Stranica 70 od 259 PrviPrvi ... 2060686970717280120170 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,451 do 3,500 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Virila pa odvirila ili bolje reći nisam se uopće snašla o čemu se radi :nezna:

Nego, baš me današnje javljanje palčice i post od aque nabrusio za trčanje. Palčice, nadam se da ćeš se češće javljati kad kreneš s pripremama, sve me to jako zanima

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Bolje nemoj. Sigurno imas pametnijeg posla.
    Ne znam za posao. Mislim imam, ali sad ležim sa curkom sa sisom u ustima tako da i ne mogu nikud mrdati.

Skužila sam da već mjesecima samo ovu temu čitam, tu i tamo nešto na burzi i to je to. Sinapse su mi skroz zakržljale za forumske rasprave, ali o fitnessu bih mogla stalno trkeljati... zna Danči kad ju zagnjavim na pp

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Jučer rest day, ne tako zanimljiv kao od chris :D
    Danas sat i pol pješačenja po šumi s kolicima, večeras ću još ZWOW koji je Anci linkala prije neki dan.
    Flopice, nije važno što se vježba, važno da se vježba
    Trčanje ... Više od desetak puta sam u 20-ima i 30-ima probala trčati i odmah odustajala jer "to nije za mene", dok nisam ušla u četrdesete, tad sam otrčala svoju prvu peticu, pa desetku, pa onda i 15 km. Stvar je, dakle, isključivo u glavi, trčati može svatko tko je zdrav, kako bi rekao moj trener. Treba samo polako krenuti, ljudi se najčešće zalete s brzinom i nerealnim ciljevima pa misle da ne mogu.
    Svakako bih jedan polumaraton ove godine, najvjerojatnije ZG u listopadu, jedino se za taj stignem kvalitetno pripremiti budući da krećem skoro od nule. Cilj mi je jedino istrčati ga, budući da će biti prvi 8nadam se oko dva sata, ne puno više, tj. 6 min/km). Sad mi je najvažnije da nekako uredim da mogu triput tjedno otrčati i da već jednom krenem, problem mi je čuvanje djeteta. A ako se ne spremim za polumaraton, bit će veća neka kraća utrkica, čisto za dušu

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Znaci i ovdje postoje paralelni forumi

Ka citam ovu i jos jednu, dvije teme: sto citate i sto gledate :D. Sve moje ovisnosti
    Kad je krenulo ono s referendumom, prata sam i ireligioznu i onu kako cete glasati- ili kako se vec zvala.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vikki, kojim tempom trcis?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kad sam tek počela bilo je 7:30 do 8:00 min/km, neposredno prije ove stanke došla sam do 5:30 na kraćim dionicama (5 do 8 km), a 5:45 do 6:30 min/km za sve iznad 8 km. Najbrže što sam otrčala je na VŽ polumaratonu 5 km utrka građana za 5:10 min/km, to nikad nisam uspjela ponoviti.
    Zanimljivo, najlakše mi je bilo trčati u prvom tromjesečju trudnoće, valjda hormoni, nizak puls i snage ko u priči (a bio je snijeg).
    Sad opet krećem od tih 7:30, brže neće ići

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci i ovdje postoje paralelni forumi

Ka citam ovu i jos jednu, dvije teme: sto citate i sto gledate :D.
    i kod mene vrlo slično
    pokrivene su gotovo sve osobne strasti
    ovdje se planiram malo više uključiti jer mi se neda na fb, iako vidim i da je tamo na fitmama zanimljivo
    ali jednostavno ne stignem na toliko strana

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Odrađeno današnje trčanje: 5 km, 33 min.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Temperatura 38,8.

Bit će da su šljokice krive...
    Posljednje uređivanje od chris blue : 04.01.2014. at 19:09

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Anci

Roza, jel vježbaš još nešto ili "samo" trčiš?

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hoću kavofob, zadnjih mjesec nisam imala baš volju za vježbanjem, iako znam da raspoloženje bude bolje - začarani krug. Tu i tamo odradim nešto, no od jučer se opet lovim posla. Sad ću se vratiti i kombinirati bodyweight, kbell i dva puta tjedno trčanje. Za početak ću 6 km dionice pa onda vikednom produžiti rutu, koliko od djeteta budem mogla. 13 tjedana pripreme je jako puno. Za prošli sam se prije trudnoće pripremala samo 16 dana. Ali sam bila u kbellu svakodnevno.

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Insanity Pure cardio + izazov trbušnjaci. To je to za danas.

Jučer sam malo isprobavala novi kettlebell pa sam napravila nešto swingova s obje i s jednom rukom. Zapravo me je malo strah ostalo sama pokušavati da se ne povrijedim. Palčice, ti vjerojatno znaš za neki klub u kojem bi se moglo ići na trening s kettlebellom?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

chris ozdravi brzo ~~~~~

bravo za sve trkacice
    ja mogu samo sanjati o tome

filozofski i ne otvaram. nemam vise zivaca za takve teme (bome ni koncentracije)

danas rest day pa sam u to ime cilu kucu pospremila
    bome imam upalu trbusnih od jucerasnjeg treninga

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

zwow 15

dobar. radi cijelo tijelo, samo snaga, nema cardia.

skull crushers se ne čine teški, ali u petoj rundi sam morala paziti da se ne opalim po uhu

chris, šaljem vibre ozdravilice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

nisam već dugo na ovoj temi.
    došla sam samo pohvaliti spajalicu, mm želi biti mišićav kao ona.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja cu krepati od smijeha, tvoj muz zeli biti mišićav kao spajalica, LOL! Mislim, ti muzevi. Moj samo klima glavom, tu i tamo pogladi trbuh i kao, on ne stigne vježbat...

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mm vježba par dana doma sa mnom, ode par puta u godini u teretanu i mašta kad će se vidjeti rezultati (isto gladi trbuh), a kad ga pitam kakvi rezulati, onda hoće biti kao spajalica.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Jutros zwow 20: http://litealloy.com/workouts/616

Dobar je, niie pretezak. Iako su mi izazovni bili oni naprijed-natrag burpee
    Odradila, dobar je, jedino sam se spetljala na burpijima pa sam radila normalne, bez skokova naprijed-natrag, za mene su samo vulgaris vježbe
    13 min, nije nešto budući da sam skratila vježbu, ali sam bar počela raditi burpeeje, dosad sam ih vješto izbjegavala

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Chris nadam se da što prije prođe!!!! Drž'se!
    Ja sam si ga bas nabavila i mislila dam ga raditi povremeno. Probati
    Zasto mislis da je rodjen za ozljede?
    Jer se odmah skače u 4. brzinu i ritam eksponencijalno raste. Onako hladna direkt u vatru. Dovoljno da se malo zvrne noga...

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hvala cure.

Divne ste i fakat se osjećam kao cjepanica u vatri, ali ova podrška je dragocjena. Hvala!

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Upravo istrčala 5 km. Ponosna sam na sebe, ovaj tjedan sam trčala 4 puta.
    A užasno sam nezadovoljna prehranom i uopće ne znam kako se dovesti u red. Jednostavno ne mogu izaći iz začaranog kruga (stalno mi ulijeće neka proslava na kojoj pojedem hrpu hrane, a i doma trpam u sebe svakakve gluposti). Help, kako prestati?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa Vidi poruku
    Help, kako prestati?
    za početak, ove godine nemoj slaviti rođendan
    znamo kako to kod vas izgleda

i, reci svima da nema druženja barem do 15.2.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ništa od toga, Apri, ove godine slavim 40-ti. Restoran je već rezerviran, muzika također (za prijatelje) + velika fešta za familiju...

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Roza, izbaci iz kuće gluposti. Mene kad i ulovi žuta minuta nemam se od čega u kući gojiti. Voće, orašasti plodovi, nema drugog - doduše danas ako budem imala vremena pravim neki čokoladni sirovi kolač. Na feštama se najprije napuni salatama, povrćem, pa neće biti toliko mjesta za drugo. Ili prije toga pojedi doma salatu, bananu. Jedi polako. Odličan ti je entuzijazam, imaš kontinuitet, super za trčanje. Javljaj o tome.
    evey - upitam mm pa ti na pp pošaljem imena licenciranih instruktora u zg-u. tj. gdje su.
    chris - šaljem pozitivu!
    vikki - pa ne krećeš baš od nule, imaš kilometre u patikama, nisi početnica. Bit će ovogodišnjih polumaratonki izgleda.
    mamitzi - super ti je muž. Optimist neki. Moj pak neće ništa uže, kaže, neko će pomisliti da se folira. Da ne vjeruješ.

Nije tema, moram svejeno - jučer sam bila vani. I svidjelo mi se biti velika cura koja ne priča o djeci.
    Posljednje uređivanje od palčica : 05.01.2014. at 11:29

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam i jučer imala rest day jer smo se umjesto predviđenih 6 sati, od Italije do Francuske vozili 15. dva rest daya za redom. osjećam se bolesno. danas minimum 2 zwowa. meni je 15 dosta lagan, ali to je zato što mi utezi nisu dooljno opterećenje.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam jucer uzela dan odmora, jerbo sam pretjerala prethodna 2 dana, prerevno sam odradila sve vjezbe i dobila takav muskulfiber guzice da jedva sjednem i ustanem. I mislila sam da cu danas biti ok, sve ostalo me prestalo boliti, ramena, leđa, sve ok. Al dupe, aaaaaa. Probat cu, pa cu vidjeti mogu li....

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

marta kad se zagrijes neces osjetit bolove, najgore je ne radit nista nakon upale.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mogu se ja zagrijavat koliko god hocu, i dalje me boli.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

nisan se dobro izjasnila, naravno da ce bolit i dalje ali kad se ugrijes tribala bi manje osjetit.
    od cega si dobila upalu

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

od cucnjeva.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Nije tema, moram svejeno - jučer sam bila vani. I svidjelo mi se biti velika cura koja ne priča o djeci.
    Ovo mi je najbolji dio posta

sasa, meni je 15 bio težak jer je 5 rundi. 3 mi ne bi bile. ali dosta je velika razlika u formi između nas
    radila sam s utezima od 5 kg, skull crushere s 4.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam ujutro najprije mislila napisati Rozi kako joj zavidim na 5 km, a onda mi je sinulo da previše kukam (i da gdje ima volje, ima i načina) pa sam brzo uskočila u tenisice i tajice, malenog najela i strpala u kolica, kolica dala mužu (da mi budu koliko toliko na oku ) i otrčala svoju staru 5 km rutu Roza, hvala ti
    Inače se slažem s palčicom od riječi do riječi što se hrane tiče, ono nad čim nemaš kontrolu jednostavno izbaci iz kuće i nastoj se zasititi manje kaloričnim stvarima na feštama. No ti i nemaš neki veliki višak kg, ako sam dobro shvatila.

Palčice, istina je da nisam početnik čim mogu otrčati 5 km, ali to je toliko sporo da me sram reći. Istina, prva dva i pol km su lagana uzbrdica i tu sam išla 8 min/km, nizbrdo je bilo 7:20, tako da je prosjek nekih 7:40. Obećala sam si da ću sad redovito ići, najteže je krenuti. I prvi kilometar je definitivno najteži, kasnije se noge naviknu.

Marta, muskulfiber guzice je meni super osjećaj, zamišljam kako se oblikuje i učvršćuje

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vikki, ti si prestroga prema sebi
    Ja sam sretna kad mi je pace 7 min/km.
    Jel to trcis istim tempom ili mijenjas?
    Ja ne znam kako da trcim

Inace, jucer rest day. Danas ne znam kad cemo se vratiti u zagreb pa ne znam hocu li stici...

Chris, hug, nadam se da si bolje!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Vikki, ti si prestroga prema sebi
    Ja sam sretna kad mi je pace 7 min/km.
    Jel to trcis istim tempom ili mijenjas?
    Ja ne znam kako da trcim
    Pa to je ok, trčiš rekreativno.
    Sad ne mijenjam tempo, samo trčim, cilj je nakon poroda dostići opet neku pristojnu dužinu, recimo 8 km, i brzinu, evo ovih tvojih 7 min Kad to postignem, bavit ću se brzinom i različitim vrstama treninga.
    Dok sam aktivno bila u jednom zg klubu imala sam program napravljen prema trenutnoj i željenoj brzini (za polumaraton), i tu su bila tri tipa treninga: tempo, brzinski i dužina, to mi je bilo zabavnije, a i natječeš se sam sa sobom. Sad po njemu ne mogu raditi jer sam prespora.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Moj prosjek je 6,4 min.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Moj prosjek je 6,4 min.

Samo pišite o trčanju puno, sve vas pratim i upijam

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ne sjećam se kad sam zadnji put trčala (trčanje za djecom ne računam ) a nekad sam trčala duge staze (atletika) i bilo mi je super

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam danas imala najbolji pace do sada -6,4 min/km.
    Za moj brdoviti teren dobro (nova ruta ima visinsku razliku od cca 120 metara).
    Primjetila sam da se prilikom trčanja stalno moram mentalno podsjećati da idem brže. Jednostavnije mi je trčati sporijim tempom (pace oko 7,5 - 8), upadnem u neki fini ritam i tada mogu trčati jako dugo, bez napora. očito mi je to neki comfort zone, trebam se svjesno natjerati na veći napor.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa Vidi poruku
    Jednostavnije mi je trčati sporijim tempom (pace oko 7,5 - 8), upadnem u neki fini ritam i tada mogu trčati jako dugo, bez napora.
    Sada mi je to cilj, trčati bez napora, nije važno što je sporo (jer i pace od 8 min sad mi je naporan), a kad to postignem onda tek povesti računa o brzini (naravno, koliko to brzo može biti za prosječnog rekreativca, na kraju sretna sam što uopće opet trčim).

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vikki, mozes malo vise napisati o ovim "vrstama" trcanja, tesko mi je kvotati post s mobitela :D
    Ja kad trcim, trcim oko 6,7 km i pace je oko 7,5. Neki dan je muz pritisnuo pa je bilo 7. I to mi je beat personal result, kaze runkeeper

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curke trkačice, imam jedno blesavo pitanje. Jel se pije voda za vrijeme polumaratonske utrke?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Curke trkačice, imam jedno blesavo pitanje. Jel se pije voda za vrijeme polumaratonske utrke?
    Mislim da bi na svakih 5 km uz stazu trebala biti voda. Anci, napisem večeras kad stignem (mogu ti mailati i svoj program za polumaraton po kojem sam prije radila).

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Prijavak: insanity cardio abs. So-so. Ne traje dugo. U usporedbi s t25 je mala beba.
    Probat cu i onaj drugi cardio, pure?

Pa mi je to bilo nekako malo pa sam napravila zwow 56.

Morala sam neki cardio, nasjedila sam se ovaj vikend i u autu i po kaucima kod mame, svekrve... Ok, nisam ko sasa bila 15 sati u autu al svejedno mi je bilo i previse!
    Posljednje uređivanje od Anci : 05.01.2014. at 20:08

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kavofob, postoje stanice, ovisno o organizaciji koliko su česte, ali ih ima dovoljno, najčešće volonteri dodaju otvorene bočice vode (zna biti i kockica šećera, voće) - još jedan izazov: naučiti piti vodu dok trčiš da se ne zagrcneš, ne zaliješ (ako je ljeto dobro dođe i to). Ja nosim bocu vode sa sobom, dođe mi ko uteg, mada idem ovih dana u kupnju torbice. Jer je nekad nepraktično. Prije utrke se treba dobro hidratizirati (ne prije samog početka, naravno) i pije se po malo, u gutljajima. Tu ne treba nositi svoju vodu. Toliko se iznojiš da nema potrebe za odlaskom na wc.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

I da, nekad roba od silnog trenja zna oderati kožu. Muškarcima ako ne stave flastere krvare bradavice. Ono o čemu se baš ne priča, što mi je otkrio jedan maratonac - otpadne nokat na nozi bez problema. To me šokiralo kad mi je rekao. Iako su tenisice za trčanje uvijek broj ili dva veće od onih koje obično nosiš nokat na nozi otpadne. Meni su otpala 3 u godini dana (jedan za vrijeme utrke) bez ikakvih bolova i slično (gore zvuči nego što je) i narasli su jako brzo. Ali to su tako nevažne sitnice kad se uloviš da si istrčala neku do tada nezamislivu kilometražu. Sjećam se kad sam istrčala nekih tek 13 km i od toga 5 km velike uzbrdice kako sam vrištala u sebi od sreće i valjda sam sljedeća dva km u sebi ponavljala kako je taj moj uspjeh prepredivan osjećaj.

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

da, a ima i muskića dan kasnije. uguglajte pa se smijte snimkama makar, ja nisam imala muskić uopće. ne znam dal zato što me sister valjda pol sata istezala nakon trke (zna kaj radi ) ili je za to zaslužna arnica, ali nisam imala posljedica.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nisam ni ja. Jedino sam izgledala jako tanko sa isto kila jer je valjda sva voda izašla iz mene nakon utrke. E kako ću sada kao mama to odraditi, ne znam. Nemojte mi se smijati, ali meni je žao mojih tenisica po kišurini.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

palčice, curke, hvala vam na info. samo mi podižete adrenalin sa svime oko trčanja

hoću i ja. i boli me ona stvar za nokte, bradavice, tenisice, ma sve... kad jednom uđem u cilj

upravo odrađeni tabata high knees i zwow 16. dobar je, renegade rows su gadni, radila s 5 kg, a ona sa 100 valjda

obično mi burpeeji budu najteži dio zwowa, a sad mi je squat jump burpee bio mačji kašalj nakon ovih renegadea

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

pa ovo s noktima je ipak malo brrrrr...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I mene ste zarazile sa trcanjem..i ja biii..
    odradujem sprinteve cesto,prije sam znala po nasipu laganini..
    Bas bi ubacila trcanje 1-2 put tjedno..

Treniram svakodnevno u teretani,uz nespavanje dibro se drzim.
    Razmisljam o crossfitu,probala bi to iduci mjesec.
    Posljednje uređivanje od milasova8 : 05.01.2014. at 21:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •