sani, i meni je trcanje tesko i uopce ne vidim ljepotu u 16 kmali obozavam onaj osjecaj NAKON trcanja
eto zato se mucim
![]()
pa pojedes coksu i stavis slusalice i slusas covjculjka kako se ljuti. i coksa ti da iste kemikalije
a ti jos mozes potegnuti doma i napraviti puno posla.
OK necu vise, malo sam se razigrala.
Posljednje uređivanje od spajalica : 16.03.2017. at 08:05
ma volim ja trcanje, sad ispada da ne volimja jako volim trcanje ali mi je i uzasno tesko, ne znam zasto je tako.
nema tu nekog higha nego ono jako si zadovoljan otrcanim. ili te boli glava ko mene sinoc![]()
kjb, super si otrčala! Ja obožavam peći kolače ali se suzdržavam a i mm poludi jer na kraju on pojede najviše.
Kužim i ovo s bolesnim djetetom. i meni se dogodi da važem, u zadnje vrijeme me mala napada svaki put kad me vidi u tajicama zašto idem trčati da ne idem i sl.Čekam da malo poraste da joj objasnim da mama to radi i za njihovo dobro
Loool na male zelene glasove iz slušalica! Sve vide i sve znaju, hahaha!
I meni je teško trčati, kome nije??? ali osjetim onaj high svaki put i cijeli dan sam generalno u boljem raspoloženju kad otrčim.
Jutros 8km, 5:43. Poslije jurila, prala kosu, spremala klince i zaboravila na kavu. Tek na poslu kad sam uzimala "drugu" skužim da nisam popila doma.
Uspješno sam dobiciklirala na petama, slijedeća misija je suknja
Lili, dobro si rekla za centar, u tome je kvaka, baš ne volim taj dio jer em su stalno pješački, semafori, pa ljudi, auti na bic.stazi....baš uspori.
joj ivana sad si me sjetila. moje pseto, kad me vidi u tenisicama za trcanje, se zavuce pod stol i nece van [emoji38]
dijete je poodraslo i jedva ceka da ostane samo doma
svima koje bicikliraju u suknjama i stiklama respect
Vikend sam vj. u Splitu pa javite ako netko ima vremana za kavu ili je raspoložen za 14km na Marjanu u subotu ujutro
Mb, loool za okolna mjesta, tour d MB
Jutros sam srela našu poznatu trkačicu Veroniku, s ruksakom trči na posao!
Posljednje uređivanje od ivana s : 16.03.2017. at 09:32
koje ludjakinje
ova s "proci ce te", ova s covjeculjkom i ova s coksom
ja pobala jutros cucnjeve, jer sam totalno zakrzljala, sve mi krcka
napravila s nadljudskim naporom 5, ulovila me onda kontrakcija pa je i mene, ko i j-la, prosa volja
sacekat ce vjezbanje jos koji mjesec
al taaaaaak mu se veselim
nego, one koje su vjezbale prije trudnoce, je li se lakse vratiti u sedlo?
ja sam pocela vjezbati nakon sto sam rodila trecu pa nemam usporedbu
pokrenula sam se sa samog dna i bilo je jako tesko
Ginger, meni nije bio problem pokrenut se nakon trećeg poroda ali isto nisam smjela u trudnoći. Ma spasit ćeš se da se makneš pola sata samo za sebe!
ginger, nemam to iskustvo, to će ti najbolje reć skulirana, ali uvjerena sam da mora bit lakše nego ispočetka.
Ja sam vježbala vrlo malo od 7. do 1. mjeseca (ono krenem 3 dana pa stanem mjesec dana), u 1. mjesecu kad sam krenula bilo mi je teško prvi tjedan, ali neusporedivo sam brže napredovala nego na početku.
thnx cure!
skulirana mi nije referentna, ta je swingala cijelu trudnocu
ja se nadam da tijelo ipak nesto pamti...a vjezbala za i dio trudnoce, skoro do bozica, cini mi se
Jadranka bi ti onda mogla pomoći, ona je kao i ti vježbala u trudnoći, pa poslije poroda nastavila.
Ginger, ja sam proslu godinu napravila duuuugu pauzu. jer jednostavno nisam mogla vjezbati. nekim to bas treba za opusatnje, a meni je to bila samo jos jenda stavka koju bi "morala". uz sve mi je bilo previse. mislim da bi pukla.
pocela sam aktivno vjezbati nedavno. i to nije ni u pola onako kako je bilo kad sam tek pocinjala. tad su mi utezi od 0.5 kg bili max za sve. sad ih bome naredam od 2-5 kg. OK nekima je i to smijesno, ali ja ne mogu Supermana narpaviti s nekim velikim kilazama. sad su mi i 5-tice za neke stvari male. dakle pamti se pamti.
ginger ma ti ces se brzo vratit!
ivana javim se i ja ako budem dolazila u st, tribala biako mi se mm ne prikaci, njemu je dosta mojih kava
![]()
ivana, naravno da sam za kavu!
samo javi kad i gdje ti odgovara, zasad imam planove za subotu navecer
14 km mi je malo puno, jedino ako cu te pratit biciklom
sinoc sam u 23 isla radit yogu x
bas mi je dobro pasala
tus i krevet, zaspala ko beba
danas sam uzela predah od pretraga i doktora, nastavljam sutra
imam hrpetinu posla zavrsiti, nece me biti minimalno dva tjedna na poslu, a mozda i duze, a usred sam nekih projekata pa trebam sve organizirati
a i doma isto, bar pripremiti odjecu za djecu za sve prigode
napisala sam popis za bolnicu, moram li kupovati spavacicu da me pidzama ne steze?
negdje pise da, negdje ne, a ja mrzim spavacice, probudim se s njima oko pazuha i vrata
imam samo neke, ovaj, pa vjerojatno bi doktor bio malo zacudjen da me u njima vidi - how you doin'![]()
Summer baš bi obradovala doktora tim spavaćicama.
Ako se odlučiš na pidžamu, onda možeš uzeti onu visokog struka, babsku. U njoj ćeš izazvati skroz suprotan efekat kod doktora.
Summer, doktor bi se razveselil. Razbila bi mu monotoniju. Navikal samo na bapske.![]()
summer, svakako bi dobila posebnu pažnju u postoperativnom razdoblju
Javim se za kofi!
A uuuu koliko ste curke moje natipkale u 2 dana ihaaaj.... za početak sretno summer i bravo za uživanciju !!!
evo prijavak a kasnije čitam zaostatke
Juče 7 x 500 m na 4:21joj što volim tako brzooo!!!! jedva čekam štafetu u nedjelju.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.03.2017. at 18:13
Cardio 2 i core 1. Bilo mi je užasno teško, da ga nisam već radila pomislila bi da nisam sposobna za odradit trening do kraja. Na coru sam većinu modificirala.
Nije moj dan.
j-lasutra je novi dan
idem vidit sta je meni po rasporedu i to odradit![]()
Rahela, yoga sto nam je Flopi linkala?
Mogla bi je i ja za vikend.
Rahela
Kod mene air force workout![]()
80 burpija i bezbroj cucnjeva![]()
ma bravo cure za sve odvježbano, otrčano prehodanoodlične ste, nema posustajana,j a kako se bliži ljeto mirišem da će bit još nabrijanije
ideeš opak taj pajdo, a možda ipak on zna bolje od tebe i siguran je da ti to možeš, moraš probati !
Ha ha ti si luda 100 na sat
ja kao i MB i ivana s, obožavam osjećaj NAKON a volim i kao magriz TIJEKOM,, budem tako high ko da me netko nadrogirao, zapravo druga osoba nakon trčanja.
ivana s odlično za pete, još suknja i voila! prava urbana biciklistica!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.03.2017. at 21:19
Veca ti je munjena, poznata je po tome da ništa ne obavlja javnim prijevozom nego sve otrči, do dr., banke, skuplja km, npr na posao ide s Jaruna i da bi došla do centra, ode prvo preko Sljemena, napravi djir pa se spusti onda u centar. Ona svaki dan trči sigurno 30 km, al ona je ekstrem i naša ultramaratonka s izvsnim (svjetskim) rezulttaima.
E baš, dobro veliš Ginger
Bravo komad!!!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.03.2017. at 21:24
mb, svi mantramo da je petak danas
a ja happy jer mi je i subota neradna
vjerujemsuper za neradnu subotu!
mm je jucer poceo radit a ja vec izludjena, em se moram i oko rucka mislit em moram vozit svakoga svugdi, ovaj pocetak mi je najgori dok se organiziram...
J-la, ima takvih dana, srećom više onih dobrih!
Mb, uvijek je početak najgori, brzo ćeš se ufurat.
rahela, bravo!
Jučer sam cijeli dan bila na poslu, samo nabrzaka dovela malu iz vrtića, ostavila je velikoj na čuvanje a ja nazad. Danas zato rest, spremanje i put juga! Veselim se moru i suncu.
Ivanaaaa poveeediii me sa soooboom! Sad bi da samo na jedan dan osjetim miris mora.
MB izgurat ćeš ti to.
Rahela, sad kad si je tako fino nahvalila, valja mi probat.
ivana uzivajte
j-la ajde dolazi, sta cekas
hvala cure, stic cu valjda sve, maza ce malo ranije otic na trening i malo ce pricekat kad zavrsi jer se ne mogu klonirat![]()
jos samo da mi na poslu nesto ne iskrsne :/
a tako je lip dan, najradije bi osla na kavu i sila na sunce![]()
prijavak Zuzi zwow 25
krepala, sve se cijedi s mene
ona za 13,21 in, a ja za 15,20
idem se ocijedit, pa na yogu
odradih i yogu
baš paše nakon zuzke
Rahela, wow, vec i zwow i yogaodlicna si!
Ivana s, sretan put i lijep provod!
Mene danas ceka upper. Koliko je tezak toliko mu se veselim.