Stranica 7 od 16 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 768

Tema: Kolica za blizance

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

maya 1982 poslala sam ti pp

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Bok!
    Zna li netko nesto o Nurse kolicima?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi vec mjesecima mozgamo koja kolica kupiti.
    Na kraju se izbor suzio na Maclaren twin techno i na Peg Perego aria twin.
    Samo sto me zbunjuju ova Maclaren kolica jer citajuci po internetu nalazim da neka idu od nula mjeseci, a neka od 6, a isto izgledaju na fotkama..?
    Cure s iskustvom: Peg perego ili Maclaren?

rijecanka77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kupili Maclaren i prezadovoljni smo. Ne mogu si zamisliti da moram baratati s nekim težim kolicima, a prolazimo zasad svugdje bez problema. Naši blizići trenutno imaju 2,5 mjeseca, ali sve ovisi o tvojim potrebama, gdje živiš, itd...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Super, rijecanka77, i nama su prioritet lagana i ne prevelika kolica, i mi smo u gradu..

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mi smo se nakon dugo razmisljanja odlucili za abc design zoom kao kolica za nase blizance. Dvoumili smo se izmedu njih i duette od PP, ali nam se abc cine mobilnija i laksa.

Rado bi kupili neka rabljena abc kolica (sa kosarama i AS u dobrom stanju), pa ako koja cura ih planira prodati bili bismo zahvalni na ponudi na pp.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Boli me glava od svih ovih informacija o kolicima.
    Imam par pitanja ako neka milostiva duša ima snage da mi odgovori:
    1)Što stavljate kao košare za zimu i za jako male bebe u kolica tipa Aria Twin?
    2)Koliko je jednostavno upravljati dvojim kolicima sa spojnicama? Čitam da su dosta nespretna.
    Posljednje uređivanje od Olive : 25.05.2010. at 17:18

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Olive prvotno napisa Vidi poruku
    Boli me glava od svih ovih informacija o kolicima.
    Imam par pitanja ako neka milostiva duša ima snage da mi odgovori:
    1)Što stavljate kao košare za zimu i za jako male bebe u kolica tipa Aria Twin?
    2)Koliko je jednostavno upravljati dvojim kolicima sa spojnicama? Čitam da su dosta nespretna.
    1. Aria Twin nemaju 0-ti položaj, pa nisu za skroz male bebe.
    2. obrati pažnju na širinu dvoja kolica - trebaš proći kroz vrata, po cesti, kraj auta (kraj kojih ne prolaziš doduše ni sa jednostrukim kolicima). Ja osobno ne bih odabrala ovu opciju.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

da li se negdje može nabaviti..tj. postoji li uopće mogućnost postavljanja prečke (one ispred djeteta) na maclaren kolicima?
    nisam nigdje naišla da može ali ako netko zna nešto više....

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

imas ih za kupiti u neonatu u ilici...bas sutra mm i moja mama idu kupiti kolica za blizance i jedna posebno za curicu....od pp kolica za trojceke imaju 30 kg , ko bu to gurao? Zgodno je to u Aerici ali kod nas boze sacuvaj....eh da imam pitanje gdje se mogu kupiti t vrazije spajalice za kolica jer ih u neonatu nema

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Spojnica ima adax sigurno, TL ili Tintilinic mozda!

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

bonizg, razmisli i o tome da kupiš za početak maramu ili sling pa naizmjence nosiš jedno djete i guraš kolica za blizance. U slingu mi je bio super položaj t2t i dok tako nosiš jedno dijete još jedno možeš primiti na ruke, obaviti kupovinu, ući u lift i sl.

Ova kombinacija kolica za bliznce + još jedna bi mogla biti dobra u početku, ali kad će svako dijete imati 10-12 kg - pitam se kako će te spojnice izdržati, tj. koliko će ti biti lakše/teže u usporedbi s kolicima za trojčeke.
    A nije niti lako svakodnevno nositi dijete te kilaže u nosiljci.

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Najprije isprike što ulijećem kao padobranac , ali da li netko možda ima kolica za blizance za posuditi ? Frendica je rodila blizanke i traži kolica (kao backup za maramu i sling), s tim da ne bi onakva u kojima je jedno dijete iza drugog.
    Posljednje uređivanje od MIJA 32 : 07.10.2010. at 16:21

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Preko burze smo pronašli kolica.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo da se ponovno pokrene ova tema malo

Ovakva su naša kolica sa košarama
    http://www.tfk.si/hr/twinner-twist-duo/double-carrycot#

a ovakva kao kišobran:
    http://www.tfk.si/hr/products/twinner-twist-duo#

samo je boja narančasta sa crnim mi prezadovoljni naime mi svoja kupili preko njuškala za 200€ svugdje možemo s njima,a što se tiće prolaska kroz vrata je ok jer su kolica malo uža od klasične mjere vrata tj 80 cm.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

E ovo mi je trebalo! Thnx Ana!
    Mi smo postali toliki freakovi da smo izmjerili i širinu pokretnih skala u Emezete! I zaboravili koliko je bilo... Ali ovakva bi neka, definitivno! Jednom sam provala voziti vlakić i nisam se baš snašla sa okretanjem (fali mi visine!) a ova gdje su jedan do drugog mi idu puno bolje!
    Ana, kako ih je voziti sad kad su jednogodišnjaci, postaje li teško?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...ed=0CBsQ9QEwAQ

evo naših, nije ista farba, ali to je to
    definitivno mogu potvrditi da je u početku teže upravljat s njima, sve dok se ne navikneš imaš osjećaj da voziš šleper
    nema šanse skrenut ako ne uzmeš dobar luk, no kad svladaš onda je peace of cake, a svi ti se čude kak fino ti to svladavaš
    pogotovo meni sa 1,60 i 50 kila
    muž mi, između ostalog, radi i na poslovima viličara, pa me naučio neke tips and tricks za manevar,
    za dizanje na nogostup treba pravilan položaj noge na kolicima i onda je vrlo jednostavno

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Naša kolica možete vidjet u albumiću u potpisu. Marka je easywalker. Prije nego što smo ih kupili - kontaktirala sam žensku koja ih ima - klinci se furaju već 3 god.u njima i super je zadovoljna. I naša su uža od onih standardnih 80 cm i prolaze kroz večinu vrata, a moram priznati da su superlako upravljiva. Okrećeš ih kak hoćeš jednom rukom. Pretpostavljam da će postat teže kad curke porastu, ali ipak... Mislim da je fora u velikim gumenim kotačima na napuhavanje - fakat se okreću u svim smjerovima.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    E ovo mi je trebalo! Thnx Ana!
    Mi smo postali toliki freakovi da smo izmjerili i širinu pokretnih skala u Emezete! I zaboravili koliko je bilo... Ali ovakva bi neka, definitivno! Jednom sam provala voziti vlakić i nisam se baš snašla sa okretanjem (fali mi visine!) a ova gdje su jedan do drugog mi idu puno bolje!
    Ana, kako ih je voziti sad kad su jednogodišnjaci, postaje li teško?
    Draga rijetko su sada u kolicima kad smo dosta doma jer su bubani,ali kad nekamo idemo ih uzmemo pa da sjede u njima jer ih nedamo da budu po rukama.

Super su jer se kompletno radtavljeju i slažu,sve se skida i pere,košare se stišću na cca 5cm što je nama super jer imamo mali auto tj malo prostora u gepeku.
    Vezanje u 5 točaka ................ same pohvale mi oduševljeni

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ana- naša kolica su jaaaako slična. Meni je super kaj je sve lagano - nema nikakvih plastika, sve je na čičak ili zatvarač, a opet čvrsto i stabilno.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...ed=0CBsQ9QEwAQ

evo naših, nije ista farba, ali to je to
    definitivno mogu potvrditi da je u početku teže upravljat s njima, sve dok se ne navikneš imaš osjećaj da voziš šleper
    nema šanse skrenut ako ne uzmeš dobar luk, no kad svladaš onda je peace of cake, a svi ti se čude kak fino ti to svladavaš
    pogotovo meni sa 1,60 i 50 kila
    muž mi, između ostalog, radi i na poslovima viličara, pa me naučio neke tips and tricks za manevar,
    za dizanje na nogostup treba pravilan položaj noge na kolicima i onda je vrlo jednostavno
    uf uf koji divan oglas, odmah bi ih kupila!
    kad ja to budem kupovala, garant neće biti nikakvih polovnih oglasa.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

vidim da si klasa optimist ko i ja

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ma cure bit će oglasa - baš uvijek ima dosta kolica za bliziće - svi ih se rješavaju jer više valjda ne misle imat dvoje odjednom

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa Vidi poruku
    ana- naša kolica su jaaaako slična. Meni je super kaj je sve lagano - nema nikakvih plastika, sve je na čičak ili zatvarač, a opet čvrsto i stabilno.
    istina draga zato su mi i marak čičak drukeri i cif i to je cijela mudrost,jedva čekam da malo zatopli pa u šetnjicu

Nebi ni vjerovale koliko ih se prodaje po njuškalu ko da je počela invazija blizanaca

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

drage moje imam pitanje u vezi kolica
    što više googlam to mi se više vrti u glavi
    vidim da tonili ima kolica easywalker pa me interesira gdje se mogu kupiti
    dosta mi se sviđaju pogotovo jer mi izgledaju super lagana za sklopiti (i nositi na 5. kat bez lifta ) jedino me muči što ručka nije podesiva za okretanje beba prema meni
    sviđa mi se i twinner-twist-duo ali opet ista boljka s ručkom
    jedina kolica koja sam dosad našla da im se okreću ručke su hartan i teutonia ali mi se čine preteška i preglomazna za moj 5 kat

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

nina1 ja sam svoja naručila prek neta. Platila americanom i stigla su mi za tjedan dana. Da, usportskom djelu bebe ne mogu gledat prema tebi, i mene je to malko mučkalo, al evo, mi se upravo prebacili u sportski i mogu ti reć da nemamo problema. Na onoj kupoli ima prozorčić kroz koji ih mogu vidjet, a one se niš ne bune kaj mene ne vide - ionak gledaju okolo i onda zaspu ko klade
    Ak te još nekaj zanima - pitaj

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I da, za dupla kolica su fakat lako upravljiva i relativno lagana - ja sam na trećem katu i nosim ih sama dolje. ( da se razumijemo, naravno da su teška, no ipak mogu ) Kad sam tražila kolica, težina mi je bila važna - ova su čini mi se najlakša

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

I da, za dupla kolica su fakat lako upravljiva i relativno lagana - ja sam na trećem katu i nosim ih sama dolje. ( da se razumijemo, naravno da su teška, no ipak mogu ) Kad sam tražila kolica, težina mi je bila važna - ova su čini mi se najlakša
    hvala što si se javila, i meni se čini da su ta kolica uz twinner twist duo među lakšima a i sviđa mi se kako se sve lagano skida i sklapa
    za twinner sam vidjela da ih ima za kupiti i tu u hr a bila bi ti zahvalna ako mi možeš poslati link stranice preko koje si ih kupila i koliko si ih platila
    još jedno pitanje, malo mi izgledaju smiješna i nespretna kad su stavljene na njih autosjedalice, da li si ti stavljala ikad autosjedalice na kolica?

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ne, as nisam stavljala na njih, nisam ni kupila adaptere. Dućan ti je babyjungle - nizozemci, uslužni skroz - ja sam valjda tisuću mailova poslala dok se nisam odlučila kupit. E sad, za točnu cijenu bum ti pogledala na račun, al čini mi se da su duboke košare + kolica bile 820 E. Evo, ak se odlučiš i budu ti cure - ja ti imam 2 turbo roze košare!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ana predivan ti je avatar, da bar ja znam nešto takvo složit

maya izbrisat će ti post opet, ne možeš ovdje prodavati , van pravila je
    Posljednje uređivanje od MIJA 32 : 11.02.2011. at 22:47

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mi imamo ovakva,eto da buduće mame imaju slikovitih primjeraka.
    iako nemaju nulti položaj nama su bila idealna jer zbog bronhiolitisa su uvijek morali biti na povišenom.jako su lagana i jeftina ali nema ih kod nas za kupit.

http://shop.aksa.rs/UserFiles/products/1381.jpg

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Ne, as nisam stavljala na njih, nisam ni kupila adaptere. Dućan ti je babyjungle - nizozemci, uslužni skroz - ja sam valjda tisuću mailova poslala dok se nisam odlučila kupit. E sad, za točnu cijenu bum ti pogledala na račun, al čini mi se da su duboke košare + kolica bile 820 E. Evo, ak se odlučiš i budu ti cure - ja ti imam 2 turbo roze košare!
    baš imam cure
    ako se odlučim javim ti se za košare
    malo sam gledala i nisam vidjela da imaju više takva roza kolica kao tvoja
    hvala ti puno za informacije

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Doslo je vrijeme da i mi kupimo kolica. Obzirom da zivimo na 4. katu bez lifta, odlucili smo se za abc design zoom. Vidjeli smo jedna na Njuskalu i poslai smo upit, pa rekoh da pitam da nije mozda neka od forumasica stavila oglas na Njuskalo hr? Ako ima neko da prodaje neka mi se javi pliz

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

fato i ja sam na istom katu bez lifta.
    čula sam samo pohvale za maclarenova kolica za dupliće, koja su čak 8 kila lakša od peg peregovih koje sam mislila kupiti, i koja ljudi fakat iskoriste, od prvog dana do 3. godine.
    za razliku od p. peregovih koja su 5000 ova su 3200 (nova)

ja sam visoka, a ona imaju prilagodljive ručke za visoke roditelje, tako da se ne treba saginjati.

"Teška su 12.2kg sa kapiljačom i pokrivačima za kišu i sneg. Predvidjena za kilažu 0 do 30kg. Naslon ima 5 položaja, od ležećeg do sedećeg. Dimenzije točkova su 15.2cm, poseduju amortizere, na zadnjim točkovima su kočnice koje se aktiviraju nogom . Dve odvojene kapuljače su kvadratne sa elastičnim džepom sa zaštitom za kišu i komarce, prozorčić sa UV zaštitom, obod kao dodatna zaštita od sunca. Ručke za guranje kolica su ergonomske i podesive. Sigurnosni pojasevi se podešavaju po visini i imaju 5 tačaka sigurnosti. Kolica poseduju reflektivne akcente, što čini kolica uočljivija noću."

http://www.neonato.hr/product_info.p...products_id=94

vidi šta kažu i ovdje

http://www.trudnoca.net/forum/viewto...fd7ed78b4de5a8

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I mi već dugo gledamo ta mclaren twin techno kolica, najvjerojatnije ćemo na kraju ta i kupiti.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I da, 4. kat bez lifta!
    Izgleda da rode češće nose dupliće na visoke katove!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Pinky svaka cast, pa ti si turbo informirana
    Mi smo svasta nesto gledali i dumali, na kraju sam na osnovu ovoga sto curke pricaju skontala da su ova abc design zoom prava stvar za nas. Ja sam takodjer jako visoka tako da mi teleskopske rucke bas odgovaraju. naravno tu je i teta cuvalica aBd, koja je nizeg rasta pa da i ona lagano moze s njima manevrirati. Ova mclaren su takodjer extra ali toga u BiH bas i nema. Hvala Pinky.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Maya1982 imas dvije pp

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    I da, 4. kat bez lifta!
    Izgleda da rode češće nose dupliće na visoke katove!
    Denny, 100% si u pravu

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

cure nama se najvise svađaju jane powertwin kolica!!
    da li netko mozda ima ta?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ivanova, u mom gradu je baby boom blizanaca. 2 mame imaju jane kolica. pregledala sam ih detaljno (jako mi se sviđa taj vlakić đir) i moram priznati da mi se niti malo ne sviđaju. jako su kruta, glomazna, čine se teško upravljiva, izgledaju puno glomaznija od peg peregovog vlakića.
    meni je jako bitna težina jer kad se spustim sa svog 4. kata (kolica ću držati u prizemlju, valjda ih nitko neće ukrasti) imam još 2 seta skala do ceste. 4 kila su teža od maclarenovih, a to mi je bitno.
    ne znam, izgledaju mi puno nezgrapnija od peregovog vlakića.
    a netko je bio spominjao da koštaju preko 7000 kn, peregova 5000 a maclarenova 3200. dakle dvoja maclarenova za jedne jane. previše.

nisam ni znala za ova maclarenova dok mi frendica nije spomenila kako je prezadovoljna, da ih je koristila 3 godine, i kao kišobran. pa sam malo guglala i fakat su svi s njima zadovoljni.
    mislim da je najbolje otići u dućan i sve ih isprobati kako sjede u ruci.
    barem vi koje ste blizu zagreba, mi u pri###inama moramo puno googlat hehehe

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ali jedino ta jane imaju autosjedalice....
    i ja sam vidjela da su skupa,a vidjet cu....
    cak sam poslala mail za bugaboo pa su mi odg.da na proljece krecu s proizvodnjom kolica za blizance,mozda i njih docekam jer sam cula da su to najbolja kolica...
    meni ta maclarenova izgledaju kao igracka....

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

I PegPeregova vlakić imaju isto autosjedalice, koja se mogu stavit na kolica i namjestit u stranu koju ti želiš da ti dijeca gledaju tako i sportski dio.Baš mi je fora kada gledaju jedan prema drugome. Ja sam se odlučila za ta kolica ali ih neću kupovat u Hrvatskoj jer su tu užasno skupa

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja ću posuditi 2 jaja, neću ih kupovati.
    i meni maclaren izledaju puno lakša od peregovih, ali sve pozitivne kritike me samo ohrabruju. vlakići su mi bili puno zanimljiviji ali razlika u 4 kila između jane i skoro 8 kila između peg peregovih. plus - peregov se teško sklapa i zauzima jako puno prostora.

ako pogledaš po netu, peg peregov vlakić (moj prvi izbor, btw) nema puno pozitivnih kritika.

Disadvantages

The downsides of the Peg Perego Duette are numerous. For one, this Peg Perego double stroller is HEAVY. While the weight has come down the last few years' models, the Duette still weighs a whopping 40 pounds!
    Many parents don't care for the Freedom of Movement 5-point safety harness. It's basically a 5-point harness that is attached to the seat lower down the back so that the child can lean forward and around without being hindered. The parents who don't like this style harness don't see the point of the whole thing; it should be secure in the back or just be a three-point harness.
    Another disadvantage is that the Duette cannot be folded down easily and you must own a large SUV for it to fit; the seats must each be detached before you fold down the chassis. Next, it is very difficult to access the storage basket beneath the seats. Lastly, the Duette is expensive and not for families on a budget; the current price is around or above $800.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

slatke brige

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

fatamorgana, dobila sam obje pp!
    I htjela ti odgovoriti no pun ti je inbox! Daj ga isprazni da što prije dobiš moj odgovor!
    Posljednje uređivanje od maya1982 : 16.02.2011. at 21:15

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Majo evo sam ga ispraznila, cekam pp pusa

Girica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi smo imali jedino Maclaren twin techno - od prvog mjeseca pa do kad su nam trebala. super isplativo!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala girice na još jednoj informaciji

Stranica 7 od 16 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •