omg !!!!
pa zar nisi vidila fotku sasvim ured zgodnog Kaića u Sl.Dalm.
al Tešović...friz, držanje, onaj sako (mljac).... meni zgodniji :) . abome, vidi se i dobra figura.. s obzirom da nije više mladac ;)
Printable View
meni je gajskica prelepa.
(samo, na žalost, treba joj oduzeti liječničku licencu)
a čuj...ti znaš
ja joj ne bi uzela licencu
ja bi je zatvorila skup s tobom na dva dana i noći
...nakon tog ne da bi bila straight tj mainstream neg bi šakom i kapom turala u obvezni kalendar i pneumokok i krpeljni i ..... ionak ne bu štetilo..kad je već Kaić popustio na hepB .. što ne bi i na recimo vodene kozice :)
je, apri ...
baš bzvz
da mi je znat jesu li se nakon tog popričali...
ak niš, čini mi se da ni Tešović ne navija svesrdno za diktaturu cijepljenja... bar tako zaključujem kad je rekao da je nama zakonsko nasljeđe o cijepljenju iz onih dana, te odtud obveza cijepljenja....za razliku od demokratčnih država zapadne E
nego, zmaj, jesi li što skopčala?
medicinu možda?
jesi ba podrugljiv :)
al, stoji ti u opisu ;)
skopčala sam jedino to da ženi kojoj bi oduzeo licencu (vjerojatno si se počeo, il ćeš, zalagati u struci za to) trebaš dati istraživanja:
skupina beba ta i ta cijepljena tim i tim.....nakon x godina to i to
skupina beba ta i ta, necijepljena tim i tim....nakon x godina to i to ....
aha...
ehe...
a moš uključi i treću skupinu:
skupina beba ta i ta, cijeljena placebom tim i tim ...itd ... :lol:
:kiss:
nisam gledala prilog, ima onih u ovoj državi koji i rade8-)
a kako mi je rasprava o cijepljenu postala dosadna osvrnut ću se samo na ljepotu
dr. Gajski je zgodna žena
a što se tiče licence pričaš bezveze
meni je Tešović simpa, nije neka ljepota, ali ima nešto
a složila bi se sa zmajicom da Kaić i nije nešto, bar ne na onoj slici u Slobodnoj, ali ću vjerovati Apri kad ga tako gorljivo brani pa ću ić s pretpostavkom da čovjek jednostavno nije fotogeničan
ja sam zabrijala da je možda mujica jedan od tih ljepotana:mrgreen:
ma šalim se, meni je zapravo drago što se mujica pojavio i ne slažem se ovog puta sa nenom-jabukom. samo ti nastavi pisati. zapravo mene uopće ne zanimaju te prevelike dubine i teoretiziranja, ali lijepo mi je ako sam pročitala nešto što me zabrinulo da se onda pojavi netko s argumentima tko će to i opovrgnuti. ili mi je možda zapravo najbolje da u startu ništa ni ne čitam:mrgreen:
a dobila sam i nekoliko puta besplatan stručan savijet.
nego zašto nitko nije mogao napisati kada će ta emisija biti, a ne najviti sekundu prije početka. možda ima negdje na netu pa ću pronaći osim ako ne iskrsne kakav link ovdje. i ja bi htjela vidjeti tu zgodnu ženu i fatalne muževe:yes:
pa dobrp, možda Kaić i nije fotogeničan...
al meni je Tešović baš markantan :yes:
khm ... a da ipak razmislim o cijepljenju protiv gripe :mrgreen:
mujice, moš li mi ti sredit kolegu da me cijepi??
muža ću drage volje prepustit Kaiću :lol:
ma no frx :kiss:
nego, upravo sam uhvatila Kaića na hrt1 Dnevnik (mal mi je djeloval nervozno prevrćuć one papire u rukama)
a sam sam si potvrdila mišljenje, pravac hzjz Tešović :lol:
e da, prikazali su i Gajski: savjetovala bi necijepljenje protiv gripe, nema dokaza da djeluje
(i neki stariji gospon koji se cijepi već godinama, kaže - nikad gripe...hmmm, zaš je onda moju mamu sčepalo... valjda je to taj neistraženi imunitet)
edit: ajme dorotea...tek sam skužilaaaaaaaaaaaaaa :oops::roll::-P
Neš naći Tešovića u HZJZ. On ti je iz Zarazne.
Ja molim Boga da ga nikad u životu neću trebati.
Pa ni za ove doroteine indikacije :mrgreen:
evo ovdje, negdje u drugoj polovici emisije...
http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews[cat]=370&cHash=a7431c4d83
ja ne kužim kako Tešović nekom može biti zgodan?! :-o
A bome mujica, fakat ne kužim kako ti može Gajski biti zgodna?!?! bar da nema taj stravičan minival mogla bih je i pogledati malo bolje i vidjeti da je zgodna (ako jest) ali ovako ne mogu ni vidjeti kako izgleda ispod silne kose : osamdesete: 8-)
A Kaić, što reći - klasična ljepota :zaljubljen:
osim toga, mi s mora ne možemo a da ne pomislimo na ovo kad pročitamo KAIĆ :mrgreen:
ako ne vjerujete, upišite u google pretražnik slika 'kaić' i pogledajte što će vam se pojaviti (i tko) :-P
o emisiji ne valja trošiti riječi. totalno ali totalno bezveze
Ja jednostavno ne mogu vjerovat u šta se ova tema pretvorila. :lol:
Al bar je zabavno (konačno!).
Nego, da organiziramo neku anketu poradi egzaktnijeg utvrđivanja tko je najzgodniji i tako to? Očito je to od presudne važnosti..
Inače, interesantan body language današnjih tv lica. Ovaj Tešović u Hrvatskoj uživo se sav ušiljio, cijelo vrijeme mu ruke pred facom u kadru (očaj). Gajskica pak ko da si je apaurin maznula prije snimanja, skroz popeglano mi je djelovala. A famozni Kaić zbunjen i van konteksta, ko da su ga na prepad uhvatili s kamerom pa bi sad nešto konkretno rekao a ne zna kako bi to najvještije izveo.
I na kraju balade, niš korisnoga, samo bezvezarije. Jedino mi se svidjelo to što je rečeno da je ovakav sistem obveznog cijepljenja djece u Hrvatskoj nedemokratičan. Iskreno, očekivala sam da će krenut pričat o kolektivnom imunitetu itd itd, ali čovjek je otvoreno rekao istinu, a ta je da smo iz monarhije i komunizma po inerciji nasljedili oktroirani kalendar, koji je uopće nepotreban jer je u oba sustava rezultat isti - 99% ljudi cijepi, 1% ne, prijetnjama i sankcijama usprkos. I ništa se dramatično ne dešava zbog toga. Mda, bar mi se činilo da je krenuo u tom smjeru pojašnjavati, ali ga je voditelj prekinuo..
Hvala na linku, znala sam ja da će meni netko linkati:angel:
No uglavnom ne sviđa mi se. Sada su samo zabrinuli javnosti, ubacili bubu u uho i bolje da takvu emisiju nisu ni napravili nego da su je napravili na ovaj način. Bolje da su napravili jednu poštenu emijisiju nego ovako telegrafski i šturo.
Ajde, priznajte, koja je od vas anonimna Marija iz Hrvatske uživo.
Zmaj, jesi li ti?
Dadica?
sori mujice,
koliko god mi ovak ponekad i virtualno simpa bio
strah me tvog gledanja s visoka...
pa nemrem niš ni priznat...
shvatit ćeš :)
dadica je muško
ne vjerujem da bi stavio periku i izigravao nekakvu Mariju
tj, ne vjerujem da bi se skrivao iza žene....
je, mnogi mi to kažu (da ih gledam s visoka). pogotovo oni mali.
ja ne diskriminiram po spolu, pa nisam primijetio da ti i dadica niste istog spola, ni sam primijetio Marijin spol.
sad bi me još i navuka da ti kažem koliko sam visoka...
il da dođem na hzjz pa da se uvjerimo u tvoju nediskriminaciju...eh, ne more to tako:raspa:
neg, kad si već tu...
ajd mi dešifriraj sljedeće:
nakon ugriza mačke, dijete odvedeno u tvoje sjedište, cijepljeno ana te (pogleć čuda, a neki vjerovali da cjepivo djeluje i da ne treba opet), zatim neš što liči kao slovo U s jednom nogicom s lijeve, i drugom s desne strane, pa ispadne ko neko M (al s uglatim srednjim dijelom) + slovo x pored tog M... i još, u razmacima u periodu od cca 1.5mj, cijepljeno 3x piše samo HDC
hvala :)
ti mora da se šališ.
??
ne pada mi na pamet na ovaj način nešto dešifrirati. kaj je tebi?
pa što je to tebi kad znaš??
recimo, mislim da je ono, neki "Mx+11"
i nemam blage ke je to ???
za ana te znam
a 1,0 HDC ..pretpostavljam...
zat ti dobri doktor nije objasnio?
zakaj ga ne nazoveš?
dobri doc??
valaj s tobom nikako na zelenu... em ti ne valja kad te niko ne pita, em ne valja kad pita:-P
uostalom znaš kakvi su doktori.. od njih ni be čut.. sve moraš poprilično udavit da ti neš kažu..a kad to kreneš, odma narastu koji metar tj dva,pa te gledaju s visoka...i ode sve u kupus....
'eb ga. Takvi su.
Svi od reda.
Probaj s nekom doktoricom.
šušmur, mujice, šušmur....
gotovo svi šušmurasti...
al priznajem, srela sam jednog divnog pulmologa...odsijeva toplinom...i posluša svaku..i ravnopravan je ;)
jednostavno nemaš sreće. (osim s tim jednim pulmologom)
a je.....
jednom prilikom mi jedna dala lijek
i pitah ja njenog kolegu jel to zbilja smije s dojenjem i kaže čovik - neeee
pa ti reci :(
:kiss:
pratim ovu temu i ne da mi se pisati ali na ovo moram reagirati
ja sam ovakve doktore kakve spominješ našla samo u Petrovoj (ginekologe)
ama baš svi ostali su mi sve lijepo objasnili i nitko me nije gledao s visoka
između ostalih i ovdje spomenuti dr Tešović (koji mi je svojim objašnjenjima spasio moje psihičko zdravlje), pa čak i dr Richter (oooo da - i on nas je liječio - i zamislite, sasvim je normalno odgovorio na ama baš sva moja pitanja)
zbilja ne mogu shvatiti toliko omalovažavanje jedne profesije i to upravo one za koju su potrebne godine i godine učenja
ali ne - doktor Google je stručniji od njih
i whale.com ili kako već...
i da, ja sam jedna od onih koje su svoju djecu cijepili (informirano)
Ajme, fakat smijeh, koliko god razumijem obje strane. Zmaj, pa što nisi na licu mjesta odmah pitala što i kako, nego da se mučiš s tim šiframa, a poslije na forumu ova filzofska pitanja stila Branimira Bilića qoud bono itd. - ovo na latinskom.
Bemu misha, ovo je fakat primjer "dobre" komunikacije liječnik - pacijent...
Pitaj odmah na licu mjesta konkretno da ti prevedu, ako već nemaju mot da komuniciraju s korisnikom na način da ih korisnik razumije, ono doslovno - možete li mi to "prevesti" na razumljiv jezik :).