svašta će se tek izdogađati...naime, u ponedjeljak je na rasporedu 8 punkcija. drž'te mi fige!
Printable View
svašta će se tek izdogađati...naime, u ponedjeljak je na rasporedu 8 punkcija. drž'te mi fige!
Sali nam je rodila danas u 9 i 43, veeeelikog dečka od 4450gr i dugačkog 56cm, zove se Viktor!!!!
Bravo Sali ,čestitamo od srca,a malom-velikom Viktoru želim dobrodošlicu!!!
Nina držimo fige za sutra i da nas iznenadiš!!!!sretno!
ja danas 3dnt i apsolutno mi ne izgleda da sam uopće bila u postupku-tišina vlada!!!znam da je rano ali nemam nikakav filing,a inače sam optimista!!
Sali, čestitam od srca. Pa to je dečko i pol. Dobrodošao Viktore!
Hvala Vulkan, sutra će biti na kbc-u opća ludnica,čak osam punkcija...grizemnoktevećsad! A što se tiče tišine koja vlada kod tebe-ne sekiraj se-to je samo priprema za buru koja slijedi u 3 mjesecu!
sali iskrene čestitke!
svim curama sutra držim fige za punkciju,vidim bit će puno posla sutra...
bravo Viktore, pravi dečko!
sretno sutra na punkcijama cure :)
ja se veselim i odbrojavam dane do početka pikanja kao da je to neki gušt, hihihi, ali neka izdržat ću, samo da krenem :lol:
Nina, sretno sutra!!!Čekamo jako dobre vijesti! Čestitke Sali na velikom bebaču!
Vulkan, meni je danas 4dnt i isto ništa ne osjećam. Malo su mi grudi osjetljivije ali ništa posebno, svako toliko nešto osjećam dolje , ali sve je to blago. Ja bi da me nešto strefi i pokaže očitu implantaciju, a ovako u ništa nisam sigurna. Jedva čekam sutra da idem na posao, dosta mi je već biti doma!
Draga naša Sali, čestitam od srca! Viktor:heart: dobro nam došao!!!
Nina32 držim fige!
Svim curama u postupku sretno!
cestitam svima koji su uspjeli i cekaju bebu...
također sva sreća i strpljenje svijeta svima koji su u postupku...ili se tek spremaju..ili čekaju betu..
mi čekamo odmrzavanje, prvi transfer -1 embrij , nažalost bez trudnoće...
više sreće drugi put!! :-)
sestre na humanoj i tete iz labaratorija jako ljubazne,svaka im čast!! doktori također..
gužva, ali šta je tu je...
pozdravi!!!
Evo jednog mog umišljenog simptoma. Kišem, curi mi nos, sva sam začepljena, a nidje izašla ova 4 dana. I čitam na netu jedan post :
˝Ja ne izmišljam, ja samo tvrdim na temelju svoja 2 iskustva! Mislim da su 2 trudnoće stvarno dovoljno velik uzorak da zaključim da oplodnja kod mene izaziva padimuniteta. Ne kažem da kod svih tako mora biti, ali kod mene je bilo.ˇ
Ovo će me smiriti slijedećih par dana :-)
[QUOTE=Vojvođanka;2074647]Sali nam je rodila danas u 9 i 43, veeeelikog dečka od 4450gr i dugačkog 56cm, zove se Viktor!!!![/Q
Čestitam od srca na veeelikom dječaku!!! dobro nam došao!!
Viktore, dobro nam došao! Sali, čestitke i tebi i TM! :-D
sali,čestitke !!! :-D
hej njoka nećeš vjerovati ali i ja kišem i šmrcam i već me peće ispod nosa....pa bit će to za dalje pouzdan simptom trudnoće,he,he...ali i mm isto kao i ja,he,he...
ja sam htjela isto iči raditi u ponedjeljak ali dr V rekao da pošto stojim na nogama 8 sati nije baš pametno tako da ču ga poslušati ovaj put!!!
Nina hvala na ohrabrenju,super si to opisala!!!
znam da ne treba o simptomima,ali to je jače....
cure sretno za što god trebalo!!!!
Sali, cestitke i ovdje!
Vulkan, srećo, pa di ti raditi?! M'oš misliti! Samo ti odmaraj doma! Ima vremena za 1,5g. da ideš raditi!
pomoć danas sam 8dnt, koristim crinone gel svaku večer. Čini mi se da mi je prouzročio taj gel gadne gljivice, doduše ne peče me i ne svrbi ali ispadaju gusti bijeli komadi iz mene,kad moram to slikovito tako opisati..jel s ekome to dešavalo? osim toga,ne osjećam ništa posebno, osim što sam pojačano nervozna na mahove
Draga Sali tebi i TM iskrene čestitke, a Viktoru topla dobrodošlica!
Dola nebi ti znala reći ,nikad nisam koristila gel,ali uz utrogestane non stop curi ...možda ako te ne svrbi i peće je ok ali bolje se ti savjetuj s dr pa si na miru,mislim da ako nazoveš Ri sestra če ti objasniti!
Sneki kako si ti?imaš šta u planu?nije problem biti kući ali mene jednostavno hvataju svakakve misli i onda mi dođe da najbolje odem među ljude...i da zaboravim na SIMPTOME!!!!
hvala vulkan! zvati ću ih malo. ja sam isto išla na posao, jer mi je još gore sama doma. danas sam izrazito loše volje jer me počinje hvatati migrena, što je obavezno dan-dva pred menstruaciju, pa se baš više ničemu ne nadam...ti si isto 05.03. za betu, jel da ?
Bila sam gore na dogovoru (bila je ludnica, blago rečeno) i idemo dalje...za mjesec dva. A do tad, udri brigu na veselje! s-gram nam je loooš! Za promjenu...
Vulkan, pomalo, nitko nije rekao da moraš strogo mirovati, ali 8h na nogama nije pametno... probaj, neznam, 4h raditi, čisto da ti malo prođe vrijeme.
Nina32, gdje si? Jesi živa?
Eto me, punkcija obavljena, u čet.dogovor za transfer, sgram je ok i svi sretni i zadovoljni. Sneks, super što ideš odmah dalje, šteta jedino tog judo folikula. Ma bit će za par mjeseci cijela četa judo boraca tako da nosikiriki.
Super Sneki najvažnije da se ide dalje a bogami ti se ne šališ!znaš da nakon bezbroj sgrama mm od teške olighoasteno,sada asthenozospermia,pio maca potent 3 mj možda je to pomoglo!
Nina držimo fige za četvrtak!!!:klap:
Sneki super za dogovore, svim curama pozdrav i čestitke Sali na rođenju sinčića:klap:
hvala ti Butterfly, kod mene kao u Izgubljenima!
dola, prenosim ti info od frendice koja nas čita ali ne piše, citiram:Citiraj:
da je to sto joj bijele grudice ispadaju van potpuno normalno. Nisu nikakve gljivice nego leftoveri od gela. Bilo mi zao da se zena muci s tim pitanjem dok iscekuje betu..... Meni je dr. rekla da je dobro te komadice svako toliko iscackati prstima van
Sali čestitam!! :*
Viktore dobrodošao!!
Čestitke dragoj Sali i malenom Viktoru (p.s. meni je to ime bilo u užem izboru :mrgreen: )
Vulkan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i sada pomalo, ma kojih 8 sati radit,. ni slučajno da nebiš!
Držim fige svim curama u postupcima!
cure sretno u postupcima
a novoj mamici čestitka
pridružite/podružite se na Odbrojavanju i da zajedno čekamo, velka pusa
Kad se ono dolazi na transfer? Jel' u 10? Zaboravila sam pitati, samo sam zbrisala kući i otišla spavati. Baš me bolilo jučer za poluditi.
meni je dr. rekla u 9 da dođem, ali bila je nedjelja, svejedno sam čekala do 11
Hvala ti Dola na odgovoru. Ti si na dan transfera donijela crinone gel?
ja sam uvijek dolazila pola sata prije dogovorenog termina transfera. uglavnom sam bila naručena u 8,30-9,00, tako da ti po meni ne postoij neko određeno vrijeme u koje se dolazi na transfere, nego ide prema dogovoru s doktorom. jednom su me uzeli čim sam došla, a jednom su nas poslali 2 sata na kavu.
nazovi sestre pa pitaj, one imaju zapisano. ali.... šta ti nije upisao doktor na nalaz koji ti je dao? trebalo bi ti pisati točno vrijeme.
donijela sam gel pa ti ona nakon transfera stavi za taj dan. ja imam gadan osjećaj da ću sutra dobiti stvari kako ih i očekujem po datumu, ali za svaki slučaj..tog crinone gela ima čini mi se 15 komada u kutiji, a to nije dostatno do vađenja bete..ili je dovoljno potrošiti tu jednu kutiju?