Draga od :heart: ti želim lagan i školski porod i naljepši susret sa svojom malom mrvicom.
Kada gledam fotke od male Keti, sva se rascmoljim ona je stvarnooooooooo prekrasna.
:* :* :* :* :*
Printable View
Draga od :heart: ti želim lagan i školski porod i naljepši susret sa svojom malom mrvicom.
Kada gledam fotke od male Keti, sva se rascmoljim ona je stvarnooooooooo prekrasna.
:* :* :* :* :*
sanja74 :heart: :heart:
Lako za torbu ako frajer porani, uzet ćemo od neke forumašice koja je svoju spremila na vrijeme :mrgreen:
Za glavu ne brini ne treba niti biti sve posloženo jer nekako mislim da se u samom činu poroda ionako sve smućka.
Stvari za bebu ma valjda ima od Keti kakva tutica pa podvrneš rukaviće za silu će biti dobro, a za kuću ne brigaj mislim da je frajeru najvažnije da je tu mama, cica, seka i tata a jel' u kući pospremljeno manje bitno.
Želim ti prirodne trudove i lijep porod. :love:
Ajme kako to vrijeme leti!Želim ti brz i lagan porod :heart:
Sanja, želim ti ispunjenje i ovog zadnjeg sna o porodu, kad su ti se svi prethodni već ispunili :heart: .
:heart:
već toliko :shock:Citiraj:
sanja74 prvotno napisa
pa meni je to prošlo u trenu :lol:
sretno :*
Saljem vibre da sve bude kako ti zelis :love:Citiraj:
sanja74 prvotno napisa
Ljubi Keti i pomazi busu od nas :heart:
Saaaanjaaaaa???
Ima li neko vesti da li je mali pisolinac dosao mami u zagrljaj?
Sanjo, je li Aral stigao?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:love: :heart: :*
Malo nam kasni dostava. :mrgreen:
Danas sam 40+1, a Aral ne pokazuje znakove skorog dolaska.
Odbijam hospitalizaciju već neko vrijeme, ali ako mi se dijete ne ukaže do ponedjeljka bolnica+indukcija mi ne ginu.
Možda moja suptilna nagovaranja pomognu..
Već jedva čekam da ga zagrlim. :heart:
Sretno, želim vam da bude najbliže tvojim željama :heart: !
Sretno! i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ priušti, Arale, svojoj dragoj mami jedan lijep prirodan porod!
Sretno! :heart:
Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i neka ipak sam odluči da je vrijeme da dođe na ovaj svijet :heart: :love:
Sretno draga :heart:
Sretno, draga Sanja! :heart:
Sanjo sretno! :*
Sretno :heart: !
Ajde da ga uspes nagovoriti :love:Citiraj:
sanja74 prvotno napisa
Mislimo na vas i lepotici saljemo puse :heart:
Draga Sanja, neka sve prođe dobro, mislim na tebe puno ovih dana!
:love: :heart:
Danas se nisi javljala, moguće je da su tvoja suptilna nagovaranja upalila... :)
Mislim na tebe i sretno :heart: :love:
:love:
da ste zajedno i da uzivate!
:love: čekamo vesele vijesti :cekam:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
sretno :love: i čekamo predivne vijesti :)
sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:heart: :heart: :heart:
I dalje 2u1. :)
Nije da mene to smeta.. (uživam u ovim zadnjim trenucima trudnoće).. ali doktori.. :roll:
Ispadam zadnja nemajka što odbijam ostati u bolnici (svi nalazi super, CTG, UZV, protoci.. samo što nema trudova, a ja 40+4). A ja bi tako rado da se moje maleno opameti i samo progura.
Nadam se odgoditi danas bolnicu bar još dan-dva.. I očekujem čudo. :mrgreen:
~~~~~~~ da se Aral pozuri :love: !
Sanja, ne daj se. Dok je sve ok, sve je ok ma kako se oni trudili dokazat suprotno. Znam koliko su teski ti zadnji trenuci, to iscekivanje... zato ti evo jos ~~~~~~~~~ da bude sve najbolje i da ne podlegnes iskusenju pozurivanja dolaska malenoga A. na svijet. Puno na tebe mislim, puno, puno
Potpisujem nasu Ellen i saljem tebi i malom tvrdoglavcu :* puno, puno podrske! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Sanja, da Aral "pogura" ubrzo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Vibrrrrrrrrrr za jednog hrabrog momka i njegovu mamu :heart:
Ja ću svog sina upoznati najvjerojatnije sutra. :)
Dogovorila sam s drH indukciju - ne znam jel će i on biti tamo, ali.. Odlučili smo više ne čekati. Zadnjih 2-3 dana me dosta bole bubrezi, proteini su mi gori od onih jučer.. ostalo je ok.
Prvi CTG koji su mi radili popodne (nisam skoro ništa jela cijeli dan, i još me stavili na leđa, da sam se preznojavala kako me bolilo dok je beba ležala posvuda) je bio koma. dr me htio slati na hitnu indukciju, ali smo ponovili CTG, i taj je bio ok.
Uglavnom, očekuju se sutra dobre vibracije.. :mrgreen:
Ono što je dobro je da sam se konačno počela malo otvarati.
:D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ma neka još danas krene ili sutra da bude pto lakše i brže :love: :*
Sretno ~~~~~~~~~~~ :heart: !
sanja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretno :heart:
draga sanja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:* :love: