Ginger, držite se :ghug:
Printable View
Ginger, držite se :ghug:
Ajme koliko bolesnih, a djece bolesne još više~~~~~
Ja unazad par dana samo polovične callaneticse, čak niti šetenje. Tjedan na poslu mi je bio grozan pa sam sukladno s time prežderavala.
Danas još imam hrpu posla za napraviti i popodne nadam se u miru sređivati dvorište i vrt.
Možda navečer uspijem, nadam se odraditi nešto.
Brijem da bi od ponedjeljka mogla za ozbiljno s focusom krenuti, ovo šaranje nema smisla.
A šoping, ah nisam neka šopingoholičarka. Kad uđem u dućan, sve mi je skupo, nisam sigurna što bi tako da kupim baš ono što mi stvarno treba. Ali zato, muža pošaljem samog u recimo Koke pa mi donese haljinu i kaputić :) koje si sama baš nikada ne bi kupila, al kada on donese savršeno je.
čitam jutarnji http://www.jutarnji.hr/zatvara-se-pr...reba-/1544565/ i čudno mi kako nitko ovdje ne spominje utrku.
Kasnije sam skužila u komentarima da su omašili datum.
Ne mogu vjerovati, mora da je nesto opako u zraku jucer bilo, i kod mene prvi dan ciklusa. I to dva dana uranila, iznenadila me!
Rukica je dobro, jos spava :-)
Ginger, drzite se!
Svim ostalim bolesnima vibrice!
Mb, svaka cast kad se zbog sirnica dizes. Ja imam hrpu domacih jaja a moram ih potrosit do petka, nemam ideje...
Bravo za sve odrađeno i otrcane km.
Konacno sunceeee!!!!
Snenkole
Ja moram spremiti kucu. A vani divan dan!
Mb, lijepa duzina.
Ja sam jutros krug oko jaruna, rano jutro, sunce, svjeze. Odmah mi je i u glavi bilo svjeze :)
Poslije plac sa starijom kceri, svasta mi isprica kad ja sutim :lool:
Ocekujem male slatke goste koji jako vole moje hamburgere pa je danas to meni! Juha, hamburgeri by jamie, salata.
Obavila teretanu, cekam cimavicu. Dan je predivan, jedva cekam sjest negdi na sunce na kavu!
Ivana pa potrosis jaja na sirnice :lool:
Nisam ih ni jednom napravila ove god a dica stalno pitaju kad cu pa eto.
Zhang, i ja moram pospremat ali ostavljam to za navecer.
Danas mi je rano dan poceo, vec sam opeglala svu robu, napravila sirnice, obavila teretanu a tek je 13h! Sva sreca, MM je skuhao rucak dok sam ja skakutala pa ne moram o tomd brinit.
Anci uzivaj s malim gostima!
Danas ako stignem tek neku setnju, citavo jutri neka ludnica. Srednja bila na audiciji za ulogu, pa dramska, pa pregled auta bla bla...vec sam do sada premasila kvotu aktivnog vremena :) rucak pa kasnije u setnju s dragim i bebom da se izlufta. 6 dana je kurila. Vibrice bubanima i bravo za treninge.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Joj i da, zaboravih napisati da bole noge od jucerasnjeg, uvela sam sumo cucanj, ubijaju me bedra. Te misice nisam osjetila kod klasicnih cucnjeva pa cak niti kod 100 u komadu.
Al ste aktivne cure u svakom pogledu :klap:
Ocito smo se negdje presrele jutros na jarunu Magriz, Anci i ja.
Ja sam trcala izmedju 9:30 i 11h s klubom.Trener nam je zabranio duge rukave i sva sreca da smo bili u kratkim, bas je bilo vruce.
Upozorio nas je da ce bit malo.teze mi ga gledamo i cudimo se o cemu on:
2km (5:30)+10 km(5:00) + 1km (5:40)
I jos smo brzali tu i tamo, na kraju bas nam bilo zahtjevno al uz takvo sunce divotaaaa!!!
Poslije ucenje sina da vozi novi bic samostalno pa druzenje u parku s ekipom iz kvarta velikim i malim ko gusteri smo se izlezavali na klupi mi starci.obozavam nas kvart i ekipicu!
Rucali rucak od sinoc ( kuham petak navece radi duzinskih treninga subotom da ne moram stat uz stednjak nakon treninga)
Sad odmaram klinci crtic a u 16h opet.s.ekipom iz kvarta u Samobor.palo mi napamet probat malo otrcat u brdo isto da probam jer rijetko imam priliku za brdske treninge al o tom potom ako b udem imala snage i volje :mrgreen:
Cisto da probam...
Ginger :love2:.
MB sirnica nije savijača sa sirom? Ne zbunjuj bosanku :lool:! Pomislila sam, a ko bi ujutro u 7 mijesio i razvlačio tijesto, onda skontam da ne mislimo na isto!
Zavidim ti na sunčanoj kafi :heart:!
Kosjenka zašto ne počneš P90X3? Ima nas ovdje koje ga vježbamo, pa možemo skupa.
Prijavljujem odrađen CVX sinoć. Super cardio trening. Malo sam ga traljavije odradila, valjda jer sam na sat prije jela, a i prilično sam umorna bila. Nadam se samo da kada mi dođe na raspored sljedeći put da ću biti raspoloženija za trening jer mi se svidio.
Ja obozavam cvx!
cvx je odlican!
ja sam se naspavala, isli u shopping nekih sitnica za stan, rucali, a popodne planiram hiit cardio + abs prije the voice
sad cu malo sredjivati i to je to, laganini subota
j-la sirnica je pinca :lool:
i meni je super cvx!
popodne sam setala i uzivala na suncu :)
pa malo ciscenja kuce, imam jos jednu turu za opeglat ali to cu poslin, sad malo surfanja i odmaranja :)
I meni je CVX odličan!!!
~~~~~~ bubanima, da brzo prođe!
Ginger :love2:, ja sam u fazi iščekivanja, pojavile se koze u vrtiću pa sad čekam tko će prvi :cekam:
Summer odličan trening!
Ja sam partibrejker, meni je ciklus tek završio...
MB, obožavam pince i radim ih 2x godišnje: za Uskrs i Božić jer im ne znam odolit :oops:
Anci i Magriz, i ja sam u vaše doba bila na Jarunu ali s unutrašnje strane nasipa ;)
Malo laganog off road-a na HR 150 jer je sutra u planu Sljeme. Kasnije šetanje s klincima na ovom prekrasnom suncu. Konačno!!!!!!!!!
A sad odo rintat, sutra neću bit u stanju....
ps. danas naručili maloj novi bike i živim u nadi da ćemo sad polako krenuti zajedno i da ću je navući na vožnju :dancingfever:
danci super ti je avatar :klap:
i ja obozavam pince! mislim da sam u stanju cijelu sama pojest :škartoc:
A ja sam planirala spremit kucu pa sam nesto i napravila, onda smo rucali, pa sam krenula peglati, pa sam odlucila u shopping, pa sam odustala nakon prvog centra i otisla na trcanje. :mrgreen:
Sve nesto napola, nisam nista zavrsila osim trcanja. Nadam se da vise nece biti kisurina i da cu polako vracati trkacku formu...
ja odradila svoje, puf pant
dooobar trening, prepisem kasnije vjezbe, 40 minuta hiit onda s utezima 'recovery' :)
pa odmah zatim 15 min abs
Kickboxing Drills (w/ flat band)
Biceps Curl w/ Sumo Squat
Single Leg Floor Tap (uses one dumbbell)
Squat w/ lateral raise
Plyo Plank Jumps
Overhead Press
Jump Rope Drills
Lunge w/ Triceps Extension (uses one dumbbell)
Mountain Climbers
Squat w/ Chop Block (uses one dumbbell)
Jumping jacks (w/ flat band)
Overhead press (single arm)
Speed skaters
Step Taps (w/ flat band)
Screamers
Lunge w/ Row (uses one dumbbell)
Kickboxing Drills
Squats (w/ dumbbells)
Netko je spominjao brdski trening :mrgreen: ma koji crni trening, jedva sam i šetala,jutarnji trening učinio svoje a malo me smorilo i sunce, uglavnom došli oko pola 20h iz Samobora, mortus sam, klinci naveliko spavaju i summer me sad podsjeti na the Voice!
summer odličan trening!
J_la imam isto poimanje bureka i sirnice ko i ti ipak smo iz istih krajeva ;-)
Ja danas rest, osim pomaganja u selidbi pa sam malo nanasala ormare i sl.ali sam zato tamanila rostilj i strudle poslije.
Cvx,moram obavezno istraziti!
Danas je bio divan dan!
Druzenje s klincima i mamom :-), potom kupnja planinarske opreme s mm. Usput sam si uzela dva topa za vjezbanje.
Potom druzenje sa dragim prijateljima. Volim ovakve dane.
Sutra me ceka pakiranje stvari. :-D Klinci su uzbudeni i jedva cekaju skijanje. Ja sam presretna sto su ga zavoljeli kao i mi. Cak ne jambraju da im je hladno.
Sutra bih mogla probati cvx, pa nakon njega stretch.
cure iz Splita, krenule su prijave za besplatni kettlebell seminar za naučit pravilno radit sve pokrete, evo info: http://www.strongfirst.com.hr/strong...pen-day-split/
malo je reći da svesrdno preporučam :)
al ste vrijedne!
I sve mi držale fige!
bio je ispit
za koji se nisam baš pripremala, ruku na srce
I taj dan sam iza 5 došla s posla samljevena
ali eto, prođoh ga....
ovih dana sam radila jutarnje s girjom
standardno, swingove, squats, Russian twist ( od ove vježbe mi se prilično naziru gornji trbušnjaci), c&p (pomakla se s 12 na 15 kom. po svakoj ruci)
I trčanje, 3 x tjedno, male dužine, oko 5 km pa ću postupno produžavati...
danas trčanje I landranje po gostima I po suncu :-D
Sani lijepo se provedite!
Ginger tebi hug :love2:
j-la i ja sad idem pogledati taj cv nešto...
summer kad pročitam što ti radiš i još bolje u koje doba (ja sam duboko u snu) dižem ti kapu!
ma svima vrijednim bravo bravo bravo!
flopi, baš mi je drago :klap:
i bravo za broj c&p ova, klanjam se! mene su tek sad uopće krenuli :)
summer, super ti je ovaj popis vježbi, baš mi tzvuči super ta tvoja šalin!
i ovdje ti isto sretan rođendan, draga :kiss:
jučer sam samo usput ugurala zaboravila sam koliko swingova, ono u prolazu.
sinoć sam bila kod prijateljice na nečemu što zovemo obžderalnik, s razlogom :lool:
danas planiram nešto opako, možda summer shred
Summer sretan rođendan :-*
Flopi bravo za ispit :-D
Tang hvala na linku za seminar!
Probat cu nagovorit sestru da idemo :mrgreen:
Summer sretan rodjendan :kiss: :kiss:
Summer sretan :)
Mi smo danas na rucku kod bake pa sam odlucila iskoristiti njihovo dvoriste i lijep dan za trening. Sinoc sam zaspala prije 20:30 i probudila se u 9h ujutro. Imala sam jedno budenje kao beba gdje sam onako u polusnu utrpala red cokse i pola l vode pa osla nazad spat. Dragi me pustio da si odspavam, tocno mi je to trebalo. I to je dio treninga :)
Bas ste sve neke vesele :heart:
Flopi, bravooooo!!!
Nevjerojatno kako nam sunce popravi raspolozenje.
Ja se bas dobro osjecam, nakon nekoliko tjedana bas nekog loseg raspolozenja. Mucilo me nesto i na poslu, pa nesto izvan posla, i sva sam neka bila losa i bezvoljna.
Sinoc sam bila doma s djecom, bio mi je muski necak i gledao je jadan s nama curama voice :D
Napravio je samnom burpee challenge.
Ujutro standardno misa i kava, ja i moja slatka mala.
Poslije sam opet trcala i bas je divno. Najeli se sad i idemo malo odmoriti. Djeca falatiboze nemaju skolu :)
Popodne sam si isplanirala, ukljucuje vise mojih fejvorit stvari: grad, kino i palacinke.
Super dan, sve sunčano i toplo ❤️
Jutros 5 km sa slušalicama na usima, uvijek idem bez i požalim, tako da mi je bas bilo super!
Rucak u gostima, preeeedobri kolači i sad popodnevni spavanjac
Pa opet u goste
summer, sretan rođendan :)
i mi danas uživamo vani :)
konačno je sunce...
cvx - odličan, svaki put samo guza poslije malo zateže :lol:
Gledam svoju malu, radi burpeeje i jumping jackove na dvoristu. I bas je gust znati da si dobar uzor.
Odradila neki trening iako tesko(posljedica rucka)
Summer, sretan ti draga sa hugom na daljinski!!!!
Flopi :klap:
Magriz, javim pa se nađemo nakon obavljenog 'posla' na kavici ;)
Zhang, mislim da ćeš ti trkačku kondiciju brzo vratit, samo čuvaj koljena i nema frke.
Anci :kiss:
Mi smo odgulili Sljeme danas. Jedino što sam 'u prolazu' na vrhu maznula štrudlu od jabuka (nije bilo nikakve druge :-P) i pola radlera :škartoc:
Summer, sretan rockas
Ginger, hug i vibre da se koze drugim dvjema poklope da ipak sve skupa krace traje
Mb, svakako nagovori seku na open day, necete pozaliti
Flopi, bravo za ispit
Vrijednicama veliki bravo
Mene uhvatila fjaka teska
Mali vec 2 dana riga i ima proljev, praznici su krenuli bajno
Rahela, kad će više stati sve boleštine :love2:
Danči treba vratiti snagu na vrhu, a nema bolje od štrudle. :-)
Anci lijepo popodne si isplanirala, nadam se da uživaš.
Flopi i Kris bravo za vježbanje i trčanje.
Ja sam odradila cvx i stretch. Cvx je mrak, odličan! Big like! Sa svakom daljnjom vježbom mi se Tony sve više sviđa.
Nakon toga misa, ručak pa vožnja bicom s dječicom. :heart:
Pozdravljam vas do četvrtka. Budite mi i dalje vrijedne i dobro raspoložene :kiss:
Hej svima,
Summer sretan ti rockas!
Ostali nadam se da ste uzivali u prekrasnom danu!
Odradjen izazov-75 burpeeja i hiit sa blendera. Dosta za nedjelju. Sad idem usisavati smrklje iz malih slatkih nosica (danas smo bez temp. :-))