AdioMare prvotno napisa
isto tako.
bitno mi je da je čisto i funkcionalno. ipak, bez deka s konjskim glavama, moliću lijepo.
što se mene tiče, ja bih bila najsretnija da gazda ima vanjski tuš, mile mi majke. za čas sam istuširana bez da sam se 10 puta nepotrebno saznojila u nečijoj novoj kupaonici.
mi smo to imali jednom na krku, i oduševljena sam bila, i muž i ja.
bitno mi je da ne moram sjedati u auto ni kada idem u nabavku, a kamoli na plažu. da imam plac na koji mogu otići (i odem!) svaki dan rano u jutro biciklom po frišku ribu i one divne, mesnate paradajze, domaće mahune ili grožđe.
meni na moru treba vanjski tuš, natkrivena terasa i roštilj. i da je čisto i da mi daš ono što me sljeduje: za nas 6 recimo svakom po 3 ručnika meni bi bilo normalno za 14 dana.
ali to što ja koristim/ne koristim ništa više od ovoga što sam nabrojala ne znači da app ništa drugo ne treba sadržavati i da sam smiješna jer pitam za šalice za mlijeko ili čaj.
sigurna sam da se netko sablažnjava nadamnom jer ja kuham u app koji platim 600 kuna na dan, u smislu kakav je to GO i slično. ma boli te briga. kuham jer mi nije teško, jer volim i želim i jer mi je hrana isto što pogled na najljepši zalazak sunca.
ni doma ne jedem konzerve, pa neću ni u app. jedva čekam doći na more i kupiti zrele, mesnate paradajze i od njih raditi šalšu, jedva! i ne pitam štapni mikser jer pretpostavljam da ga nema i sama ga od doma ponesem.
a to što nekome ne paše da ja njemu trošim struju i što misli da njegov app služi samo za spavanje poručujem mu da ja znam spavati i na luft madracu na goloj zemlji i uživati. i to su mi najljepša ljetovanja. ali u "tvom" app neću spavati na luft madracu i kojekakvim pomoćnim ležajevima, imaš mi dat pošteni krevet za novce koje ti dajem i koji nisu mali.