kordicečestitam od
![]()
pridružujem se čestitkama kordici i ovdje, i njenoj cjelokupnoj obitelji!
mi smo evo danas 15 tj. i već tri dana imam muke s oteklim umnjakom, skroz nešto, jedne se boljke riješim evo druge da me zaokupira, na antibioticima sam opet, i tak..
inače kontrola nam je 10 dana i jedva čekam da ih opet vidim na uzv![]()
Cure, evo za početak da vas sve puno pozdravim, i nadam se da ću vam se uskoro moći pridružiti jer sljedeći mjesec krećem u postupak![]()
Imam pitanje u vezi prenatal tableta/pripravaka koje ste koristile/koristite. Ako se ne smije ovdje pisati, možete li mi na pp poslati preporuku nekih kojima ste bile zadovoljne? Ili je to sve isto, pa nije ni važno? Mislila sam sad negdje početi uzimati, da se dobro pripremimHvala vam!
velika pusa i moje iskrene čestitke na bebicama![]()
dakle imam nezaboravnu priliku javiti vam da je nasa simicv tijekom noci petak na subotu rodila Marka i Petru
mama i bebe su dobro
simicv napokon si zagrlila svoje srečice,čestitam draga od![]()
simicv i ja se pridruzujem cestikama
čestitam novim mamama, poseban pozdrav duplim/troduplim mamama! dobro nam došle u klub, oboružajte se živcima hehehe
cmoooooooooooooooook!
čestitam simicv!
dobro nam došla dječice malena. neka vam život bude lijep i sretan.![]()
Simicv čestitam...puse klincima...imena su prekrasna![]()
simicv, četitke tebi i tvom mužu na Marku i Petri![]()
Simicv čestitam! Uživajte u bebicama i nek im život bude dug i sretan!
evo imene..kao i simicv ,kojoj ovom prilikom čestitam kao i kordici..da sam i ja sa petka na subotu rodila prekrasnog dečkića u 36+2 tjednu sa 3300g ....kažu da je pun mjesec napravio svoje i popunio taj dan rodilište..jako smo sretni i mazimo se pazimo nooooooooooon stop))....
Ajme svi smo se nesto zgurali da rodimo nekih mjesec dana ranije.
Mirna čestitke a malom bebonetu sve najjjjjjj
Mirna čestitam ..bebanu pusaaa...
Jel netko zna sto nam je s maslinom??
cestitke mirna26, a posebne duploj mami simicv
bebama veeelika dobrodoslica
mi smo danas 32+4 i odbrojavamo...
Posljednje uređivanje od morskavila : 14.05.2012. at 16:32
Drage majke Simicv i Mirna od srca čestitke, naravno i ponosnim tatama!
Nama danas 38 tj i 2,3 dana...
Mirna,
čestitam.dječače mali dobro nam došao.
Medeni, sretno!!!
mame, čestitam odprelijepe vijesti...divim se duplim, a ne troduplim mamama. dajete nam snagu i volju i želju. ova tema je najljepša na cijeloj rodi, toliko ohrabrujuća...za sve trudilice, čekalice i buduće mame ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
![]()
baš me veseli kad nam se zaredaju porodi! krasno!
čestitamo novim roditeljima, a bebama želimo svu sreću svijeta![]()
čestitke simicv i mirna
mi smo danas 27+6, jučer smo bili na pregledu, beba ima 1300g i dobro nam napreduje, ja sam dobila za sada 6 kg...
Posljednje uređivanje od artisan : 15.05.2012. at 09:59
Čestitke svim novim mamama i tatama...a bebicama želim svu sreću ovoga svijeta
Čitam vas već mjesecima i evo konačno dočekala dan kad se i ja mogu pohvaliti svojom mrvicom...jest da smo danas tek obavili prvi pregled i da nismo još čuli naše malo srčeko ali više stvarno nisam mogla izdržati a da to ne podjelim s vama...kroz desetak dana ponovno kontrola i dalje sva strepim ali znam da će to sve bit dobro...![]()
Dobrodošla Mery13, naravno da će sve biti dobro. Želim ti mirnu i školsku trudnoću!
Simicv i Mirna cestitam od!
e mogu odoljeti da čestitam svim mamicama! predivno mi je čitati vaše priče koje daju snagu za borbu dalje! hvala vam
![]()
isuse koliko bebaca! cestitke kordici, simicv i naravno mirni 26. curke uzivajte u postignutom uspjehu i malim kuglicama koje su konacno sa vama i to zive i zdrave!
čestitke novim mamama kordici, simicv i mirni26, a dječici topla dobrodošlica uz želje za što sretnije odrastanje![]()
Čestitke svim novim roditeljima!
Stvarno veselje na ovom topicu! Neka, neka!!!![]()
Čestitamo svim novim mamicama i taticama
I mi se pridružujemo sretnom popisu. Uživamo u mirisu maloga smotuljka, ali i neprospavanim noćima. Međutim, samo je jedan pogled na našu lutkicu dovoljan da nas prođe umor.
Svima puno pusa i velika hvala na podršci!
Maslina čestitke i tebi
Sezen da da i Pula ima rodilište....o da,ali sve si pripremi šta ti treba(ako ti trebaju npr. tablete protiv bolova i sl.)![]()
Posljednje uređivanje od lasta : 16.05.2012. at 10:00