Stranica 70 od 203 PrviPrvi ... 2060686970717280120170 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,451 do 3,500 od 10138

Tema: Nakon transfera!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Drage cure, danas nisam stigla na forum pa sam se malo pogubila. Elena, javim kak je prosao ultrazvuk, onak totalno sam zbunjena ne znam kako to izgleda. Drago mi je zbog svih koji su se pravilno poduplaili i onih koji imaju plus testice. sunasce ne ocajavaj, biti ce kako mora biti. Nek te to ne obeshrabri. Sretno i svakak izvadi betu, nikad ne znas.

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

jutros sam napravila ponovni test. Rezultat minus, moj muzic ostao buljiti jos neko vrijeme u test, a ja otisla u krevt staviti crinone gel. Osim bijelog polja nista nije vidio. Vrati se u krevet i on, i kaze mi budi mirna, ne uzrujavati bebice, a ja ljuta odbrusim mu, nema bebica, zar ti nije jasno vise?!!
    odlezala ja tak nekih 15 minuta da gel ne icuri, i dignem se u wc, bacim slucajno pogled na testic kad ono nesto u drugome polju. Jedna jaaaaaaako svijetla, debela roskasta crtica...ali zaista jaaaaaaaaaaaaaaako svijetla..gledam, buljim, i ne znam je me oci varaju, je tu, nije tu, sta je to??? Pod jednim kutom se savrseno vidi, pd drugim ne. Mislim si postala sam luda.
    Zovnem muzica da i on pogleda, kad i on vidi sto i ja....I kaze mi da je on buljio u testic kad sam ja otisla leci, i bilo je polje bijelo, a sad vidi crticu. Svijetlu uzasno, ali debelu i roskastu...Mene zanima je moguce da se ta linija oboji nakon nekog vremena samo zbog tekucine??? I to tocno na mjestu gdje bih trebao biti ta druga linija??? Ili je to evaporacijska linija? zbunjena sam totalno

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Moj savjet ti je da ponovis testic za dva dana...

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

sunasce mogu ti samo reci kako je bilo u mom slucaju,prije kad sam kao imala neke druge crtice ,one su uvijek bile evaporaciske,a bile su kao neka sijenka,po mom misljenju bitno je da je debljine kao kontrolna,nema veze koliko je svijetla,nadam se da ce to postati jedan veeeeliki plusic,napravi jos koji pa da vidimo dali tamni,drzim fige za plusic

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sve se mislim da li pišem ili ne..svaki dan čitam i pratim vaše priče ali kako je kod mene sve bilo mirno nisam htjela se nervirati....ali od jučer stanje drugačije bol u dnu leđa napeto sve u donjem dijelu stomka pa probada...danas mi je 6dnt i podrigujem stalno čak sam kavu popila ali došla mi muka....sike su mi napete bradavice proširene,,,,i kad sve ovo gledaš moraš se zanijeti...a to ne želim da onda ne bi bilo preveliko razočarenje...toga me najviše strah....a tako bih željela da to budu pravi simptomi....malo sam luda ali nije ni čuo...heheh
    zato imam vas da mogu s nekim podijeliti ovo jer drugi bi možda mislii da umišljam....

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

uh koje novosti. i meni je bila tak tanka i nikakva crta na testu da mi je mm rekal da on to nis ne vidi. tak da strpljenja malo. Evo mi bili na utlrazvuku danas i imamo dvije male mrvice. jedna koja se jako dobro vidi i jedna koja je malo manja. I 4 velike velike ciste zbog kojih imam jake bolove, tako da drage moje eto nije hiper, nije nesto sa trudnocom nego od stimulacije ciste koje ce proci same od sebe ali tek u 12 tjednu. a nocas je bilo najteze i jedva sam ustala iz kreveta, upravo zbog tih cisti moram mirovat i rekao je da trudnoca zbog njih nije ugrozena te dapace ona ih cuva. Chiara drzim fige.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    uh koje novosti. i meni je bila tak tanka i nikakva crta na testu da mi je mm rekal da on to nis ne vidi. tak da strpljenja malo. Evo mi bili na utlrazvuku danas i imamo dvije male mrvice. jedna koja se jako dobro vidi i jedna koja je malo manja. I 4 velike velike ciste zbog kojih imam jake bolove, tako da drage moje eto nije hiper, nije nesto sa trudnocom nego od stimulacije ciste koje ce proci same od sebe ali tek u 12 tjednu. a nocas je bilo najteze i jedva sam ustala iz kreveta, upravo zbog tih cisti moram mirovat i rekao je da trudnoca zbog njih nije ugrozena te dapace ona ih cuva. Chiara drzim fige.
    Super vijesti za mrvice, ja iskrene ne bi imala nista protiv bilo kojeg broja sama neka bude nesto.
    Znam da ti nije lako kad te boli ali bitno je da ce proci i da treba samo malo vremena.
    Odmaraj cim vise i cuvaj mrvice.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj dreamgirl;20im80119 prvotno napisa
    Super vijesti za mrvice, ja iskrene ne bi imala nista protiv bilo kojeg broja sama neka bude nesto.
    Znam da ti nije lako kad te boli ali bitno je da ce proci i da treba samo malo vremena.
    Odmaraj cim vise i cuvaj mrvice.
    hvala.drzim ti fige.

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Kiarad bravo za 2 mrvice!!!! samo miruj da ubrzo bude dvije zdrave bebice....

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

2??? Moguće da češ imati blizance? Ajme kako zakon.

Mi smo sutra kod dr.L. Startamo konačno....

sokica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Draga Kiarad, cestitam od srca, samo neka sve bude dobro, drzimo fige

M@tt sretno, sigurna sam da će ovo biti dobitni...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala vam svima. ja odlucila odlezat jer silno zelim blizance. i matt, samo hrabro. luci ceka, rekal mi je danas od 28 trudnoca, ovaj mjesec 13 trudnoca. lik je mrak.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Hvala vam svima. ja odlucila odlezat jer silno zelim blizance. i matt, samo hrabro. luci ceka, rekal mi je danas od 28 trudnoca, ovaj mjesec 13 trudnoca. lik je mrak.
    Misliš od 28 postupka 13 trudnoća? Odlična brojka....

Hvala na lijepim riječima cure.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Misliš od 28 postupka 13 trudnoća? Odlična brojka....

Hvala na lijepim riječima cure.
    aha.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Jednom nam je rekao da je njegov mjesečni postotak oko 35%, a ovo je sad gotovo 50%!!!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kiarad lezi i mazi svoje mrve:-9
    M@att sretno!!!!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    kiarad lezi i mazi svoje mrve:-9
    M@att sretno!!!!
    Hvala Sonja

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pozdrav curke,
    evo nova sam na forumu al sam "stara" u pokušajima mpo
    upravo sam imala svoj peti transfer, i sad čekam...čekam dan d pa da vidim što će biti
    imam pitanja vezana za krvarenja nakon implantacije, odnosno da li ono mora biti uvijek prisutno
    pa ako ništa drugo bar kap nečega? jer dosad nisam imala nikad krvarenje ( doduse nije mi nijedan ni uspio
    no ovaj put me moj dr doslovno uvjerio da je to "to" ovaj put da su blastociste super razvijene i savršene
    dosad mi nikad nije tako rekao,sad sve to skupa meni ništa posebno ne znači jer danas mi je 6 dan nakon transfera

eto, pozdrav svima!

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cureee jel vi vidite u mom avataru ono sto ja vidim? Gledam a ne vjerujem!!!!! Dali se uopce radovati...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Tratinčica, ja imam slab vid, al ovo vidim jako dobro!!!!!!!Jupiiiiiii!!!!!!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj trantincica prvotno napisa Vidi poruku
    Cureee jel vi vidite u mom avataru ono sto ja vidim? Gledam a ne vjerujem!!!!! Dali se uopce radovati...
    Tratincica, zasto nemas potpis da vidimo gdje si isla na postupak i kad vadis betu, tak cemo te lakse pratiti, ali draga moja ti si trudna.

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kiarad, jesi dobila sliku mrvica od LuČija? Cestitam jos jednom malena!!!

tratincice, to je crta koja se iz aviona vidi... Cestitam! Sada samo think pink!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kiarad za ciste ne brini,imala sam i ja i evo na zadnjem UZV ostala još samo jedna na lijevom jajniku a ostale popucale

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj thubbe prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav curke,
    upravo sam imala svoj peti transfer, i sad čekam...čekam dan d pa da vidim što će biti
    imam pitanja vezana za krvarenja nakon implantacije, odnosno da li ono mora biti uvijek prisutno
    pa ako ništa drugo bar kap nečega? jer dosad nisam imala nikad krvarenje ( doduse nije mi nijedan ni uspio
    no ovaj put me moj dr doslovno uvjerio da je to "to" ovaj put da su blastociste super razvijene i savršene
    dosad mi nikad nije tako rekao,sad sve to skupa meni ništa posebno ne znači jer danas mi je 6 dan nakon transfera

eto, pozdrav svima!
    thubbe ne mora svatko imati implatancijsko krvarenje, zato ne brini i uživaj do bete. Šaljem brdo vibrica ~~~~~~~~~~

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

tratincice znala sam, čestitam!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj thubbe prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav curke,

eto, pozdrav svima!
    samo se ti opusti i mazi mrvice a što se tiče implantacijskog ja ga nisam imala.....sretno!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj crna ovca prvotno napisa Vidi poruku
    kiarad, jesi dobila sliku mrvica od LuČija? Cestitam jos jednom malena!!!

tratincice, to je crta koja se iz aviona vidi... Cestitam! Sada samo think pink!
    jesam imam sliku i dvije malek piknice, jedna se jako vidi a druga se igra skrivaca, no ja sam ih odlucila sacuvati obje.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    kiarad za ciste ne brini,imala sam i ja i evo na zadnjem UZV ostala još samo jedna na lijevom jajniku a ostale popucale
    ma ne brinu one mene dok ne boli, ali eto nocas prvi puta da nije bolilo. to mi je rekao L. da boli nista drugo, ali da trudnoca nije ugrozena. idem od sutra na cuvanje trudnoce i radit cu od doma. mislim da je to jedini nacin da izdrzim.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj trantincica prvotno napisa Vidi poruku
    trantincica meni ovo izgleda kao jjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj cestitam, naravno da se trabas radovati i samo hrabro dalje

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala dreamgirl...

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala cure jos samo da beta ne razocara...

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

tratinčice predivna druga crta na tvom testu .. i beta će biti takva..

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kiarad čestitke još jednom...

evo meni je danas 4dpt i bol koju osjećam je kao menstrualna i na momente nestane pa se opet pojavi..jučer nešto intenzivnije nego danas..

kad mogu pisnuti najranije test s obzirom da 1.3.još moram primiti brevactid, a vele da on može dati lažno pozitivan test

sokica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj nati prvotno napisa Vidi poruku
    evo meni je danas 4dpt i bol koju osjećam je kao menstrualna i na momente nestane pa se opet pojavi..jučer nešto intenzivnije nego danas..

kad mogu pisnuti najranije test s obzirom da 1.3.još moram primiti brevactid, a vele da on može dati lažno pozitivan test
    Nati
    i meni je danas 4 dpt, napuhana sam, a od jucer imam neke bolove, bas kao menstrualne, ali slabijeg intenziteta i nije prisutna stalno. Treba otprilike 6 dana da brevactid izadje iz organizma, tako da ti je to 07.03.

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

sokica gdje si ti bila kod dr.L?

sokica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

sokica gdje si ti bila kod dr.L?
    jesam, bila sam kod dr L.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

UOTE=sokica;2081539]Nati
    i meni je danas 4 dpt, napuhana sam, a od jucer imam neke bolove, bas kao menstrualne, ali slabijeg intenziteta i nije prisutna stalno. Treba otprilike 6 dana da brevactid izadje iz organizma, tako da ti je to 07.03.[/QUOTE]
    I meni se sinoć pojavila nekakva bol u donjem dijelu trbuha, znate kako imate uvijek prije menge par dana signal da ce te dobiti bar ja imam e pa to san onako u par navrata osjetila danas je točno tjedan dana od transfera blastocista i mislim da budem pisnula test ujutro! Pa sto god bude.. Curke s iskustvom da li bi i vi imale nekakve srandardne simptome menge a da je ipak niste dobile ??
    P. S. Il sam tako smotana, ali ne kužim zašto nema mog posta koji sam pisala sinoć ? Za koliko bude vidljivo ovo sto napisem jer se moj prvi post vidila tek dan ipol nakon sto sam ga napisala

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sokica prvotno napisa Vidi poruku
    jesam, bila sam kod dr L.
    jesmo se upoznale tamo dok si ležala poslije transfera?
    jesi na bolovanju ili ideš raditi?
    ja sam isto napuhana ali meni je dr.L rekao da ću biti napuhana nakon brevactida i decapeptila,ti nisi dobila poslije transfera 25.brevactide i 26.decapeptil i onda 01.03.ponovno brevactide?

sokica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jesmo se upoznale tamo dok si ležala poslije transfera?
    jesi na bolovanju ili ideš raditi?
    ja sam isto napuhana ali meni je dr.L rekao da ću biti napuhana nakon brevactida i decapeptila,ti nisi dobila poslije transfera 25.brevactide i 26.decapeptil i onda 01.03.ponovno brevactide?
    Jesmo, jesmo

Na godišnjem sam još ovaj tjedan, a od ponedjeljka ću na posao.
    Dobila sam sve isto kao i ti. Nadam se da je to ok sto me ne boli jako, joooj katastrofa, vec se nervoziram, a do bete ima jos 11 dana.

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sokica prvotno napisa Vidi poruku
    Jesmo, jesmo

Na godišnjem sam još ovaj tjedan, a od ponedjeljka ću na posao.
    Dobila sam sve isto kao i ti. Nadam se da je to ok sto me ne boli jako, joooj katastrofa, vec se nervoziram, a do bete ima jos 11 dana.
    Pošto mi ovo nije prvi puta,drago mi je da me boli s obzirom da me do sada nikada nije boljelo ništa.Danas sam primjetila i na (.)(.) promjenu tak da se nadam da je to to. Drži se!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

curke mene brine tlukaci....ne vidim da se igdje javlja! Zna li tko što je sa njom???

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jesam imam sliku i dvije malek piknice, jedna se jako vidi a druga se igra skrivaca, no ja sam ih odlucila sacuvati obje.
    kiarad, jesi li nosila neku dokumentaciju, nalaze ili trudnicku knjizicu na prvi uzv kod dr. L?
    Posljednje uređivanje od crna ovca : 27.02.2012. at 16:00

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj crna ovca prvotno napisa Vidi poruku
    kiarad, jesi li nosila neku dokumentaciju, nalaze ili trudnicku knjizicu na prvi uzv kod dr. L?
    1. ja sam za pisanje 10 dnt testica, smiruje napetost
    2. najmanje 6 dana od bevactida treba proci
    3. sve vas volim
    4. na prvi uzv samo novceke i povijest bolesti

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Dobro jutro drage moje meni je itekako dobro jer sam popiskila plus +...van sebe sam bila da sam vristala mm je iskocio iz kreveta...))) danas 10dnt da li mogu biti mirna ili jos nije to sigurno do bete???

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

chiara možeš biti mirnija.. ali ipak biti će tu strah od bete, pa od duplanja ..
    ali samo misli kako si trudna i već sad uživaj u svojoj bebici jer uskoro ćeš i biti mama..

sokica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Molim iskusne za pomoc...
    Danas mi je 6 dnt, i napuhana sam dosta, no ujutro ne tako jako, a do navecer jedva da disem. Povremeno, ali kroz cijeli dan imam nekakve kao predmenstrualne bolove. Sutra trebam primiti Brevactid, ali je dr.L. rekao da ga ne primim ako budem jako napuhana. Da ga nazovem jos ujutro prije Brevactida? Iako je to subjektivan osjecaj. Bila sam u punoj stimulaciji. Sorry ako pitam gluposti, ali prvi mi je postupak pa ne zelim nesto zbrljati.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ako će te smiriti i ukoniti dvojbe zašto ga ne bi nazvala?Ne omateš ga puno,u kakvoj je on strci radio na W,nećeš ga ni očešati.
    Vidjeti ćeš kako se osijećaš.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

chiara,čestitam na plusiću

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

draga, a da nije hiper. zovi ga i pitaj jel mozes magnezij i normabel. nemoj se zezat. ako jedva dises moras ga nazvat. ako uzmes brevactid a nije ti bas trebalo samo ces si pogorsat situaciju sa napuhanoscu.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj chiara prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro drage moje meni je itekako dobro jer sam popiskila plus +...van sebe sam bila da sam vristala mm je iskocio iz kreveta...))) danas 10dnt da li mogu biti mirna ili jos nije to sigurno do bete???
    to je to. sad samo pozitiva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •