Hahaha! I ja mjerim svaku! Cak je kod mene na praksi mala trudna a ima 18 godina,ja si mislim,Boze blago njoj,a ona sirota meni veli : E da sam znala nebi bila tudna,ja sam mislila da nije to tak tesko! Nisam joj ni htjela reci kaj ju tek ceka.
Printable View
Hahaha! I ja mjerim svaku! Cak je kod mene na praksi mala trudna a ima 18 godina,ja si mislim,Boze blago njoj,a ona sirota meni veli : E da sam znala nebi bila tudna,ja sam mislila da nije to tak tesko! Nisam joj ni htjela reci kaj ju tek ceka.
Nivesa, ako ti je bas takva panika odi sutra vaditi betu, nema smisla da se ovako zderes...
Nivesa draga nemoj se toliko stresat, šta god da bude iz svoje kože ne možeš.
Pitanje za iskusnje mjeračice temp., meni je već danima ista temperatura, ili samnom nekaj ne štima il s toplomjerom. Koji god sam graf pogledala svima leluja gore dolje, jedino moja zacementirana. Je li imao tko takvu situaciju? I još mi je sa 12dc prebacio O na 17.
Ma sad kad se ja primim ciscenja prebacit cu tu nervozicu na metlu i krpu! Haha Jos 4-5 dana cu izdrzat , cekala sam ja i duze. :-)
Uh vrlo rado! Moje novo zanimanje- ubijanje nervoze kod trudilica! Haha
dan ..
moj tolplomjer je poblesavio...nikad nisam imala ovakvu temp:)
p.s. :coffee: za sve vas
Mami,pogledaj moj graf:lol:
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
lista za 10.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Uh! Sad da imam redovite m bila bi odma na beti!!! Hehe
Saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima
Gdje nam je kalemica?Asper?
KrisZg pa tek sad vidim da si ti još ohoho nastavila mjeriti nakon +.
kapa dolje :naklon:
meni se ne da ni ovako dok pokušavam, a kad bi dobila + mislim da nema šanse da
bih nastavila,
ali super da si mjerila tak da mi vidimo kak to zapravo treba izgledati kad dođe do T.
Joj cure, ima jos malo do pregleda i ja sam fakat u glavi posve naopacke.Sklonija sam tome da ce mi reci da nekaj nije u redu...iskreno biti ce mi sok cuti da je sve ok.
ma daaaj KrisZg..sve će biti ok!super ok! ja sam ziher:)
U 13:15 sam narucena, znaci oko 14 sam na pregledu :lol:
Pozdrav curke! Eto, ja se jos u krevetu izlezavam. Muz mi ostavio dorucak uz krevet pa sam se uljenila. Nadam se da ste mi dobro i da ce se ovulasicama stogod primiti. Mozda kakvi blizanci, trizanci ili barem jedno :))
kriszg, ovaj tvoj test sa sodom me toliko odusevio da sad silujem sa testiranjem svaku trudnicu koju znam, a ima ih par ;)
:sing:
kris dont vori bi hepi!!!!!!!!!!!
...bit će sve ok!!!!!!!!
...imam neku čudnu želju...već par dana.........
onu za :love2:..
??????????ali stalno :)
Bubica,meni bi u ciklusima samo dan prije narasla zelja,a u dobitnom nije jos ni prosla:lol:
Hej curke. Nadam se da primate i nove :)
Kod mene je sljedeca situacija:zadnja menga 5.3. ciklusi 30-33 dana, mengu ovaj mjesec jos nisam dobila. Krajem treceg mjeseca sam bila na ginekoloskom te je utvrđeno da imam folikul od 1.91 cm i da ce vjerojatno uskoro ili ovulacija ili ce folikul prerasti u cistu. Taj pregled je bio 22 dan ciklusa. 2 dana nakon toga sam imala nezasticeni odnos s ejakulacijom. Iako je tek proslo 12 dana od tog odnosa imam neki jaki osjecaj da je rijec o trudnoci zbog simptoma. Dakle, cesto mi se vrti i konstantno sam umorna, ujutro mi je cesto mucno i zbog toga ne mogu do kasno popodne jesti, cesto me muci zgaravica nakon jela, grudi me ne bole ali mi se cini da su bradavice malo tamnije i vece, imam cesto osjecaj stezanja i grčenja u maternici i jajnicima uz neki cudan osjecaj pritiska. Leđa me rasturaju a i vec par dana me boli trbuh kao da cu svaki tren dobiti ali menge nema. Zbog ceste vlaznosti dole svako malo trcim na wc da vidim da li sam procurila. Naravno nisam nego imam neki bijeli iscjedak bez ikakvog mirisa i drugih poteskoca. I svako malo moram juriti na wc piskiti.
Obzirom da sam ja po prirodi poprilicno znatizeljna i nestrpljiva napravila sam danas ujutro test gravignost mini koji je pokazao samo jednu crticu. Po mojoj procjeni je to mozda prerano jer je proslo tek 12 dana od odnosa. A i cudni su mi ti svi simptomi koje definitivno ne umisljam a test negativan.
Kada bi po vasoj procjeni trebalo napraviti test? Da li sam prerano napravila? i da li da iduci put uzmem neki bolji test, tj.skuplji i s vecom osjetljivoscu?
Meni se isto tako prije menge sexa. A u trudnoci sam bila skorom u celibatu. Uopce mi se nije dalo. Muz je dobil jednom mjesecno i to sam se zrtvovala samo radi toga da si ne nadje neku fufu :D
ola
što se tiče ravnog grafa..to bi otprilike značilo da su hormoni uravnoteženi
Eh da nisam vam se pohvalila, jučer sam podignula nalaze nema više beštije..jupijjjeeee :D riješila se streptokoka
Sad čekam idući petak il da popišam + il da se naručim za HSSG..kako god bilo...opet sam sva hepi jer se konačno neš dešava
Inače pijem popodnevnu kavicu pa se slobodno poslužite
Jao, koje ste vi pričalice ovih dana! Pa što to bi?! 8-)
Mene glava boli, ali bar mi nije muka. Bit će da opet neka kiša dolazi..... Kavica upravo skuhana, uživam u virtualnoj s vama i u pravoj... :-)
Cure, nisam mogla odoljeti. Malo sam po internetu gledala trudnicku robicu, pa sam zapela na ovoj stranici:
http://www.seraphine.com/
Predivni modeli. Nadam se da ce nam svima uskoro trebati...
A ste me nasmijale...
MAMI,se sjetiš ankinih grafića?Koje je ona autoceste gradila...dobra ti je tempetura,a ak kučkica dojde za cc 4 dana,znamo da se FeFić zaj...
Si morti kad zabilježila kakav iscjedak u "te" dane u mjesecu?
I kak veli ovčica,dobro je to kaj ne skakuće grafić!
ovčice,super da si se riješila strep...i da se nekaj dešava!:klap:
bubice,lijepo si visoko :-D,nek tak ostane!
Kris,čekamo lijepe vijesti!Sve bu dobro :heart:
A temperatura ti je baš simpa...
Srečo,kaj ima kod tebe kaj se O tiče?
Meni jučer znači pozitivna lh,predvečer je skroz neg.,evo sad isto jako blaga druga crtica.Bih rekla da je O bila nočas.
Jučer pokrili u jutro,danas nismo stigli...uzdam se u muževe snagatore :raspa:
Yummy samo ti njih teraj i javi dal je tocan :)Mislim da se u 9tt nemrem pouzdati jer tek sada se stvaraju organi pa ce sukladno tome i luciti ono zbog cega reagira ili ne reagira :)To je neko samo moje razmisljanje...
Ja se sva nesto unjojnala, bilo mi zima...jedva me mm izvukao iz kreveta, ukopala se ko deva...ne ide mi se bas:drek: