ajme:-( drzite se i sritno
Printable View
ajme:-( drzite se i sritno
Ne sjecam se, jesi li probala u snu, tj.polusnu da je hranis?
Kad idete kod specijaliste, jel ovaj tjedan? izdrzite jos malo, valjda dobijete neke konkretne odgovore ovaj put
:love2:
Ili je mozda bolje da je samo takvo dijete, tj. da vam nista ne nadju :heart:
:love: drz se draga
Drzite se! Mislim na vas :love2:
grlim vas puno, puno držite se :love2::heart:
Šaljem vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretno :love2:
Naravno da se drzimo. Bili bi bolje da joj danas nije zacepljen nosic. prehladila se
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
jos i to,koma :-(
Jos par sati i docepat cemo se zagreba :) mrvica je bas dobro prehladena, a sin ima nekakav osip na rukama (vjerojatno reakcija na sumamed kojeg pije). Muz smrce a ja sam fantasticno. Javimo se :)
mislimo na vas :love2:
i da mrvica što prije ozdravi :heart:
S2000, ženo ti si meni zakon !!!!
srwetno, drž te se! držim fige za konkretne odgovore ili barem pretrage!
dok si ti dobro ici ce sve. drzite se i cekamo
Sve ce biti dobro!!!! Mislimo na vas,pusa! :*
s, drzite se, kako spajalica kaze, sve ce bit ok dok si ti dobro:-D
mislimo na vas i saljemo puno pusa, ako sta zatreba , zovi, a zovi i ako netreba :P
Penny, dok je taksi jeftin ne treba nista :)
Da je ovako jeftin u Gruadu, ne bi mi imale ovaku liniju penjuci se uz uzbrdice i stotine stepenica svaki dan :)
Javljam vam se sutra popodne iza pregleda. Cekam ga ko da ce projest iza :)
S2000 :hug:
Sretno sutra :love:
sretno
Sretno danas
:love2: i sretno
:fige::fige: za vas
:love2: sretno!
sretno i od mene
Sretno! U mislima ste mi....
Nisam mirnija, nazalost. Vec sam zabrinutija. Neke pretrage smo napravili, neke nalaze cekamo, sutra cemo alergije (dr misli da nije nista s alergijom povezano), a moramo napraviti i elastaze (valjda se tako kaze) u stolici, a to rade samo u klaicevoj radnim danom do podne, kakica mora biti svjeza, a nasa malena kaki nekad svako tri dana i sad bi se kao trebala pokakit u ponedjeljak jutro. A avion nazad nam popodne i cini mi se da cemo propustit taj let. Dr kaze da malena sada stagnira, rast od 70 gr u 20dana je los, jer ona pojedenom kolicinom ne moze odrzavati svoju tezinu. Moramo hitno krenuti s dohranom i nekim napitkom, a ako u roku od 10-14 dana ne krene s tezinom, makar 70gr tjedno, hospitalizirat ce nas u klaicevoj i vjerojatno dohranjivat do potrebnih 700ml dnevno sondom. Idem kupiti nesto; ne znam sto; valjda rizine pahiljice. Ovaj kaoorijski napitak ne mozemo doviti bez recepta a pedijatrica radi tek u ponedjeljak popodne, a druga smjena, naravno, nece da nam to prepise. Znaci gubim 4 dana zbog birokracije. Ne znam kako da se osjecam. Uzasno, jer sumnjam da ce htjet jest dohranu; ali to mi je zadnja slamka za koju se mogu uhvatiti.
KOji kalorijski napitak ste dobili? Mozda ja imam kuci pa da ti nekako posaljem...
Imas pp
Ne znam sta da ti kazem :-(
Drzte se!
S2000 :love2:pokusajte na informacije dobit brojeve privatnika po Zg,mozda ipak netko jos radi tu pretragu,nikad neznas? A za kakicu...hmm Moj kaka isto svako prijestupne al je dvaput morao dobit malo AD,bilo nam hitno i gle cuda..pokakao se odmah nakon 2h..Nisam za AD al kad se mora mora se i gotovo. Ti ne odustaj od svog mlijeka jer ce joj znacit puno,imas iskustva s izdajanjem pa mozda vise pojede ako joj bude lakse.
graymalkin bravooo.
Zelin cam svu sricu ovoga svita
Ako imas na nalazu napisano koji kalorijski napitak trebas odi u neku vecu ljekarnu
da ti posude par komada za vikend uz kauciju.
Nam su u Klaićevoj dali dva-tri Pediasura da imamo dok ne stignemo doma. Gore, na odjelu, kad smo se ispisivali iz bolnice. Možda da pitaš njih, ne znam.
Krenio muz s nalazom u ljekarnu pa ako budu htjeli dati prije recepta kojeg bi doc pisala u ponedjeljak.
Želim vam sve najbolje i da mala prihvati dohranu. Inače, rizine pahuljice bebacima i nisu baš napete pa se nemoj nervirati ak ne prihvati iz prve. Ne znam dal smijete jabuku? To obično dobro prihvaćaju...sretno!
Sve sto ce jest od dohrane ce morati biti na rizinoj sluzi. U nalazu imamo pet tocaka za pokusati. Znaci prvi korak, ako ne ide onda na drugi korak... i ako nista od tih pet ne uspije onda moramo u bolnicu. Sad bi da stane vrijeme i da ju samo hranim. Da ne moram nista drugo u zivotu radit, nit kuhat nit oko drugog djeteta... izbacit cu ga padobranom na pola puta da sleti malo kod dida :)
Malena je popila iz case par gutljaja, preskocila dojenje.
Nemamo alergiju na kravlje mlijeko.
E da, dojili smo ispred doktorice, a malena se ponasala kao da iz dojki curi bojni otrov :) bunila se i lamatala rukicama i nogicama i plakala.
U ljekarnama ne daju napitak na dug jer pedijatar mora propisat kolicinu.
a joj draga S2000 pa šta vas je snašlo,
držite se, nemam ni ja šta pametnije reći
:love2::love2: