hej stara danas nam je ipak najvažniji dan!!!implatacija
Ja ode malo čitati knjigu:)
Printable View
hej stara danas nam je ipak najvažniji dan!!!implatacija
Ja ode malo čitati knjigu:)
Bravo draga koja pozitiva samo tako :)....Aurora ja sam cudo jer od kada borbu vodim unazad 4 godine NIKADA nisam imala prirodnog folikula iz nijednog jajnika tako da ovo sta se desilo u 12 mjesecom je od klomifena koje sam pila u 11 mj kada sam isla na Aih. S tim da dam na desnom jajniku ( zdravom do tada ) dobila cistu od 5 cm i papa upala jaka. Pa sada vi meni reci....
bravo! tako treba :heart: Ovo mora biti dobitno...
nikolinicaB prekrasna su ta čuda prirode (ili možda nebesa tko bi znao). U svakom slučaju želim ti urednu, bezbrižnu i prekrasnu trudnoću :heart:
svima vibre do neba ~~~~~~~~~~~~~~, da sve čim prije budete trbušaste :love:
p.s. ja vas tu i tamo škicnem iz prikrajka jer ću vam se vjerojatno uskoro pridružiti u hodnicima bolnice i na ovom pdf-u ....
Curke evo počeo niz trudnica...nadam se da će i kod nas uskoro:)
Aurora kaže Blondy(VV) da nije imala nikakvih simptoma ia da se nije zbog
toga nadala kad eto ogromne bete....tako da još jednom pozitiva!!
Bok curke...
Ja se dugo nisam javljala, ali sad moram objaviti THE vijest. Trudna sam!!
Betu sam vadila u utorak ( 12dpt3t ) i bila je 120, a jučer 330. Kažu da je zasad sve ok i tek za 2 tjedna UZV. I dalje sam rezervirana prema ishodu jer stvarno se svašta može dogoditi, ali svakako sam PRESRETNA.
Drage moje ja simptoma nisam imala nikakvih, nakon transfera sam uživala doma odmarajući i uopće ne razmišljajući o rezultatu, uopće se nisam opterećivala sa rezultatom ( za razliku od 1. stimuliranog u kojem sam lagano ispallila od čekanja ). Normabele nisam ni pomišljala piti. U 1. postupku sam imala svaki mogući i nemogući simptom, a sad ništa. Toliko o simptomima. Još uvijek ne osjećm ništa posebno...
Od srca vam svima želim da vam Vinogradska bude dobitna kao što je meni.. Znam da ćete uspjeti. Mi smo bili baš problematični i evo...
Pusa svima
DinciP, baš si me razveselila ovom lijepom viješću! Čestitam ti od srca i nek cijela trudnoća protekne glatko i "bez simptoma" :-)
Joj kako volim ove bez simptoma! :lol:8-)
DinciP, čestitammmm!!!!! Živjela nam Vinogradska! :-D
dincip cestitam :-D:-D:-D. Volim ovakve lijepe vijesti!
DinciP , cestitaaaaaaaaaaam! :-D
ja se samo izlezavam i gledam u tv... i bas mi je lijepo...8-) nadam se da je tako i svima vama... ;-)
DinciP čestitam od srca!!!!!:-D:-D Bravo Vinogradska:-D
I ja jako volim ove bez simptoma:lol:
Ti si bila u prirodnjaku?? Daj nam malo piši, kakav su ti zametak vratili, koji dan??
zeena jel prestalo krvarenje??
DinciP čestitam iz srca i hvala ti što si otvorila sezonu u Vinogradskoj!!!
Ajme koji dan...prepun trudnica:heart::heart:
Bila sam u stimuliranom - ICSI. Protokol Menopur i Suprefakt - standardno. Imala sam 12 folikula, od toga 6 jajnih stanica, 3 su oplodili ( ostatak nije bio za zamrzavanje ) i 2 su 8-stanična vratili 3. dan. Uf, koliko brojki.
Uglavnom čekanje do bete je bilo iznenađujuće dobro. Uživala sam u neradu, laganim šetnjama, nisam se posebno pazila i tako. Dan, dva prije bete su me uhvatili pravi menstrualni grčevi ( kao da će krenuti svaki tren ) da sam i uložak stavila. I onda je to prošlo. Od ostalih simptoma ništa - tu i tamo štrecne, ali ništa posebno.
Curke moje evo mog prvog simptoma....pekmezava sam ko malo dijete:lol:
sada sam se rasplakala od sreće radi svih ovih današnjih trudnica:zaljubljen:
Pitanje za cure koje su to prošle: Tko daje drugo mišljenje za MPO?
Uputit će te već jedan od naših doktora kome da odeš (koliko sam shvatila, second opinion se sastoji samo u tome da taj drugi dr.pročita nalaz odnosno dijagnozu tvog doktora i napiše da se slaže s tim i udari pečat - dakle, čista formalnost.
Hvala AuroraBlu
Cure jel mjeri koja temperaturu od vas?j
ja ne mjerim tempicu... kud jos i to... :oops:
nego, jel netko od vas ima onako malo nervozne ispade ko pred m? cas sam zivcana ko pas, a cas placem. (to mi se jednio desavala u onom najgorem pms-u i ne tako cesto kao danas) :-o ja se nadam da ce mi to prestati...
Zeena, i ja sam takva, ali mislim da je to zbog naqpetosti i iščekivanja. A temp.nemam zašto mjeriti, pa znam da mi je povišen kao i uvijek nakon ovulacije. Cure, u svakom ovulatornom ciklusu temp.skoči na dan o.i ostaje povišena do dan prije m, a u slučaju trudnoće je povišena idućih 9 mjeseci :-) To je zbog progesterona koji podiže temp.u 2.pol.ciklusa... a mi još dodatno i utrogestane uzimamo, tako da je povišena temp.sasvim normalna
ja sam malo dobre volje, malo plačem bezveze tak da brijem da je to nakon svih ovih hormona normalno:)
ja već tri dana imam 37.1 temp i danas 37.2 i to me malo drži mada znam da može biti od utrića:)i imam jak pritisak, nemogu uopće ravno sjediti
Ninochka, implantacija nam je jučer i danas - zato te sve pritišće (mene malo manje, doduše) ali muka mi je sad već od cikle, jedem je svaki dan, da mi se nešto može nalijepiti na taj moj endometrij. (a što se tiče temp.pročitaj moj prethodni post) :-)
A nadam se kad već nešto osjetimo da je to onda pozitivno:)
hvala, odmah mi je lakse... :-D
i normalna saaaam! :-Dja pretpostavljam da to ima veze i sa progesteronom u ovim kolicinama... a bazalnu temperaturu sam mjerila mjesecima pa smatram da sad nema ni potrebe. i mene zateze trbuh i napet mi je... :mrgreen:
Pa ja isto mislim da je pozitivno. i rado bi da imam više simptoma. za sada mi je samo donji dio trbuha napet, ali nikakvo štrecanje, niš...
ajd još malo pa bumo znali:) ja još danas ležuckam a sutra idem na kavu, ak se danas primilo to je to, zar ne?
aurora nemoj uopce traziti simptome... ionako je svaki put drugacije i nekome nista a nekome sve... bolje da ih nema pa nemas nikakvih problema. ;-)
ja to kazem sad... a sto ce biti za par dana, ne znam... :lol:
:-) i ja sutra idem na kavu, a preksutra na posao.
Ja se nadam da na posao ne idem sljedećih godinu i 9 mj,:)
Cure, povišena temperatura je od utrića- meni je zadnji put bila 37.2, 37.3 pa ništa od svega. To stvarno ne znači ništa.
Zeena što se tiče ovih ispada- ja sam negdje čitala da i normabeli izazivaju depresiju i crne misli pa ti može biti i od njih.
I ja odoh u ponedjeljak na posao ali nadam se da ću raditi samo par dana :mrgreen:
.Pa curke di ste??jel ima kakvih novih simptoma?Kod mene nit vrit nit mimo:) nema simptoma osim tu i tamo neka bol u donjem djelu trbuha
u guzvi sam pa samo da vas pozdarvim i koliko vidim gabi nije vadila betu???Aurora...Ninocka? Molim da obavjestite jer kao da ja idem vaditi tako sam nervozna..:):)
Gabi sutra vadi betu, ali mogla bi danas već jedan informativni testić nabaciti... :-) baš mi se nekako čini....~~~~~~~
Ja sam odlučila u petak ujutro testić napraviti (ne da mi se gnjaviti s vađenjem krvi i čekanjem rezultata bez veze). Ninochka, tvoj plan?
Naravno da ne moram mirovati ali da mogu hodati na kave i okolo a ne na posao:)
Ma ja bi najrađe već danas napravila test:-x
Muče me ti simtomi, bilo mi je koma ovih dana, nisam mogla hodati koliko me sve bolilo a danas eto samo malo nešto kao bolucka ali inaće ništa drugo...više me veselilo kada sam nešto osjećala
Ja mislim isto test u petak napraviti , a ako bude poz onda u pon betu
Ja bi se najrađe onesvijestila do petka... nisam baš sa živčekima najbolje...
Ma trudne smo ziher!!Sve redom...Vinogradska ima da rasturi ovaj mjesec sa statistkama pozitive!!!!A onda ćemo sve skupa na neku bezkofeinsku kavicu da nazdravimo:))
Drage moje koja POZITIVNA vibra ovdje vlada super :). Ma naravno da ste TRUDNE samo jos malo strpljenja, Beta kao j manja od 25 nece test pokazati + a trudnoća je tako da nebi ipak preporučila.
Ja cu kofeinsku kavicu i plačam kolačiče obećane kada je uopce dog kavica???