Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1313

Tema: Odbrojavanje 1/2020 by Character & Hula.hop

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Žao mi je Pikulice. Znam da je razočarenje ogromno, ali ne dopusti da ti zaokupi misli i osjećaje. Neće te biti na sutrašnjoj listi, ali kad se Anita i ti poželite vratiti, lista će vas čekati
    Mašnice, držim palčeve za super nalaze! Cure su nam malo utihnule. Možda je proljetni umor počeo?
    Ljube, flegma je stav i pol!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Himalaya prvotno napisa Vidi poruku
    Žao mi je Pikulice. Znam da je razočarenje ogromno, ali ne dopusti da ti zaokupi misli i osjećaje. Neće te biti na sutrašnjoj listi, ali kad se Anita i ti poželite vratiti, lista će vas čekati
    Mašnice, držim palčeve za super nalaze! Cure su nam malo utihnule. Možda je proljetni umor počeo?
    Draga moja... drugo mi nista ne preostaje

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Citiraj Himalaya prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti Himalaya. Nisam dobila M ali sam zbog predviđanja od strane ginekologice propustila O i sad sam ljuta na sebe samu jer nisam sebi vjerovala. Išli smo, po njenom savjetu na ciljane odnose. Ionako imam duge cikluse, nikad dočekat da dođe O a onda ni M.

Išla sam u utorak u Zg privatno kod ginekologice, 20. dan ciklusa, pogled na UZV i vidim šok na licu, kaže: pa ovdje kao da je sve tek u početku, vidi vjerojatno vodeći folikul od 11mm i ravnajte se prema tome da je ovulacija za nekih 6-7 dana, ništa ranije, bazirati se na odnosima u drugoj polovici ciklusa. Izvadila TSH, napravila PAP-U.
    Sve što sam je htjela pitati je nisam uspjela pitati jer je sve nekako bilo nabrzinu jer joj je kolega bolestan i ona je morala odrađivati i svoje i njegove pacijentice. Pošaljem joj mail sutradan s par pitanja i TSH mi je bio 4.3, zove me med sestra da mi odgovori na ta pitanja i da odnosi trebaju krenuti ponedjeljak vjerojatno utorak.

Držala sam se toga iako me nešto izjedalo iznutra da to ne može biti tako. U međuvremenu piškim LH trakice svakih par sati i stalno je testna linija svijetlija od kontrolne, ni blizu toga da budu jednake. U sub se dogovorim za UZV kod mog ginekologa, gleda UZV kaze: uopce ne vidim vodeći folikul, vjerojatno je prsnuo, puno malih nezrelih. ovulaciju ni ne spominje, ne vidi na UZV da bi uopce M mogla brzo doći. I jedno i drugo su se bazirali na lijevi jajnik jer je desni mali. I nastavi mi pričati kako je nabavio aparat (ne znam ni kako se zove jer ga nisam slušala samo sam zbunjeno klimala glavom) koji pomlađuje jajnike, zateže mjehur ... bla bla.
    Nedjelju navečer mi krene rastezljiva sluz sa svjezom sukrvicom, sutradan sluz sa smeđom sukrvicom. Muž imao smrtni slučaj, tek se večeras vraća a mislim da je sad više prekasno. I stalno neki bolovi u donjem dijelu leđa i trbuha, kao menstrualni.

Udavila sam vas ali nemam se kome izjadati, sad više ništa ne znam, da li je to mogla biti ovulacija sa sukrvicom bez dominantnog folikula? LH trakice cijeli ciklus nisu pokazale ni približno jednake linije....

Zadnji TSH mi je 3,69 a kao idealan za trudnoću je do 2.

Baš to što si rekla Himalaya, preuzelo mi je misli i ne znam se izvući, stalno prtljam po forumima, čitam, istraživam... Nisam otišla ni raditi niti sam dijete odvela u vrtić, zbedirala se skroz naskroz. :'( :'(

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •