još zaleđenih ili ćeš odmah idući mj. u cijeli postupak?
Uf, baš sam ljuta....:-x
Nemoj da te moje js obeshrabre! Ima cura kojima su sve preživjele, ja jednostavno nisam bila te sreće. Hvala Bogu nemam ih više (ovo mi je bilo mučenje čak veće od postupka sa stimulacijom -bila/vidjela/osjetila)
U ponedjeljak sam gore na dogovoru sa doktorom za dalje, ja bi čim prije! Volim se mučiti :D
Snekica baš mi je žao tako je i meni bilo u sekundarnom ,sada u nove pobjede....Vulkan sretno vidiš da nema pravila koliko staničan embrij mora bit.......nadam se da ima još netko u 3 mjesecu ili......????
Sneki, baš mi je žao!!! Držim fige da te dr. što prije ubaci u akciju jer najgore je da prolazi vrijeme, a ništa se ne događa. Drži se!
Snekice, baš mi je žao da niste stigli do transfera. Treba odmah nastaviti dalje, imaš pravo, mislim da i tuga brzo prođe kad odmah ideš u slijedeći postupak. Sretno na dogovoru, držim fige da odaberete dobitnu kombinaciju ti i dok. Nina, kako tvoji olikuli danas?
Curama u postupcima šaljem puno trudničke prašine ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :zaljubljen:, sretno cure!
Tužnicama veliki zagrljaj :love2:.
Njoka, moji folikuli su podivljali:-) sutra štoperica . Još samu šoku jer mi je ovo 2FM. Cijeli ovaj postupak mi je totalno u nekom speedu. Sneki:heart:
Nina, tako ti je i meni bilo prvi put, sve zbrda zdola, punkcija vec 11.dan i na kraju je tad bilo dobitno za razliku od onih skolski savrsenih postupaka. Drzim fige za punkciju i veliki + na kraju :)
Sara, vec 15. tjedan!! Leti vrijeme! Ajd mi samo javi na pp sta si na kraju odlucila za ACZ i probir.
Evo cure i dečki poslužite se na linku iz mog potpisa novim avatarima, to je najmanje što možete učiniti za sebe i sve one kojima će MPO trebati, podjetite vladajuće na obećanje koje su davali priej izbora - novi, pravedan MPO zakon uz oplodnju SVIH stanica!
čitam vas cure kad god stignem, svašta se izdogađalo tu...žao mi je sneki, glavu gore i idemo dalje :)
ostale boclakice,čekalice sretnooo