Tako i ja.
Meni je presudno bilo vidjeti da 100g prženog kikirikija ima 300kal. I sad zamisli, 100g, neš ti, jedna šaka.
Koliko toga mogu navečer uz film pojesti.
A kad uneseš i vidiš da si okinula pola dnevnih potreba u te dvije šake...
Printable View
Joj, cure, zakon ste :lool:
Ja isto unosim od neki dan i ono, koji uzas
Trebala bih kao 1600 kalorija
Pa to pojedem na jen-dva, ima da crknem od gladi
Al kod mene ce to vjerojatno trajati kao i kod tang :mrgreen:
Opet sam virozna pa nesto stekam sa vjezbanjem :-/
:klap: za vrijednice
Odu 3 kile u 2 tjedna vježbanja.. :-D
Al mislim da nije toliko do vježbe kolko je do toga što sam izbacila slatko... Jupi :)
ginger, ja računam da imam nešto ekstra fore radi dojenja, jer B. još baš jako puno doji, a negdje sam pročitala da bebe u toj dobi od 6-7 mjeseci unose mlijekom i 500 kalorija dnevno
al da, točno ovo što cubana kaže, kupio muž maslac od kikirikija, kad sam vidila koliko to ima kalorija, viknula sam "apage satanas!"
pa za 100g tog maslaca morala bih vježbat sat ipo vremena
nije mi uopće toliko fin
da je ona torta od bijele čokolade i malina koju je netko nedavno stavio negdje na receptima, ni po jada, ali ako je nešto što mi je onako meeeeh, hvala ne hvala :)
Nemoj o maslacu! Al ok, meni jedna kila traje mjesec dana.
Predivan je.
Tang, koji ste kupili?
Sasa, bravo za napredak!
Joj, a maslac od indijskog orascica :njam:
Mogu ga pojesti tonu...
Mene dotuce kad ne jedem redovite obroke pa ubacujem u sebe svasta, onako usput...obicno neke gluposti
Pa onda dovrsim kasice koje ostanu bebacici, pa slaaatkooo...
Pa kasno veceram...i tak....
Zapravo, kad sve to uzmem u obzir, super sam s kilama
sasa bravo za napredak :klap:
apsu super za kile!
ja se trenutno ne opterecujem, da, jedem previse vjerojatno pa kile ne idu doli, ali nadam se kad otopli i budemo vise vani da cu se i ja skulirat
Paket maramica i ja smo odradili c1
Definitivno nisam u punoj snazi...
Mene danas boli struk, ne smijem se okrenuti postrance... Već sam zaboravila da i tu imam mišiće.
Opaaa... ideš svaka čast Apsu. Ja se nisam vagala sutra ću ujutro,al meni se čini da izbacivanjem slatkog neću puno izgubiti na kilaži jer jedem više slanog :-)
Saša naklon za toliko dugoooo razdoblje bez rest day-a.
Angie slažem se s tvojom tvrdnjom da podsvijest utječe na metabolizam. You are not the only one crazy :mrgreen:
ja od PON krećem na posao bicom, čini mi se da je dovoljno zatoplilo da se može ići svakodnevno samo trebam gume napumpat.
Zavidit ćete mi kad vam kažem kojoj trasom ću se voziti na relaciji posao-kuća: Savskim nasipom od ruba Cvjetnog naselja (bliže Savskom mostu) do ruba Jaruna (koji graniči s naseljem Prečko) pa još malo do Španskog Oranice. :-D:-D:-D
Da, to je prekrasna tura, samo nosi si krpice/maramice. Mogla bi se dosta zaprašiti :-/
Lili super tura!!!! Ja onaj dio od Mladosti pa nadalje volim vozit s donje/unutarnje strane nasipa. Ne volim baš po nasipu, imam loših iskustava jer su me više puta trkači/šetaći skoro izbacili da se razbijem dole s nasipa. Jednom su doslovce milimetri falili :evil:
Apsu mrak!!!!!! :klap:
Ginger, ja maslac od indijskih organski ne mogu....a od kikirikija obožavam, ali domaći, ne kupovni :njam: i bravo za trening!
Tang, i ja sam se tako ravnala, 400-500 kcal za dojenje. Tad sam unosila ako se dobro sjećam nekih 1800kcal...
Ja sam na 1800kcal odlično, na 1600 recimo ok, na 1400 sam poprilično živčana, sve ispod toga mi je umiranje od gladi. A da naglasim ako želim neš skinut, 1400 mi je previše :škartoc:
Meni je izračunao da bih trebala unositi 1320 ako hoću skidati četvrt kile tjedno. Dakle kilu mjesečno.
Šta jedu one koje hoće više, strah me i pomisliti :)
Tu uračunam i cca 200 od vježbanja, pa ispadne da unesem oko 1500. Što mi je ok. Nije da ne bih mogla više.
A da, i meni je ovo sa skidanjem kila
Hm, mislim da mi stoji pola kile tjedno, moram to korigirati, ipak 2 kg mjesecno mi se cini previse :?:
Pogotovo ako uzmem u obzir da sam luda ako sam gladna...
Danci, stvarno to je 1800 dosta s tako intenzivnim treninzima?
Nije da ne bi mogla i više :mrgreen:, ali mi je čisto ok. Jedino insanity ne mogu s tim unosom. Od insanity-a sam skapavala od gladi i sa 2000kcal unosom, a potrošnja nije bila nešto veća nego sad....općenito mi vrijedi što više cardio=više gladi. Zato kad vozim više jedem.
Ja sam inace izgubila dva kila od pocetka godine: jedno vjezbanjem, drugo bolescinama :/
ja se spremam za izlazak večeras
kosa mi je popeglana
trbuh izravnan
sutra nastavljam s ripped in week 2
cek cek ides van a popeglana si,
tja vidim da ces se morati ugurati kod mene na caj, ja ocekujem frizuru natapiranu molim.
nego idem ja zadnji duplic bete odvaliti. s obzirom sta sam utrpala u sebe danas ni to mi nece pomoci, ali sigurno nec odnemoci.
A ja čekam da mi stave Mirenu. Hoću moći vjezbati večeras?
ja sam normalno zivjela, ali znam osobu koja se srusila nakon umetanja. dakle vidjet ces sama. ovo nije bilo s ciljem zastrasivanja, pitala si pa sam napisala.
Kod mene je bas obratno. Meni snaga otvori apetit. Budem kao mecava.
kad sam jela da dobijem misice sam bila na cca 2.300kcal dnevno. Sada neko vrijeme nisam pratila, ali odokativno sam na 2.000, kako koji dan. :škartoc:
meni sve otvara apetit :mrgreen: pms, menga, post menga, ovulacija, dječje bolesti, radost, tuga, ma sve liječim žderanjem
cubana, ja sam se na dan stavljanja mirene osjećala ko silovana :škartoc: bilo mi je jako bolno i jedva su mi je stavili, al to je zato jer nikad nisam rodila
neke druge kažu da ni ne osjete
ja sam odradila novi kb trening, sve s 12 osim pressa, lijeva šteka jel...
Imala sam 2 god mirenu izmedju trudnoća i 5 god obicnu, ali nisam vjezbala tada :) pa se ne sjecam kako umetanje utjece na "staminu". Al ne sjecam se da mi je bilp traumaticno, cak nisam ni mengu imala kad sam ih stavljala.
Ako ikada dođem na red pa ako uopce i stignem odvjezbati.
C3 me danas ceka.
cubana, ja mislim da onda ne bi trebala imati problema sa vježbanjem
Ja sam napravila zhangin dugacki, onaj koji ima samo jednu rundu. Prepredobar je!
Betty, sasa, napravite ga i vi!
Svako malo zhang vam da 16 sklekova :lool:
Necu.
Prije sam ju stavljala nakon poroda. A sad se ginic cudio kakvu to malu maternicu imam.
Rekoh, već dugo nikome ne treba pa da ne zauzima puno mjesta zelucu i crijevima :)
Boljelo me više nego prosli put. Al je trajalo cijelih 25 sec.
I sad me boli, nako, bolucka i bode.
Danas nekp istezanje. Nadala sam se cardiu al nema veze!
Flopi lipo se provedi :)
Flopi, veselim se tvom izlasku! Ako netko cijeni feniranu kosu, onda sam to ja ;)
Prijavljujem odradjen c1, trebao bi biti zadnji
Na kraju mi je lakse radit ove teze ali zabavnije vjezbe, kao suicides, a bilo mi je tesko izdrzat neke koje su mi jednostavno dosadne (fast feet, ono brzo vrtenje ruku..) pa sam se veceras sjetila da dok ih radim pjevam Maljciki. Mislim cesto sam jedva ispustala glasa iz sebe, ali cisto da je cujem u glavi. I prodje minuta za cas :mrgreen:
Takodjer mi je stigla i tetka iz Rusije, skratio mi se ciklus za dva dana nakon drugog poroda. Mislila sam sutra w5 ali vidit cemo kako cu se osjecat.
flopi dobar provod!
i ja volim opeglanu kosu :mrgreen: al trenuto sam zadovoljna i kad je cista, tj.oprana :lool:
cure, meni se cini da vi jako malo jedete :-/
kod nas je bila tetka iz njemačke :)
Cure, bravo za treninge!
Što se frizure tiče, ja ko Ginger još uvijek, a ne bi ni oprana bila tako često da ne trčim svaki drugi dan.
Dobar provod, flopi!
Čistila sam kuhinjski ormarić i pronašla vrećicu mljevenih badema kojima za koji dan istječe rok trajanja pa sam napravila palačinke s bademima, opravdanje mi je carboloading :mrgreen:
Nisam stigla odvježbati, sad mi se više ni ne da, i živčana sam jer me odjednom opet bole koljena, i ne samo koljena nego malo i Ahilova, i gležnjevi i potkoljenica. Kaže mi jedan malo stariji od mene profa, dotur i sportaš, da je to u skladu s godinama i nekakvom genetskom sklonošću i da pronađem druge aktivnosti, a ne trčanje :-( ili da bar smanjim intenzitet.
Čopila sam utege i odradila trening u pol 10 na večer, viče mm da nisam normalna.. Ni nisam, uzdišem sad za kompom mokra ko miš i ne znam ko će sad spavat, nabrijana sam skroz :lol:
jucer nisam trcala pa sam zato danas u teretani na traci 5km i nakon toga TRX trening. to je nesto predobro. sve te boli, znojan si ali zadovoljan.