Stranica 68 od 149 PrviPrvi ... 1858666768697078118 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,351 do 3,400 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj dola prvotno napisa Vidi poruku
    u nedjelju je bio transfer i (unatoč neprikrivenoj ljutni i predavanju dr.S.) vratili su mi dvije mrve i sad ih čuvam)) Ne znam zašto je takav problem bio da vratim obje,odslušala sam cijelo predavanje tijekom transfera kako blizanačke trudnoće mogu biti komplicirane i slično...došlo mi je da vrištim.. ipak sam mišljenja da će biti ogromno čudo i sreća ako se uopće desi trudnoća... mi smo se bojali da MM neće imati spermija,pa kad smo čuli da su se čak obe JS oplodile, nije bilo dvojbe da vratimo dvije mrve.. Šta vi mislite? Pozdrav svima koji su u postupku
    ja da sam 5-6 godina mlađa i da imam zdravu maternicu bila bih sigurna da trebam vratiti dva embrija....ovako....baš sam bila u velikoj dilemi kada smo imali dva, ali se srećom jedan prestao razvijati, pa nisam morala ja odlučivati. vrlo vjerojatno bih ipak bila vratila oba iako je to bio prvi transfer.na kraju sam od jednog 4-staničnog imala biokemijsku. za mene i za bebe bi bio jako veliki rizik blizanačka trudnoća, pa ako budemo išli po bracu ili seku opet ću vratiti jedan embrij /ali samo zato što imam hrpu mioma/.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

p.s. napisala mi je vaditi betu 05.03, a ja bi trebala dobiti stvari 23.02. (one za koje se nadamo da neće doći da li i za to vađenje trebam neku uputnicu, čini mi se da bi mogla i ranije,zar ne ... nisam ništa stigla pitati sva sam bila zbunjena u nedjelju

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj dola prvotno napisa Vidi poruku
    p.s. napisala mi je vaditi betu 05.03, a ja bi trebala dobiti stvari 23.02. (one za koje se nadamo da neće doći da li i za to vađenje trebam neku uputnicu, čini mi se da bi mogla i ranije,zar ne ... nisam ništa stigla pitati sva sam bila zbunjena u nedjelju
    dat će ti uputnicu tvoj socijalni gin, odnesi mu otpusno pismo.
    uvijek možeš i ranije, ali...takva je praksa na našoj humanoj da se prilično kasno vadi beta. ja sam isto kasno vadila betu pa je bila 2466, nisam je trebala ponavljati, nego je samo za par dana bio utz.
    a kućne testove sam radila već na 10dt i bili su odmah pozitivini, ali nisu uopće tamnili pa sam mislila da će beta biti neka kljakasta, na kraju ispalo super.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

se javila njoka?

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

hvala thinkpink!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

slažem se s mravak-ja sam prije dvije godine imala 3 blastice,na transferu mi je bila dr. S-imala sam i ja predavanja od nje ali nisam odustajala,ja bi da su i tri vratili na kraj jednu su mi bacili a dvije vratili i to na moj zahtjev,tako mi je i nisala na nalazu..neznam zašto je toliko protiv toga ako je žena zdrava.
    dola,sretno!!!
    Posljednje uređivanje od kiki30 : 15.02.2012. at 13:43

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mi smo se vratili, nadam se da su se gospođice fino odledile i da sad hopsaju sa (bar dva) gospodinčića. U petak ćemo znati jel se nešto fino izdogađalo. Do onda :grizemnokteisveokosebe:

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo se vratili, nadam se da su se gospođice fino odledile i da sad hopsaju sa (bar dva) gospodinčića. U petak ćemo znati jel se nešto fino izdogađalo. Do onda :grizemnokteisveokosebe:
    Držim fige da bude tulum u pol!!
    Sretno svima!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo, i mi se vratili iz Ri. Ja sad čuvam malog bebolina ili bebolinku . Ja isto vadim betu 5.3. ako do tad ne procurim, ali uvjerena sam da ću koji testić pišnut prije

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Baš je nekako uzbudljivo ovdje u zadnje vrijeme, šta ne ? Toliko transfera i akcije u labu u isto vrijeme .

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Njoka

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Danas je bilo krcato, ali sam čula da je to ništa naspram onoga što je bilo u nedjelju.Naša mala klinika praši punom parom. Njoka, super za transfer,samo ti napravi testić jer ovo trotjedno čekanje bete izluđuje..

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    slažem se s mravak-ja sam prije dvije godine imala 3 blastice,na transferu mi je bila dr. S-imala sam i ja predavanja od nje ali nisam odustajala,ja bi da su i tri vratili na kraj jednu su mi bacili a dvije vratili i to na moj zahtjev,tako mi je i nisala na nalazu..neznam zašto je toliko protiv toga ako je žena zdrava.
    dola,sretno!!!
    jer uvijek postoji šansa da se sva tri ulove, onda su i bebe i mama i doktori u problemu. na kraju takve trudnice pola trudnoće provedu u bolnici. da ne govorim da postoji mogućnost da se neki od embrijića još i podijeli . zato, pušu i na hladno, njima nisu u interesu visokorizične trudnoće. meni je drago da me moj doktor unaprijed upozorio da bi meni eventualni blizanci bili veliki problem. i tek sad kada sam trudna s jednim koji se bori za svoje mjesto u maternici mi je jasno o čemu je govorio.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj njoka prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, i mi se vratili iz Ri. Ja sad čuvam malog bebolina ili bebolinku . Ja isto vadim betu 5.3. ako do tad ne procurim, ali uvjerena sam da ću koji testić pišnut prije
    bravo njoka
    jesu ti rekli koliko stanični embrij su ti vratili? možeš slobodno na 10dt raditi prvi kućni test. jesi sad doma na mirovanju ili ćeš i dalje raditi?

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Bravo njoka i dola...sada su na sigurnom i da se čvrsto,čvrsto drže za vas!!!sneki znaš sve,navijamo za petak!!!
    I ja idem sutra vidjeti da li će biti transfera ili čekamo do petka...dr.je rekao da bi on vratio 1 embrij s obzirom na moje godine,a ja sam molila bar dva ako ih bude...a već mi je žao ako ih bude tri da ga bacimo...žalosno!!!držite fige da su se lijepo spojili i da napreduju!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Snekice, križam prste da u petak i vi skačete od sreće . I tebi , vulkan , želim najbolje za tebe, bio to jedan, dva ili tri embrija . Thinkpink, ma lijepo mi je sve embriologica objasnila nešto je spominjala četiri, pa sedam, uglavnom , po njima odličan embrij. Po sličici u koju stalno buljim , ima ih više od četiri, možda sedam, ili osam, nisam sigurna. Mirujem do ponedjeljka a onda idem na posao. Mislim da će biti dovoljno ležanja ovih pet dana.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bravo cure....navijanje kreće , i nadamo se da otvarate ovogodišnje nizove velikih beta...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Vulkan držim palčeve za suuuutra!!!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sretno curke otvorite pozitivno ovu 2012.g......Snekica,Vulkan,Njoka,Dola.....ja čekam M pa krećemooooo......

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Vidim ja zahuhtalo se u Rijeci, tako treba!!!!
    Cure sretno vam svima i da uskoro mazite bušice!!!!!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Držim fige da vas sve razveseli veeeeelika beta!!
    Sneki za tulum u labu

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Evo nas,čuvamo jednog ali vrijednog bebača...dva se nisu nastavila dijeliti...imamo 6 js zamrznutih i sada se nadamo,betu vadim 5.3 i nadam se da će se cijeli forum tresti,he,he!!!ubilo me ono čekanje dok nismo saznali na čemu smo!!!

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Za 5.3. i erupciju vulkana-tresti će se forum, ne brini! Ja idem ponovo sutra u pohode vidjeti kako napreduju moji folikuli.

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hvala nina,baš si lijepo napisala...hajde da nam se i ti brzo pridružiš!!!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

vulkan super za bebača, čuvaj ga i mazi...još 6 js??? pa to je super,nadam se da ti neće trebati, ali je odmah lakše kad znaš da imaš zalihe...sretno i neka 5. bude prava erupcija

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

vulkan sretno draga!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

njoka, dola, vulkan , jesam ja dobro polovila da sve tri isti dan vadite betu? baš super....mislim da već jako dugo nije bilo ovoliko "vadilica" na isti dan, barem se ja ne sjećam. super vam je to pa kad sve tri objavite trudnoću, lijepo ćete se pratiti i veseliti zajedno...a poslije i u rodilište skupa .

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Snekice, križam prste da u petak i vi skačete od sreće . I tebi , vulkan , želim najbolje za tebe, bio to jedan, dva ili tri embrija . Thinkpink, ma lijepo mi je sve embriologica objasnila nešto je spominjala četiri, pa sedam, uglavnom , po njima odličan embrij. Po sličici u koju stalno buljim , ima ih više od četiri, možda sedam, ili osam, nisam sigurna. Mirujem do ponedjeljka a onda idem na posao. Mislim da će biti dovoljno ležanja ovih pet dana.
    njoka super ti je sve skupa ispalo. kažu da su velike šanse za ivf prirodnjak da uspije kada se već dođe do dobrog embrija. iskreno, ja nisam baš nešto bila odušveljena sa svojim 6-staničnim kada sam čitala iskustva na forumu...pa vidiš na kraju kako je sve super ispalo.
    i supeeeeeer za sličice sa embriotransfera i ja bi . iako ti mogu reći da još uvijek imam pred očima onu malu točkicu kada mi je dr V pokazao gdje ju je smjestio...jednostavno nezaboravno!
    p.s. jesi na kraju uzimala voltarene? tko zna možda su i oni malo pomogli!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Thinkpink,da, stavljala sam voltarene, i ako budem morala ponovo u postupak,opet cu ih koristiti. Slicica s embriotransfera je super,zasto je ti nisi dobila?izgleda da nam je dok svima rekao isti dan vadit betu.to je tek za 17 dana!
    Vulkan, super za bebaca, sad sve cetiri u zrak,i prezivit do bete!

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Jutro cure,hvala za želje ...moj je embrij četverostaničan na 3 dan,biologica je rekla da se razvija i da je malo sporiji i da kao ne brinem jer imaju trudnoća i sa takvim embrijem...sada me hvata kad razmišljam strah da neće preživjeti,ali ja ipak vjerujem u njega...joj tako se nadam!!cura do mene ima betu 7.3.malo mi je bilo čudno pošto je transfer bio isti dan!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Thinkpink,da, stavljala sam voltarene, i ako budem morala ponovo u postupak,opet cu ih koristiti. Slicica s embriotransfera je super,zasto je ti nisi dobila?izgleda da nam je dok svima rekao isti dan vadit betu.to je tek za 17 dana!
    Vulkan, super za bebaca, sad sve cetiri u zrak,i prezivit do bete!
    sličice ti daju tek zadnjih mjesec dana koliko sam skužila po postovima ostalih cura.
    baš je zanimljivo ovo s voltarenima,tko zna da li stvarno pomažu? ja sam nekako u prirodnjaku najveću fobiju imala od preranog pucanja folikula.
    meni ti je vađenje bete bilo 18 ili 19 dana od transfera, ne sjećam se više....ali isto dugooooo čekanje. a napravite test 10-ti dan pa ste već malo pametnije.
    iako je meni bio + pa na kraju biokemijska, a kako sada + u ovom postupku nije tamnio, a napravila sam valjda 50 testova u 8 dana nisam očekivala ništa od ovog postupka, kako nisu došle stvari napravila betu i ona je bila ogromna.
    tako da i ti kućni testovi vas mogu samo izluditi, iako bih rekla da kad je + uvijek je znak da se nešto ipak događa. minus, nažalost dobro znamo što znači.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj vulkan prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure,hvala za želje ...moj je embrij četverostaničan na 3 dan,biologica je rekla da se razvija i da je malo sporiji i da kao ne brinem jer imaju trudnoća i sa takvim embrijem...sada me hvata kad razmišljam strah da neće preživjeti,ali ja ipak vjerujem u njega...joj tako se nadam!!cura do mene ima betu 7.3.malo mi je bilo čudno pošto je transfer bio isti dan!
    možda je bila na inseminaciji? ili vam se nešto drugo razlikuje u postupku? vjerojatno postoji razlog zašto su tako napisali....ste kod istog doktora?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Eto, od moje 3js, 2 nisu preživjele odmrzavanje, 1 je odustala jučer, tako da ništa od transfera Više sreće drugi put!

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

isto je bila u stimuliranom,transfer je radio dr.V a njen dr je M...možda zbog toga.
    kažeš da nisi bila ni ti oduševljena sa tvojim embrijem...nadam se da ću i ja tvojim stopama na kraju!!!

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Joj sneki jako mi je žao,nevjerojatno...tako sam mislila da čemo skakati skupa napokon!
    uvijek si kažem da me negativno više ne dira,valjda nismo naučene na drugačije ALI draga moja jednom ćemo se i mi veseliti ja ti kažem ,samo treba vjerovati i biti strpljen!!!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Eto, od moje 3js, 2 nisu preživjele odmrzavanje, 1 je odustala jučer, tako da ništa od transfera Više sreće drugi put!
    iskreno mi je žao Sneki koji užas sa smrznutim jajnim stanicama, to mi se na kraju stvarno čini kao najteža igra živaca. iako sam bila razočarana što nisam imala jajnih stanica za smrzavanje, na kraju mi se čini da je to isto kolo sreće i da vrlo često jajne stanice propadnu, a trudnoća iz njih je tako malo.
    molim boga da se što prije donese novi zakon pa da vam svima bude lakše meni se nekako čini da za nas koje loše reagiramo na stimulaciju ustvari novi zakon ne donosi ništa novo, ali kada pomislim na cure koje imaju po više od 10 stanica i onda im one propadnu...strašno

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj vulkan prvotno napisa Vidi poruku
    isto je bila u stimuliranom,transfer je radio dr.V a njen dr je M...možda zbog toga.
    kažeš da nisi bila ni ti oduševljena sa tvojim embrijem...nadam se da ću i ja tvojim stopama na kraju!!!
    onda je radi razlike u doktorima, znam da svaki ima svoju teoriju.
    a gle, tu sam čitala svašta, pa mi je moj 6-stanični izgledao kao mrvičica najmanja na svijetu...na kraju nisu uspjele cure sa po dvije blastociste. pa neka mi netko objasni o čemu to ovisi, jer ja stvarno ne razumijem. moguće isto da se neki koji se u laboratoriju slabije razvijaju kad dođu kod mame jednostavno počnu brže razvijati, eto i o tome sam razmišljala....možda samo lupam gluposti, ali stvarno nema pravila koliko sam uspjela vidjeti do sada.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Joj Sneki, iskreno mi je žao, od tvoje 3 nije ni jedna uspjela, a ja ih imam samo dvije,pa ja onda ne moram ni ići...tako sam se nadala da ćeš uspjet i dati mi malo ohrabrenja... dali imaš još zaleđenih ili ćeš odmah idući mj. u cijeli postupak?
    Uf, baš sam ljuta....
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 17.02.2012. at 11:20

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nemoj da te moje js obeshrabre! Ima cura kojima su sve preživjele, ja jednostavno nisam bila te sreće. Hvala Bogu nemam ih više (ovo mi je bilo mučenje čak veće od postupka sa stimulacijom -bila/vidjela/osjetila)
    U ponedjeljak sam gore na dogovoru sa doktorom za dalje, ja bi čim prije! Volim se mučiti :D
    Posljednje uređivanje od Snekica : 17.02.2012. at 11:33

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Nemoj da te moje js obeshrabre! Ima cura kojima su sve preživjele, ja jednostavno nisam bila te sreće. Hvala Bogu nemam ih više (ovo mi je bilo mučenje čak veće od postupka sa stimulacijom -bila/vidjela/osjetila)
    U ponedjeljak sam gore na dogovoru sa doktorom za dalje, ja bi čim prije! Volim se mučiti :D
    imaš pravo sneki, bitno da se ne sijedi doma i razbija glava...i ja bi tako!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Snekica baš mi je žao tako je i meni bilo u sekundarnom ,sada u nove pobjede....Vulkan sretno vidiš da nema pravila koliko staničan embrij mora bit.......nadam se da ima još netko u 3 mjesecu ili......????

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Sneki, baš mi je žao!!! Držim fige da te dr. što prije ubaci u akciju jer najgore je da prolazi vrijeme, a ništa se ne događa. Drži se!

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj vita22 prvotno napisa Vidi poruku
    nadam se da ima još netko u 3 mjesecu ili......????
    Ja ću biti na još jednom AIH-u pa se možda vidimo .

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Snekice, baš mi je žao da niste stigli do transfera. Treba odmah nastaviti dalje, imaš pravo, mislim da i tuga brzo prođe kad odmah ideš u slijedeći postupak. Sretno na dogovoru, držim fige da odaberete dobitnu kombinaciju ti i dok. Nina, kako tvoji olikuli danas?

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Curama u postupcima šaljem puno trudničke prašine ~~~~~~~~~~~~~~~~~ , sretno cure!
    Tužnicama veliki zagrljaj .

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Njoka, moji folikuli su podivljali sutra štoperica . Još samu šoku jer mi je ovo 2FM. Cijeli ovaj postupak mi je totalno u nekom speedu. Sneki

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nina, tako ti je i meni bilo prvi put, sve zbrda zdola, punkcija vec 11.dan i na kraju je tad bilo dobitno za razliku od onih skolski savrsenih postupaka. Drzim fige za punkciju i veliki + na kraju

Sara, vec 15. tjedan!! Leti vrijeme! Ajd mi samo javi na pp sta si na kraju odlucila za ACZ i probir.
    Posljednje uređivanje od Kikica1 : 17.02.2012. at 13:27

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo cure i dečki poslužite se na linku iz mog potpisa novim avatarima, to je najmanje što možete učiniti za sebe i sve one kojima će MPO trebati, podjetite vladajuće na obećanje koje su davali priej izbora - novi, pravedan MPO zakon uz oplodnju SVIH stanica!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ću biti na još jednom AIH-u pa se možda vidimo .
    ja počinjem sa decapept.25.2. dugi protokol pa ću u 3.mj.krenut kompletno

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

čitam vas cure kad god stignem, svašta se izdogađalo tu...žao mi je sneki, glavu gore i idemo dalje
    ostale boclakice,čekalice sretnooo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •