flopica super, dan po dan :klap:
marta :klap:
aqua super si napisala ovo za trcanje, dodje i meni da probam
anci, jesu dva odvojena treninga. oba traju otprilike 35 min ako sam dobro zapamtila
Printable View
flopica super, dan po dan :klap:
marta :klap:
aqua super si napisala ovo za trcanje, dodje i meni da probam
anci, jesu dva odvojena treninga. oba traju otprilike 35 min ako sam dobro zapamtila
flopica super :klap:
upravo odradila the challenge i istegla sam desni prsni mišić, kako ne znam, al boollliiiii....
hvala curke :-D
Flopica, odvalila sam na tvoj post na ireligioznom :lool: al rekoh, necu se sad tamo ceriti jer se ne javljam tamo :D
Ovdje kolaju samo slike na pp i eventualno velicine grudnjaka. Mada, i to cesto napisemo javno :mrgreen:
Aqua, super post o trcanju! :)
Meni je ovo najbolji topic na forumu, osim onog o kolačima :podvojena: uvijek optimističan!
Nego ja imam žešću upalu mišića guzice, hodam malo čudnjikavo.
Morala sam ici virnuti na tu drugu temu :znatizeljnababa:
Flopice, samo ti ostani tu s nama. Jedina opasnost je da te zarazi pozitiva. Doduse, postoji opasnost da postanes ovisna o vjezbanju. Al, jbg, sve ima i neki feler :mrgreen:
On topic: odradjene noge danas. Trenutno se osjecam prilicno lakonoga. Al bi zato sutra moglo biti kukulele :-)
ali meni je ovisnost o vježbanju zapravo cilj8-)
u to ime ostajem ovdje
odradila sam svoj 30 ds za danas :-D
Bravo flopice. Mene uvijek razveseli kad nam se stari vježbači aktivno vrate :love2:
A sad idem viriti na filozofski :lol:
Virila pa odvirila ili bolje reći nisam se uopće snašla o čemu se radi :nezna:
Nego, baš me današnje javljanje palčice i post od aque nabrusio za trčanje. Palčice, nadam se da ćeš se češće javljati kad kreneš s pripremama, sve me to jako zanima :)
Ne znam za posao. Mislim imam, ali sad ležim sa curkom sa sisom u ustima tako da i ne mogu nikud mrdati.
Skužila sam da već mjesecima samo ovu temu čitam, tu i tamo nešto na burzi i to je to. Sinapse su mi skroz zakržljale za forumske rasprave, ali o fitnessu bih mogla stalno trkeljati... zna Danči kad ju zagnjavim na pp :lol:
Jučer rest day, ne tako zanimljiv kao od chris :D
Danas sat i pol pješačenja po šumi s kolicima, večeras ću još ZWOW koji je Anci linkala prije neki dan.
Flopice, nije važno što se vježba, važno da se vježba :klap:
Trčanje :zaljubljen: ... Više od desetak puta sam u 20-ima i 30-ima probala trčati i odmah odustajala jer "to nije za mene", dok nisam ušla u četrdesete, tad sam otrčala svoju prvu peticu, pa desetku, pa onda i 15 km. Stvar je, dakle, isključivo u glavi, trčati može svatko tko je zdrav, kako bi rekao moj trener. Treba samo polako krenuti, ljudi se najčešće zalete s brzinom i nerealnim ciljevima pa misle da ne mogu.
Svakako bih jedan polumaraton ove godine, najvjerojatnije ZG u listopadu, jedino se za taj stignem kvalitetno pripremiti budući da krećem skoro od nule. Cilj mi je jedino istrčati ga, budući da će biti prvi 8nadam se oko dva sata, ne puno više, tj. 6 min/km). Sad mi je najvažnije da nekako uredim da mogu triput tjedno otrčati i da već jednom krenem, problem mi je čuvanje djeteta. A ako se ne spremim za polumaraton, bit će veća neka kraća utrkica, čisto za dušu :)
Znaci i ovdje postoje paralelni forumi :P
Ka citam ovu i jos jednu, dvije teme: sto citate i sto gledate :D. Sve moje ovisnosti :lool:
Kad je krenulo ono s referendumom, prata sam i ireligioznu i onu kako cete glasati- ili kako se vec zvala.
Vikki, kojim tempom trcis?
Kad sam tek počela bilo je 7:30 do 8:00 min/km, neposredno prije ove stanke došla sam do 5:30 na kraćim dionicama (5 do 8 km), a 5:45 do 6:30 min/km za sve iznad 8 km. Najbrže što sam otrčala je na VŽ polumaratonu 5 km utrka građana za 5:10 min/km, to nikad nisam uspjela ponoviti.
Zanimljivo, najlakše mi je bilo trčati u prvom tromjesečju trudnoće, valjda hormoni, nizak puls i snage ko u priči (a bio je snijeg).
Sad opet krećem od tih 7:30, brže neće ići :(
Odrađeno današnje trčanje: 5 km, 33 min.
Temperatura 38,8.
Bit će da su šljokice krive...:cry:
Anci :-P
Roza, jel vježbaš još nešto ili "samo" trčiš?
Hoću kavofob, zadnjih mjesec nisam imala baš volju za vježbanjem, iako znam da raspoloženje bude bolje - začarani krug. Tu i tamo odradim nešto, no od jučer se opet lovim posla. Sad ću se vratiti i kombinirati bodyweight, kbell i dva puta tjedno trčanje. Za početak ću 6 km dionice pa onda vikednom produžiti rutu, koliko od djeteta budem mogla. 13 tjedana pripreme je jako puno. Za prošli sam se prije trudnoće pripremala samo 16 dana. Ali sam bila u kbellu svakodnevno.
Insanity Pure cardio + izazov trbušnjaci. To je to za danas. :)
Jučer sam malo isprobavala novi kettlebell pa sam napravila nešto swingova s obje i s jednom rukom. Zapravo me je malo strah ostalo sama pokušavati da se ne povrijedim. Palčice, ti vjerojatno znaš za neki klub u kojem bi se moglo ići na trening s kettlebellom?
chris ozdravi brzo ~~~~~
bravo za sve trkacice :klap:
ja mogu samo sanjati o tome
filozofski i ne otvaram. nemam vise zivaca za takve teme (bome ni koncentracije)
danas rest day pa sam u to ime cilu kucu pospremila :)
bome imam upalu trbusnih od jucerasnjeg treninga
zwow 15
dobar. radi cijelo tijelo, samo snaga, nema cardia.
skull crushers se ne čine teški, ali u petoj rundi sam morala paziti da se ne opalim po uhu :mrgreen:
chris, šaljem vibre ozdravilice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nisam već dugo na ovoj temi.
došla sam samo pohvaliti spajalicu, mm želi biti mišićav kao ona.
Ja cu krepati od smijeha, tvoj muz zeli biti mišićav kao spajalica, LOL! Mislim, ti muzevi. Moj samo klima glavom, tu i tamo pogladi trbuh i kao, on ne stigne vježbat...
mm vježba par dana doma sa mnom, ode par puta u godini u teretanu i mašta kad će se vidjeti rezultati (isto gladi trbuh), a kad ga pitam kakvi rezulati, onda hoće biti kao spajalica.
Odradila, dobar je, jedino sam se spetljala na burpijima pa sam radila normalne, bez skokova naprijed-natrag, za mene su samo vulgaris vježbe :roll:
13 min, nije nešto budući da sam skratila vježbu, ali sam bar počela raditi burpeeje, dosad sam ih vješto izbjegavala :mrgreen:
Hvala cure.
Divne ste i fakat se osjećam kao cjepanica u vatri, ali ova podrška je dragocjena. Hvala!
Upravo istrčala 5 km. Ponosna sam na sebe, ovaj tjedan sam trčala 4 puta.
A užasno sam nezadovoljna prehranom i uopće ne znam kako se dovesti u red. Jednostavno ne mogu izaći iz začaranog kruga (stalno mi ulijeće neka proslava na kojoj pojedem hrpu hrane, a i doma trpam u sebe svakakve gluposti). Help, kako prestati?
Ništa od toga, Apri, ove godine slavim 40-ti. Restoran je već rezerviran, muzika također (za prijatelje) + velika fešta za familiju...
Roza, izbaci iz kuće gluposti. Mene kad i ulovi žuta minuta nemam se od čega u kući gojiti. Voće, orašasti plodovi, nema drugog - doduše danas ako budem imala vremena pravim neki čokoladni sirovi kolač. Na feštama se najprije napuni salatama, povrćem, pa neće biti toliko mjesta za drugo. Ili prije toga pojedi doma salatu, bananu. Jedi polako. Odličan ti je entuzijazam, imaš kontinuitet, super za trčanje. Javljaj o tome.
evey - upitam mm pa ti na pp pošaljem imena licenciranih instruktora u zg-u. tj. gdje su.
chris - šaljem pozitivu!
vikki - pa ne krećeš baš od nule, imaš kilometre u patikama, nisi početnica. Bit će ovogodišnjih polumaratonki izgleda. :-)
mamitzi - super ti je muž. Optimist neki. Moj pak neće ništa uže, kaže, neko će pomisliti da se folira. Da ne vjeruješ.
Nije tema, moram svejeno - jučer sam bila vani. I svidjelo mi se biti velika cura koja ne priča o djeci. :lol:
ja sam i jučer imala rest day jer smo se umjesto predviđenih 6 sati, od Italije do Francuske vozili 15. dva rest daya za redom. osjećam se bolesno. danas minimum 2 zwowa. meni je 15 dosta lagan, ali to je zato što mi utezi nisu dooljno opterećenje.
ja sam jucer uzela dan odmora, jerbo sam pretjerala prethodna 2 dana, prerevno sam odradila sve vjezbe i dobila takav muskulfiber guzice da jedva sjednem i ustanem. I mislila sam da cu danas biti ok, sve ostalo me prestalo boliti, ramena, leđa, sve ok. Al dupe, aaaaaa. Probat cu, pa cu vidjeti mogu li....
marta kad se zagrijes neces osjetit bolove, najgore je ne radit nista nakon upale.
mogu se ja zagrijavat koliko god hocu, i dalje me boli.
nisan se dobro izjasnila, naravno da ce bolit i dalje ali kad se ugrijes tribala bi manje osjetit.
od cega si dobila upalu
od cucnjeva.