x :mrgreen:
Printable View
a ja ne želim vjerovati
bubice, mislim da bi ovo pitanje moglo malo razjasnit tvoj pogled: koji ti se od ova 2 tijela više sviđa?
http://www.examiner.com/article/us-w...onships-berlin
ili
https://www.google.hr/search?q=jamie...2F%3B600%3B427
sli-ka, slik-ka!
ajd, bubice!
apricot, ako malo pogledaš sve fotke, vidjet ćeš da sam namjerno odabrala neku na kojoj ima malo viši BF. Ona je savršen primjer prekrasno utrenirane žene. Ima slika na kojima se vidi svaki mišić, ali to je faza definicije koja jako kratko traje i ciljana je za natjecanje. Ostatak godine izgleda ovako kao na ovoj slici i reklamira donje rublje. Žena mi je uhhhhhh......
što je BF?
:-)
body fat, postotak masnog tkiva u tijelu
bf je body fat. koliki ti je postotak masti. možeš puno trenirati, no ako jedes mnogo nece se vidjeti mišići radi visokog bf.
zato moj 6 pack neće li ga neće na svjetlo dana :drek:
aha. a doći treningom i zdravom prehranom. normalnom, prilagođenom sebi i svojim potrebama. i trening. 6x tjedno. od lakseg prema tezem.
e i nisam se zahvalila zasadskuliranoj sto me usporedila s onom prezgodnom zenskom.
Nisam baš zadovoljna tijelom da bih se pokazivala na slikama ..možda jednom kad sadašnja slika bude ona "prije" :mrgreen:
Od trbušnjaka mi se zasad vidi samo prvi gornji red, ostatak se još skriva duboko u duši, vidljiv tek ponekad, samo mom oku pod određenim kutom :aparatic:
Mišići na nogama me muče, bedra..
al nastavit ću :preskaceuze:
palčice, di si? bila sam maloprije u polleo sportu promahat girjama da vidim koju ću si kupiti. ovu od 16kg jedva dignem, a da zamahnem par puta mislim da bi letjela skupa s njom :-o
od 8 mi je taman, nije do tehnike nego snage u rukama.
i totalno mi se sviđaju ove natjecateljske. krećem sa skupljanjem novčića :-)
Ja bih probala 16
I idem na klizanje veceras, juupiii!
(ne znam bas, al idem, nadam se da se necu potrgat)
ja ću te držati
dakle, sutra dvije fale na ovome topiku :-D
kavofob, za početak i uzmi ovu od 8 kg, pa ćeš za godinu dana kad izbrusiš tehniku poželjeti onu od 12kg. I jaka žena se sa 8 može dobro umoriti, ako pravilno radi.
Kako sam jučer otišla na bweight i kbell upaljena od trčanja odradila sam poslije bweighta kbell trening od sat vrenmena sa 8kg. Dobro nešto sa 10 i 12. Da ostanem živa. I swing sam radila sa 8 bez pune tenzije jer mi je prelagano. Tako će i tebi s vremenom biti. Sad tehnika. Najbolje članci na fitnessu. Tursko i mrtvo dizanje mislim d aidu na početku. Poslije swing. Zna biti i seminara za smrtnike za malo novca, od dva tri sata. Nešto se nauči.
Danas odmaram, jedva silazim niz stepenice. Sutra idem 6km ujutro. Drago mi je opet vidjeti apri ovdje. :-)
Ne sviđa mi se preširoka ručka od pollea - ako misliš na onu gumenu. Ovo je dobar oblik girje, dobra girja - http://s246612274.onlinehome.us/stro...ettleBell1.jpg
cure čitam vas ali se nemam kad javiti...čim otipkam prvo slovo jedno od ovo dvoje me prekine...
prvo pozdrav novim curama od jedne gotov pa nove :mrgreen:...pa čitava 1/3 BR-a je iza mene...
kavofob jesi bolje?ma čim ti na girje tražiš, dobro si :-)...
je, bolje sam, tnx. skoro cijeli dan se izležavam, jedino sam digla dupe da girje i tenisice za trčanje malo pogledam.
palčice, nisu mi se svidjele gumirane girje u polleu, uzet ću si onu natjecateljsku. jako mi se svidjela uživo pa ću radije malo duže skupljati novce i uzeti ono što mi se sviđa :)
kavofob, u snazi koju sam ti spomenula) znaju imat s vremena na vrijeme preko vikenda besplatne radionice kako za one koji koriste kbell tako i za početnike, da ih propagiraju, tako da bacaj oko. Uvik bude na fitness.com.hr članak za poziv na radionicu ;)
prijavak zwow 40. tebalo mi je 14:40 minuta sto je puno, ali bilo mi je cijelo popodne zlo tako da je i ovo ok. i zwow 56.
Ja sam se danas totalno ubila od skijanja. Krenuli napraviti 'đir' pa skužili da smo u knap s vremenom za vratit se... Uglavnom, više nego dovoljno fizičke aktivnosti za danas.
ne znam. ja nisam neka skijasica, ali ja se jedva zadišem na skijama. nemrem reć da me iscrpi. jel ova dobra http://www.fitness.com.hr/shop/oprem...bell-12kg.aspx ?
Je sasa, kaza mi mm. Poslije kad budeš još luđa imat ćeš nehrđajuće i tako to.
Isto je i kod mene.
Ali danas smo krenuli na kružnu turu. I kad smo došli do pola kruga, shvatili smo da nećemo imati dovoljno vremena za dovršiti krug i stići na vrijeme po djecu u školu. Pa je ispalo da smo skijali od 10:15 do 15:30 bez pauze (osim na žici). A na skijama sam bila od 9:30 do 16:15 jer sam 'skijala' s A. prije i poslije njene škole.
to je drugo maruska. mi smo na skijanju sa curom od 18 mjeseci tako da sam maksimalno dva sata na skijama sveukupno. jer se stalno izmjenjujemo. i ovo malo dijete ste dali u skolu skijanja? kako ide?
palčice hvala. taj je relativno jeftin. cijene u polleu su me zgrozile. mislim da još uvijek nisam u fazi da za kbell dam 600 kuna!
Ma ne, ovi sa certificiranja, nehrđajući (što stavih sliku) i vječni dođu oko 350kn - 12kg. 600 nikad nećeš ni trebati dati.
A je super. Ali ona je i inače motorički jaka.
Sviđa joj se u školi - našla je i 'dečka'. :-) Jedino se bojim da joj ne postane dosadno, jer su ona i 'dečko' napredniji od ostatka grupe.
(meni je škola prilično važna jer sam 'priučeni' skijaš tako da je moja tehnika nikakva)
Ipak sam za svaki slučaj odlučila napraviti bar nešto mrskih mi sklekova. Javim rezultat. :-)
Danas sam otišla na kettlebell trening. Bilo mi je super :-D sviđa mi se jako i namjeravam nastaviti za sada.
Na kraju treninga 200 čučnjeva u komadu.
Osim toga popodne odradila i izazov trbusnjaka + 2x 5 military pushups.
Baš se dobro danas osjećam. :-
Jutro. 7 maglovitih kilometara odrađeno.
evey može na pp kod koga? Baš mi je drago.
Zwow 56 i 30 sklekova, muskih do poda :D
u jebate anci, 30 sklekova
ja sam baš jutros gledala koliko tih sklekova mogu, koma koma!
kad se usporedim s prije početka ikakvog vježbanja, mogu reći da je uspjeh što uopće mogu stajati u stavu za sklek i eto pomaknuti se tih par centimetara
muške do poda ću doživjeti valjda nikad
Betty, samo hrabro naprijed, nema nam druge!
Moji su bili u serijama 3x10.