uf uf koji divan oglas, odmah bi ih kupila!
kad ja to budem kupovala, garant neće biti nikakvih polovnih oglasa.
Printable View
vidim da si klasa optimist ko i ja 8-)
Ma cure bit će oglasa - baš uvijek ima dosta kolica za bliziće - svi ih se rješavaju jer više valjda ne misle imat dvoje odjednom :mrgreen:
drage moje imam pitanje u vezi kolica
što više googlam to mi se više vrti u glavi
vidim da tonili ima kolica easywalker pa me interesira gdje se mogu kupiti
dosta mi se sviđaju pogotovo jer mi izgledaju super lagana za sklopiti (i nositi na 5. kat bez lifta :roll: ) jedino me muči što ručka nije podesiva za okretanje beba prema meni
sviđa mi se i twinner-twist-duo ali opet ista boljka s ručkom
jedina kolica koja sam dosad našla da im se okreću ručke su hartan i teutonia ali mi se čine preteška i preglomazna za moj 5 kat :-(
nina1 ja sam svoja naručila prek neta. Platila americanom i stigla su mi za tjedan dana. Da, usportskom djelu bebe ne mogu gledat prema tebi, i mene je to malko mučkalo, al evo, mi se upravo prebacili u sportski i mogu ti reć da nemamo problema. Na onoj kupoli ima prozorčić kroz koji ih mogu vidjet, a one se niš ne bune kaj mene ne vide - ionak gledaju okolo i onda zaspu ko klade :)
Ak te još nekaj zanima - pitaj
I da, za dupla kolica su fakat lako upravljiva i relativno lagana - ja sam na trećem katu i nosim ih sama dolje. ( da se razumijemo, naravno da su teška, no ipak mogu ) Kad sam tražila kolica, težina mi je bila važna - ova su čini mi se najlakša
hvala što si se javila, i meni se čini da su ta kolica uz twinner twist duo među lakšima a i sviđa mi se kako se sve lagano skida i sklapa
za twinner sam vidjela da ih ima za kupiti i tu u hr a bila bi ti zahvalna ako mi možeš poslati link stranice preko koje si ih kupila i koliko si ih platila
još jedno pitanje, malo mi izgledaju smiješna i nespretna kad su stavljene na njih autosjedalice, da li si ti stavljala ikad autosjedalice na kolica?
Ne, as nisam stavljala na njih, nisam ni kupila adaptere. Dućan ti je babyjungle - nizozemci, uslužni skroz - ja sam valjda tisuću mailova poslala dok se nisam odlučila kupit. E sad, za točnu cijenu bum ti pogledala na račun, al čini mi se da su duboke košare + kolica bile 820 E. Evo, ak se odlučiš i budu ti cure - ja ti imam 2 turbo roze košare!
ana predivan ti je avatar, da bar ja znam nešto takvo složit
maya izbrisat će ti post opet, ne možeš ovdje prodavati , van pravila je
mi imamo ovakva,eto da buduće mame imaju slikovitih primjeraka.
iako nemaju nulti položaj nama su bila idealna jer zbog bronhiolitisa su uvijek morali biti na povišenom.jako su lagana i jeftina ali nema ih kod nas za kupit.
http://shop.aksa.rs/UserFiles/products/1381.jpg
Doslo je vrijeme da i mi kupimo kolica. Obzirom da zivimo na 4. katu bez lifta, odlucili smo se za abc design zoom. Vidjeli smo jedna na Njuskalu i poslai smo upit, pa rekoh da pitam da nije mozda neka od forumasica stavila oglas na Njuskalo hr? Ako ima neko da prodaje neka mi se javi pliz
fato i ja sam na istom katu bez lifta.
čula sam samo pohvale za maclarenova kolica za dupliće, koja su čak 8 kila lakša od peg peregovih koje sam mislila kupiti, i koja ljudi fakat iskoriste, od prvog dana do 3. godine.
za razliku od p. peregovih koja su 5000 ova su 3200 (nova)
ja sam visoka, a ona imaju prilagodljive ručke za visoke roditelje, tako da se ne treba saginjati.
"Teška su 12.2kg sa kapiljačom i pokrivačima za kišu i sneg. Predvidjena za kilažu 0 do 30kg. Naslon ima 5 položaja, od ležećeg do sedećeg. Dimenzije točkova su 15.2cm, poseduju amortizere, na zadnjim točkovima su kočnice koje se aktiviraju nogom . Dve odvojene kapuljače su kvadratne sa elastičnim džepom sa zaštitom za kišu i komarce, prozorčić sa UV zaštitom, obod kao dodatna zaštita od sunca. Ručke za guranje kolica su ergonomske i podesive. Sigurnosni pojasevi se podešavaju po visini i imaju 5 tačaka sigurnosti. Kolica poseduju reflektivne akcente, što čini kolica uočljivija noću."
http://www.neonato.hr/product_info.p...products_id=94
vidi šta kažu i ovdje
http://www.trudnoca.net/forum/viewto...fd7ed78b4de5a8
I mi već dugo gledamo ta mclaren twin techno kolica, najvjerojatnije ćemo na kraju ta i kupiti.
I da, 4. kat bez lifta! :lol:
Izgleda da rode češće nose dupliće na visoke katove! :lol:
Pinky svaka cast, pa ti si turbo informirana :naklon::kiss:
Mi smo svasta nesto gledali i dumali, na kraju sam na osnovu ovoga sto curke pricaju skontala da su ova abc design zoom prava stvar za nas. Ja sam takodjer jako visoka tako da mi teleskopske rucke bas odgovaraju. naravno tu je i teta cuvalica aBd, koja je nizeg rasta pa da i ona lagano moze s njima manevrirati. Ova mclaren su takodjer extra ali toga u BiH bas i nema. Hvala Pinky.
Maya1982 imas dvije pp :oops::heart:
cure nama se najvise svađaju jane powertwin kolica!!
da li netko mozda ima ta?
ivanova, u mom gradu je baby boom blizanaca. 2 mame imaju jane kolica. pregledala sam ih detaljno (jako mi se sviđa taj vlakić đir) i moram priznati da mi se niti malo ne sviđaju. jako su kruta, glomazna, čine se teško upravljiva, izgledaju puno glomaznija od peg peregovog vlakića.
meni je jako bitna težina jer kad se spustim sa svog 4. kata (kolica ću držati u prizemlju, valjda ih nitko neće ukrasti) imam još 2 seta skala do ceste. 4 kila su teža od maclarenovih, a to mi je bitno.
ne znam, izgledaju mi puno nezgrapnija od peregovog vlakića.
a netko je bio spominjao da koštaju preko 7000 kn, peregova 5000 a maclarenova 3200. dakle dvoja maclarenova za jedne jane. previše.
nisam ni znala za ova maclarenova dok mi frendica nije spomenila kako je prezadovoljna, da ih je koristila 3 godine, i kao kišobran. pa sam malo guglala i fakat su svi s njima zadovoljni.
mislim da je najbolje otići u dućan i sve ih isprobati kako sjede u ruci.
barem vi koje ste blizu zagreba, mi u pri###inama moramo puno googlat hehehe
ali jedino ta jane imaju autosjedalice....
i ja sam vidjela da su skupa,a vidjet cu....
cak sam poslala mail za bugaboo pa su mi odg.da na proljece krecu s proizvodnjom kolica za blizance,mozda i njih docekam jer sam cula da su to najbolja kolica...
meni ta maclarenova izgledaju kao igracka....
I PegPeregova vlakić imaju isto autosjedalice, koja se mogu stavit na kolica i namjestit u stranu koju ti želiš da ti dijeca gledaju tako i sportski dio.Baš mi je fora kada gledaju jedan prema drugome. Ja sam se odlučila za ta kolica ali ih neću kupovat u Hrvatskoj jer su tu užasno skupa
ja ću posuditi 2 jaja, neću ih kupovati.
i meni maclaren izledaju puno lakša od peregovih, ali sve pozitivne kritike me samo ohrabruju. vlakići su mi bili puno zanimljiviji ali razlika u 4 kila između jane i skoro 8 kila između peg peregovih. plus - peregov se teško sklapa i zauzima jako puno prostora.
ako pogledaš po netu, peg peregov vlakić (moj prvi izbor, btw) nema puno pozitivnih kritika.
Disadvantages
The downsides of the Peg Perego Duette are numerous. For one, this Peg Perego double stroller is HEAVY. While the weight has come down the last few years' models, the Duette still weighs a whopping 40 pounds!
Many parents don't care for the Freedom of Movement 5-point safety harness. It's basically a 5-point harness that is attached to the seat lower down the back so that the child can lean forward and around without being hindered. The parents who don't like this style harness don't see the point of the whole thing; it should be secure in the back or just be a three-point harness.
Another disadvantage is that the Duette cannot be folded down easily and you must own a large SUV for it to fit; the seats must each be detached before you fold down the chassis. Next, it is very difficult to access the storage basket beneath the seats. Lastly, the Duette is expensive and not for families on a budget; the current price is around or above $800.
:klap::klap:slatke brige :mrgreen:
fatamorgana, dobila sam obje pp!
I htjela ti odgovoriti no pun ti je inbox! Daj ga isprazni da što prije dobiš moj odgovor! :-)
Majo evo sam ga ispraznila, cekam pp pusa
Mi smo imali jedino Maclaren twin techno - od prvog mjeseca pa do kad su nam trebala. super isplativo!
hvala girice na još jednoj informaciji
Meni je samo žao što Maclaren twin techno nemaju u crvenoj ili bordo boji, pa smo odlučili uzeti siva ili modra, i još dodatno naručiti dvije crvenkaste navlakice (koje idu unutra) da ih malo oživimo i damo im neki ženskasti štih.
Od jaja sam odustala jer ne može na kolica, a u njega mi bebe mogu stati samo prvih par mjeseci. Isplativije mi je kupiti dvije AS 0-18 kg i montirati ih u auto "za stalno".
I da, kolica su 3200 kn, pitala danas.
ja sam danas gledala po netu as. našla sam suuuperslatke denny, baš za curke, od 0-18, ima ih u jokera (čak sam zvala, koji manijak) i koštaju 1100 kn
a vidi je za curke :rastoptotalni:
http://adax.hr/images/sized/images/u...09-470x313.jpg
I mi imamo Maclaren i super sam zadovoljna. Boje su bile samo crna i siva pa smo izabrali crna.
Kad se stavi torba za previjanje u nekoj vedrijoj boji i igračkice djeluje sasvim OK. Meni je igralo to da ih mogu koristiti od 0 do kad trebaju kolica. Nije mi se kupovalo još jedna. Ako vas nešto zanima pitajte pa ću vam taj dio fotkati. Vozili smo se i po buri i nema problema jer ima lako montirajuća prozirna navlaka za kišu, a dodatno smo kupili i mrežu protiv insekata.
Hvala ti Weather! I meni je važno da ih mogu koristiti od rodilišta pa dalje, to je presudilo. Plus što su relativno lagana.
drage moje evo me nakon dugo muke i ležanja u 21 tjednu sa mojim trojkicama
ja sam mislila uzeti peg perego jedna ispred drugih + jedna dodatna.
denny gdje su ta tvoja u kojem dućanu.
ma ja ne smijem hodati pa ništa ne mogu vidjeti
pusa svima, mislila sam na vas
norah, možda bi ti stvarno Maclarenova bila najbolja opcija s obzirom na trojkiće.
Maclaren twin techno + takva ista ali za jedno djete (ne znam kak se ta zovu). Lagana su, uska, a od 0+ su.I najjeftinija su ti opcija.
Mislim imaš ti i peg perego vlakić za troje.Ali po mom mišljenju, to je dosta glomazno,iskreno ne znam dal ta stanu u normalni gepek.Ako živiš u kući, možda ti bude praktičnije nego npr u stanu, pa dok to sneseš dolje..
Ima jedna mama trojkića bonyZG, mislim da ona ima ta Maclaren 2+1.I veli da je super zadovoljna.I stanu ti bez beda u gepek.Čak ih možeš spojiti spojnicama.
I ta Maclaren imaš u dućanu Neonato,Kiki, Baby media centru,....
Pogledaj na netu, ti dućani imaju svoje stranice.
curke da li itko zna gdje imaju chipolino domino kolica?
googlam i mislim cak da ih nema za kupit kod nas...
a baš su mi najs!
i molim tko ima dvoje ili vise kolica povezana spojnicama da mi kaze kako to funkcionira i kako ste zadovoljni!?
jer sam pitala u adaxu i u jos jednom ducanu pa mi kazu d to nitko ne kupuje i da bas nije funkcionalno!
ivanova, čitala sam i ja da je to jako nefunkcionalno. zašto bi takva?