S2000, drž'te se, gdje idete na kraju, u Helenu? Mi smo prekjučer obavili gastroenterologa kod njih.
S2000, drž'te se, gdje idete na kraju, u Helenu? Mi smo prekjučer obavili gastroenterologa kod njih.
Vrlo je detaljna, bili smo sigurno sat vremena kod nje (pregled i UZV) pa barem možete dobro pretresti situaciju (ne znam što ste napravili u sklopu dosadašnje obrade). Nama problem nije gorući, on dobiva još uvijek u granicama na težini iako povraća i ima 10 do 12 proljevastih vodenih stolica dnevno. Nismo puno pametniji, ali barem znamo da je sve u redu.
To mi je drago cuti. Do sad bi imala pune 3 minute da objasnim doktorima situaciju i nitko me ne bi razumio; vec bi mislili kako ja jadna sigurno nemam mlijeka i izgladnjujem dijete.
A sto vam je rekla za povracanje?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ništa, bebe povraćaju, neke manje, neke više (sfinkter vjerojatno). Nije to dramatično, danima ne povrati, a onda dan-dva iza svakog obroka bljucka ili baš povraća. Više me muče te stolice zbog kojih ga znam sto puta dnevno presvući, ali kaže da je i to OK, maleni valjda ima osjetljivija crijeva. KKS mu je u redu, nije anemičan.
Savjetovala je već dohranu jer je kao krupan i može biti da mu nije dosta moje mlijeko (tu sam se malo iznenadila). Mislim da nije osobito krupan (puno je dobio prva dva mjeseca) i rekla sam da ću pričekati s dohranom, OK joj je to.
Ostavila mi je dobar dojam uglavnom, tamo mi je super što nisu nedostupni i za najmanju sitnicu, ako te brine, odmah odgovaraju na mail.
S2000 i vikki sritno. Mi smo za sad ok..rizu smo uveli i prihvaca odlicno..cak u zadnje vrime imamo zlatno zutu stolicu..zaboravila san kako je to izgledalo.Mislim da je kod nas problem bio...lijenost
ajme cure šaljem
posebno S2000 drago mi je da idete u Zg i nadam se da ćete uskoro riješiti vaš problem
i da će mišica početi lijepo papati![]()
A meni ce reci da je sitna i da moze biti da joj nije dosta moje mlijeko pa da krenemo s dohranom s 4 mj.
Dobro cu je ispitati oko toga, jer mi je to kontradiktorno.
Vidjet cemo. U petak smo na pregledu.
Ja sam najedena i naspavana, ali desnu sisu to ne tangira. Bas osjetim da se uljenila i neka je praznjuckava. Znam da je savjet cesce stavljati na dojku koja je slabija, ali sto cu kad moje dijete cesce dojenje smatra svako 3-4 sata. Nema druge nego pumpat.
Pitanjce: sto vase bebe od 3-4 mj rade kad ugledaju dojku? Koliko se sjecam, moj prvi bi zinuo i trazio da je poznjopa, ko kakva zivotinjica. Ova malena ne radi nista kad vidi dojku, a kamo li da otvori usta. Al zato kad vidi zvecku ...veselje.
Blekonja i peppa, hvala na zeljamabit ce to sve oki doki
Kako-kad, nekad okreće glavu, a nekad se baca na nju (i to ne ovisi o tome koliko je prošlo od zadnjeg obroka, nego ne znam o čemu). I to mi nije jasno, nekad ne želi jesti od 6 ujutro do 12 recimo, uspijem ga dobiti eventualno minutu na sisi. A onda odvali npr. 40-ak minuta
Zadnjih dana mu je fora povući par gutljaja pa nekoliko cuclaja palca, i tako naizmjence sisa-palac. Ako ga sprečavam tada da sisa palac ne buni se, a ako ga pustim to tako traje cijelo vrijeme podoja.
Sigurno ce sve biti u redu
Obecaj joj soping u velegradu ako pocne jesti
Ja i moje nejelice navijamo za vas...
i ja se nadam
moja je nejelica, koja je zadnjih par dana lijepo jela, danas opet u štrajku, al s bočicom, uzela bi mi moj ručak da može, na žličicu hoće, al bočica danas koma...valjda svrbe budući zubi, a na seku, koja je buco, se zapravo ne obaziremo, iako i ona vrlo malo papa ponekad, pa ne kužim od čega se deblja
i moja danas nešto opet mućka, hoće-neće, cijepili se prekjučer grrr uvijek nešto poslije tih cjepiva
ustvari nama su uglavnom podoji kad se uspavljujemo i po koznakoliko puta douspavljujemotako da nikad ne znam jel dovoljno pojela, jel gladna
doduše dobre je volje i ima 5-6 popiš. pelena pa mučim.....za sad
Posljednje uređivanje od Blekonja : 26.01.2014. at 23:03
Dobro je dok su vam takvi dani iznimke... svi oni imaju takvih dana... mojoj ludi dani traju vec 60 dana.
ajme S2000..mogu mislit kako ti je.
Ja imam fobiju od vage,skroz me umelo. Tjesi me sta za sad prihvaca dohranu skroz dobro. Danas naribali jabukicu i bas mu je bilo dobro..pa san se utjesila nekako
Blekonja jeli vama ok proslo vaganje?
Mi ovih dana idemo na cjepivo koje kasnimo skoro 2mj i bas mu se ne radujem nikako
S2000, pun ti je inbox.
S2000 ma neusporedivo je s vašim problemom, ma ustvari mi i nemamo problem, kako koji dan
najvjerojatnije kad se ne pokaka kako treba (kao jučer samo jednom jako malo), onda joj ne ide ni papati, šta ja znam
jutros je od 7 budna i već je kakala 3 puta!
Danas sam opet u depri. Na istoj vagi u bolnici u 14 dana samo 70 gr. Moj trud je uzaludan. Ja vise nemam ideje. Gubim nadu da je to "sve normalno i da je samo sitnija i da ne voli jest".
Ne znam... ja ovo dijete uopce ne razumijem. Zasto nije gladna!?
Ja joj namjerno prekinem podoj nakon 30ak sekundi da vidim hoce li se ljutit, a ona se smije i ne trazi nastavak. O siso moja!
UhhDrži se, nadam se da ćete u petak dobiti kakve konkretne odgovore i preporuke kako dalje
![]()
Ne sjecam se, jesi li probala u snu, tj.polusnu da je hranis?
Kad idete kod specijaliste, jel ovaj tjedan? izdrzite jos malo, valjda dobijete neke konkretne odgovore ovaj put
![]()
Ili je mozda bolje da je samo takvo dijete, tj. da vam nista ne nadju![]()
grlim vas puno, puno držite se![]()
Naravno da se drzimo. Bili bi bolje da joj danas nije zacepljen nosic. prehladila se
Posljednje uređivanje od S2000 : 29.01.2014. at 13:11
Jos par sati i docepat cemo se zagrebamrvica je bas dobro prehladena, a sin ima nekakav osip na rukama (vjerojatno reakcija na sumamed kojeg pije). Muz smrce a ja sam fantasticno. Javimo se
mislimo na vas
i da mrvica što prije ozdravi![]()
S2000, ženo ti si meni zakon !!!!
srwetno, drž te se! držim fige za konkretne odgovore ili barem pretrage!
dok si ti dobro ici ce sve. drzite se i cekamo
s, drzite se, kako spajalica kaze, sve ce bit ok dok si ti dobro
mislimo na vas i saljemo puno pusa, ako sta zatreba , zovi, a zovi i ako netreba![]()
Penny, dok je taksi jeftin ne treba nista
Da je ovako jeftin u Gruadu, ne bi mi imale ovaku liniju penjuci se uz uzbrdice i stotine stepenica svaki dan
Javljam vam se sutra popodne iza pregleda. Cekam ga ko da ce projest iza
i sretno
za vas
sretno!
Nisam mirnija, nazalost. Vec sam zabrinutija. Neke pretrage smo napravili, neke nalaze cekamo, sutra cemo alergije (dr misli da nije nista s alergijom povezano), a moramo napraviti i elastaze (valjda se tako kaze) u stolici, a to rade samo u klaicevoj radnim danom do podne, kakica mora biti svjeza, a nasa malena kaki nekad svako tri dana i sad bi se kao trebala pokakit u ponedjeljak jutro. A avion nazad nam popodne i cini mi se da cemo propustit taj let. Dr kaze da malena sada stagnira, rast od 70 gr u 20dana je los, jer ona pojedenom kolicinom ne moze odrzavati svoju tezinu. Moramo hitno krenuti s dohranom i nekim napitkom, a ako u roku od 10-14 dana ne krene s tezinom, makar 70gr tjedno, hospitalizirat ce nas u klaicevoj i vjerojatno dohranjivat do potrebnih 700ml dnevno sondom. Idem kupiti nesto; ne znam sto; valjda rizine pahiljice. Ovaj kaoorijski napitak ne mozemo doviti bez recepta a pedijatrica radi tek u ponedjeljak popodne, a druga smjena, naravno, nece da nam to prepise. Znaci gubim 4 dana zbog birokracije. Ne znam kako da se osjecam. Uzasno, jer sumnjam da ce htjet jest dohranu; ali to mi je zadnja slamka za koju se mogu uhvatiti.
KOji kalorijski napitak ste dobili? Mozda ja imam kuci pa da ti nekako posaljem...
Imas pp