Stranica 74 od 78 PrviPrvi ... 24647273747576 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,651 do 3,700 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ninochka28 evo da te i tu malo pozdravim i ~~~~~~~~~~~ za tebe i sve druge curkice

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Šniki i tebi za tvoju curkicu jedno veliko

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Drage moje,
    čitam vas već neko vrijeme i konačno sam se odlučila javiti.
    Slijedeći četvrtak imamo dogovoren termin i nadam se da ćemo konačno krenuti u postupak. Obavili smo pravnika, psihijatra i gotovo sve pretrage osim briseva, oni će biti gotovi sutra. U Vinogradsku smo se prvi puta javili u 6.mj prošle godine. Do 9.mj. smo obavili sve pretrage. U 10.mj operacija varikokele - tri mjeseca čekali - bez rezultata. Vrijednosti hormona su mi u granicama normale (iz 8.mj), krajem siječnja doktor nije ništa rekao da ih trebam ponoviti, a ja zaboravila pitati. Vrijedi li to?
    Setno svima koji se nalaze u postupku!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kate, dobro došla i ne brini, vrijede ti nalazi od 8.mj. Nek ti uspije što prije!!!

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kate dobro došla u našu veselu družinu

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dobro dosla Kate27!!!!
    Najbolje ti nazovi pa pitaj dali vrijede nalazi hormona, ja ti nisam sigurna.
    MM ima istu dijagnozu ali nam nisu rekli da treba operirati varikokele, mene zanima zasto je to i o cemu to ovisi? Help!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za sve sto vam treba!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Nikolinica, zar se sve to što si nabrojala već sad vidi!?!?! Pa koliko si sad, 2 mjeseca trudna??? Daj bože da doživimo što prije i mi to...
    Da i ja sam mislila opet nesto nedefinirano ali kad ono IZNENAĐENJE .... Sada sam 2,5 tjedna

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Marina27 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro dosla Kate27!!!!
    Najbolje ti nazovi pa pitaj dali vrijede nalazi hormona, ja ti nisam sigurna.
    MM ima istu dijagnozu ali nam nisu rekli da treba operirati varikokele, mene zanima zasto je to i o cemu to ovisi? Help!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za sve sto vam treba!!!
    Kod nas su inzistirali na operaciji, iako su nas upoznali s činjenicom da se kod 1/3 nalazi poboljšaju, kod 1/3 ostaju isti, a kod 1/3 su još lošiji nalazi. To je zadebljanje krvnih žila u mošnji. Ne znam točno o čemu ovisi .Moj suprug nije imao nikakvih simptoma, otkrili su tijekom pregleda.

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hej cure! ja konacno malo dosla k sebi... eto kakve sam srece ja krvarim nakon transfera i to dosta, kolko sam skuzila nekaj mi je malo caknuo da ubaci malca unutra.
    i da, ista mi je terapija ko i vama 3x2 utrici, andol i normabel po potrebi (jel to kad me streca ili kad sam nervozna ili kaj? )

Kate 27, dobro dosla!
    i da, ona curka koja je bila samnom na punkciji ima 1 osmostanicni i 2 cetverostanicna.

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pa konačno si se javila!!Jel te upozorio doktor da bi mogla krvariti?koliko ja znam normalno je krvarenje ako te
    uštipne ali nisam čula da zna biti baš jako?ako nastaviš krvarit bilo bi dobro da nazoveš sutra dr.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kate27 dobro došla u našu malu kliniku

zeena pa jel baš jako krvariš?? onda te pravo uštipnuo, ajoooj

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

a rekao mi je da se ne prestrasim ako budem krvarila... opisno, dnevni ulozak mi je premalo i bas je svjeza krv... ali mislim da nije to tako katastroficno i da ce uskoro stati...

ninochka, nisam mislila da se necu odmah javiti nego me zakucalo za krevet. nisam bas sinoc spavala od nervoze

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Poznat osjećaj nervoze i nesanice

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ooo, znam... ja sam sva bila uzbudena kaj idem po mog komada... sad ima da podivlja... mozda ga uspijem nagovaranjem uvjeriti da se primi... pa ga onda nagovaram...

a necu vam ni spomenuti da su i moja majka i moja sveki svaka zapalile svijecu za moju mrvicu da se primi...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zeena, evo link, ima dosta cura kojima je transfer sve samo ne bezbolan:

http://www.roda.hr/forum/threads/293...ight=transfer*

Baš mi je žao, ali za utjehu, iz ovoga što sam pročitala ima i goreg a to je kad se radi dilatacija jer se nikakav kateter ne može provući u maternicu. U svakom slučaju, krvarenje ti nema veze s tim da li će se primiti ili neće, zato samo pozitivno!!!

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

AuroraBlu, hvala na linku sad bum malo poskicala...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

basa ma danas tuzna kada sm procitala Vas da vas boli i da krvarite ajojjjjj...
    Al sve za mrvicu isplati se zato ja polako otvaram klub za nas posebni tko je prvi Gabica

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mene apsolutno ništa: ne boli, ne štreca, ne štipa, ništa, ama baš ništa i to mi je jako i ne miriši na dobro...

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Aurora, pa nemora te nista boljeti. zasto bi te trebalo strecati ili nekaj? nije trudnoca bolest da nekaj mora biti, pogledaj ninu, ona ni pojma nije imala da je trudna...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Mene apsolutno ništa: ne boli, ne štreca, ne štipa, ništa, ama baš ništa i to mi je jako i ne miriši na dobro...
    Draga ne tako razmišljati, please glava gore i ponasaj se kao trudnica

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Zeena prvotno napisa Vidi poruku
    Aurora, pa nemora te nista boljeti. zasto bi te trebalo strecati ili nekaj? nije trudnoca bolest da nekaj mora biti, pogledaj ninu, ona ni pojma nije imala da je trudna...
    tako je draga moja ja kada sam 2 dana prije pregleda imala mucinu popila sam cak 5 controloca jer sam mislil da mi se od zivciranja moja helibacteri ponovno aktivirala, ni na kraj pameti uopce mi nije bilo. A da ne kazem kako smo proslavili Novu i zalili.....Zato drage moje...

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Aurora potpuno se slažem sa Nikolinicom i zeenom....tko kaže da moramo nešto osjetiti, čak suprotno, kada razmisliš kako su te naše mrvice male bilo bi čudo da nešto i osjetimo
    Nego mi previše očekujemo neke znakove, kaj da ti velim, ja mjerim temp. i imam povišenu i to me odmah digne a činjenica je da to ne mora biti od toga ali to me drži.
    Trebamo se opustiti i pričekaz još malo pa bumo vidle a do tada optimizam

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ali Nina je prirodno zatrudnila, u tom slučaju mi se čini normalno da se ništa ne osjeti. Ali kod nas s punkcijama i transferima... nekako sve cure uvijek nešto osjećaju, ja bi bilo kaj... samo kao znak da nečeg ima unutra (jajnika bar )
    Eto, po onoj tabeli danas bi Ninochka, tebi i meni trebala početi implantacija, danas i sutra.
    Joj, danas me tako negativa pere, onda mi još onog primitivnog debila od ministra prikazuju na tv ovih dana... mislim da bi mi pomoglo da se recimo sada na njemu fizički iskalim (iako ovaj put nisam direktno osjetila posljedice njegovog zakona, ali razmišljam već na svoj sljedeći stimulirani) i kad se sjetim cura kao što je Gabi, i ona curka koja je s nama bila, i sve one koje imaju po 13,14,16 stanica... mislim, šteta koju i je napravio je neoprostiva i nepopravljiva i nenadoknadiva...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Aurora to je ona stara priča- ako ništ ne boli nije dobro, znači da se ništ ne događa, ako boli opet nije dobro jer ko zna šta se događa- znam da je teško, ja sad već lagano pucam po šavovima a do sad sam bila cool treba još malo izdržati i sve će biti ok

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

A da ne kazem kako smo proslavili Novu i zalili.....
    He he, ja si popijem gutljaj crnog vina svaki dan baš namjerno... računam, za opuštanje... umjesto normabela

Recimo, prošli put, u 11.mj. nisam ni 1 normabel popila (nisam osjetila da mi treba, toliko sam bila sigurna... ) a sad baš namjerno popijem 2, 1 ujutro i 1 prije spavanja, za opuštanje mišića, uzimam to stvarno kao terapiju.

A čitam temu nakon transfera, i svi pričaju o simptomima... mislite vi da se ne moraju imati nikakvi simptomi? Palo mi je ne pamet da nazovem sestre u Vinogradsku i pitam ih, ali opet, sumnjam da one znaju o tome... sigurno ih pacijentice ne zovu nakon transfera i opisuju simptome.

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja si isto razmišljam o tome kako nam danas počinje implatacija i isčekujem impl.krvarenje
    A kaj da ti velim, meni se zadnjih tjedan dana počelo kihati i svaki put kad kihnem pol sata razmišljam je li to naškodilo mojim klincima

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Aurora vjerujem da će ti one reći da ne pratiš simptome, da se opustiš, da popiješ normabel i čekaš dan bete- jer kako one mogu pouzdano znati kakve ko ima simptome
    Ja sam na temi nakon transfera našla jedan primjer gdje je cura pisala kako nema apsolutno nikakvih simptoma i bila je trudna
    Nema tu pravila, jedino pravilo je strpljenje i pozitivna beta

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Gle koliko puta se dogodilo da te koje su imale sve simptome stvarno i jesu bile trudne? Ja sam sada čitala najranije simptome trudnoće i bez beda ti mogu reći da ih većinu imam
    Grudi me bole(još od hormona), piša mi se stalno( puno pijem), imam povišenu temp.(vjerojatno od utrogestana),glava me boli(cijele dane sam doma pa nije ni čudo), spava mi se(cijeli dan ležim) itd...
    eto toliko o simptomima, milinović je i.... i uskoro će i njemu dolijati tako da nej bude ono....strpljen spašen

POZITIVA!!!!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ma sve stoji što ste napisale idem sad po normabel pa ću opuštenije uz internet...
    Hvala vam na tješenju, curke

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ljubice moje...samo da vas ljubnem, ako me niste zaboravile....vidim novo ruho weba Rode...zamislite koliko me nema, kad ni ovo nisam vidjela...čitam vas čim uspijem..

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

hej stara danas nam je ipak najvažniji dan!!!implatacija
    Ja ode malo čitati knjigu

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ninochka28 prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo draga koja pozitiva samo tako ....Aurora ja sam cudo jer od kada borbu vodim unazad 4 godine NIKADA nisam imala prirodnog folikula iz nijednog jajnika tako da ovo sta se desilo u 12 mjesecom je od klomifena koje sam pila u 11 mj kada sam isla na Aih. S tim da dam na desnom jajniku ( zdravom do tada ) dobila cistu od 5 cm i papa upala jaka. Pa sada vi meni reci....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Ljubice moje...samo da vas ljubnem, ako me niste zaboravile....vidim novo ruho weba Rode...zamislite koliko me nema, kad ni ovo nisam vidjela...čitam vas čim uspijem..

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ninochka28 prvotno napisa Vidi poruku
    bravo! tako treba Ovo mora biti dobitno...

nikolinicaB prekrasna su ta čuda prirode (ili možda nebesa tko bi znao). U svakom slučaju želim ti urednu, bezbrižnu i prekrasnu trudnoću

svima vibre do neba ~~~~~~~~~~~~~~, da sve čim prije budete trbušaste

p.s. ja vas tu i tamo škicnem iz prikrajka jer ću vam se vjerojatno uskoro pridružiti u hodnicima bolnice i na ovom pdf-u ....

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Curke evo počeo niz trudnica...nadam se da će i kod nas uskoro
    Aurora kaže Blondy(VV) da nije imala nikakvih simptoma ia da se nije zbog
    toga nadala kad eto ogromne bete....tako da još jednom pozitiva!!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bok curke...
    Ja se dugo nisam javljala, ali sad moram objaviti THE vijest. Trudna sam!!
    Betu sam vadila u utorak ( 12dpt3t ) i bila je 120, a jučer 330. Kažu da je zasad sve ok i tek za 2 tjedna UZV. I dalje sam rezervirana prema ishodu jer stvarno se svašta može dogoditi, ali svakako sam PRESRETNA.
    Drage moje ja simptoma nisam imala nikakvih, nakon transfera sam uživala doma odmarajući i uopće ne razmišljajući o rezultatu, uopće se nisam opterećivala sa rezultatom ( za razliku od 1. stimuliranog u kojem sam lagano ispallila od čekanja ). Normabele nisam ni pomišljala piti. U 1. postupku sam imala svaki mogući i nemogući simptom, a sad ništa. Toliko o simptomima. Još uvijek ne osjećm ništa posebno...

Od srca vam svima želim da vam Vinogradska bude dobitna kao što je meni.. Znam da ćete uspjeti. Mi smo bili baš problematični i evo...

Pusa svima

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

DinciP, baš si me razveselila ovom lijepom viješću! Čestitam ti od srca i nek cijela trudnoća protekne glatko i "bez simptoma"

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Joj kako volim ove bez simptoma!
    DinciP, čestitammmm!!!!! Živjela nam Vinogradska!

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

dincip cestitam . Volim ovakve lijepe vijesti!

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

DinciP , cestitaaaaaaaaaaam!
    ja se samo izlezavam i gledam u tv... i bas mi je lijepo... nadam se da je tako i svima vama...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

DinciP čestitam od srca!!!!! Bravo Vinogradska
    I ja jako volim ove bez simptoma
    Ti si bila u prirodnjaku?? Daj nam malo piši, kakav su ti zametak vratili, koji dan??

zeena jel prestalo krvarenje??

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

DinciP čestitam iz srca i hvala ti što si otvorila sezonu u Vinogradskoj!!!

Ajme koji dan...prepun trudnica

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bila sam u stimuliranom - ICSI. Protokol Menopur i Suprefakt - standardno. Imala sam 12 folikula, od toga 6 jajnih stanica, 3 su oplodili ( ostatak nije bio za zamrzavanje ) i 2 su 8-stanična vratili 3. dan. Uf, koliko brojki.
    Uglavnom čekanje do bete je bilo iznenađujuće dobro. Uživala sam u neradu, laganim šetnjama, nisam se posebno pazila i tako. Dan, dva prije bete su me uhvatili pravi menstrualni grčevi ( kao da će krenuti svaki tren ) da sam i uložak stavila. I onda je to prošlo. Od ostalih simptoma ništa - tu i tamo štrecne, ali ništa posebno.

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj DinciP prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam u stimuliranom - ICSI. Protokol Menopur i Suprefakt - standardno. Imala sam 12 folikula, od toga 6 jajnih stanica, 3 su oplodili ( ostatak nije bio za zamrzavanje ) i 2 su 8-stanična vratili 3. dan. Uf, koliko brojki.
    Uglavnom čekanje do bete je bilo iznenađujuće dobro. Uživala sam u neradu, laganim šetnjama, nisam se posebno pazila i tako. Dan, dva prije bete su me uhvatili pravi menstrualni grčevi ( kao da će krenuti svaki tren ) da sam i uložak stavila. I onda je to prošlo. Od ostalih simptoma ništa - tu i tamo štrecne, ali ništa posebno.
    Jao podsjeća me na moje brojke, opet velika pozitiva u meni

Ma DinciP jedno veliko veliko

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Curke moje evo mog prvog simptoma....pekmezava sam ko malo dijete

sada sam se rasplakala od sreće radi svih ovih današnjih trudnica

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pitanje za cure koje su to prošle: Tko daje drugo mišljenje za MPO?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Uputit će te već jedan od naših doktora kome da odeš (koliko sam shvatila, second opinion se sastoji samo u tome da taj drugi dr.pročita nalaz odnosno dijagnozu tvog doktora i napiše da se slaže s tim i udari pečat - dakle, čista formalnost.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala AuroraBlu

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Cure jel mjeri koja temperaturu od vas?j

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja ne mjerim tempicu... kud jos i to...

nego, jel netko od vas ima onako malo nervozne ispade ko pred m? cas sam zivcana ko pas, a cas placem. (to mi se jednio desavala u onom najgorem pms-u i ne tako cesto kao danas) ja se nadam da ce mi to prestati...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •