ma ne...kad sam u pms-u onda je red slatkog pa ted slanog i obozavam chips, ali mislim da su pistacije malo zdravija varijanta.
Mislim da me copila gripa pa mi nije ni do cega /:
Printable View
ma ne...kad sam u pms-u onda je red slatkog pa ted slanog i obozavam chips, ali mislim da su pistacije malo zdravija varijanta.
Mislim da me copila gripa pa mi nije ni do cega /:
Cure,pojavila mi se plodna sluz a stapici ne pokazuju ovoluciju?????
1 dc
Rita u akciju...ja vise vjerujem sluzi nego trakicama
Jutro curke,evo kod mene klasicni simptomi pms-a.....samo.jutros prilikom brisanja samo vidjela malo rozkasto...da li se sprema M ranije ili sta vec neznam,,,ali se bas nenadam nicemu :-(
Kod nas sve po starom, osim što mene hvata neka prehlada i dosta se loše osjećam pa je i akcija malo stala haha
Lista za
26.02.2020.
(Ne) čekalice
YOYo12~~~~~~~~~~ 37.dc
Beck~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice
JelenaR~~~~~~~~~~~25.dc
Calista ~~~~~~~~~~~23.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~~~22.dc
Himalaya~~~~~~~~~~21.dc
Pikulica1985~~~~~~~~21.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~ 16.dc
anita83~~~~~~~~~~~16.dc
Garawa~~~~~~~~~~~12.dc
ljube555~~~~~~~~~~ 10.dc
mareelica~~~~~~~~~ 9.dc
mašnica ~~~~~~~~~~ 1.dc
Cure, imala sam svoju prvu inseminaciju. Ne očekujem da će iz prvog postupka, ali eto...drago mi je da smo krenuli.
Himalaya, sretno! :)
Himalaya sretno! Kad vadis betu?
Moram se javiti ako dobijem ili ne dobijem M pa ćemo vidjeti za betu. Pretpostavljam za 14 dana da ćemo sve znati. Strpljen spašen kažu.
Hvala cure!
Himalaya...sretno!
Lista za
27.02.2020.
(Ne) čekalice
YOYo12~~~~~~~~~~ 38.dc
Beck~~~~~~~~~~~~ 28.dc
JelenaR~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice
Calista ~~~~~~~~~~~24.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~~~23.dc
Himalaya~~~~~~~~~~22.dc
Pikulica1985~~~~~~~~22.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~ 17.dc
anita83~~~~~~~~~~~17.dc
Garawa~~~~~~~~~~~13.dc
ljube555~~~~~~~~~~ 11.dc
mareelica~~~~~~~~~ 10.dc
mašnica ~~~~~~~~~~ 2.dc
Yoyo, gdje si nestala?
Beck, Jelena...ima li što novog? Jelena, možda je bila implantacijsko krvarenje?
Ostale cure...ima nas toliko na listi, a tako malo nas je aktivno. Sigurna sam da svaka od nas ima nešto za podijeliti :ghug:
Ja nemam jos nista... tek smo u toku akciji ali svaki drugi dan... prije ciklusi bilo svaki dan pa nista a sada smo odlucili probati svaki drugi... grcevi sam i jajnike osjecala na 8i 9dc i nesto na 10dc ali ujutro... danas vise nista nema...sluz bila na 9dc... jucer vec bilo nesto manje ali opet bila prisutna...
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Lista za
28.02.2020.
(Ne) čekalice
YOYo12~~~~~~~~~~ 39.dc
Beck~~~~~~~~~~~~ 29.dc
JelenaR~~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice
Calista ~~~~~~~~~~~25.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~~~24.dc
Himalaya~~~~~~~~~~23.dc
Pikulica1985~~~~~~~~23.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~ 18.dc
anita83~~~~~~~~~~~18.dc
Garawa~~~~~~~~~~~14.dc
ljube555~~~~~~~~~~ 12.dc
mareelica~~~~~~~~~ 11.dc
mašnica ~~~~~~~~~~ 3.dc
Mislim da je svaki drugi dan sasvim dovoljno. Barem tako savjetuju doktori. :coffee:
Bok curke...
1.dc
Lista za
29.02.2020.
(Ne) čekalice
YOYo12~~~~~~~~~~ 40.dc
Beck~~~~~~~~~~~~ 30.dc
Calista ~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice
Lotus5 ~~~~~~~~~~~25.dc
Himalaya~~~~~~~~~~24.dc
Pikulica1985~~~~~~~~24.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~ 19.dc
anita83~~~~~~~~~~~19.dc
Garawa~~~~~~~~~~~15.dc
ljube555~~~~~~~~~~ 13.dc
mareelica~~~~~~~~~ 12.dc
mašnica ~~~~~~~~~~ 4.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~2.dc
Žao mi je JelenaR.
:( drz se...idemo dalje zajedno!
Bok cure..
Ma otpisala sam ovaj ciklus odavno..
Još uvijek nemam M - ali bila je kwsnije ovulacija pa pretpostavljam da će doć kroz dan dva.
Dobila nalaze - osim ureaplasme imam loš OGTT, nizak progesteron i povišen TSH.
Znači i bolje da nisam trudna (ako bi se išta ikad smućkalo s takvim progesteronom).
Tako da idem u borbu protiv ureaplasme i hormona... Moram slijedeći tjedan dogovoriti dalje kod endokrinologa...
Lista za
01.03.2020.
(Ne) čekalice
YOYo12~~~~~~~~~~ 41.dc
Beck~~~~~~~~~~~~ 31.dc
Calista ~~~~~~~~~~ 27.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice
Himalaya~~~~~~~~~~25.dc
Pikulica1985~~~~~~~~25.dc
Pearl 22~~~~~~~~~~ 20.dc
anita83~~~~~~~~~~~20.dc
Garawa~~~~~~~~~~~16.dc
ljube555~~~~~~~~~~ 14.dc
mareelica~~~~~~~~~ 13.dc
mašnica ~~~~~~~~~~ 5.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~3.dc
Uf žao mi je Beck. Međutim, na sreću se hormoni mogu uravnotežiti uz odgovarajuće terapije. Koliki ti je tsh?
Progesteron trebala bi piti svakako u druge faze ciklusa da bi on podrzao trudn.da ne dode do spontanog... a i tsh moze biti problem pri zacecu ako je visoki...
Ja sam isto imala prije i popila mjesec dana terapiju i pao mi je i nakon toga nikad vise nisam imala sa njim problema
Himalaya sretno!
Beck drži se :-*
Mi smo kao pokrili sve dane..još danas za svaki slučaj pa budemo vidjeli..
pisite mi sutra 2.dc
Lista za
02.03.2020.
(Ne) čekalice
YOYo12~~~~~~~~~~ 42.dc
Beck~~~~~~~~~~~~ 32.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~~ 27.dc
Himalaya~~~~~~~~~~26.dc
Pikulica1985~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
Pearl 22~~~~~~~~~~ 21.dc
anita83~~~~~~~~~~~21.dc
Garawa~~~~~~~~~~~17.dc
ljube555~~~~~~~~~~ 15.dc
mareelica~~~~~~~~~~14.dc
mašnica ~~~~~~~~~~ 6.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~4.dc
Calista ~~~~~~~~~~~2.dc
Žao mi je Calista :ghug:
Kako ste cure?
Osjećam da nama nije uspjela inseminacija. Nemam nikakvih simptoma osim što imam neopisivu želju za čišćenjem. Često me uhvati u pms-u ta želja. Još tjedan dana do m.
Himalaya, ja sam i prvi i drugi put napravila generalku i bolesno čistila stan. :lol: Tako da, pusti ti to ;-) Ni ne možeš još imati simptome ili su tako sitni... a i variraju od žene od žene, neke osjete gotovo sve okrutnosti prvog tromjesečja u 6tt, neke bez testa ni ne bi skužile da su trudne dok im trbuh ne naraste. Mene je svekrva toliko puta pitala u ova dva mjeseca pa kako ti je tako mučno, kako ne možeš jesti, ja nisam ni znala da sam trudna da sam poludila :kbell: U svakom slučaju, vjerujem da je tvoj plusić blizu, ipak si preuzela listu!
Ljube, mi smo imali praksu svaki drugi dan, doduše cijeli ciklus, nismo pratili plodne dane, i uhvatilo se oba puta. Kažu da je to optimalno, jer spermići nisu "istrošeni", a ne može ne pokriti ovulaciju (ili će dočekati jajašce ili će doći do njega).. Samo pozitivno! :-*
Sretno svima! :ghug:
Ja se osjecam premoreno...valjda ovi dani s promjenama južine i hladnoce. Samo mi se spava. Mislim da cu malo na krvne pretrage nisam vadila vec 2 god od missed ab.
Ne pratim ni ja ... nisam ni trakice uzela ovaj ciklus... nego smo bas odlucili da bude svaki drugi dan bez forsiranja i krenuli smo od 8dc... i nastaviti cemo do kraja...sluz sam primjetila od 10dc ...danas njoj vise nema... pa predpostavljam da O bila ..
Pozz danas 1dc i molim da me se mice s liste....odustajem....sretno drugima
Lista za
03.03.2020.
(Ne) čekalice
YOYo12~~~~~~~~~~ 43.dc
Beck~~~~~~~~~~~~ 33.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~~ 28.dc
Himalaya~~~~~~~~~~27.dc
Pikulica1985~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice
Pearl 22~~~~~~~~~~ 22.dc
Garawa~~~~~~~~~~~18.dc
ljube555~~~~~~~~~~ 16.dc
mareelica~~~~~~~~~~15.dc
mašnica ~~~~~~~~~~ 7.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~5.dc
Calista ~~~~~~~~~~~3.dc
Sretno Anita!
Hula.hop haha...hvala ti na ohrabrenju! Kako ste vas dvoje? Znaš li spol?
Ljube, držim palčeve da je ovaj put dobitno.
Obavila vađenje krvi,urin, kks i hormone štitnjače. Nisam dugo pa da vidimo malo stanje.
Ajmo cure ohrabrilice, tko je u akciji, tko tek kreće, a tko čeka testić?
Himalaya, makni i mene slobodno s liste.
Žao mi je Pikulice. Znam da je razočarenje ogromno, ali ne dopusti da ti zaokupi misli i osjećaje. Neće te biti na sutrašnjoj listi, ali kad se Anita i ti poželite vratiti, lista će vas čekati :ghug:
Mašnice, držim palčeve za super nalaze! Cure su nam malo utihnule. Možda je proljetni umor počeo? :coffee:
Ljube, flegma je stav i pol!
Hvala ti Himalaya. Nisam dobila M ali sam zbog predviđanja od strane ginekologice propustila O i sad sam ljuta na sebe samu jer nisam sebi vjerovala. Išli smo, po njenom savjetu na ciljane odnose. Ionako imam duge cikluse, nikad dočekat da dođe O a onda ni M.
Išla sam u utorak u Zg privatno kod ginekologice, 20. dan ciklusa, pogled na UZV i vidim šok na licu, kaže: pa ovdje kao da je sve tek u početku, vidi vjerojatno vodeći folikul od 11mm i ravnajte se prema tome da je ovulacija za nekih 6-7 dana, ništa ranije, bazirati se na odnosima u drugoj polovici ciklusa. Izvadila TSH, napravila PAP-U.
Sve što sam je htjela pitati je nisam uspjela pitati jer je sve nekako bilo nabrzinu jer joj je kolega bolestan i ona je morala odrađivati i svoje i njegove pacijentice. Pošaljem joj mail sutradan s par pitanja i TSH mi je bio 4.3, zove me med sestra da mi odgovori na ta pitanja i da odnosi trebaju krenuti ponedjeljak vjerojatno utorak.
Držala sam se toga iako me nešto izjedalo iznutra da to ne može biti tako. U međuvremenu piškim LH trakice svakih par sati i stalno je testna linija svijetlija od kontrolne, ni blizu toga da budu jednake. U sub se dogovorim za UZV kod mog ginekologa, gleda UZV kaze: uopce ne vidim vodeći folikul, vjerojatno je prsnuo, puno malih nezrelih. ovulaciju ni ne spominje, ne vidi na UZV da bi uopce M mogla brzo doći. I jedno i drugo su se bazirali na lijevi jajnik jer je desni mali. I nastavi mi pričati kako je nabavio aparat (ne znam ni kako se zove jer ga nisam slušala samo sam zbunjeno klimala glavom) koji pomlađuje jajnike, zateže mjehur ... bla bla.
Nedjelju navečer mi krene rastezljiva sluz sa svjezom sukrvicom, sutradan sluz sa smeđom sukrvicom. Muž imao smrtni slučaj, tek se večeras vraća a mislim da je sad više prekasno. I stalno neki bolovi u donjem dijelu leđa i trbuha, kao menstrualni.
Udavila sam vas ali nemam se kome izjadati, sad više ništa ne znam, da li je to mogla biti ovulacija sa sukrvicom bez dominantnog folikula? LH trakice cijeli ciklus nisu pokazale ni približno jednake linije....
Zadnji TSH mi je 3,69 a kao idealan za trudnoću je do 2.
Baš to što si rekla Himalaya, preuzelo mi je misli i ne znam se izvući, stalno prtljam po forumima, čitam, istraživam... Nisam otišla ni raditi niti sam dijete odvela u vrtić, zbedirala se skroz naskroz. :'( :'(
Ja 13.3. idem na kontrolu i onda mirno dalje. Kako ja imam 38 godina i ne nadam se previse trudnoci.
Calista, ma zašto ne? Ja sam u 39.-toj i opet se nekako nadam...iako imam vec 2 djece i 1 spontani od prije 2 god.iza sebe
Ja 38 isto i isto vise nemam uopce nikakve nade, NAZALOST TO JE TAKO....I predugo mi je to da skoro dvje god.ne dolazi do trudnoci sa svima dobrima nalazima i sa muza strane i potvrdenom O.... i zato sva nada otisla...i ovaj ciklus bas flegma na sve...