Stranica 69 od 149 PrviPrvi ... 1959676869707179119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,401 do 3,450 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

svašta će se tek izdogađati...naime, u ponedjeljak je na rasporedu 8 punkcija. drž'te mi fige!

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sali nam je rodila danas u 9 i 43, veeeelikog dečka od 4450gr i dugačkog 56cm, zove se Viktor!!!!

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Bravo Sali ,čestitamo od srca,a malom-velikom Viktoru želim dobrodošlicu!!!
    Nina držimo fige za sutra i da nas iznenadiš!!!!sretno!
    ja danas 3dnt i apsolutno mi ne izgleda da sam uopće bila u postupku-tišina vlada!!!znam da je rano ali nemam nikakav filing,a inače sam optimista!!

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Sali, čestitam od srca. Pa to je dečko i pol. Dobrodošao Viktore!

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala Vulkan, sutra će biti na kbc-u opća ludnica,čak osam punkcija...grizemnoktevećsad! A što se tiče tišine koja vlada kod tebe-ne sekiraj se-to je samo priprema za buru koja slijedi u 3 mjesecu!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

sali iskrene čestitke!

svim curama sutra držim fige za punkciju,vidim bit će puno posla sutra...

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bravo Viktore, pravi dečko!
    sretno sutra na punkcijama cure
    ja se veselim i odbrojavam dane do početka pikanja kao da je to neki gušt, hihihi, ali neka izdržat ću, samo da krenem

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Nina, sretno sutra!!!Čekamo jako dobre vijesti! Čestitke Sali na velikom bebaču!
    Vulkan, meni je danas 4dnt i isto ništa ne osjećam. Malo su mi grudi osjetljivije ali ništa posebno, svako toliko nešto osjećam dolje , ali sve je to blago. Ja bi da me nešto strefi i pokaže očitu implantaciju, a ovako u ništa nisam sigurna. Jedva čekam sutra da idem na posao, dosta mi je već biti doma!

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Draga naša Sali, čestitam od srca! Viktor dobro nam došao!!!
    Nina32 držim fige!
    Svim curama u postupku sretno!

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

cestitam svima koji su uspjeli i cekaju bebu...
    također sva sreća i strpljenje svijeta svima koji su u postupku...ili se tek spremaju..ili čekaju betu..

mi čekamo odmrzavanje, prvi transfer -1 embrij , nažalost bez trudnoće...
    više sreće drugi put!!

sestre na humanoj i tete iz labaratorija jako ljubazne,svaka im čast!! doktori također..
    gužva, ali šta je tu je...
    pozdravi!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo jednog mog umišljenog simptoma. Kišem, curi mi nos, sva sam začepljena, a nidje izašla ova 4 dana. I čitam na netu jedan post :

˝Ja ne izmišljam, ja samo tvrdim na temelju svoja 2 iskustva! Mislim da su 2 trudnoće stvarno dovoljno velik uzorak da zaključim da oplodnja kod mene izaziva padimuniteta. Ne kažem da kod svih tako mora biti, ali kod mene je bilo.ˇ

Ovo će me smiriti slijedećih par dana

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

[QUOTE=Vojvođanka;2074647]Sali nam je rodila danas u 9 i 43, veeeelikog dečka od 4450gr i dugačkog 56cm, zove se Viktor!!!![/Q
    Čestitam od srca na veeelikom dječaku!!! dobro nam došao!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Viktore, dobro nam došao! Sali, čestitke i tebi i TM!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sali,čestitke !!!

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hej njoka nećeš vjerovati ali i ja kišem i šmrcam i već me peće ispod nosa....pa bit će to za dalje pouzdan simptom trudnoće,he,he...ali i mm isto kao i ja,he,he...
    ja sam htjela isto iči raditi u ponedjeljak ali dr V rekao da pošto stojim na nogama 8 sati nije baš pametno tako da ču ga poslušati ovaj put!!!
    Nina hvala na ohrabrenju,super si to opisala!!!
    znam da ne treba o simptomima,ali to je jače....
    cure sretno za što god trebalo!!!!

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sali, cestitke i ovdje!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Vulkan, srećo, pa di ti raditi?! M'oš misliti! Samo ti odmaraj doma! Ima vremena za 1,5g. da ideš raditi!

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

pomoć danas sam 8dnt, koristim crinone gel svaku večer. Čini mi se da mi je prouzročio taj gel gadne gljivice, doduše ne peče me i ne svrbi ali ispadaju gusti bijeli komadi iz mene,kad moram to slikovito tako opisati..jel s ekome to dešavalo? osim toga,ne osjećam ništa posebno, osim što sam pojačano nervozna na mahove

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Draga Sali tebi i TM iskrene čestitke, a Viktoru topla dobrodošlica!

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Dola nebi ti znala reći ,nikad nisam koristila gel,ali uz utrogestane non stop curi ...možda ako te ne svrbi i peće je ok ali bolje se ti savjetuj s dr pa si na miru,mislim da ako nazoveš Ri sestra če ti objasniti!
    Sneki kako si ti?imaš šta u planu?nije problem biti kući ali mene jednostavno hvataju svakakve misli i onda mi dođe da najbolje odem među ljude...i da zaboravim na SIMPTOME!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

hvala vulkan! zvati ću ih malo. ja sam isto išla na posao, jer mi je još gore sama doma. danas sam izrazito loše volje jer me počinje hvatati migrena, što je obavezno dan-dva pred menstruaciju, pa se baš više ničemu ne nadam...ti si isto 05.03. za betu, jel da ?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Vojvođanka prvotno napisa Vidi poruku
    Sali nam je rodila danas u 9 i 43, veeeelikog dečka od 4450gr i dugačkog 56cm, zove se Viktor!!!!
    Svaka cast tako velikom decku i mami koja ga je rodila! Iskrene cestitke roditeljima, mami zelim brz oporavak, te dug i sretan zivot Viktoru.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bila sam gore na dogovoru (bila je ludnica, blago rečeno) i idemo dalje...za mjesec dva. A do tad, udri brigu na veselje! s-gram nam je loooš! Za promjenu...
    Vulkan, pomalo, nitko nije rekao da moraš strogo mirovati, ali 8h na nogama nije pametno... probaj, neznam, 4h raditi, čisto da ti malo prođe vrijeme.
    Nina32, gdje si? Jesi živa?

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Eto me, punkcija obavljena, u čet.dogovor za transfer, sgram je ok i svi sretni i zadovoljni. Sneks, super što ideš odmah dalje, šteta jedino tog judo folikula. Ma bit će za par mjeseci cijela četa judo boraca tako da nosikiriki.

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Super Sneki najvažnije da se ide dalje a bogami ti se ne šališ!znaš da nakon bezbroj sgrama mm od teške olighoasteno,sada asthenozospermia,pio maca potent 3 mj možda je to pomoglo!
    Nina držimo fige za četvrtak!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sneki super za dogovore, svim curama pozdrav i čestitke Sali na rođenju sinčića

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj nina32 prvotno napisa Vidi poruku
    Eto me, punkcija obavljena, u čet.dogovor za transfer, sgram je ok i svi sretni i zadovoljni. Sneks, super što ideš odmah dalje, šteta jedino tog judo folikula. Ma bit će za par mjeseci cijela četa judo boraca tako da nosikiriki.
    super, koliko je bilo folikula- js? držimo fige za dobar tulum...

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

hvala ti Butterfly, kod mene kao u Izgubljenima!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hvala ti Butterfly, kod mene kao u Izgubljenima!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 20.02.2012. at 17:40

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dola, prenosim ti info od frendice koja nas čita ali ne piše, citiram:
    da je to sto joj bijele grudice ispadaju van potpuno normalno. Nisu nikakve gljivice nego leftoveri od gela. Bilo mi zao da se zena muci s tim pitanjem dok iscekuje betu..... Meni je dr. rekla da je dobro te komadice svako toliko iscackati prstima van

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sali čestitam!!
    Viktore dobrodošao!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    super, koliko je bilo folikula- js? držimo fige za dobar tulum...
    Tuuuluum!!! Koliko je JS Ninočka?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Čestitke dragoj Sali i malenom Viktoru (p.s. meni je to ime bilo u užem izboru )
    Vulkan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i sada pomalo, ma kojih 8 sati radit,. ni slučajno da nebiš!
    Držim fige svim curama u postupcima!

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    dola, prenosim ti info od frendice koja nas čita ali ne piše, citiram:
    hvala snekica tebi i prijateljici !! svim curama pozdrav
    Posljednje uređivanje od dola : 21.02.2012. at 07:01

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

cure sretno u postupcima
    a novoj mamici čestitka

pridružite/podružite se na Odbrojavanju i da zajedno čekamo, velka pusa

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Kad se ono dolazi na transfer? Jel' u 10? Zaboravila sam pitati, samo sam zbrisala kući i otišla spavati. Baš me bolilo jučer za poluditi.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

meni je dr. rekla u 9 da dođem, ali bila je nedjelja, svejedno sam čekala do 11

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala ti Dola na odgovoru. Ti si na dan transfera donijela crinone gel?

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kad se ono dolazi na transfer? Jel' u 10? Zaboravila sam pitati, samo sam zbrisala kući i otišla spavati. Baš me bolilo jučer za poluditi.
    ja sam uvijek dolazila pola sata prije dogovorenog termina transfera. uglavnom sam bila naručena u 8,30-9,00, tako da ti po meni ne postoij neko određeno vrijeme u koje se dolazi na transfere, nego ide prema dogovoru s doktorom. jednom su me uzeli čim sam došla, a jednom su nas poslali 2 sata na kavu.
    nazovi sestre pa pitaj, one imaju zapisano. ali.... šta ti nije upisao doktor na nalaz koji ti je dao? trebalo bi ti pisati točno vrijeme.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Hvala ti Dola na odgovoru. Ti si na dan transfera donijela crinone gel?
    donijela sam gel pa ti ona nakon transfera stavi za taj dan. ja imam gadan osjećaj da ću sutra dobiti stvari kako ih i očekujem po datumu, ali za svaki slučaj..tog crinone gela ima čini mi se 15 komada u kutiji, a to nije dostatno do vađenja bete..ili je dovoljno potrošiti tu jednu kutiju?

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

p.s. meni nije nakon punkcije dala nikakav nalaz nego samo rekla koji dan da dođem na transfer

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Baš sad čitam nalaz, piše samo datum, nema sata, ma doći ću u 9 pa što bude. Hvala cure!

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Crinononea ima 15 u kutiji , ali ja sam dobila u startu dvije kutije, dakle, za mjesec dana.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Crinononea ima 15 u kutiji , ali ja sam dobila u startu dvije kutije, dakle, za mjesec dana.
    hm,hm,ja sam zaista dobila samo jednu kutiju, a do vraga, ako ne dobijem stvari zvati ću sestre pa pitati šta dalje...

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

čekalice šta ste utihnule? da čujem malo simptome!!! mogao bi se i kakav testić ovaj vikend pišati
    jedva čekam pluseve! baš vjerujem da kreće nova tura pozitive na ovoj temi!

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Evo nas,tko kaže da nas nema,he,he...samo nas je strah misliti na simptome,he,he...
    meni danas 6dpt non stop od prvog dana povremeni grčevi koji su jači navečer,cice bolne onako na momente ,jutros leđa ,sada tišina pa me hvata panika.neznam da li je bolje da boli ili da je tiho ,može i nemora biti...ali ja se nadam svejedno!!!što ti kažeš naša trudnice???

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj vulkan prvotno napisa Vidi poruku
    Evo nas,tko kaže da nas nema,he,he...samo nas je strah misliti na simptome,he,he...
    meni danas 6dpt non stop od prvog dana povremeni grčevi koji su jači navečer,cice bolne onako na momente ,jutros leđa ,sada tišina pa me hvata panika.neznam da li je bolje da boli ili da je tiho ,može i nemora biti...ali ja se nadam svejedno!!!što ti kažeš naša trudnice???
    ja sam ti imala pravi i čisti pms, otpisala postupak i otišla na put sa autobusom par sati drndanja, onda na utakmicu, pa tamo skakala...10 dt popišala +,a u sljedećih 8 dana valjda još 50 testova koji uopće nisu tamnili. i na kraju beta preko 2000
    mislim da stvarno nema pravila. još par dana pa možete raditi kućni test, samo što je i on kidanje živaca, pogotovo kada ne tamni, ja sam bila sigurna da ništa od svega skupa.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Meni 7dpt. Meni su isto sise bolne, ali ujutro ne baš, tek kasnije u danu, do navečer, probava koma, ali to je od utrića, grčeve baš i nemam, svako toliko me nešto malo štrecne ali mislim da su to jajnici, leđa bolna, ali više na sredini, ne pri dnu, jedino što podrigujem dosta zadnjih par dana; uglavnom, mislim da neće biti ništa ovaj mjesec, ko prvo, koja to sreća mora biti da mi uspije isprve, a ko drugo, nemam nekih simptoma. Stalno gledam u gaćice kao da će mi dijamant spast iz njih. A šef već rekao da je počeo tražiti zamjenu za mene,....
    Trebala bi dobiti u subotu ili nedjelju.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj njoka prvotno napisa Vidi poruku
    Meni 7dpt. Meni su isto sise bolne, ali ujutro ne baš, tek kasnije u danu, do navečer, probava koma, ali to je od utrića, grčeve baš i nemam, svako toliko me nešto malo štrecne ali mislim da su to jajnici, leđa bolna, ali više na sredini, ne pri dnu, jedino što podrigujem dosta zadnjih par dana; uglavnom, mislim da neće biti ništa ovaj mjesec, ko prvo, koja to sreća mora biti da mi uspije isprve, a ko drugo, nemam nekih simptoma. Stalno gledam u gaćice kao da će mi dijamant spast iz njih. A šef već rekao da je počeo tražiti zamjenu za mene,....
    Trebala bi dobiti u subotu ili nedjelju.
    ovo ti je meni oba puta bio simptom...nikako se zaustaviti, sjećam se da mi je bilo užasno neugodno jednom sa curama na večeri, ono katastrofa , stavim komad pizze u usta i podrigujem kao lučki radnik.
    i njoka....nije ti ovo prvi put!!!! možda si imala nekih i problema sa jajovodima pa zato aih nije uspio, meni su isto rekli da su jajovodi ok nakon hsg, pa na kraju šipak, bez ivf-a ništa. gledala sam dosta statistike i kažu da je velika vjerojatnost da uspije prirodnjak ako već dođe do transfera.

uglavnom, ja u sve vas vjerujem....čini mi se da sam ja zadnja objavila trudnoću, a to je bilo prije više od dva mjeseca, pa je red da dođu nove snage.
    meni sutra pregled

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

da vas pitam cure, danas sam podigla inekcije i kaže mi sestra da se pika isključivo 17-19h. i da je tako već skoro 2g a ja sam bila unutar toga u 2 postupka i svaki put ujutro pikanje jer mi više odgovara i nikom nije smetalo.kažu da je to zbog gužvi ujutro i da se bolje primaju hormoni u to doba. u koje se vi vrijeme pikate?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •