Da. Još desetak dana 3x2, a onda nastavljam sa kombinacijom partusisten i verapamil do sljedeće kontrole. A onda ćemo vidjeti kako dalje.
Printable View
Da. Još desetak dana 3x2, a onda nastavljam sa kombinacijom partusisten i verapamil do sljedeće kontrole. A onda ćemo vidjeti kako dalje.
moj mpo dok.mi tako rekao u cetvrtak bila na kontroli,a od tableta pijem magnezijum folnu i sad prelazim sa folne na prenatal i apaurin od 2mg .laku noc cujemo se pozzz
fresia dobro nam došla i želim vam što mirniji nastavak trudnoće :-*
curke, denny nam je upravo na cr.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nju i bebe
uh!!! figice za denny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
koliko su tocno dogurali?
Denny i bebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba :heart::heart:
Pinky javi čim budeš znala nešto :heart::heart:
Denny sretno draga do neba, mislim na vas ~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: :heart:.
Inače Denny je negdje 33 tjedna, znam jer smo ona i ja par dana razlike.
Pinky javi nam molim te novosti kad nešto doznaš :love:
Sbonetic ja se nadam da će mene ovih dana pustiti još malo doma pa ćemo se možda i mimoići. U svakom slučaju čujemo se preko pp-a. Inače sve sobe imaju TWC.
Držite mi se drage moje i sretno do kraja :heart:
sve je u redu i sa denny i sa bebama!!!!!!!
čestitam mami našoj!!!!!!!!
teta sa intenzivne je PO-##-##-LA što valjda svi zovemo pitat kako je i rekla je da smo bezobrazni i da trebamo zvati muža, da je to ipak intenzivna....
pa mi je kamen sa srca...
Čestitam Denny i bebama:-D:-D
Kad se čuješ s njom pozdravi je i čestitaj od svih nas.:heart::heart:
dennyice naša mamice draga čestitam od srca, jedva čekamo da vas vidimo!!!! :-D:-D:-D
kad budem nešto konkretnije znala otvoriti ću temu za čestitke
pozdrav svima,Denny cestitke do neba i tvojim bebicama da ste zivi i zdravi.pusaaaa
Prekrasne vijesti danas, drago mi je što su mama i bebe dobro:-D:klap:. Želim im što skoriji izlazak iz bolnice!
Ana, hvala za dobrodošlicu i lijepe želje, a tvog avatara se ne mogu nagledati - duple srećice :zaljubljen:
Pozdrav svima!
Denny draga čestitke i želimo vam brz oporavak i što skoriji odlazak kući :heart::heart:
Denny čestiaim tebi i tvom mužu na malim i slatkim prinovama!!!!!!!! :-D:-D:-D
Zna li tko koliko kila imaju bebice???
denny je rodila 2 krasne curice 42 cm. oko kila ipo, imaš detalje u vjerujem u anđele topicu :heart: :heart:
ma možda je meni falio mjerenje, vidit ćemo drugi put, fakat su preveliki.
mene sve nešto probada, grči u donjem dijelu stomaka, nadam se da je to normalno, ali ipak sam zabrinuta
pinky lezi i miruj dok to neprodje strogo miruj,treba ti malo magnezijuma protiv grceva.Ako smijes apaurin od 2mg.Meni je moj ginekolog dao svako vece po apaurin od 2mg.cuvaj se!
a ako si bas zabrinuta zovi dr....
mene uzasno boli pod rebrima ispod grudi,pitala sam ga danas za to pa kaze da si mjesta rade,pa izubijat ce me!
idem naci ovaj opic za denny.
ma neugodno mi ga je zvat za svaku, evo čitam okolo, valjda je to zbog težina beba i jer je donja bebica dosta nisko.
zadnji put mi je cervix bio skoro 5, ali nakon dennynog iskustva odličnog cerviksa i otvaranja/trudova za 2 dana nisam više tako opuštena.
odlučila sam više ležuckati i biti u kući jer me skale do 4. kata sataru, a sad stvarno nije moment za izvoditi gluposti i otvoriti se.
TRUDNICE U 2011.g. (termini poroda):yes:
maja.ks - 03.2011.
Tibi - 04.06.2011.
sbonetic - 04.07.2011.
vilenjak - 05.07.2011.
nina1 - 10.07.2011.
pinky - 04.08. 2011.
aneri - 13.08. 2011.
ivanova - 26.08.2011.
strumpfica - 27.08.2011.
blizanac - 14.10. 2011.
fresia - 14.10.2011.
drage naše trudnice kako ste nam kako mrvice (lupkalice,mirnice...) ;-)
jel ko zna šta je sa maja.ks
Ana hvala na pitanju dobro sam stomak masala svaki dan sve veci,mazem se nekim maslacem i kremom protiv strija.Malo me zeza tlak nizak pa me glava boli.Hvala sto brines za nas.Pozdrav
blizanac, pogledaj ovo s pršutom
http://forum.roda.hr/threads/53088-G...-trudno%C4%87i
pinky vidjela sam probat cu,mada mi i kola sa secerom pomaze,i slane supice.
Nema na čemu draga,sam nek raste i bude veliki mada moj i nije bio pretjeran mazala se s uljem od mrkve skup ko vrag i na kraju popucala tjedan prije poroda ali i sve ti zavisi o koži ako ti je sklona pucanju onda ne vjerujem da će puno pomoći mazanje.Glavoolje nisam imala česte mene su više mućila povračanja i mućnine i to već od 4dnt.
Odmaraj i uživaj u trudnoći :-*
Gotov je moj boravak doma koji je bio kratki ali slatki, vraćam se sutra u bolnicu i polako brojimo prema kraju!!!!
Dječja sobica spremna, sve čeka naše dečkića!!! joj jedva čekam
ej draga sbonetic drži se, brzo će to proći i začas ćeš grliti svoje dečkiće :heart:
ja sam puštena doma preko uskršnjih blagdana i onda ti se pridružujem pa se možda ovaj put i vidimo...
Mi smo isto sobicu pripremili i sad smo u slatkom iščekivanju. Da izdržimo još 3 tjedna u komadu to bi bilo super... Inače prije tjedan dana oboje su imali malo više od 2 kg :zaljubljen:
Denny ako nas čitaš, šaljem puse tebi i curkama i jedva čekam dojmove :zaljubljen:
svim dragim trudnicama šaljem veliki zagrljaj :love: i da izdržite što duže 3u1
Prvo si ti na redu Tibi, ja još moram dosta izdržat 3u1! Ja se super osjećam, trbuh mi nije tako velik ide mi jako na špic jer su mi oba dve bebe na glavu i stoje okomito nemam nikakvih tegoba niti bolova, svi nešto spominju bolove u kičmi, preponama da ne mogu spavat , kod mene sve obratno.
zašto onda ideš u bolnicu sbonetic?
Zato što moj doktor koji je zaslužan za ove bebice ne želi riskirat da se nešto desi, sam mi je rakao da se nagledao svakakvih gubitaka beba da ne bi htio da itko to prolazi. Na teški način smo došli do ove trudnoće jer imamo zamrznuto sjeme, i sada doma mi je radi preventive dao da pijem Partusisten iako nisam imala niti jednu kontrakciju, a pustio me doma na moje moljakanje da se sve pripremi za bebe.Tamo sam po stalnim njegovim nadzorom!
thanks i sretno! u dobrim si rukama!
sretno cure!!!!
ako nije tajna koliko ste kilica dobile u trudnoci??
ja sam +9 sada sam 29 tjedan, s time da zadnja 2 mjeseca i 3 tjedna nisam dobila ni kilu a to jer sam bila u bolnici, užasna hrana!
sbonetic mislim da će oni tebe još malo pustiti doma s obzirom da se dobro osjećaš i naravno ako ti svi nalazi budu uredni. I meni su u 21tt rekli da ostajem do kraja, a sad me već 2 puta pustili doma uz moje obećanje da ću i doma strogo mirovati...
a ja sam dobila 5kg, sad sam 33 tjedna, s time da sam do sada bila 8 tjedana u bolnici (sa prekidima) na onoj "finoj" dijabetičkoj hrani :-) s kojom se teško udebljati
barem neću imati problema sa skidanjem kilograma :mrgreen:
Sretno vam bilo vi koje odlazite u bolnicu i da vam što prije prođe vrijeme iščekivanja. I ja ću vam se uskoro pridružiti jer sam puštena kući pa koliko izdržim i onda u bolnicu do kraja.
Drage moje imam za vas nekakva pitanja. Znam da se o tome već pisalo, ali uspoređujem dojmove pa vas molim da odgovorite.
Riječ je o iscjedku, koji me nervira i kojeg se bojim jer sam već imala par puta krvarenje pa onda na sve pušem. Od početka trudnoće ga imam, ali je bio rijedak i bezbojan, a sada zadnjih par dana povremeno budu kao žute mrljice bez mirisa i ništa me ne boli i ne peče. Imate li vi ovakvih iskustava, ovaj tjedan trebam na pregled, ali eto da do tada umirim savjest?
Draga Sbonetic, sretno, sve će biti super :-).
Bolje je da si pod nadzorom i da ste sto duze 3 u 1.
Brzo ce to proci, a onda ces sa svojim deckicima kuci :zaljubljen:.