Da, i kod nas je stan uredniji, jer moraju igračke držati u kutijama dok se ne igraju.
Moja je pitala da li će ona od peseka dobiti poklon, oportunistica jedna!
Printable View
kad ti V nađe prije vremena slike koje si pokačila posvuda bit će vraga
Prekrasan je! Kad stize gazdarici?
sad ga je gazdarica vidjela
a MM je rekao "ja sam htio psa, a dobio štakora" :)
Prekrasni su!
Ja ne vidim ovu drugu sliku.
maknula sam s otvorenog
imaš pp
bili u pet shopu, kupili beštiji ono što joj treba
slatko je to, ali nije pas :roll:
istina posrao se po meni
popišao po Vanji, to bi mogli i od psa očekivati, tako da se ne možemo žaliti
Moja je za Božić dobila pod bor pidžamu iz Benettona te gaćice i grudnjak sa slikom one curice bez usta (ne znam kak se zove)
Jako voli tu curicu i ima bilježnice s njom, a pidžame i veš je prije gledala u izlogu Benettona pa mi se učinilo zgodnim da joj to sad uzmem.
Uz to sam joj uzela Lego set kamion- labudica sa nekim bagerom i šalicu za kakao s njenim imenom.
Bila je jako zadovoljna.
Za Sv.Nikolu je dobila šarenu kapu i rukavice, a to je i naručila.
Za Novu godinu ne poklanjamo si ništa.
Cure, da li znate da zamorci jako kratko žive?
To bi mogao biti problem. Taman ga zavoliš, a on ode u vječna lovišta.
I pas se sigurno ne bi popišao ili pokakako po nekome tko ga nosi. Bar naš nije nikada. Isto kao što nije nikada piškio tamo gdje spava.
U transporteru isto. Jako pazi na to da mu je čisto tamo gdje obitava.
Je, ta curica se i mojima sviđa, a meni je grozna... Baš zato kaj nema usta.
Moje su dobile setove za manikuru iz Kozma (zahvaljujući pomoći forumašice) Rowentin uvijač za kosu,(to je zjedničko) i svaka po dva poklon seta kozmetike (gel za tuširanje, dezić,šampon, regenerator) ali i to kombinirano troše.
Klinac je dobio Lego Chimu i od nas i od djedova i baka, tako da ima ukupno 4 nova seta.
kažu da žive do 8 godina
hrčci žive kraće
ja sam došla reći kako sam kćeri za Božić kupila maskicu za mobitel
pjevala je od sreće i sada noću skida tog pingvina s mobitela i spava s njime... toliko joj se sviđa :-)
https://admin.all4cellular.com/media...-back-view.jpg
super je maskica
https://www.google.hr/search?q=santo...w=1366&bih=596
evo je. kako se ovo ime izgovara? Gorjuss Zna li tko?
gorđs
imaš i našu dizajnericu koja vrlo slično radi
http://www.davidasdolls.com/gallery.html
meni je to bilo strašno kad sam vidjela prije dvije ili tri godine na benetonovim pidžamama
i onda sam se javila toj našoj dizajnerici i pitala kako može nacrtati djevojčicu bez usta
nikada mi nije odgovorila, iako me poslije kontaktirala vezano za autosjedalice i još neke stvari :-/
i jesi ti bila sa ustima ili bez za odgovor?
Što se tiče usta pa ni H. Kitty nema usta i uopće nisam primjetila da je to ikome problem, odnosno da ima veze s tim da se mora šutjeti?!?
Moja kći to uopće nije komentirala. Njoj je svejedno da li ima ili nema usta. Svidjela joj se curica. Na jednoj bilježnici je s macom, na drugoj na ljuljački i tak.
Meni su slike lijepe. Podsjećaju me na sličice "Ljubav Je.." koje sam skupljala kao curica u djetinjstvu.
Ne znam zašto, ali daleko su mi draže od M.High, Bratzzz i sličnih vampirica i inih kreatura koje su sad popularne.
da, baš bi se to od mene moglo očekivati :green:
ona ima samsung galaxy young, ali onaj stari
ja sam ga dobila prije godinu i pol od t-mobilea kad sam produžavala ugovor, a pošto ja imam, dala sam njoj
i za njezin ima samo pingvin, crveni i plavi
sva sreća da si je baš takav željela
Cathy, veli mi kći da ima na ebayu svakakvih maskica pa i za Samsunge.
Znam da je njena prijateljica naručivala tu bucmastu maskicu Stich baš za Samsung mobitel