-
Ja jednostavno ne mogu vjerovat u šta se ova tema pretvorila. 
Al bar je zabavno (konačno!).
Nego, da organiziramo neku anketu poradi egzaktnijeg utvrđivanja tko je najzgodniji i tako to? Očito je to od presudne važnosti..
Inače, interesantan body language današnjih tv lica. Ovaj Tešović u Hrvatskoj uživo se sav ušiljio, cijelo vrijeme mu ruke pred facom u kadru (očaj). Gajskica pak ko da si je apaurin maznula prije snimanja, skroz popeglano mi je djelovala. A famozni Kaić zbunjen i van konteksta, ko da su ga na prepad uhvatili s kamerom pa bi sad nešto konkretno rekao a ne zna kako bi to najvještije izveo.
I na kraju balade, niš korisnoga, samo bezvezarije. Jedino mi se svidjelo to što je rečeno da je ovakav sistem obveznog cijepljenja djece u Hrvatskoj nedemokratičan. Iskreno, očekivala sam da će krenut pričat o kolektivnom imunitetu itd itd, ali čovjek je otvoreno rekao istinu, a ta je da smo iz monarhije i komunizma po inerciji nasljedili oktroirani kalendar, koji je uopće nepotreban jer je u oba sustava rezultat isti - 99% ljudi cijepi, 1% ne, prijetnjama i sankcijama usprkos. I ništa se dramatično ne dešava zbog toga. Mda, bar mi se činilo da je krenuo u tom smjeru pojašnjavati, ali ga je voditelj prekinuo..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma