pitaj beti3 8-)
i jabuko, nitko nije rekao da sex mora biti hajkvoliti ili kvoliti. bitno da ga ima. često. kakav god bio. moš radit štagod te volja, čitat, kuhat, pisat, visit na forumu, glavno da su noge raširene :mrgreen:
Printable View
Ja i dalje stojim iza svoje izjave...
Šalim se, anchie, uz majčinstvo to je kategorija nemoguće. Jedino da dan ima puno više sati.
Odlična mjera pronatalitetne politike :klap:
:mrgreen:
Ma odlična mjera za sve. Ovako potiho, podmuklo baciti ženama bubu u uho, pa si sad svaka misli ne budem baš ja najlošija u anketi, pa udri po seksu. :nope:
Nikoga više ne zanima ni visoka kamata, ni nezaposlenost,... ništa, samo seks.
Nisam takvu podmuklost očekivala na jednom edukativnom forumu. :-o
:lol:
Prve stranice ove teme podsjetile su me na jednu sličnu raspravu o rješavanju "fiziološke potrebe" muževa a koja se desila jednom dok sam tjednima ležala na patologiji trudnoće na SD.
Bilo nas je više u sobi s pričom o ljubavi, razumijevanju, poštivanju, pomaganju, ali jedna od "cimerica" je bila skroz drugog stava - da kad kod kuće nečega fali, ideš u dućan pa kupiš. I imala je razumijevanja za muža koji se mora drugdje snaći dok ona ne može (a ona u bolnici na održavanju ugrožene trudnoće!).
Meni je to bilo potpuno neprihvatljivo, rekla sam da MM to nikada ne bi napravio, ali ona mi je rekla da sam jako mlada i naivna (a nisam bila mlada a valjda ni naivna).
Fascinantna je kolicina zena koje misle da shvacaju muskarce... :)
a i kolicina muskaraca koji misle da shvacaju zene
Alfred Hitchcock. "Sretno oženjen je samo onaj čovjek koji razumije svaku riječ koju njegova žena nije rekla"
bar se trudim da mu ispunim intimne želje, iako ne uspijevam previše, jer sam ipak žensko, pa ne shvaćam zašto bi on i to i to i ono drugo i onako...
daj reci, da li su seksualne misli stvarno toliko visoko na ljestvici muških prioriteta, kad već pričaš sa ženama.
Moover, to sam i mislila.:-)
(Da mi je znati gdje ćeš naći 14 takvih.;-))
Motoristi koji ne misle na seks? Teško. I još mu treba 14 takvih. (I moj ima motor, naravno.)
Ma Beti3 ti si izvan svake konkurencije.:mrgreen:
A morala si je utuvit taj film u glavu (da je to njoj skroz OK i prihvatljivo) jer bi se u protivnom morala razvest,pa parnica,skrbnistvo,alimentacija,gdje i od cega zivjeti (ako ne radi ili ima mala primanja)....vjerojatno se onda mnoge pomire sa sudbinom i tako si olaksaju zivot...jos je dobro dok tako ostanu samo sa varalicom,kad to bude agresivac koji je mlati e to je vec jako tuzno!
Eee,ako cemo brojat skuter onda je 3! :)
Ciji je veci? Paaa jedan ima mislim 800 kubika,drugi,hmmmm pojma nemam,skuter je 50,prdavac mali...:)
Bude,bude toga,sudeci po razmjeni iskustava u prosjeku vise nego u 'kopnenim' brakovima...
ja bi se,najradije,ne složila s anom i trinom, ali.....ne ide. Istina je to što pišu!
samo, cure, vas dvije sigurno imate neki muški čip:-P (i ja bi jedan,molim...)
slažem se i s anemonom i ostalima o ovim dubljim aspektima braka, i istina je da i meni seks padne na pamet sam od sebe tek kad sve drugo štima (no dobro,možda samo većina), ali je istina i da puno više toga štima (barem u domeni MMa) kad je seks redovna pojava:mrgreen:
prema tome...mislim da će MM biti u pozitivnom šoku kad dođem s posla:lol:
Mislim da je nekog puritanizma i fantaziranja oko tog seksa više sad nego u mračnom srednjem vijeku, časna riječ!
Svo to iščuđavanje - pa zašto bi on, pa kako, pa znate li vi koliko ima suđa za oprat - je mimo pameti.
Ajde da priznamo - umorna sam, ne mogu, ne da mi se, zamjerio mi se, to mi je sve jasno, ali ić kopat po samoj ideji da šta sad ima brak i seks ajte molim vas. Ili ma gdje bi muško na seks mislilo. ILi fuj, pa on misli na seks.
Pa da ne misli, da nema toga koji bi kukac visili oko nas, štitili tu nejačad i trpili nas u svim tim fazama.
Ali mislim da se svi slažemo da nije to neki životinjski moment pa fuj fuj, nego je to najdublja afirmacija osobe, ljubavi, pripadnosti, blizine, potrebe, ljubavi i svega toga, s time da već i vrapci na grani znaju da kod nas ide osjećaj seks, kod njih seks osjećaj...
Svi smo različiti, pa imamo i razne apetite, ali ih imamo, nekakve i super ako se par slaže da je jednom godišnje ali pošteno za njih rješenje (mislim, blago njima... koliko vremena za planinarenje i dobre filmove gledat). Za veliku većinu nas nije dosta i što se tu ima za zgražat...
Ifigenija- u sridu! (A danas alka cijelo popodne)
Apri, mislim da je seks samo nositelj dubljeg značenja i pripadnosti i ljubavi. I kad kažem da je to ljepilo za obitelj mislim to ovako - djeca prirodno inklniraju majci i mi njima, i mi se tako fino zaigramo jedni s drugima, pa čača ispadne lijevo smetalo sad pa sad. Ali ako se na najdublji, na način bez riječi, cijelim tijelom i dušom kaže - tu sam, tvoja, tebi, volim te, želim, trebam nekako mislim da sve to skupa dobije svoj smisao.
Nekako ta tjelesnost pripada majci i djeci kroz trudnoću, kroz dojenje - pa opet nitko ne gleda djecu kao intrudere, oni bi sisali, samo sisu u meni vide, nek me voli i nek raste bez da me sisa, i mi tu djecu itekako volimo kroz tijelo i tijelom na tisuću načina; mislim da isto pripada i bračnom odnosu.
Negdje sam pročitala da je svaki put kad vodimo ljubav s mužem to obnova bračnog zavjeta, onog da koje smo dali jedni drugima pri vjenčanju.
mene fascinira ta definicija seksa kao nečeg što žena daje muškarcu eto-da bi se zbližili i da bi on ostao i da bi bogtepitajšta
ako imate problema-te probleme treba riješiti jer je seks najbolja besplatna zabava na svijetu i čisti užitak, jača samopouzdanje, intimnost, svijest o vlastitom tijelu, poboljšava kvalitetu života
i to trebate napraviti zbog sebe. On će ili neće otići nevezano uz količinu seksa nego uz njegovu odanost, karakter i priliku.
Uostalom, ako želi otići..jel to treba mijenjat!?
Da mene muž ne želi dotaknuti, da sve stavlja ispred mene, da mi ne pokazuje da me želi, voli, da mu je sa mnom lijepo, da ne dijeli sa mnom to što se već kroz intimnost dijeli - i ja bih kontala da odem, ako ne stvarno, a ono duhovno i emotivno. Meni fakat žao čitati da ljudi žive na zemlji, a da očito nisu dotaknuli ljepotu tjelesne blizine i intimnosti. Nekako ako jesi teško možeš tenis ili rocknenroll stavit ispred toga. Ako ne voliš muža i ne želiš s njim ništa takvoga - jasno. Al to je fakat tužno, onako ljudski. Da ne voliš ili nisi voljen. Ono... koma...
Pa svi pjevaju, sviraju i slikaju o tome kako žele da su željeni, voljeni, dotaknuti...
Ako mi netko nađe komad umjetnosti, a da je iole našao publiku i da ikome išta znači, a da pjeva kako je divno biti s nekim i nemati tjelesnu blizinu, i kako se oni hrane time što eto idu u muzej ili na utakmicu, platili su sve račune i imaju novi tepih i to im je baš ono što je htio cijeli život - ja ću se konvertirati i reći - jeste. Ne treba to, ne prečesto, a osobito nije istina da to puno znači ljudima kao takvima.
Jednu uvjerljivu pjesmu ili roman. Jednu, punu radosti i zadovoljstva jer se čoek lišio tjelesne muke i te debilane i da je bolje gledati u neke druge stvari... samo jednu nađite pa ću da verujem.
Meni je Ifigenija ovdje u pravu. I tko god stoji sa obje noge na zemlji mora sam sebi priznati da je tako. Samo se jedan muškarac javio na ovoj temi i rekao da je seks muškarcima bitna stavka bili oni zidari, liječnici ili predsjednici država (sic!).
Brak može postojati i bez tjelesne ljubavi kad su vanredne okolnosti: bolest, razdvojenost zbog posla, trudnoće ili bilo koja tragedija.
No, u svakodnevnom postojanju jednog braka jako su bitne sve stavke zajedništva, neke bitnije muškarcu, neke ženi, neke objema. I sigurna sam da skoro svaki muž i većina žena očekuje da je seks dio braka. I ako ga nema da su u najmanju ruku razočarani.
A ako ga ima i podrazumijeva se da mogu jedno drugo imati kad požele, pa makar želja bila taj čas jednosmjerna, razočarenje drugim aspektima je puno manje.
Bože Ifigenija, pa nitko nije rekao da je sex bljak, fuj i nedajboženikome.
Ja ga volim, mislim da MM i ja imamo kvalitetan odnos u svim pogledima pa tako i u seksualnom smislu.
Definitivno smo dotaknuli ljepotu tjelesne blizine i intimnosti, kako ti to kažeš, ali gle čuda...
Ja volim tenis.
A on rock.
Pa se ne predajemo svaki slobodan trenutak intimnim čarima nego podjednako uživamo u svim aspektima života, jer sve je to bitno za sreću i osjećaj ispunjenosti.
Znaš, ljudi nisu samo seksualna bića, imamo mi i druge želje/potrebe u životu.
Meni je fakat tužno, onako istinski, kada se žena pretvori u robinju na svim životnim poljima.
Pa cijeli dan ritna po kući,vrtu, kuha, čisti, bavi se poslovima oko djece, a naveče kad pospremi djecu u krevet "daje" dok duša u njoj spava i razmišlja što će sutra skuhati za ručak.
Moj seksualni život nije takav.
Radim to kad hoću, a ne kad to netko ( MM) očekuje od mene, sve drugo mi je neprihvatljivo.
I sretna sam, i ispunjena.
Kao i MM.