prijavak yoga dan 2.
Printable View
prijavak yoga dan 2.
Rahela, yoga sto nam je Flopi linkala?
Mogla bi je i ja za vikend.
Rahela :klap:
Kod mene air force workout :)
80 burpija i bezbroj cucnjeva :lool:
ma bravo cure za sve odvježbano, otrčano prehodano :klap: odlične ste, nema posustajana,j a kako se bliži ljeto mirišem da će bit još nabrijanije :mrgreen:
ideeš opak taj pajdo, a možda ipak on zna bolje od tebe i siguran je da ti to možeš, moraš probati !
Ha ha ti si luda 100 na sat
ja kao i MB i ivana s, obožavam osjećaj NAKON a volim i kao magriz TIJEKOM,, budem tako high ko da me netko nadrogirao, zapravo druga osoba nakon trčanja. :heart:
ivana s odlično za pete, još suknja i voila! prava urbana biciklistica!
Veca ti je munjena, poznata je po tome da ništa ne obavlja javnim prijevozom nego sve otrči, do dr., banke, skuplja km, npr na posao ide s Jaruna i da bi došla do centra, ode prvo preko Sljemena, napravi djir pa se spusti onda u centar. Ona svaki dan trči sigurno 30 km, al ona je ekstrem i naša ultramaratonka s izvsnim (svjetskim) rezulttaima.
E baš, dobro veliš Ginger :mrgreen:
Bravo komad!!!
mb, svi mantramo da je petak danas
a ja happy jer mi je i subota neradna
vjerujem :) super za neradnu subotu!
mm je jucer poceo radit a ja vec izludjena, em se moram i oko rucka mislit em moram vozit svakoga svugdi, ovaj pocetak mi je najgori dok se organiziram...
J-la, ima takvih dana, srećom više onih dobrih!
Mb, uvijek je početak najgori, brzo ćeš se ufurat.
rahela, bravo!
Jučer sam cijeli dan bila na poslu, samo nabrzaka dovela malu iz vrtića, ostavila je velikoj na čuvanje a ja nazad. Danas zato rest, spremanje i put juga! Veselim se moru i suncu.
Ivanaaaa poveeediii me sa soooboom! Sad bi da samo na jedan dan osjetim miris mora :heart:.
MB izgurat ćeš ti to :-*.
Rahela, sad kad si je tako fino nahvalila, valja mi probat :-).
ivana uzivajte :kiss:
j-la ajde dolazi, sta cekas :mrgreen:
hvala cure, stic cu valjda sve, maza ce malo ranije otic na trening i malo ce pricekat kad zavrsi jer se ne mogu klonirat :lool:
jos samo da mi na poslu nesto ne iskrsne :/
a tako je lip dan, najradije bi osla na kavu i sila na sunce :mrgreen:
prijavak Zuzi zwow 25
krepala, sve se cijedi s mene
ona za 13,21 in, a ja za 15,20
idem se ocijedit, pa na yogu
Rahela, sve si bolja :-D!
Rahela bravo :klap:
odradih i yogu
baš paše nakon zuzke
Rahela, wow, vec i zwow i yoga :-) odlicna si!
Ivana s, sretan put i lijep provod!
Mene danas ceka upper. Koliko je tezak toliko mu se veselim.
rahela super, ja već danima govorim "danas ću zwow 25", jedan dan ću i pogodit :lool:
ima puno skakanja, to sam zapamtila :)
ajoj flopi, nadam se da će ruka biti ok :hug:
bilo bi baš šteta ne odraditi taj zadnji dan u komadu, a opet, ne treba forsirati
javi dojmove novog programa
Tang, možda je baš danas Z Dan LOL
Ako ti moj savjet može pomoći i ne znam koliko sam pametno postupila, neki dan iz prelaska iz planka u side plank sam zeznula lakat tako što je malo "poletio" u suprotnom smjeru od njegovog normalnog položaja. Osjećala sam ga i sutra, ali sam zato pri vježbanju, malo više stiskala mišiće da čvrsto drže zglob.
Probaj s tom ciljanom kontrakcijom.
Cure gdje su nam Dijana, Skulirana, Danči?
Danči garant već voza svoje bickilo, pa nema nam kad opisati divote koje vidi :-).
a Skuliranoj je očito maleni prohodao pa jurca za njim :)
da, javit će nam se kad zatrudni :lool:
:lol:
lude
i vrijedne! bravo!
:lool:
Sad mi je jasno zasto me zadnjih tjedana puca zelja za jos jednom bebom. To mi je od trcanja!
Prijavljujem 12-minutni "otrci koliko mozes" test. Otrcana 2.1 km, tempo 5:45 - zadovljna sam! :)
Ginger, prije trudnoce sam bas dosta vjezbala - vozila biciklu, i bar 5 dana u tjednu skakala/dizala utege po nekom programu. Bas sam bila u ok formi. Mogla i sklekove i zgibove (uz mali skok). Trudnoca me skroz unazadila u pogledu forme (makar sam vjezbala i u trudnoci) - sad ne mogu ni sklek, a kamoli zgib... al pomalo se to vraca na svoje. Ono sto mi je bilo recimo relativno lako je vratit se u taj 3-4-5 puta tjedno vjezbanja ritam... a vjerujem da cu za nekih par mjeseci/po godine bit u istoj formi ko prije trudnoce. To mi je ok.
Jadranka ma bravo za sve što možeš već sad :naklon:
magriz izvrsno za tako rano plivanje! ja tad ne znam kako se zovem.
Rahela za odrađeno, Sani za planirano, flopice za ustrajnost :klap:
Ja sam 2.dc pa neću ništa, odmaram i uživam u spoznaji da je petak :rock:
j-la odradila sam bez pol muke, jer nije bilo zahtijevno
baš lijep završetak programa :heart:
jedino crow nisam naravno ni probala već sam odmarala u child pozi
Lili hvala :kiss:
danas radovi na dvorištu, veselim se
orezivanje, krčenje, baš ima puno posla
gotova je zima, juhuuuu!
Jadranka tako je mene kad sam rodila drugo dijete
cijelu tu godinu me pucalo
pa još poneku, katakad
i nedavno sam imala napad
al me brzo prošlo, definitivno i neopozivo, sad mogu reći da je to to od mene
a trčati volim, kad se zagrijem onda volim
kad krećem uvijek se kolebam, a nali najviše volim osjećaj NAKON
trčanje, jel...
da mi se j-la ne zabuni :mrgreen:
J-la, krajnje ti je vrijeme :lol:
flopi bravo za 30 dana!!!
Joj, meni sve teško odvojit se od ovih bebastih stvari, prodala sam i posljednja kolica :drama: :lool:
Nije da svijesno želim još ali nije mi lako prihvatit odluku da ne želim, ako me kužite....
Jadranka thnx
ma znam da ne mogu nastaviti di sam stala, ni priblizno
al se nadam da ce ici bar malo lakse
kad sam prosli put krenula, rikavala sam nakon 15 min. orbitreka i to ne na nekom otporu
a znam da ovisi i kakv ce porod biti
nakon drugog nisam mogla dva mjeseca sjesti ni hodati, a nakon treceg sam moga iz radjaone otpjesaciti doma...
nadam se reprizi treceg :-)
j-la znas sto ti je ciniti :mrgreen:
ivana, kuzim te, ja sam ridala kad sam pakirala platnene pelene sogorici :mrgreen:
a bila me vec prosla zelja za jos jednim...
ja apsolutno i bez ikakvog, ma ni na sekundu, premišljanja čvrsto odgovaram NE!!
nije da ne volim ove svoje koje već imam, ali ne bih podnijela, za početak ni sekundu trudnoće, a onda još ovakve tri godine, a ni ono što slijedi nije nimalo lakše
vrijeme je da konačno i ja počnem živjeti
riješila sam se sve robice od djece i sad čim prerastu šaljem dalje
on topic, jel treba netko orbitrek?
prodala bih ga, jer mi samo stoji, a kad sam ga kupila nije mi ni palo na pamet da ću početi trčati (odnosno bila sam sigurna da neću), pa na taj način odrađivati kardio :mrgreen:
ovaj forum je za mene potpuno promijenio značenje izraza kardio i pirolitička pećnica :lool: