Kordice, jako lijepa vijest, baš si me raznježila... čestitam sretnim roditeljima!
Printable View
Kordice, jako lijepa vijest, baš si me raznježila... čestitam sretnim roditeljima!
Kordice čestitam na bebama. Hvala Bogu pa je sve dobro prošlo. Sretno.
Kordice, čestitke! Užživaj u majčinstvu :-)
dragi roditelji čestitam vam na vašoj divnoj djeci.
dječice draga, dobro na došla. neka vas u životu prati zdravlje, ljubav i sreća. :-D
Draga Kordice, rasplakala si me. Iskrene čestitke i poljupci tvojim bebicama!!!
Kordice cestitam od srca!!! Prekrasna vijest :heart:
:-Dda se i ja javim
mi smo u 25+3 -tt cura i dečko
još malo pa idemo na prvi pregled u bolnicu:-)
zasad je sve u redu
pozdrav svim trudnicama i trudilicama:heart::klap:
Kordice od srca čestitke! Uživajte u svojim buhtlicama, a malenima velika :* i dobrodosli! :heart:
Kordice, čestitam!
Kordice pusa velika!
Pa kako si to nosila u sebi, odakle ti snaga! Mene trbušina pritišće, okretati se ne mogu. Svaka čast.
krasno, Kordice! čestitamo!!! uživajte! :zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:
Kordice svaka čast! Uživajte i sretno!
Simicv potpisujem! Kažu većina stanovnika su kršćani, a to se kosi s kršćanskim načelima. I to što kradu je isto kršćanski, i što svećenici imaju nepriznatu djecu ... bitno da dijete nije iz MPO. I ne kužim ni ministra ni ostale doktore kako ne znaju objasniti da tamo u tim hladnjacima nisu zamrznute male bebe s rukama i nogama i lijepim okicama koje plaču mama dođi po mene već genetski materijal. Pitanje od koliko njih bi se uopće rodilo dijete čak i da nikada nisu zamrznuti i koliko bi ih se uopće primilo da nikada niti nisu bili zamrznuti. Zašto to nitko ne spomene?
I toliko se brinu o zamrznutim embrijima, a koliko ima zaboravljene bolesne djece po bolnicama koja čekaju lijekove i opremu dok i ti političari i svećenici dolaze na liječenje po brzom postupku. Koliko je tih velikih kršćana ostavilo svoju djecu s teškoćama u razvoju po raznoraznim domovima zaboravljene jer se takvo teško bolesno dijete nije uklapalo u njihovu "kršćansku" sliku savršene obitelji. Sto puta kažem da neću slušati njihove nebuloze, a opet slušam...
Kordice,čestitke do neba i natrag, toliko sreće ne mogu ni zamisliti!
Simicv, vjerujem da nije lako, nebrojeno briga ali vjeruj da će se sve već nekako posložiti a bebe biti naj, naj.
Sela...još malo,Mirna26 bliže nam se termini.Meni po mome računu - punkciji još 13 dana a dr računa po m pa koji dan duže.savjetovao mi je prije 15 -ak dana da malo usporim, otvorena - ne kaže koliko? pa da izguram još koji dan iako je cura naša već spremna.Meni se čini kao da već danima "rađam" - menstrualni bolovi,križa,lažni, pripremni trudovi...ma veselje!
Sretno svima!
Sretno svima.
Kordice cestitam!!!
hvala svima :) i sretno svima dalje
Destiny child čovjek pukne od jada kada mu sudbinu kroji netko nepozvan. Katkad se osjećam ko zvijer u kavezu kada slušam rasprave o vrlo ozbiljnom problemu neplodnosti.
Ja više ne mogu u kožu cura koje još nisu uspjele sa postupkom, a kamo da me razumije bahati hvalisavac sa četvero djece. Kuži li taj lik da se ruga mojoj nevolji.
Zato sam reagirala.A k tome sam već 3 mjeseca u zatvoru od bolesničke sobe da bi rodila dva ljudska živa i zdrava bića. Ne može duša više podnijeti.
Zbog komentara "samo da joj djeca budu normalna" sa pola roda ne pričam.
A da je težak zadnji mjesec, jest bona, zato se divim Kordici, pa to je bilo 9kg trbuha.
Draga simicv ne daj se provocirati. Gledaj sebe, a šta drugi pričaju briga te. Još malo i na svijet ćeš donijeti 2 mala bića kojima ćeš ti biti sve. To je jedini cilj. Naravno da će naša djeca biti normalna. Nisu oni nikakvi umjetni frikovi kako dotični misle.
Kordice......pridružujem se čestitkama još jednom.... :heart: :heart: :heart:
Kordice čestitam!
simicv nemoj se sada sekirati,misli na sebe i bebice a deb**** će valjda neke stvari doći iz g****** u glavu
mi smo danas saznali da cemo imati curicu i za sada je velika i napredna curica:-)
Kordice, čestitke i od mene! Sonja, super za curicu, čestitam! Kada ti je termin?
Simicv, nemoj se živcirati, misli sada na svoje bebe i kako će sve super proći, to je ionako važnije od nekih debila.
dagnja trebao bi biti krajem 8 mjeseca ali po UZV računaju da bi mogao biti od 15-20.08.vidjet ćemo....
Kordice čestitam, uživajte :zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:
Kordice čestitam na trostrukom uzitku!!! Bravo za hrabru mamu :-)
Simicv drži se i ne slušaj te komentare ispranih i organičenih mozgova. Ako netko nije normalan nisu oni u svojoj količini zatucanosti. Mene isto te stvari izbace iz takta, a ne bi trebale jer su to sve nebitni ljudi koji nikada neće shvatiti kroz što smo sve mi morale proći da bi došle do trudnoće.
Toliku količinu i takvu vrstu ljubavi koju mi nosimo za naše teško dobivene mrvice od prve pozitivne bete i UZV-a može osjetiti samo onaj tko je prošao kroz MPO.
kordice čestitam:zaljubljen::klap:
kordice :klap::klap::klap: čestitam od :heart:
pridružujem se čestitkama kordici i ovdje, i njenoj cjelokupnoj obitelji!:klap:
mi smo evo danas 15 tj. i već tri dana imam muke s oteklim umnjakom, skroz nešto, jedne se boljke riješim evo druge da me zaokupira, na antibioticima sam opet, i tak..
inače kontrola nam je 10 dana i jedva čekam da ih opet vidim na uzv:zaljubljen:
čestitam kordice!!!
Kordice čestitke od srca,sada ste baš prekrasna obitelj:zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:
Cure, evo za početak da vas sve puno pozdravim, i nadam se da ću vam se uskoro moći pridružiti jer sljedeći mjesec krećem u postupak :-D
Imam pitanje u vezi prenatal tableta/pripravaka koje ste koristile/koristite. Ako se ne smije ovdje pisati, možete li mi na pp poslati preporuku nekih kojima ste bile zadovoljne? Ili je to sve isto, pa nije ni važno? Mislila sam sad negdje početi uzimati, da se dobro pripremim :-) Hvala vam!
velika pusa i moje iskrene čestitke na bebicama :kiss:
dakle imam nezaboravnu priliku javiti vam da je nasa simicv tijekom noci petak na subotu rodila Marka i Petru
mama i bebe su dobro
simicv napokon si zagrlila svoje srečice,čestitam draga od:heart::zaljubljen:
simicv i ja se pridruzujem cestikama