Ah, skoro koliko i čizmice, 25 dolara.
Printable View
Ah, skoro koliko i čizmice, 25 dolara.
Ja sam napisala što mi je ortoped napisao,a nigdje da sam uzela gležnječe jer se meni nikad nije sviđala takva obuća,već sam napisala kakve sam joj cipelice uzela i što sam sve srela.A nisu gležnjače već zadnji dio iza stopala je malo čvršće i nisu tvrde.
A po kući je samo u čarapicama.
Ima li tko iskustva s čizmicama nalik na Uggsice?
http://cgi.ebay.co.uk/KIDS-SUEDE-CHE...item791284e511
Ima ih na ebayu za 10- ak funti (i manje) plus poštarina, ali ne znam jesu li čemu.
To sam se i ja pitala ali na kraju odustala od njih!
pitanje za one s iskustvom sa stonzicama?
imaju li one kao neki karton na dnu ili je baš sama tkanina?
Da li mozda netko ima ove
http://www.softstarshoes.com/index.c...roduct_ID=1301
ili bilo kakva iskustva sa soft star?
Nažalost nemam, samo ću reći da su preslatke! :zaljubljen:
Super slatke su!
Ako nekoga zanima na stranici od preschooliansa imaju popust od 60% tako da vam cipelice (bar su naše tako) s poštarinom dođu cca 100kn! ;-)
Ja mislim da ne ja sam uvijek tako kako je tamo označeno plaćala karticom! Ali pošalji mail brzo oni odgovaraju!
Cure,imam jedno mozda glupo pitanje...
Jos nikad nisam narucivala preko neta,pa me zanima da li imate posebnu karticu za takvo placanje,ili su ok *obicne* Visa,American.....
obične :)
Obične kartice!
Tnx na odgovoru!
Cula sam da postoje te neke on line tj internet kartice,a ja jedva obuzdavam i ove sto imam:)
treba mi brzinski info
za koliko otprilike dijete preraste jedan broj?
naručila bih joj 2 preschoolians:
sadašnji broj i slijedeći, a ne znam da li da ze slijedeće uzmem čizmice ili sandalice???
a ne možeš dobiti taj info :lol:
previše je individualno
nekad djeca imaju isti broj po godinu dana, a nekad u fazi naglog rasta prerastu 2 broja u mjesec dana
Ma vidiš moja M ih preraste za cca 3 mjeseca. Ja sam joj sada uzela veći broj neke tipa tenisice tako da mogu i za proljeće i za početak ljeta dok još nije pretoplo! A sad sandalice hm? Pa ovisi koliko tebi tvoja inače preraste pa vidiš!
naručila sam tenisice koje može nosit univerzalno i po toplijem i hladnijem unutra
a mjerila sam joj nogu prije 2-3 mjeseca po preschoolians mjeraču i tad je imala broj manji
nisam mislila baš na sandalice, već one dječje cipelice, zatvorene, ali ne visoke, znate na što mislim
Da Tina takve sam ja naručila ono da su baš kako kažeš univerzalne! :-)
Ja sam isto uzela 2 para Preschooliansica na ovom sniženju. Slično kao i Tina, pikirala sam ove univerzalnije modele koje može stalno nositi. :) Ima na sniženju kraaasnih ljetnih cipelčica i sandalica, ali ne usudim ih se uzimati jer nemam pojma kako će joj noga rasti. Inače naše brojeve nosi 18-19, a Preschooliansice 20-21. Ako naručujete, pripazite na tu njihovu konverziju, sve je objašnjeno na webu, a s prvom narudžbom dobivate njihov plastični mjerač.
:)
Inače mi recimo od Preschoolians nosimo 23 a naše 24 ali imamo mjerač pa nije problem!
Za carinu ne znam ja sebi dostavljam stvari u IT i uvijek naznačim da dostave kao poklon (send as a gift) i nikada nije bilo do sada carine ali dobro nismo nikada naručivali 2 para!
Nadam se da će još koji puta biti neka takva akcija :-)
Za sad smo samo jednom naručili od Preschooliansa, cifra je bila nekih 220 kuna, i nisu zaračunali carinu. :)
u karlovcu
ali ne treba ti kreditna kartica
ja sam platila običnom visa karticom od žiro računa i sve ok
jedino im se ruši stranica za naručivanje, ako u adresi ili imenu ili prezimenu imaš č,ć,š,ž pa moraš upisati c,s,z umjesto istih, s time sam ja muku mučila, kontaktirala i na kraju smo rješili
mi imamo samo maestro :lol:
ma svašta bih ja naručivala, ne samo preschoolians.
dakle, ima rješenja i bez kreditnih kartica (jer kreditnu ne želim iz principa, ne želim uopće imati tako nešto u novčaniku)
tina55, čini mi se da si spominjala dućan u karlovcu, molim te gdje je ?
ps već sam te jednom pitala za zarin outlet i našla sam ga (hvala)
znači: robna kuća -"tekstilka"
da, 1. kat