Hvala cure:-) jos samo da beta ne razocara...
Printable View
Hvala cure:-) jos samo da beta ne razocara...
tratinčice predivna druga crta na tvom testu .. i beta će biti takva..:-D
kiarad čestitke još jednom...
evo meni je danas 4dpt i bol koju osjećam je kao menstrualna i na momente nestane pa se opet pojavi..jučer nešto intenzivnije nego danas..
kad mogu pisnuti najranije test s obzirom da 1.3.još moram primiti brevactid, a vele da on može dati lažno pozitivan test
sokica gdje si ti bila kod dr.L?
UOTE=sokica;2081539]Nati
i meni je danas 4 dpt, napuhana sam, a od jucer imam neke bolove, bas kao menstrualne, ali slabijeg intenziteta i nije prisutna stalno. Treba otprilike 6 dana da brevactid izadje iz organizma, tako da ti je to 07.03.[/QUOTE]
I meni se sinoć pojavila nekakva bol u donjem dijelu trbuha, znate kako imate uvijek prije menge par dana signal da ce te dobiti bar ja imam e pa to san onako u par navrata osjetila danas je točno tjedan dana od transfera blastocista i mislim da budem pisnula test ujutro! Pa sto god bude.. Curke s iskustvom da li bi i vi imale nekakve srandardne simptome menge a da je ipak niste dobile ??
P. S. Il sam tako smotana, ali ne kužim zašto nema mog posta koji sam pisala sinoć ? Za koliko bude vidljivo ovo sto napisem jer se moj prvi post vidila tek dan ipol nakon sto sam ga napisala
jesmo se upoznale tamo dok si ležala poslije transfera?
jesi na bolovanju ili ideš raditi?
ja sam isto napuhana ali meni je dr.L rekao da ću biti napuhana nakon brevactida i decapeptila,ti nisi dobila poslije transfera 25.brevactide i 26.decapeptil i onda 01.03.ponovno brevactide?
curke mene brine tlukaci....ne vidim da se igdje javlja! Zna li tko što je sa njom???
Dobro jutro drage moje meni je itekako dobro jer sam popiskila plus +...van sebe sam bila da sam vristala mm je iskocio iz kreveta...:)))) danas 10dnt da li mogu biti mirna ili jos nije to sigurno do bete???
chiara možeš biti mirnija.. ali ipak biti će tu strah od bete, pa od duplanja ..
ali samo misli kako si trudna i već sad uživaj u svojoj bebici jer uskoro ćeš i biti mama..
Molim iskusne za pomoc...
Danas mi je 6 dnt, i napuhana sam dosta, no ujutro ne tako jako, a do navecer jedva da disem. Povremeno, ali kroz cijeli dan imam nekakve kao predmenstrualne bolove. Sutra trebam primiti Brevactid, ali je dr.L. rekao da ga ne primim ako budem jako napuhana. Da ga nazovem jos ujutro prije Brevactida? Iako je to subjektivan osjecaj. Bila sam u punoj stimulaciji. Sorry ako pitam gluposti, ali prvi mi je postupak pa ne zelim nesto zbrljati.
Ako će te smiriti i ukoniti dvojbe zašto ga ne bi nazvala?Ne omateš ga puno,u kakvoj je on strci radio na W,nećeš ga ni očešati.
Vidjeti ćeš kako se osijećaš.
chiara,čestitam na plusiću :-D
draga, a da nije hiper. zovi ga i pitaj jel mozes magnezij i normabel. nemoj se zezat. ako jedva dises moras ga nazvat. ako uzmes brevactid a nije ti bas trebalo samo ces si pogorsat situaciju sa napuhanoscu.
Tnx Ujutro ću prije Brevactida jos nazvati dr L.
Drago mi je da te prestalo boljeti, samo hrabro naprijed, svu srecu svijeta ti zelim... i tvojim mrvicama :-)
sokica moraš nazvati dr.L prije inekcije. Meni je on naglasio da ga moram nazavti svaki put prije inekcije i opisati stanje, možda će ti reći da primiš pola Brev.
Kiarad draga ma biti će sve ok , zašto ne bi bilo?
Zdravo svima :)
Ovo je nas prvi ivf. Vracene su 2 blastociste 5 dan. 7 dan poslije transfera radila sam test, pojavila se druga crtica ali svijetla iste debljine kao kontrolna. Juce 8 dan poslije transfera isto tako, i danas 9 dan, al je ova danas bila prvo svijetla iste debljine kao kontrola, al kako se test susi cini mi se da druga crtica nestaje. Trebam li tome pridavati znacaja ili ako se pojavila dobro je? Mislim, mozda beta opada, ne daj Boze pa se zato i ova danasnja crtica gubi. Sta mislite?
pozz...sokica i ja imam isti problem...ne znam da li da više pratim to jer me sve izluđuje...23.je bio transfer i danas neopisiva bol kao da ću dobiti..bojim se do wc svaki puta da me ne iznenadi...ja bih radila test, jel rano??5.3. mi je beta ali ne znam ak ću je dočekati..čemu služi taj Brev.??ja to nisam dobila...
danas me baš neka histerija ulovila...inače nisam takva....joj da mi je barem neki znak da znam....dal da se radujem ili tugujem...
Malena b.. Mislim da ti je rano jos..jesi u KBo ili negdje drugdje? Stavi nam potpis da te mozemo pratiti..:-)
sokice, tikice, radila sam u vinogradskoj..moj prvi ivf pa mi je zato malo teže nego kad smo radili AIH-ove...možda zato što više očekujem :/
sad još moram skužiti kako da stavim potpis...nova sam u tome :)
Hvala svima a podršci...iako je veliki strah još tu jer ima još stepenica koje moraju dobro proći da bi rekla trudna sam i sad je sve ok....ali bitno da je krenulo pozitivno pa ćemo sada hrabro dalje...u petak idem vaditi betu pa javim nalaz....držite fige da se ova moja radost nastavi....
Ozana, testovi za utvrdivanje trudnoce nisu predvideni za pracenje rasta betaHcg nego samo za utvrdivanje prisustva ili odsustva hormona u krvi, tako da ih ne bi za to trebala koristiti (mada svi to radimo :mrgreen:). Jedino beta iz krvi i ponovljena beta ti mogu dati pravi odgovor. Ja mislim da je super sto imas tri pozitivna testica i ~~~~~~~~~~ za veliku betu!
Danas sam vadila betu i ona je 47. Nije bas neka al tjesi me sto sam poranila, tek je 9dpt
Ozana super, sada je ponoviti i biti će lijepa troznamenkasta
daj pliz napiši gdej si imala postupak i dal si imala već nešto prije kako bi te stavila na listu trudnica u siječnju
ostala ti lina u siječnju, ko i tvoja M:-), jučer bila veljača, danas je ožujak:-), evo odmah usput ~~~~~~~~da je to bila zadnja M do dogodine
eh eh khmmm khmmm
ja sam ženska od brojeva a te riječi siječanj travanj ufff
lina. ima kakvih simptoma? svaka čast svima koji tako dugo izdrže do bete
osim kaj mi je trbuh ispupčen malo čudno za inače moj blobasti ponos
(.)(.) ne bole al su onak podfutrane
ma ne gledam simptome, kao da ne, kada me lupi drmnem normabel