simicv čestitam!!!
Printable View
simicv čestitam!!!
čestitam novim mamama, poseban pozdrav duplim/troduplim mamama! dobro nam došle u klub, oboružajte se živcima hehehe
cmoooooooooooooooook!
čestitam simicv!
dobro nam došla dječice malena. neka vam život bude lijep i sretan. :-)
Čestitke od srca simicv a bebicama samo radost i veselje
čestitke, simicv!
simicv čestitam :heart:
Simicv čestitam...puse klincima...imena su prekrasna :-)
Simicv, predivno! Čestitam!!!!
simicv, četitke tebi i tvom mužu na Marku i Petri :-)
simicv čestitam!
smicv čestitam :-D :-D
simicv, čestitaaaaaaaaaam!
simicv :klap::klap: čestitam!
Simicv čestitam! Uživajte u bebicama i nek im život bude dug i sretan!
simicv čestitam!
evo imene..kao i simicv ,kojoj ovom prilikom čestitam kao i kordici..da sam i ja sa petka na subotu rodila prekrasnog dečkića u 36+2 tjednu sa 3300g ....kažu da je pun mjesec napravio svoje i popunio taj dan rodilište..jako smo sretni i mazimo se pazimo nooooooooooon stop:)))....
Ajme svi smo se nesto zgurali da rodimo nekih mjesec dana ranije.
Mirna čestitke a malom bebonetu sve najjjjjjj
mirna čestitam.
Mirna čestitam ..bebanu pusaaa...
Jel netko zna sto nam je s maslinom??
cestitke mirna26, a posebne duploj mami simicv :klap:
bebama veeelika dobrodoslica
mi smo danas 32+4 i odbrojavamo...
Mirna, čestitke od :heart:! Uživajte u svom bebanu.;)
Drage majke Simicv i Mirna od srca čestitke, naravno i ponosnim tatama!
Nama danas 38 tj i 2,3 dana...
Mirna,
čestitam. :-) dječače mali dobro nam došao.
:-)
Medeni, sretno!!!
mame, čestitam od :heart: prelijepe vijesti...divim se duplim, a ne troduplim mamama. dajete nam snagu i volju i želju. ova tema je najljepša na cijeloj rodi, toliko ohrabrujuća...za sve trudilice, čekalice i buduće mame ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
:*
baš me veseli kad nam se zaredaju porodi! krasno! :)
čestitamo novim roditeljima, a bebama želimo svu sreću svijeta :heart:
čestitke simicv i mirna
mi smo danas 27+6, jučer smo bili na pregledu, beba ima 1300g i dobro nam napreduje, ja sam dobila za sada 6 kg...
Čestitke svim novim mamama i tatama...a bebicama želim svu sreću ovoga svijeta
Čitam vas već mjesecima i evo konačno dočekala dan kad se i ja mogu pohvaliti svojom mrvicom...jest da smo danas tek obavili prvi pregled i da nismo još čuli naše malo srčeko ali više stvarno nisam mogla izdržati a da to ne podjelim s vama...kroz desetak dana ponovno kontrola i dalje sva strepim ali znam da će to sve bit dobro...:kiss:
Dobrodošla Mery13, naravno da će sve biti dobro. Želim ti mirnu i školsku trudnoću!
Simicv i Mirna cestitam od :heart:!
e mogu odoljeti da čestitam svim mamicama :-D! predivno mi je čitati vaše priče koje daju snagu za borbu dalje! hvala vam:heart:
čestitke novim mamicama :-)
isuse koliko bebaca! cestitke kordici, simicv i naravno mirni 26. curke uzivajte u postignutom uspjehu i malim kuglicama koje su konacno sa vama i to zive i zdrave!
čestitke novim mamama kordici, simicv i mirni26, a dječici topla dobrodošlica uz želje za što sretnije odrastanje :-)
Čestitke svim novim roditeljima!
Stvarno veselje na ovom topicu! Neka, neka!!!:klap::klap::klap:
Čestitamo svim novim mamicama i taticama :-)
I mi se pridružujemo sretnom popisu. Uživamo u mirisu maloga smotuljka, ali i neprospavanim noćima. Međutim, samo je jedan pogled na našu lutkicu dovoljan da nas prođe umor.
Svima puno pusa i velika hvala na podršci!
Maslina čestitke i tebi:zaljubljen:
Sezen da da i Pula ima rodilište....o da,ali sve si pripremi šta ti treba(ako ti trebaju npr. tablete protiv bolova i sl.):roll: