Sandra,
Kak si nam ti?
Pravac po test za t! Pa kaj bude! Al kupujem dva najjeftinija! Hihi
Kao sto sam i mislila, druge crtice nigdje na vidiku...smrc... Sad definitivno cekam....samo do kad?
Do jutra ili da cekam 14.04 pa onda ak ne dode do tad da radim?
Nivesa, koliko ti je ciklus, koji dan od O ti je?Mislim da je rano...
Danas 27 dc. Ciklusi 30-35 dana ajmo rec. Nemam redovitu. Imam pcos. Al se ja vec dva tj. osjecam ko da cu dobit svaki cas
Nekad pocetak trudnoce izgleda kao pms. Nemoj se previse opterecivati, ako dobis-dobis. Ako ne, biti ce to divno iznenadenje.
kriszg, da, nigari ti je MgCl. Uzmi to slobodno. Samo da te upozorim, na pocetku uzimanja ti se moze dogoditi da malo cesce kakis, ali nakon 10 dana se to sve izregulira. Meni je proslo za 3-4 dana i pozalila sam sto nije trajalo dulje jer mi je stomak u tom razdoblju bio ravan ko daska![]()
Ahh....mrzim to cekanje...i svaki put isto...
Jutroooo tete, kavica je kuhana, uživajte!
Dobro jutrooo
Mami, hvala na kavici, baš si je dobro zakuhala. Nego, šta radiš budna tako rano????
Mami tvoja se vec ohladila, od 5 ujutro
Posluzujem frisku toplu kavicu, Mami posluzi se i ti jer si onu vec probavila..![]()
Jutro cure, hvala na kavici.
Danas popodne se slikamo![]()
Žužy sunasce ti tvoje pa koliko bu ti ciklus bio?
Jutrooo! Jedini dan u tjednu kad mogu duze spavat i onda se probudim u 7! Pokusavam se ne zivcirat ali nekak mi ne ide. Najrade bi prespavala tamo negdje do 16.4.![]()
jutrooo! nivesa, čekanje je grozota....ali misli pozitivno!! mene isto živcira sad čekanje ovulacije, pa čekaj poslije oće li doć ili ne,....ajme majko , stres,...ali tako nam je zapisano valjda! drž se!
meni malo natekao kapak na oku preko noći, boli i crveno je. ako je to ječmenac očito su mi zamjerile neke trudnice što ih ljubomorno škicam...
Hahaha! I ja mjerim svaku! Cak je kod mene na praksi mala trudna a ima 18 godina,ja si mislim,Boze blago njoj,a ona sirota meni veli : E da sam znala nebi bila tudna,ja sam mislila da nije to tak tesko! Nisam joj ni htjela reci kaj ju tek ceka.
Nivesa, ako ti je bas takva panika odi sutra vaditi betu, nema smisla da se ovako zderes...
Nivesa draga nemoj se toliko stresat, šta god da bude iz svoje kože ne možeš.
Pitanje za iskusnje mjeračice temp., meni je već danima ista temperatura, ili samnom nekaj ne štima il s toplomjerom. Koji god sam graf pogledala svima leluja gore dolje, jedino moja zacementirana. Je li imao tko takvu situaciju? I još mi je sa 12dc prebacio O na 17.
Ma sad kad se ja primim ciscenja prebacit cu tu nervozicu na metlu i krpu! Haha Jos 4-5 dana cu izdrzat , cekala sam ja i duze.![]()
Uh vrlo rado! Moje novo zanimanje- ubijanje nervoze kod trudilica! Haha
dan ..
moj tolplomjer je poblesavio...nikad nisam imala ovakvu temp
p.s.za sve vas
Mami,pogledaj moj graf
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
lista za 10.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Uh! Sad da imam redovite m bila bi odma na beti!!! Hehe
Saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima
Gdje nam je kalemica?Asper?
Joj cure, ima jos malo do pregleda i ja sam fakat u glavi posve naopacke.Sklonija sam tome da ce mi reci da nekaj nije u redu...iskreno biti ce mi sok cuti da je sve ok.
U 13:15 sam narucena, znaci oko 14 sam na pregledu![]()
Pozdrav curke! Eto, ja se jos u krevetu izlezavam. Muz mi ostavio dorucak uz krevet pa sam se uljenila. Nadam se da ste mi dobro i da ce se ovulasicama stogod primiti. Mozda kakvi blizanci, trizanci ili barem jedno)
kriszg, ovaj tvoj test sa sodom me toliko odusevio da sad silujem sa testiranjem svaku trudnicu koju znam, a ima ih par![]()
kris dont vori bi hepi!!!!!!!!!!!
...bit će sve ok!!!!!!!!
...imam neku čudnu želju...već par dana.........
onu za..
??????????ali stalno![]()
Bubica,meni bi u ciklusima samo dan prije narasla zelja,a u dobitnom nije jos ni prosla
Hej curke. Nadam se da primate i nove
Kod mene je sljedeca situacija:zadnja menga 5.3. ciklusi 30-33 dana, mengu ovaj mjesec jos nisam dobila. Krajem treceg mjeseca sam bila na ginekoloskom te je utvrđeno da imam folikul od 1.91 cm i da ce vjerojatno uskoro ili ovulacija ili ce folikul prerasti u cistu. Taj pregled je bio 22 dan ciklusa. 2 dana nakon toga sam imala nezasticeni odnos s ejakulacijom. Iako je tek proslo 12 dana od tog odnosa imam neki jaki osjecaj da je rijec o trudnoci zbog simptoma. Dakle, cesto mi se vrti i konstantno sam umorna, ujutro mi je cesto mucno i zbog toga ne mogu do kasno popodne jesti, cesto me muci zgaravica nakon jela, grudi me ne bole ali mi se cini da su bradavice malo tamnije i vece, imam cesto osjecaj stezanja i grčenja u maternici i jajnicima uz neki cudan osjecaj pritiska. Leđa me rasturaju a i vec par dana me boli trbuh kao da cu svaki tren dobiti ali menge nema. Zbog ceste vlaznosti dole svako malo trcim na wc da vidim da li sam procurila. Naravno nisam nego imam neki bijeli iscjedak bez ikakvog mirisa i drugih poteskoca. I svako malo moram juriti na wc piskiti.
Obzirom da sam ja po prirodi poprilicno znatizeljna i nestrpljiva napravila sam danas ujutro test gravignost mini koji je pokazao samo jednu crticu. Po mojoj procjeni je to mozda prerano jer je proslo tek 12 dana od odnosa. A i cudni su mi ti svi simptomi koje definitivno ne umisljam a test negativan.
Kada bi po vasoj procjeni trebalo napraviti test? Da li sam prerano napravila? i da li da iduci put uzmem neki bolji test, tj.skuplji i s vecom osjetljivoscu?
Meni se isto tako prije menge sexa. A u trudnoci sam bila skorom u celibatu. Uopce mi se nije dalo. Muz je dobil jednom mjesecno i to sam se zrtvovala samo radi toga da si ne nadje neku fufu :D
ola
što se tiče ravnog grafa..to bi otprilike značilo da su hormoni uravnoteženi
Eh da nisam vam se pohvalila, jučer sam podignula nalaze nema više beštije..jupijjjeeee :D riješila se streptokoka
Sad čekam idući petak il da popišam + il da se naručim za HSSG..kako god bilo...opet sam sva hepi jer se konačno neš dešava
Inače pijem popodnevnu kavicu pa se slobodno poslužite