Super! :heart:
Printable View
Super! :heart:
Bravo! :heart:
Bravo Isabel i bebica :D :D
:D :saint:
:D :D
Evo nas, opet male novosti...
Mi smo super, malena zvjezdica :zaljubljen: skakuće u bušici sve u 16, odlično se osjećamo ALI eto, prof. Đ. me je u ponedjeljak odlučio ostaviti u Petrovoj na odjelu do poroda. Bili smo dan ranije kod njega, na konzultacijama, i iako sam bila za sutradan naručena samo na obradu, odlučio je da bi najbolje bilo da ja odmah i ostanem, obzirom da smo sad u 35.tj., a porod planmiramo ranije, nakon 38.tj., odnosno čim zvjezdica bude zrela i spremna. Kako sad stvari stoje, ona odlično raste, sad ima već preko 2300 grama, okrenuta je glavicom, aktivna i vesela :D! Ja sam zatvorena, sve super, ne moram mirovati...
Srećom da sam na novom odjelu pa mi nije tako strašno, prvo mi je bio šok jer sam saznala većer prije da idem i da se ne vraćam dok god smo nas dvije "u komadu", ali sad sam se već navikla na tu činjenicu. Brojim dane, još cca 4 tjedna i ako Bog da eto naše milene zvjezdice :heart: nama u naručju!
Dogovor za porod je da prvo probamo (ako su svi parametri zadovoljeni - ja malo otvorena, nema disproporcije, moje psih.stanje...) induciranim max. 2 sata, a ako ne ide onda carski rez.
Povremeno imam internet pa ću vam se javljati kako stignem.
Nije mi dosadno, imam 2 dobre cimerice, telku, knjige, net, puno posjeta a i mogu van kad hoću... Sad smo nas dvije usporile, odmaramo i uživamo, i jedva čekamo da još tih 25 dana prođe pa da se napokon upoznamo :D.
Velika :* svima!!
Sretno....da sve prođe ok!
Isabel :love: bas mi je drago da si se javila i da je sve ok! :D za malenu zvjezdicu i neka bude sve super i dalje do upoznavanja! :heart:
Drago mi je da si se javila. Osjeca se tvoj optimizam neka tako i ostane!
Javljaj nam se kada mozes, a mi cemo misliti na vas i vibrati da bude kako treba biti :heart:
Curkice šaljem Vam puno puno :* :* :* :* .
:love: :heart: :love:
sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: do dolaska tvoje najsjajnije zvjezdice :love:
a što se bolnice tiče apsolutno te kužim i ja sam otprilike imala sličan tretman tijekom mog boravka u bolnici i uopće nije bilo loše ;)
Drzite se, cure :love: ! I da ti sto prije i sto ugodnije prodje tih 25 dana u ocekivanju male zvjezdice :heart: .
kako vrijeme leti ,još malo i dugo očekivani susret i zagrljaj :heart: cure :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za porod :love:
super da je sve ok bas sam jutros razmišljala kako se nisi javljala dugo,a brzo će proći to vrijeme vjeruj jer sam ja lezala 6 tjedana i najteze je prvih 5-6 dana kasnije postane navika
:heart: !
isabel,~~~~~~~~~~~~~~~~za najljepši susret mame i njezine zvjezdice! :heart:
Hej curke, drago mi je da ste dobro.
Isabel ti si uvijek tak optimistična i pozitivna. Divim ti se.
Ma i to čekanje će brzo proći. Sjećam se svog bolničkog staža u trudnoći s V. Isto sam bila šokirana kad su me ostavili al na kraju možeš to pretvorit u zanimljiv "izlet" pa o dogodovštinama skoro i knjigu napisati :-)
Kao što si rekla...knjige, komp, cimerice...ja sam si još ponjela i brdo muzike pa dok drugi hrću ja sa slušalicama na ušima
isabel-draga i mi smo bili u istoj situaciji i isli na inducirani i sve je proslo za pet :*
zelim ti brz i bezbolan porod :heart:
:heart: :D
Isabel, sretno :D :D :D
Draga sretno! :*
isabel,
proći će tih 25 dana kao od šale i eto ti nam te s novostima o divnim prvim danima.
Želim ti da sve prođe kao iz snova.
Mislimo na vas i šaljemo vam :*
Isabel jos 25 dana i bit cete zajedno :zaljubljen:
Sretno, mislim na vas i ~~~~~~~~~~~~~~ za najlepsi susret
draga, mislim na vas :heart: :*
Važno da ste vas dvije dobro :love:
Drago mi je da ste vas dvije dobro i nije lose da se tih zadnjih par tjedana dobro odmorite..
Zelim vam ugodne dane i najsretnije razdvajanje.. :love: :heart:
SRETNO Isabel!~~~~
setno isabel!! :love:
drage moje...
eto došao je taj dan :D :D
Danas će Isabel postati mama....
Prvo pregled, pa odluka da li će ići inducirani porod ili Carski rez....
Zavibrajmo iz petnih žila da malecka (mislim Nola) što prije dođe na ovaj svijet :), da sve prođe super, i da se što prije mazi sa svojom mamicom i da zemaljska kugla postane bogatija sa još jednim curetkom :)
draga sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love: :love:
draga Isabel~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve prođe super, bezbolno i brzo, i naravno za skori susret mame i malene zvjezdice, sretno!
:*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude sve ok
~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prode brzo :love:
draga Isabel, šaljem mnoštvo vibri za što lakši porod i skori susret s tvojom malenom! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Sretno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:heart:
draga naša Isabel :heart:
Neka ti porod ostane u što ljepšem sjećanju, a prvi pogled na malu princezu neka ti ostane zauvjek u mislima kao najljepši trenutak u životu :heart:
S Bozijom pomoci, sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabel draga sretno dašto lakše i bezbolnije doneseš na svijet malenu zvijezdu :heart:
sretno draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: