Uopće mi nije palo na pamet da je do toga, pistolse sam mogla prije poroda, sad nikako da se spustim do poda.
Printable View
:škartoc::škartoc::škartoc::škartoc::škartoc:
ne znam da li smijem tu i pisati. sta god sam mislila ovih 10 dana da cu napraviti bome nista nisam.
splicanke, ja kad dodjem u vas grad nista ne stignem. al ajd spustit cu se jos ovog ljeta.
jos jednom oprostitie, ali dosla od MM sestra, pa eto prozujala su ta dva tri dana.
Danci stignem se i ja uvaliti? uplatim veceras. moze i badem i indijski. s komadicima priti pliz.
:lool:
ja sam isto skužila da mi loše djeluje na motivaciju kad se uspoređujem s drugima, trudim se uspoređivat sa sobom prije, to mi pak super djeluje jer u ovih pola godine sam bome puno napravila
ovo što si napisala za stiskanje svih mišića mi zvuči kao dobar savjet, probat ću. I ja sam bila na tom tragu kad sam napisala da mislim da je problem u glavi, vjerojatno automatski koristim krive mišiće. Ko kad sam radila warrior 3 i ostala jednonožna balansiranja kod Jillian i stalno padala dok nisam skužila da trebam stisnit dupe (dotad sam stalno balansirala listovima). Mislim, nisam skužila sama nego poslušala Jillian koja je to govorila od početka, ali nekad treba dosta truda da poguraš naredbu od mozga do mišića koji rade po svom
spajka :lool:
ja isto na kraju ne bih stigla vjerojatno
ali barem sam imala ispunjen veliki vikend
(ispunjen kamenicama mmmm)
Ja sam na pistolima zaradila bol u ledjima.
Uglavnom, secemo mi po Becu i vidim curu i decka da vjezbaju na klupi i on joj pomaze da napravi pistol, drzi je za ruke.
I mm i ja to komentiramo, kao jel mozes ti to i tako i ja, kokos, napravim pistol.
Tip vjezbac se nasmije i da mi thumbs up :mrgreen:
Ja sva ponosna :lool: i osjetim bol u ledjima, nerazgibana u trapericama se pravila vazna.
Betty, sklekovi su teska vjezba, no kako ih radis, stvarno napredujes. Ali moras ih raditi.
No Zuzi radi i druge plank vjezbe, u zgymu bas i nema sklekova.
Hocu reci, tjera nas da radimo plank i to je super i vjerujem da si tu dobra.
No nekad mi je zao da nema sklekova jer ih volim i kul su mi vjezba :D pa ih povremeno sama ubacim ili ih radim u nekim starom zwow.
Betty :lol:
Tang, ojacaj ledja: pull ups i row u planku, bent over rows, ramena: press, fly pa ce i sklekove biti lakse.
i ne zaboravi da ako danas mozes 5, a sutra napravis 6, to je napredak od 20%, koliko god se tebi cinilo malo i neznacajno. :-*
Vratila sam se. U Portu sam samo jednom trcala- apsolutno je nepogodno. I nisam vjezbala. I jela sam divne dzinovske srdele. Danas Bc 20 i novi kbell. Bila mi je prosla nelagoda u nozi, a sad ju nnakon vjezbanja opet osjecam. Valjda nekog vraga istegnem?
Vikki, super za malca!!!!
Anci, bravo za pistol ali čuvaj leđa :love2: jesi ti tu preko puta ili te nema? Šifra kava :mrgreen:
Tang, oni izazovi od Tati za sklekove su mrak, baš se jako napreduje. Ali sklekovi su vježba koju, ako je ne radiš konstantno, na dnevnoj bazi, nema pomaka, a i ako ih ne radiš dugo, isto tako nazaduješ za ćas. Istina, i vratiš se brzo ako malo zapneš :)
Spajka i Ginger, nema frke ;)
I niš ne uplaćuj, kako smo krenule, moguće da doguramo do besplatne poštarine. Lako ćemo se kasnije kosurat.
Ja bih naručila večeras, a obzirom da ima smooth i crunchy verzija svih maslaca, ajde mi još i to napišite. Još sam sva pogubljena :škartoc:
Danci daj link na taj izazov za sklekove, imam dva tjedna vremena, mozda i napradujem. doduse ovih 10 tak sam samo nazadovala.
Indijski: Ginger, Vikki, spajalica (crunchy)
Bademov: Danči, Rahela, spajalica (crunchy)
Indijski: Ginger, Vikki, spajalica,
Bademov: Danči, Rahela, spajalica, Ginger
Kikiriki: Cubana (crunchy)
evo valjda sam sve stavila, ja sam samo uzela ono sto je Danci napisala, te dodala sebe, evo sad sam dodala i tebe i Ginger, a sebi izbacila curnchy, jer mi sestra nije fun istih, pa da joj udovoljim.
Ja sam iščašila koljeno, naguravajući se s mamlazom od sina da ga bacim u more :/
sasa, vjerojatno imaš ozljedu tetiva zadnje lože. To je kumulativna ozljeda, neće proć sama od sebe ako nastaviš vježbat.
Hvala Spajka :*
Mrzim povratak šmrcccccccc
Ja ću večeras prije narudžbe još jednom sve prekontrolirat ;)
Vidjela nakon posta, Vertex jako mi je žao. Te jako boli?
To je ponovljena ozljeda, doduše nakon 20 i kusur godina, pa je malo lakše nego prvi put, čini mi se...
Da, iščašilo se, ono lijepo vidiš dva koljena umjesto jednog :D
To se vrati zapravo lako, tako da ispružiš nogu (imamo i mm i ja iskustvo, blago nama). Sad je dvostruko volumenom, ali ne boli kad miruje, mogu i hodat kao herr Flick. Vidit ćemo, to spada u malo jače traume :/
ajmeeeee, sva sam se naježila. Vertex držim fige da što prije prođe :love2:
vertex koma
ajme vertex, boli me samo kad čitam
Vertex, ajme :( Ja sam dobro i prošla kad sam se bacila na koljena za malim. Bi li pomogao led (super su mi oni oblozi iz dm-a) i deep relief?
Danči, je li čemu ovaj impact whey protein s njihove stranice?
Spajka, welcome back! Samo ti piši, ne trebaš vježbati :D
Hvala vam svima, ali nemojmo zapravo više o tome, to baš jest tema za ježit se.
Ajte vi o treninzima, kavama, haljinama...
Vikki, ja sam dugo koristila isključivo Optimum Nutrition pa sam na nagovor probala whey od myproteina. Doduše, ja sam uzela izolat (okus vanilija) i ok mi je. ON mi je bolji po okusu i topivosti (ali to su stvarno nijanse u pitanju), mada po zadnjim istraživanjima myprotein slovi kao jedan od najboljih izbora jer ispunjava prijavljene nutritivne vrijednosti s minimalnim odstupanjima. Kod drugih (razvikanih) brendova su prema tom istraživanju odstupanja značajno veća. Pa sad ti znaj...
Indijski: Ginger, Vikki, spajalica (crunchy)
Bademov: Danči, Rahela, spajalica (crunchy), Ginger (crunchy)
Kikiriki: Cubana
ajd dodajte se
tang, pazi se!
i meni su sklekovi izuzetno teski
al ono, kad sam pocela nisam mogla ni ovaj na koljenima
jedno vrijeme sam ih mogla 7, al sad sve manje i manje
i ne mogu se spustiti do kraja
odoh sad na zuzi i ubacim jos koji sklek
Dok ja natipkam....
vertex ajme koma, drz se!
rahela pa bez zagrade su smooth
Indijski: Ginger, Vikki, spajalica
Bademov: Danči, Rahela, spajalica, Ginger (crunchy)
Kikiriki: Cubana (crunchy)
Ovo bi trebalo biti točno :mrgreen:
I btw ispunjavamo uvjete besplatne poštarine ;)
Hvala vikki, uzet ću svakako u razmatranje, škodit neće...
Danči, ne mogu poslat pp sa svoh glupog kompa na poslu (tvrdi mi da nisam prijavljena :roll:).
Evo link: http://www.fitness.com.hr/shop/dodac...otein-1kg.aspx
Okus vanilija :-)
Pozdrav, cure!
Evo i ja već godinama doma vježbam sama uz razne video trenere. Prošla sam ih puno: od Jillian do Zuzke.
Pohvalila bih od nedavno probanih Ballet Beautiful i Brazilian Butt Lift!! Odlične vježbe i vide se rezultati.
A kada mi dosadi paliti laptop i tražiti video klipove, sama smislim neki trening: nekoliko vježbi snagi i cardio vježbi u serijama i trka pod tuš, pa na posao :uteg:
tayla dobro dosla!
vertex :love: ajme! nadam se da ce koljeno brzo proc :love:
ja takodjer ne mogu pistolse i nema sanse da cu ikad moc
Tayla, dobrodošla
idem tražiti brazilian butt lift
meni su pistolsi poseban izazov - to ne mogu nikako, al ne zvala se ja rahela, napravit ću ih kad tad :mrgreen:
Cure drage, hvala na dobrodošlici!! :ghug:
Rahela baš pronađi BBL, isplati se vjeruj. Uz to imaju različiti kalendari, odnosno programi ovisno o tome što ti je cilj - smršavjeti u bokovima i struku, ili samo sve podići, možda čak i dobiti koji cm na strateškom mjestu :mrgreen: Ja sam recimo oabrala Up & LIFT i stvarno je otišla malo UP hahah i oblija je, kako sam htjela.
Spominjete PISTOLSE - to Zuzka često kompinira u svojim vježbama, mislim da ih još uvijek ne mogu napraviti kako treba. Priznajem...
o daaa,ja sam u zadnje počela promatrati što ljudi u butigama ispred i iza mene stavljaju na traku...pa me kod povrća kad uzmem batat ili muškatnu tikvu pitaju:a sinjorina,što vam je to,što se s tim radi?:-o
ne znam koji ti je cilj,ja sam se razočarala jer mi nije bilo nekog pomaka...pinku više definicije i to je to...po meni je on više na kraju za gubit kila tako da sam ja omašila fudbal što bi se reklo....
ko je ono piso o sklekovima i da ih ne može,tang? a da provaš sa onim ručkama za sklekove,možda te zglobovi na rukama hebu?
meni opstipcija prestala tek jutros,provala sam sa svim savjetima (natašte topla voda + limun,planinski čaj, kim, fluimukan, kokosovo ulje u kavu) i ništa....
...kad sam više odustala da će išta upalit i prestala se opterećivat konačno je krenulo...tako da se večeras veselim vježbajnju,stvarno se nisam onako začepljena mogla ni maknut...
a najsmješnije,ljudi mi govorili da mi se već ljepo vidi stomak...pa ti sad objasni da je to radi crijeva a ne T....:mrgreen: sad sam već izdušila...
Tayla dobrodošla!
Narudžba:
Indijski: Ginger, Vikki, spajalica
Bademov: Danči, Rahela, spajalica, Ginger (crunchy), Anci (crunchy)
Kikiriki: Cubana (crunchy), Anci (crunchy)
Impact Whey: Vikki (vanilla 1kg)
I nažalost skinuli su akciju 1x maslac na poklon preko 40eur :(
Ja se nadam bike-u večeras poslije zubara da liječim psihu, valjda neće padat miša mu....
Skulirana :lol: i da, i meni se to događa u dućanima i baš je tužno :(
vertex, baš mi je žao.
tangerina, samo da završimo pretumbavanje stvari pa upitam mm kako mi je slagao programe da postignem velik broj sklekova odraditi, muških, s kratkom zadrškom. Barem njih mogu pumpati. Mislim da su bile ljestve. Recimo odradiš 3, 2, 1 pa tako nekoliko dana, pa onda 4,3,2,1 .... pitam ga da ne lupam bezveze. Mogu linkati i onaj neki članak.
Tayla, dobrodošla.
sasa, nadam se da si uživala i za nas!
mb, meni se ta ukočenja znaju desiti od prenapetosti prednjeg dijela tijela. Također navijam za foam r. To je super stvarčica koju ja ne smijem imati doma jer ju pas pojede.
Lili, se*uckam. Htjedoh predočiti da kile ne moraju značiti ništa. Ja i s 50 imam guzicu i obline. A u licu kao glista. Neću kukati jer sam uspjela ipak ne debljati se i polako skidam kile i ne zvala se ja kako se zovem sredim i to malo što je preostalo. Malo sam si povećala broj obroka, manjih i kvalitetnijih (mada se meni ne jede nešto i lijena sam po tom pitanju) - naišla sam na ok članak o hipo vježbačicama - metabolizam mora raditi.
Idem sada čistiti od farbanja i nositi kutije s istegnutim zglobom. Očito je netko bacio urok na vježbačice. :mrgreen:
(Napravila sam neke dvije loše i ne kvalitetne slike. Kad ovih dana popijem pivo i odvažim se stavit ću ih)
Danči,jeli znaš dokad whey može stat otvoren? Ja sam onu veliku kantu od Optimum Nutritiona maltene tek načela i onda ga ipak odlučila prestat pit u trudnoći...
( to mi je definitivno najveća kemija koju bi trenutno unosila u sebe) pa ako će mi navuć vlagu isl narednih 10tak mj dala bi ga nekome.....
niš mu ne bude ;)
lijepo zatvori kantu i sve 5 ;)
PS. i nemoj ga čuvat u kupatilu ili podrumu :mrgreen: